Strandveien 11

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Strandveien 11

  • 7067 Trondheim
Prisantydning
2 100 000,-
Fellesgjeld
68 413,-
Totalpris
2 233 735,-
Ligningsverdi
451 092,-
Fellesutgifter
1 494,- (Fellesutgifter inkluderer: Avdrag og renter på andel fellesgjeld, bygningsforsikring, Kabel-TV, felles strøm, drift og vedlikehold.)
Kommunale avgifter
1 651,- (Gjelder 2. termin 2018 Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen. Fra 2012 fordeles betaling på 4 terminer.)
Beregnet totalkostnad
2 100 000,- (Prisantydning)
68 413,- (Andel av fellesgjeld)


2 168 413,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
52 450,- (Dokumentavgift)
4 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


65 322,- (Omkostninger totalt)


2 233 735,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
28m²
Bruksareal
28m²
Bruttoareal
30m²
Tomt
329m² (fellestomt)
Etasje
3.
Antall rom
2
Soverom
1
Byggeår
1897
Modernisert
1982
Gårdsnummer
410
Bruksnummer
504
Seksjonsnummer
6
Energimerking
E
Finn-kode
103423577
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFDaglig lederPartner

Torben Olden

+47 934 77 177
  • Nabolagsprofil

89%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

74%

har bolig mellom 60-120 kvm

63%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

59%

av boligene er eldre enn 20 år

Dokumenter

Boligrapport
Salgsoppgave Strandveien 11

BRA/PROM

28 / 28 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Beskrivelse

Olden & Partners ved Torben Olden ønsker velkommen til en flott oppgradert 2-romsleilighet på urbane Lademoen like ved Solsiden. Leiligheten er en del av Sameiet Strandveien 11 som består av 11 eierseksjoner. Sameiet er godt drevet og det er lave felleskostnader.

Leiligheten ligger i 3. etasje vendt mot en rolig bakgård og har godt med naturlig lysinnslipp via flere større vindusflater.

Boligen består av kjøkken, stue, bad og soverom. Alle rommene har blitt gjenstand for oppussing i regi av eier det siste året.

Kjøkken ble pusset opp i 2016 og har glatte fronter, benkeplate i laminat, koketopp og integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr. Her det det åpen løsning mot stue med kjøkkenøy som gir et naturlig skille. Nytt laminatgulv på stue og kjøkken, samt nylig malte plater på vegg og nytt taklys.

Vegg mellom soverom og stue har blitt flyttet for å utvide stuen og gi rommet en større og bedre romfølelse. Soverommet har fått nytt laminatgulv og nytt malingstrøk. Bad er oppgradert i 2017 med nye flotte fliser på gulvet og baderomsplater på veggene. Det er lagt gulvvarme, downlights i himling, og montert ny servant samt dusj og toalett.

Det anbefales å sette seg godt inn i vedlagte boligsalgsrapport fra takstmann samt eiers egenerklæring.

Alt i alt en veldig arealeffektiv, pen og moderne leilighet med sentral beliggenhet.

Innhold

3. etasje: Kjøkken, bad, stue og soverom.

2 boder på ca. 8 kvm på loft tilhørende leiligheten.

Standard

Bad:

Bad fra byggeår med tiltak i 1982 og 2017. Fliser på gulvet og baderomsplater på veggene. Gulvvarme. Malte plater i himlingen med downlights. Servant nedfelt i skap med ett-greps armatur. Speilskap med stikkontakt til venstre for skap. Glassplate mellom dusj og innredning. Gulvmontert toalett.

Kjøkken:

Kjøkken fra 2016 med glatte fronter. Benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum, med ett-greps armatur. Oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr med ventilator over. Rommet har laminatgulv, malte plater pa° veggene og i taket.

Øvrige rom:

Gulvoverflater med laminat. Veggoverflater med malte plater. Himlinger med malte flater.

For øvrige opplysninger, se vedlagte takstrapport i salgsoppgave.

Beliggenhet

Leiligheten har en flott beliggenhet i 3. etasje, vendt mot rolig bakgård og i gangavstand til det meste Trondheim har å by på. Det er gangavstand til Portalen med søndagsåpen dagligvarebutikk, interiørforretning og treningssentrene SiT og 3T Solsiden. Like ved er det en døgnåpen 7-Eleven, restauranter og urbane kaféer, blant annet velkjente Ramp Pub og Spiseri med sitt særegne uttrykk, i stil med miljøet på Svartlamoen.

