Tykkerisveien 1 F

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Tykkerisveien 1 F

  • 4821 Rykene
Prisantydning
2 050 000,-
Totalpris
2 099 317,-
Ligningsverdi
530 823,-
Fellesutgifter
800,- (Fellesutgiftene dekker bygningsforsikring, brøyting og vedlikehold.)
Kommunale avgifter
12 480,- (per år)
Beregnet totalkostnad
2 050 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
48 620,- (Dokumentavgift)


49 317,- (Omkostninger totalt)


2 099 317,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
75m²
Bruksareal
75m²
Bruttoareal
83m²
Tomt
2 461m² (fellestomt)
Soverom
2
Byggeår
2014
Gårdsnummer
418
Bruksnummer
48
Seksjonsnummer
6
Energimerking
C
Finn-kode
98142335
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Thomas Noddeland

+47 907 10 247
  • Nabolagsprofil

97%

bor i enebolig

87%

eier sin egen bolig

77%

har bolig på over 120 kvm

65%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

Dokumenter

Salgsoppgave Tykkerisveien 1 F

BRA/PROM

75 / 75 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Garasje / Parkering

Parkering i carport. Sameiet har gått sammen og blitt enige om å montere innvendige skillevegger mellom carportene.

Velkommen til Tykkerisveien 1 F på Rykene

Ønsker du en nyere leilighet med god standard og innholdsrik planløsning? Landlig, men fortsatt sentral beliggenhet mellom Arendal og Grimstad? Carport og utvendig sportsbod? Solrik og barnevennlig beliggenhet? Da kan akkurat dette være den rette leiligheten for deg!

Tykkerisveien! F passer ypperlig for både førstegangsetablerere, par og eldre mennesker. Leiligheten er 1 av 8 eierseksjoner som er med i Tykkeris-tunet sameie. Tomten er felles og er ryddig opparbeidet. Asfaltert innkjørsel og parkeringsplass i carport med tilhørende sportsbod i bakkant. Leiligheten ligger i 2. etasje med en solrik veranda med sol fra tidlig på dagen til ca. kl. 21.00 på sommerstid. Utsikten strekker seg over jordene og ned mot fabrikken på Rykene.

Ønsker man å ta dagens handel, kan man ta en spasertur ned til lokalbutikken på Joker som ligger 1-2 minutter i gangavstand fra leiligheten. Ved Joker finner man også busstopp som tar deg ned til Arendal sentrum 1-2 ganger i timen gjennom mesteparten av dagen. Rykene barnehage ligger kun 300 meter fra leilighet. Rykene barneskole med skoletrinn 1.-7. klasse ligger også kun 400 meter fra leilighet med trygg skolevei på gang/sykkelsti hele veien frem.

Videre inn i leiligheten har man en gang som er sentrum mellom 2 soverom, bad, vaskerom og stue/kjøkken. Ut fra stuen kommer man til den solrike terrassen verandaen.

Kort oppsummert om leiligheten:

- Sentral & landlig beliggenhet

- Nyere & god standard

- Carport & sportsbod

- Solrikt & rolig

Innhold

Leiligheten inneholder: Gang/entré, 2 soverom, baderom, vaskerom/bod og stue og kjøkken i åpen løsning.

Carport og utvendig sportsbod.

Standard

Leiligheten har gjennomgående nyere og god standard og har lite bruksslitasje. På gulv er det hovedsakelig parkett, unntatt våtrom hvor det er fliser og vaskerom som har belegg. På vegger er det hovedsakelig tapet og panel, untatt bad som har fliser. I leilighetens himling er det gjennomgående tak-ess. Kjøkken med innredning levert av Aubo. Integrerte hvitevarer med kjøl/fryseskap, komfyr med koketopp og oppvaskmaskin. Leiligheten har spottbelysning i alle rom, unntatt et av soverommene. Bad med fliser på gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Toalett, badromsinnredning med downlights over speil og innfallbare dusjvegger i glass. Vaskerom/innvendig bod med opplegg for vaskemaskin, varmtvannstank og styringsmekanisme for balansert ventilasjon.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt på Rykene med med mange fasiliteter i nærområdet. Inngangen til Rykene lysløype ligger rett ca. 1 km unna og med løypens drøye 2 km, er den godt egnet for en ettermiddag/kveldstur, treningsøkt eller en fin skitur i oppkjørte løyper vinterstid. Planen som er idrettsanlegget på Rykene, ligger kun 2 km unna og her finner du både ballbinge og oppvarmet kunstgressbane. Fra Planen kan man gå videre over heia mot Gjennestad og Gjennestadkjenna, som er en godt benyttet turløype for barnefamilier. Til Rykene barneskole med alderstrinn 1-7. klasse, er det trygg gangvei helt frem og på veien finner man også Rykene barnehage. Nærbutikk på Joker Rykene finner man kun ca. 100 meter unna.

Tomt

Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med asfaltert inkjørsel og parkeringsplass. Støpt såle i carportene. Solrik beliggenhet.

Ligningsverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 530 823 pr. 31.12.15

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 486 304 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 01.12.2014.

Boligens areal

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

2. etasje:

Bruksareal: 75 m².

Primærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/entré, 2 soverom, bad, vaskerom/bod og åpen stue kjøkkenløsning.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner. Leietaker må meldes inn til styret for registering.

Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler på bad. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Løpende kostnader

Årlig betaling for snømåking/vedlikehold vei inngår i felleskostnader.

Adkomst

Fra Arendal følger man E-18 retning Grimstad. Ta avkjørsel mot Rykene ved Rannekleiv. Følg Rykeneveien RV407 videre og ta til høyre inn skiltet Rykene. Kjør videre til første rundkjøring og ta første avkjørsel mot høyre. I neste rundkjøring tar man også til venstre. Ta deretter første avkjørsel til venstre inn på Tykkeris-tunet.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Eierseksjonssameie er eiendomsform hvor du som seksjonseier har en sameieandel med enerett til en eierseksjon, mens resten er i sameie mellom eierne. Hver selveierenhet kalles en eierseksjon, resten kalles fellesareal. Andre navn på eierseksjoner benyttes også, for eksempel selveierleiligheter og eiendomsleiligheter. Det er eierseksjonsloven som regulerer forholdene i et eierseksjonssameie. Hver seksjon har et eget grunnboksblad. I dette sameiet er det totalt 8 eierseksjonsleiligheter. Denne leilighetens sameiebrøk er 1/8. Vedtekter for sameiet. Det er ikke utarbeidet ordensregler.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Sameiet har blitt enige om å montere innvendige skillevegger mellom carportene. Kostnaden til dette dekkes av oppsparte midler i sameiet. Dersom noen av beboerne ønsker å montere garasjeport, må dette gjøres på egen regning.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.