Trenerys gate 7

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Trenerys gate 7

  • 7042 Trondheim
Prisantydning
2 840 000,-
Totalpris
2 911 222,-
Ligningsverdi
570 808,-
Fellesutgifter
1 942,- (Totale felleskostnader pr. d.d. kr. 1.942,- pr mnd Leien betales inn kvartalsvis, à kr. 5.826,- Totale felleskostnader inkluderer: Fjernvarme kr. 675,- Felleskostnader kr 3.534,- Vedlikeholdsfond kr. 459,- Kabel-TV/bredbånd kr. 1.158,-)
Kommunale avgifter
956,- (Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen. Fra 2012 fordeles betaling på 4 terminer.)
Beregnet totalkostnad
2 840 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
70 000,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)


71 222,- (Omkostninger totalt)


2 911 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
34m²
Bruksareal
34m²
Bruttoareal
37m²
Tomt
2 230m² (eiet tomt)
Etasje
4.
Antall rom
2
Soverom
1
Byggeår
2003
Gårdsnummer
410
Bruksnummer
667
Seksjonsnummer
25
Energimerking
D
Finn-kode
112665392
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFDaglig lederPartner

Torben Olden

+47 934 77 177
  • Nabolagsprofil

100%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

90%

av boligene er nyere enn 20 år

85%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

75%

eier sin egen bolig

Dokumenter

Salgsoppgave Trenerys gate 7

BRA/PROM

34 / 34 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Beskrivelse

Olden & Partners v/Torben Olden ønsker velkommen til en lys og flott 2-roms selveierleilighet beliggende i 4. etasje på attraktive Solsiden. Leiligheten ble ferdigstilt i 2003, og har siden den gang vært gjennom moderniseringer slik at den fremstår med gjennomgående god standard. Fra leiligheten er det gangavstand til en rekke servicefasiliteter, kulturtilbud og ellers alt Trondheim sentrum har å by på.

I entre er det plass til å oppbevare sko og yttertøy. Leiligheten har åpen stue/kjøkkenløsning med plass til både sofamøblement og spisebord. Her er det også store vinduer som gir rikelig med innslipp av naturlig lys. Kjøkken har innredning med profilerte overflater i imitert kirsebær-utførelse, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum og integrerte hvitevarer fra Husqvarna. Fra stue er det utgang til egen nordøstvendt balkong med formiddagssol.

Bad ble rehabilitert i 2011, er flislagt og har vannbåren gulvvarme. Badet har blant annet servant nedfelt i underskap, dusjhjørne med innsvingbare glassdører fra Duscholux, Damixa dusjbatteri med hånd- og takdusj og opplegg for vaskemaskin. Soverom er på 5,8 m2 og har veggmontert garderobeskap.

Bygget er på 6 etasjer + takterrasse, der lobbyen i 1. etasje er plassert mellom butikker, mens de 5 øverste etasjene inneholder leiligheter. Det er stor felles lobby i 1. etasje og på taket er det en stor felles takterasse med gode solforhold som beboerne kan benytte seg av. En bod i kjeller medfølger leiligheten, og det er også plass for sykkelparkering i sykkelbod. Leiligheten har symmetrisk 250/250 Mbit/s internettlinje i en kollektivavtale som løper til august 2020. Dekkes av felleskostnader. Get Loqal praktiserer et kanalpoengsystem. Boligselskapet får et antall poeng der hver enkelt kan komponere sin egen TV-pakke. Get Loqal tilbyr en Basispakke som består av ti faste kanaler, pluss radio, en musikktjeneste og en filmtjeneste som tilbyr norske filmer. Basispakken er inkludert og koster ingen kanalpoeng.

Innhold

4. Etasje: Stue, spiseplass, kjøkken, soverom og bad.

1 bod i kjeller.

Sykkelparkering i sykkelbod.

Standard

Bad:

Ble rehabilitert i 2011 og er på ca. 3,5 m2. Flislagt bad med vannbåren gulvvarme. Nedsenket himling med malte plater og downlights. Servant med ett-greps armatur fra Oras nedfelt i underskap med profilerte overflater. Speil over servant med belysning og stikkontakt. Dusjhjørne med innsvingbare glassdører fra Duscholux og Damixa dusjbatteri med hånd-og takdusj. Geberit vegghengt sisterne med toalettskål fra Gustavsberg. Opplegg for vaskemaskin. Synlig forkrommede vannrør og synlige avløpsrør av plast i servantskap. Sluk og avløpsrør i konstruksjonen av støpejernsrør. Ventil i himling tilkoblet felles avtrekkskanal. Fordelerskap for rør-i-rør og varme plassert på bad. Temperaturjustering for vannbåren gulvvarme er plassert på badet.