Det er et urbant parkliv like ved i Lademoparken som er opparbeidet i senere år, med flotte muligheter på sommerstid. I tillegg er det ferdigstilt en pent opparbeidet park like utenfor blokka med lekeapparater, basket- og fotballbane.

Kun 3 minutter unna ligger Solsiden kjøpesenter med mange forskjellige butikker og noe for enhver smak. Solsiden Kjøpesenter legger stor vekt på god atmosfære og trivsel, og er et senter for alle med fokus på alt fra inneliv/uteliv til kulturliv. På utsiden av senteret ligger det flere serveringssteder. Her tilbys god mat og drikke på dagtid, og stemningsfylt uteliv på kveldstid. Her har man tilgang på både dagligvare, vinmonopol, apotek, klesbutikker, spa, restauranter, kafeer og m.m. Fra Solsiden kan man spasere over Blomsterbroen for å komme seg hurtig inn til bykjernen.

Er du glad i natur og opplevelser kan du ved en sykkeltur på ca. 5-10 minutter befinne deg ved Lades badeplasser i Korsvika, eller utnytte trim og turmulighetene på vakre Ladestien. Ønsker man å benytte seg av kollektivtrafikken er det gode bussforbindelser til Dragvoll og resten av Trondheim fra bussholdeplassene ved Solsiden. Her går det også flybuss direkte til Værnes.

Etasje

3 etasje

Tomt

Hovedsaklig bebygd fellestomt eid av sameiet. Koselig felles bakgård.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 451 092 pr. 16.07.18 14:00

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 443 493 pr. 16.07.18 14:00

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger hverken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke ble stilt krav om ferdigattest i Trondheim kommune før 01.01.1998.

Boligens areal

Primærrom: 28 kvm, Bruksareal: 28 kvm, Bruttoareal: 30 kvm

3. etasje:

Bruksareal: 28 m².

Primærrom: 28 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Kjøkken, bad, stue og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Den enkelte eier har full råderett over sin seksjon. En sameier som leier ut sin seksjon eller deler av den skal påse at leietakeren skriftlig forplikter seg til å følge Sameiets husordensregler. Utleie skal meldes styret.

Oppvarming

Elektrisk.

Varmekabler gulv bad.

Adkomst

Fra sentrum kjør over Bakke Bru og følg Innherredsveien. Ta første avkjørsel i rundkjøringen etter at du har passert Solsiden. Ta så inn til venstre på Mellomveien rett før Lademoen Park. Ta deretter første vil venstre, og til venstre etter der igjen, og deretter kjapt til høyre inn på Østersunds gate. I enden av veien, ta til høyre, og ta så til venstre til Strandveien. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, reguleringsplan R442. Datert 16.08.2001. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Strandveien 11, 7042 Trondheim, består av 11 eierseksjoner og er et administrasjonsorgan stiftet av eierne av samtlige eierseksjoner i Strandveien 11. Formålet er å ivareta fellesinteresser i forbindelse med eierforholdet og driften av eiendommen.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lagets fellesgjeld pr. 31.12.2017.

Lånegiver: DNB

Gjeld: kr. 1.740.760,-

Rentesats: Ca. 4,5 %

Lånet løper til 2032

Andel fellesgjeld er kr. 68.413,- pr. 31.12.2017.

Det ble vedtatt i årsmøte 2017 at det skulle tas opp lån pålydende 1.750.000,- i DNB for å utføre brannforebyggende tiltak samt avslutte lån hos Nordea. Dette medførte en økning i andel fellesgjeld og felleskostnader fra kr. 1.249,- til kr. 1.494,-.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det ble vedtatt i årsmøte 10.05.2017 at Sameiet utfører alle pålagte brannforebyggende tiltak i henhold til planen fra Firesafe. Sameiet Strandveien 11 tok opp lån pålydende kr. 1.750.000,- i DNB for å utføre brannforebyggende tiltak, samt avsluttet lån hos Nordea. Tiltaket er omtrent ferdig, i følge opplysninger fra styret. Felleskostnader og fellesgjeld er justert etter nytt låneopptak.

I følge styret er det p.t ikke planlagt noe vedlikeholdsarbeider som kan medføre endring i felleskostnader og/eller fellesgjeld.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet forsikring gjennom Norwegian Broker med Inter Hannover.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: torben@oldenpartners.no eller SMS: 93 47 71 77 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det er avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente:

Dette gjelder utbygging av bad samt at opprinnelig soverom nå er stue og omvendt. Se vedlage tegninger fra takstmann og kommunen i salgsoppgaven.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.