Trøndergata 9B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Trøndergata 9B

  • 0477 Oslo
Prisantydning
3 200 000,-
Fellesgjeld
175 580,-
Totalpris
3 383 489,-
Ligningsverdi
828 878,-
Fellesutgifter
2 534,- (Kabel-tv og bredbånd fra Get, trappevask, vaktmestertjenester, felles forsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold, festeavgift, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld. Renter og avdrag utgjør ca. kr. 715,-.)
Festeår
2026
Beregnet totalkostnad
3 200 000,- (Prisantydning)
175 580,- (Andel av fellesgjeld)


3 375 580,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))


7 909,- (Omkostninger totalt)


3 383 489,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
40m²
Bruksareal
40m²
Bruttoareal
44m²
Tomt
465m² (festet fellestomt)
Etasje
3.
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
1920
Gårdsnummer
225
Bruksnummer
319
Energimerking
F
Finn-kode
139005009
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Erik Danielsen

+47 400 87 800
  • Nabolagsprofil

100%

av boligene er eldre enn 20 år

96%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

68%

har høyskoleutdanning

54%

eier sin egen bolig

Dokumenter

Salgsoppgave Trøndergata 9B

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett.

BRA/PROM

40 / 40 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1920

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selger hadde i 2018 et energiforbruk på 6 479 kWh, og i 2017 på 6 719 kWh.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Tomt

Areal: 465 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2026

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning eller IN-ordning på fellesgjeld.

Beskrivelse

Entre

Når du kommer inn i leiligheten får du umiddelbart et positivt inntrykk. Du har rikelig med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe med speilfronter. Porttelefon. Varme i gulv i gang, kjøkken og stue.

Stue

Nydelig og lys stue med parkett på gulv og glatte veggflater, malt i fine farger. De store vinduene og balkongdøren slipper inn godt med naturlig lys, og de brede vinduskarmene er perfekte til dekor og planter. I stuen har du plass til sofagruppe med salongbord og en liten spisegruppe om det er ønskelig. Pipeløp i stue som er belagt med flotte skifersten.

Balkong

Fra stuen har du utgang til en herlig overbygget balkong på ca. 4,2m². God plass til sittegruppe etter eget ønske og behov. Et deilig sted å tilbringe lange og late sommerdager!

Kjøkken

Lekkert kjøkken fra 2008 i en åpen og sosial løsning mot stuen. Godt med skap- og benkeplass i kjøkkeninnredning med lyse profilerte fronter og heltre benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Smart løsning med nedleggbar kjøkkenbenk som gir en fin spiseplass.

Soverom

Koselig og innbydende soverom som vender ut mot rolig bakgård. På soverommet har du plass til dobbeltseng, og de dype vinduskarmene fungerer perfekt som nattbord. Rikelig med garderobeplass i stor skyvedørsgarderobe med innredning.

Baderom

Moderne og innbydende baderom fra 2008. Mørke fliser på gulv med varmekabler og store lyse veggfliser. Baderomsinnredning med heldekkende servant, speilskap med belysning over. Romslig dusjhjørne med glassbyggerstein og glassdør. Baderommet er også utstyrt med vegghengt toalett og opplegg til vaskemaskin.

Innhold

Leiligheten ligger i bygårdens 3. etasje og inneholder:

Entré, stue, kjøkken, baderom og soverom.

I tillegg disponerer leiligheten to boder. En i kjeller på ca. 4,6m² og en loftsbod med gulvareal på ca. 3,1m².

Beliggenhet

Leiligheten ligger midt på Torshov, en av de mest populære bydelene i sentrale Oslo!

Det som gjør Torshov så perfekt er følelsen av å bo i et svært hyggelig og grønt område, samtidig som du har alt du behøver av hovedstadens fasiliteter rundt deg. Rett i nærheten har du Trikkestallen, Grisen, Hva skjer og Soria Moria med både teater og restaurant (Cosmopolite jazzscene og Torshovteatret). Grünerløkka ligger 5-10 minutter unna med sitt yrende uteliv og spisesteder.

