Langedal 15 C

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Langedal 15 C

  • 4820 FROLAND
Prisantydning
1 380 000,-
Totalpris
1 380 000,-
Beregnet totalkostnad
1 380 000,- (Prisantydning)

Omkostninger1 380 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet selveier (selveier)
Primærrom
62m²
Bruksareal
64m²
Bruttoareal
70m²
Tomt
1 096m² (eiet tomt)
Soverom
2
Byggeår
1989
Gårdsnummer
18
Bruksnummer
378
Seksjonsnummer
3

Eiendomsmegler MNEF

Phong Thanh Tran

+47 942 77 766

Bebyggelsesdetaljer

Se boligsalgsrapport ved takstingeniør Erik Sørensen vedlagt i prospektet. Dersom du har spørsmål om rapporten, kan Erik kontaktes på tlf. 90 63 51 60.

Innhold

Innhold: Vindfang, gang, 2 soverom, bod, bad/wc, stue og kjøkken. Utgang til balkong fra stuen. Bortsettingsloft.

Standard

NY PRIS KR. 1.380.000,- + omk.

Leiligheten holder gjennomgående normal standard for byggetiden. Badet ble i 2005 oppusset av forrige eier med fliser på både gulv og vegger. Ellers laminat på gulver og malte flater på vegger.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilkoblet offentlig vann- og kloakknett. Vann- og avløpsledninger fra boligen og frem til kommunalt tilkoblingspunkt er private, og eier har vedlikeholdsansvar for disse.

Adkomst

Fra Arendal følg FV42 til Froland, kjør over Blakstadbrua og følg veien til YX stasjon, og ta til venstre opp Langedal. Følg bakken oppover og boligen ligger på venstre side nesten på toppen av bakken.

Beliggenhet

Eiendommen ligger nesten på toppen av boligfeltet i Langedal. Herfra er det flott utsikt til områdene rundt og gode solforhold. Boligen ligger i 2. etasje i en 4-mannsbolig med et stille og rolig nabolag. Fra Langedal er det kort vei til skole, butikk, diverse forretninger og offentlig kommunikasjon.

Tomtebeskrivelse

Felles eiet tomt med gruset biloppstillingsplasser og noe beplantning. Denne leiligheten disponerer et eget areal ved inngangspartiet. Avskjermet terrasse.

Parkering

Parkering til flere biler på fellesareal.

Eierskiftefors.

Selger har tegnet eierskifteforsikring i Protector Forsikring ASA. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med egenerklæringen fra selger til forsikringsselskapet.

Vi tilbyr boligkjøperforsikring for kjøper i HELP Forsikring, se informasjon i prospektet.

Forsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring i Protector Forsikring ASA. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med egenerklæringen fra selger til forsikringsselskapet. I Gjensidige får du 2 måneders gratis boligforsikring.

Videre tilbyr vi forsikring for kjøper i HELP Forsikring, se informasjon i prospektet. Forsikringen dekker bl.a. takster og rettshjelp ved reklamasjon fra kjøper.

Oppvarming

Vedovn i stuen, varmekabler på bad og ellers elektrisk oppvarming.

Husleien inkl.

Det er ikke fastsatt noen fast husleie pr. mnd. Utgifter til felles forsikring og eventuelt brøyting blir betalt ved forfall.

Omkostninger

Dokumentavgift til staten 2,5 % av kjøpesummen.

Tinglysningsgebyr for skjøte kr 1.060,-

Tinglysnings- og attestgebyr pr. obligasjon kr 1.232,-. Det tas forbehold om endringer av offentlige gebyrer/andre omkostninger. Ved salg til prisantydning blir den totale kostnad

kr.1.416.792,- inkl. dokumentavgift og tinglysingsgebyrer.

Overtakelse

Ledig etter nærmere avtale.

Sameie

En eierseksjonsleilighet er betegnelsen på en leilighet der eieren har enerett til å bruke selve leiligheten, men der hele eiendommen (bygning og tomt) er i sameie med andre seksjonseiere. For hver seksjon er det fastsatt en sameiebrøk som angir seksjonseierens eierandel i sameiet. Denne leilighetens sameiebrøk er 1/4. Hver seksjon har et eget grunnboksblad. I dette sameiet er det totalt 4 eierseksjonsleiligheter. Lovbestemmelser vedr. eierseksjoner finner du i en egen lov, Lov om Eierseksjoner. Vedtekter, ordensregler og regnskap foreligger ikke ved salgsoppgave.