Trondheimsveien 17B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Trondheimsveien 17B

  • 0560 Oslo
Prisantydning
2 950 000,-
Fellesgjeld
8 000,-
Totalpris
3 045 199,-
Ligningsverdi
901 720,-
Fellesutgifter
2 633,- (Drift og vedlikehold, felles forsikringer, kommunale avgifter, kabel-tv, trappevask, vaktmestertjenester m.m.)
Beregnet totalkostnad
2 950 000,- (Prisantydning)
8 000,- (Andel av fellesgjeld)


2 958 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
80 200,- (Dokumentavgift)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)


87 199,- (Omkostninger totalt)


3 045 199,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
41m²
Bruksareal
43m²
Bruttoareal
47m²
Tomt
641m² (eiet tomt)
Etasje
1.
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
2003
Gårdsnummer
229
Bruksnummer
78
Seksjonsnummer
2
Energimerking
D
Finn-kode
139089992
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Marius Wang

468 28 887
  • Nabolagsprofil

95%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

86%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

64%

har bolig mellom 60-120 kvm

61%

av boligene er eldre enn 20 år

Dokumenter

Salgsoppgave Trondheimsveien 17B

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

43 / 41 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2003

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 6.000 kwh.

Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 6.000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 641 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Beskrivelse

En romslig 2-roms leilighet med stort potensiale. Lave felleskostnader og god vedlikeholdshistorikk i sameiet. Sentralt og populært boområde. Selveierleilighet (mulighet for utleie). Området passer perfekt for deg som ønsker å bo sentralt i et av Oslos mest spennende og urbane områder under sterk utvikling.

- Oppussingsobjekt

- Leietaker ønsker å fortsette leieforholdet om kjøper ønsker dette.

- Praktisk og romslig 2-roms

- Kort avstand til meget gode kollektive forbindelser

- 2 boder - en i leilighet og en i kjelleren.

- Vedlikeholdt bygg fra 2003

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré, stue/kjøkken, markterrasse, soverom, innvendig bod og bad.

Leiligheten disponerer også en bod i 1. etasje på ca. 4,6 kvm.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget sentral, urban og attraktiv beliggenhet i Jens Bjelkes gate på Grünerløkka med kort vei til sentrum, Tøyen, Grønland, Bjørvika m.m. Dette er et trivelig og populært boligområde i selve hjertet av Oslo og med alle nødvendigheter rett utenfor døren.

Utenfor døren finner du et urbant byliv, spennende butikker, mange hyggelige spisesteder og flotte parker. Like i nærheten finner vi attraktive spise- og utesteder som tapasrestauranten Delicatessen, italiensk på Trattoria Popolare, indisk på New Anarkali og asian crossover på SüdØst som du finner rett borte i gaten. Flere hyggelige restauranter med sjøutsikt finner du i Bjørvika og på Sørenga, og Maaemo med sine tre

stjerner i Michelin-guiden finner du i Schweigaards gate. Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, Oslos nye og trendy kultur- og kreative næringssenter med den populære Mathallen som selger spennende råvarer og har flere serveringssteder. Her finner du også hoteller, treningssenter, BAR Vulkan, Døgnvill og Smelteverket.

Det er flere park- og friområder i nærheten som Botanisk Hage, Sofienbergparken og ikke minst Akerselva et steinkast unna. Her kan nyte late dager i parken på varme sommerdager, eller ta tur langs Akerselva der du finner gang- og sykkelstier som fører helt opp til Maridalsvannet i nord. Går du heller i retning sør, kommer du til Bjørvika hvor du kan besøke Operaen eller ta en tur på den deilige badeplassen på Sørenga. Ønsker du litt annerledes aktivitet finner du også nyoppussede Tøyenbadet, Munchmuseet eller Naturhistorisk museum i nærområdet. For den aktive ligger SATS/Elixia på Schous plass og EVO treningssenter noen minutters gange unna. Det finnes også flere dagligvareforretninger i nabolaget (Rema 1000, Coop Extra, søndagsåpen Joker, Kiwi, Coop Mega, post, apotek, vinmonopol osv).

Her bor du svært sentralt med kort vei til buss og trikkeholdeplass i Heimdalsgata og på Schous plass, samt T-banestasjon på Carl Berner, Grønland eller Tøyen. Det er ca. 10 minutters gange til Karl Johan og Oslo S som er selve knutepunktet for offentlig kommunikasjon. Her finner du også flytoget som gjør det enkelt å reise både inn- og utenlands.

Stue

Leiligheten har en romslig stue med god plass til sofagruppe, tv-seksjon, spisebord og øvrig ønsket møblement. Store vindusflater og adkomst til balkong gjør at rommet får et luftig og behagelig preg.