Kiwi er nærmeste butikk, men du har også Torshov Torg med Rema 1000, apotek og postkontor. Koselige kafeer i nærheten som Kaffebrenneriet, Caminito og Åpent Bakeri er ikke langt unna. Alt av servicetilbud; Hudpleie, Deli de Luca, små interiør og klesbutikker, slakter Strøm-Larsen er også på Torshov. Blomsterbutikker, samt vinmonopol og bibliotek kun 5 min unna på Sandaker senter. I gangavstand finner du Storo Storsenter med alt du trenger av servicetilbud og BI Nydalen.

Leiligheten og bygården ligger dessuten rett ved friområdene Torshovparken og Torshovdalen som egner seg godt til pikniker, soling og rekreasjon. I tillegg ligger også blant annet Akerselva i gåavstand fra leiligheten. Det er også kort avstand til flere idretts-/fritidstilbud som fotballbane, tennisbane, beachvolley, minigolf og flere treningssentre (Myrens Sportssenter med klatreveggen, Sats Sagene, Sats Storo, Sats Nydalen, Elixia og Ringnes Park). Skøytebane vinterstid ved Torshovparken.

Det er et godt kollektivtilbud på Torshov med flere buss- og trikkeforbindelser. Nærmeste bussmuligheter er 20 til Majorstua/Skøyen fra busstoppet Torshov (ca. 1-2 min fra leiligheten), 30 til Nydalen/Bygdøy gjennom sentrum fra busstoppet Torshovparken (ca. 3-4 min fra leiligheten), 21 til Aker Brygge/Helsfyr gjennom St.Hanshaugen og Bislett fra Sannergata (ca. 3-4 min fra leiligheten), og 28 til Fornebu/Helsfyr fra Vogts gate (ca. 2 min fra leiligheten). Trikk 11, 12 og 13 går alle like utenfor (1 min fra leiligheten) fra trikkestoppet Torshov og ned til Oslo S. Det er flere bysykkelstativ i nærheten hvor man kan leie sykler om våren, sommeren og høsten. Nærmeste bysykkelstativ fra leiligheten er rett utenfor i Krebs gate. Flybussekspressen går til Gardermoen hver halvtime fra busstoppet Vogts gate (ca. 2 min unna).

Felleskostnader

Kr. 2 534,- /mnd. Felleskostnader inkluderer: Kabel-tv og bredbånd fra Get, trappevask, vaktmestertjenester, felles forsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold, festeavgift, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Renter og avdrag utgjør ca. kr. 715,-.

Etasje

3 etasje

Tomt

Svært hyggelig og pent opparbeidet bakgård som ble renovert i 2007. Opparbeidet med belegningsstein/asfalt og plen, beplantning av trær, prydbusker og diverse beplantning. Flere sittegrupper, grillområder og lekeapparater. På vinteren arrangerer borettslaget julegrantenning i bakgården, så her er det koselig uansett årstid!

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 828 878 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 983 959 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Bygård over 4. etasjer samt kjeller og loft. Gulv på grunn av betong. Yttervegger av mur/teglstein utvendig pusset og malt. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein/takplater. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass fra 2018.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra 1917t. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 40m², Bruksareal: 40m², Bruttoareal: 44m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, soverom og baderom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 4-2 for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varme i gulv i gang, kjøkken, stue og baderom. Pipeløp i stuen.

Løpende kostnader

Felleskostnader, strøm, innvendig vedlikehold og abonnement til TV/bredbånd.

Utstyr

- 1m skyvedørsgarderobe i gang

- 2m skyvedørsgarderobe på soverom

- Integrerte hvitevarer på kjøkken

- Kabel-TV/bredbånd fra Get

- Sikringsskap med automatsikringer

- Porttelefon

- Seriekoblet røykvarsler og brannslukningsapparat

- Fellesvaskeri

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Eiendommen er oppført på Byantikvarens Gule liste som bevaringsverdig.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-2255 av 28.07.1977. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På borettslagets eiendom er det tinglyst følgende servitutter/heftelser:

Festekontrakt med dagboknummer 420813, tinglyst den 31.12.1956. Festetid: 70 år. Årlig avgift NOK 666. Pant for forfalt festeavgift. Bestemmelser om forkjøpsrett med flere bestemmelser.

Bestemmelse om vann/kloakkledning, dagboknummer 400670, tinglyst den 14.01.1957.

Fellesobligasjon for borettlagsinnskudd, dagboknummer 512731, tinglyst den 07.12.1982. Beløp: NOK 800.000. Panthaver: Torshov Kvartal 3 Borettslaget.

Pantedokument med dagboknummer 546289, tinglyst den 15.03.2018. Beløp: NOK 17.000.000. Panthaver: Obos-Banken AS.

Rettighet i 0301-225/363/0/1-12, dagboknummer 92175, tinglyst den 28.12.1989. Bestemmelse om adkomstrett, anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Borettslag

Torshov Kvartal III er en tradisjonsrik bygård fra 1918 og består av 56 leiligheter. Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 953 276 569.

Hjemmeside: www.kvartal3.no

Borettslaget er sosialt og det arrangeres julegrantenning med gløgg og pepperkaker, samt sommerfest med god grillmat, god stemning og quiz. Flott fellesrom i kjelleren i Trøndergata 7 som kan lånes av beboerne til selskapelige formål.

Større vedlikehold og rehabilitering:

2016 Rehabilitering av soilrør

2013 Nye dører til leilighetene og kjeller og loft

2012 Maling av trappene

2011 - 2012 Rehabilitering av pipeløpene og nye piper over tak.

2008 Installert brannsikringsapparater med varslere i trappeoppgangen og leilighetene som gir varsling til alle leilighetene i oppgangen dersom en av varslingsenhetene reagerer på røyk eler varme

2006 - 2006 Totalrehabilitering av utomhusområdet

Drenering av kjeller og oppgradering av bakgård.

2003 - 2003 Oppussing av oppganger

2003 - 2003 Rehabilitering av El-anlegg

2002 - 2002 Porttelefoner installert

1999 - 1999 Oppussing av oppganger

1995 - 1996 Nye kjellervinduer og hovedutgangsdører

Nytt tak på midtblokka nr 3, 5 og 7

Rehabilitering av fasader

1994 - 1994 Nye baderomsvinduer i nr 1 a

1991 - 1991 Nye balkonger, balkongdører og balkongvinduer

1980 - 1980 Nye tak på endeblokkene nr. 1 og nr.9

1980 - 1980 Nye vinduer

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: OBOS02-98207682217

Type: Annuitet

Restsaldo: Kr. 15 163 343,-

Andel restsaldo: Kr. 175 580,-

Kapitalkostnader: Kr. 715,-

Restløpetid: 28 år

Term per år: 12

Type rente: Flyt

Rente: 2,35%

Ikke mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjelden.

Andel fellesgjeld

175 580

Andel formue

2 211

Forsikring

Borettslagets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i Gjensidige Forsikring med polisenummer 79930926. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Driftsinntekter i 2017 var til sammen kr. 2 340 833,- og driftskostnader var til sammen kr. 1 667 364,-. Årsresultatet i 2017 ble kr. 530 703,-.

Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsiktig gjeld) var per 31.12.2017 kr. 155 237,- og viser borettslagets likviditet.

Vedtekter / husordensregler

Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier. Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det skal søkes styret om tillatelse til dyrehold, og naboer skal samtykke. Det gjelder båndtvang på eiendommen hele året.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ed@schalapartners.no eller SMS: 40 08 78 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,20 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 5 990,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.