Bad

Eldre baderom med fliser på vegger og gulv, samt gulvvarme. Baderomsinnredningen består av helservant i skap med glatte fronter, speil med overlys, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Opplegg for vaskemaskin i hjørnet og downlights i himling.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning med glatte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum. Mellom kjøkkenbenk og overskap er det fliser og benkeskapsbelysning. Ventilator fra Gorenje er plassert i overskap og hvitevarer som oppvaskmaskin fra Bosch og frittstående kjøleskap fra Gram medfølger.

Markterrasse

Fra stuen er det utgang til en sydøstvendt markterrasse på ca. 4 kvm. Markterrassen har utebelysning og det er plass til utemøbler.

Entré

Lys entré med plass til yttertøy og sko. Porttelefon med døråpner.

Soverom

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord, kommode etc. Garderobeskap med god oppbevaringsplass.

Fra soverommet er det adkomst til en praktisk innvendig bod med rikelig lagringsplass til tøy, sko, støvsuger etc. I boden er det plassert varmtvannsbereder fra Oso på ca. 200 liter. Åpen samlestokk for tappevann, samt stoppekran er også plassert på bod.

Felleskostnader

2.633,- pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, felles forsikringer, kommunale avgifter, kabel-tv, trappevask, vaktmestertjenester m.m.

Herav:

Seksjonsutgifter kr. 1.294,-

Trappevask kr. 132,-

TV kr. 401,-

Innbetal. felleslån kr. 806,-

Etasje

1 etasje

Tomt

Pent opparbeidet bakgård med gressplen, sykkelparkering samt gangarealer med brostein. Sittegrupper er også oppført

Garasje / Parkering

Selskapet har 11 garasjeplasser til utleie og det er per dags dato ledig plasser. Leie av plass koster kr. 1.250,- pr. mnd og 1.000,- i depositum for tildeling av brikke. Administrasjonskostnader til forretningsfører er kr. 1.394,- ved tildeling av plass. Det er også mulig å sette opp ladepunkt for elbil dersom man ønsker dette etter godkjenning fra styret. Eier må selv ta kostanden for oppsett og elektrikerarbeider.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 901 720 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 246 190 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligbygg over 6.etasjer samt kjeller. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong. Yttervegger er forblendet med

teglstein. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takplater(ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB med

kikkehull. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass fra 2003.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 13.12.2010 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 43 kvm, Bruttoareal: 47 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 43 m².

Primærrom: 41 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, soverom og bad.

Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Leiligheten disponerer en bod i 1.etasje på ca. 4,6 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Hver sameier har hjemmel til sin seksjon, og eksklusiv bruksrett til den bruksenhet som utgjør seksjonen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarmet.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-2255 av 28.07.1977. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bymiljøetaten har utarbeidet en konseptvalgutredning for gater og byrom på Grünerløkka, som legger overordnede føringene for hvordan disse endringene skal skje. I hovedsak skal det være fokus på å tilrettelegge for fotgjengere og syklister. Du kan lese mer om konseptvalgutredningen for Grünerløkka her: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/slik-bygger-vi-oslo/konseptvalgutredning-grunerlokka/

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert 10 servitutter som følger eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelser om bebyggelse (1917), (1926), (1932), fundamentering (2002), tilleggsdel (2003) og adkomstrett (1990).

Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnente heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Sameie

Sameiet består av 32 boligseksjoner og 1 næringsseksjon. Sameiet Sofienberg Atrium er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 991326367. Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Sameiets revisor er BDO AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld pr. 01.01.2019 er kr. 8.000,-.

Andel fellesformue pr. 31.12.2017 er kr. 13.482,-.

Selskapet har et lån per dags dato. Spesifikasjon av lån:

Lånenummer: 1OB982-98207361267

Type: A

Restsaldo: 271.430,-

Restløpetid: 11 md.

Term pr år: 12

Rente: Flyt, 4,35%

Andel av saldo: 7.270,-

Kapitalkostnader: 741,-

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Polisenummer: 71744477

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Følgende vedlikehold er utført i gården:

2014: Ny beltesensor i heisene

2014: Rep.heis

2013 - 2014: Maling ganger

2012 - 2013: Ventilasjon og permanent tørking av kjellerområdet

2012 - 2013: Nye boder etter skade av sopp og mugg

2012 - 2013: Drenering kjeller

2011: Ventilasjon av garasje

2011: Nytt alarmkort i garasjeport

2011: Nytt alarmsystem i heis

Det er per dags dato ikke planlagt noen større vedlikeholdsarbeider i sameie. Forøvrig må normalt vedlikehold påregnes.

Husdyrhold

Det finnes ingen husordensregler vedrørende dyrehold i sameiets husordenregler eller vedtekter.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

- GET er leverandør av kabel-TV med muligheter for bredbånd.

- Sameiet Sofienberg Atrium har avtale med OBOS Eiendomsdrift AS for vaktmestertjeneste.

- Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod i leiligheten. Hovedsikkring på 40 ampere og ny strømmåler plassert i felles skap i kjelleren.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.