Kjøkken:

Kjøkken fra byggeår med åpen løsning mot spiseplass og stuen på totalt ca. 23 m2. Innredning med profilerte overflater i imitert kirsebær- utførelse. Laminat benkeplate med nedfelt enkel oppvaskkum med ett-greps armatur fra Oras. Belysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer fra Husqvarna. Ventilator i skap over kokeplate. 45 cm bred oppvaskmaskin. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør av plast. "Skips" parkett på gulvoverflater, malt glassfiberstrie på veggene og malte plater i himlingen med downlights.

Øvrige rom:

Gulvoverflater belagt med "skips" parkett. Veggoverflater med malt glassfiberstrie. Himlingsoverflater med malte plater, utstrakt bruk av downlights i boligen. Veggmontert garderobeskap på soverommet. Ventilasjon i boligen tilknyttet felles mekanisk avtrekk. Vanlig dør til bad og skyvedør til soverom, begge glatt utførelse. Soverommet er på ca. 5,8 m2, kjøkken, spiseplass og stue på ca. 23 m2.

Det henvises til vedlagt takstrapport for ytterlig informasjon.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til på attraktive Solsiden, et av Trondheims mest populære boområder. Her finnes "alt" av servicefasiliteter innenfor umiddelbar nærhet. Leiligheten ligger i 4. etasje, og er dermed godt skjermet fra innsyn.

Et par hundre meter fra leiligheten ligger Solsiden kjøpesenter med både dagligvarebutikk, vinmonopol, apotek, restauranter, barer/utesteder og ellers meget gode shoppingmuligheter. På Portalen like ved ligger søndagsåpen Rema 1000 samt treningssentrene 3T Solsiden og Sit Portalen.

Ellers kort spasertur til Bakklandet, som har flott trehusbebyggelse med mange cafeer og restauranter. Videre forbi Bakklandet, kan man spasere langs Nidelven. Turen inn til sentrum tar ca 15 minutter til fots. Det er også gangavstand til Lade med flere badestrender, parker og turstier.

Fra leiligheten er det gangavstand til flere av byens studiesteder. Det kan nevnes Handelshøyskolen BI (1 km), NTNU Gløshaugen (2,2 km), Handelshøyskolen i Trondheim (2,5 km) og Dronning Mauds Minne (2 km). Det er forøvrig hyppige avganger rundt om i Trondheim og omegn med buss fra holdeplassen ved Solsiden. Her passerer også flybussen som kjører til Værnes Lufthavn. Det er ellers ca 700 meter til Trondheim Sentralstasjon, samt taxiholdeplass like ved leiligheten.

Etasje

4 etasje

Tomt

Tomten er stort sett bebygd. Leilighetskomplekset står på flat tomt opparbeidet med fellesarealer.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 570 808 pr. 04.12.17 14:00

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 826 585 pr. 04.12.17 14:00

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for Trenerys gate 1, gnr: 410, bnr: 667 fra Trondheim kommune datert 01.12.2003.

Det foreligger ferdigattest for Trenerys gate 7, seksjon 25, for reparasjon av våtrom samt ivaretakelse av lyd og brannskille, datert 08.04.2011.

Boligens areal

Primærrom: 34 kvm, Bruksareal: 34 kvm, Bruttoareal: 37 kvm

4. etasje:

Bruksareal: 34 m².

Primærrom: 34 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Stue, spiseplass, kjøkken, soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet i leiligheten. Utleie skal i forkant meddeles Beboerforeningens forretningsfører og styret.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer under vindu i stuen og på soverom, varme fra fjernvarmesentral.

Vannbåren varme i gulv på bad.

Løpende kostnader

Seksjonseier plikter å tegne egen innboforsikring.

Kommunale avgifter og strømkostnader.

Felleskostnader betales inn kvartalsvis.

Adkomst

Fra Trondheim sentrum, kjør Olav Trygvassons gate over Bakke bru. Ta andre avkjørsel i rundkjøringen og følg Innherredsveien. Ta til venstre ved Solsiden og deretter første til høyre. Leiligheten ligger da på høyre side. Inngang til høyre rett før innkjøringen til Solsiden P-hus, stor glassdør beliggende mellom Eplehuset og Bolia vis a vis Trondheim Kunstmuseum. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen er regulert til hotell-, bolig- og forretningsformål, reguleringsplan r0560ah. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Beboerforeningen Porthuset består av 50 selveierleiligheter organisert i en boligsammenslutning i form av en beboerforening. En beboerforening er en sammenslutning av noen, men ikke alle seksjonseiere i et eierseksjonssameie, typisk når sameiet består av både bolig- og næringsseksjoner. Beboerforeningen Porthuset inngår således i Eierseksjonssameiet Porthuset (org.nr: 986 189 165). Boligdelen av sameiet heter Beboerforeningen Porthuset, og fikk eget organisasjonsnummer våren 2012. Her er forretningsfører skilt ut og er OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Det er pliktig medlemskap i Beboerforeningen Porthuset for eiere av seksjonene 1-50 i Eierseksjonssameiet Porthuset.

Beboerforeningen har egen hjemmeside: www.porthuset.no

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er i 2016 utført større og mindre vedlikehold på sameiets eiendom.

Dette vedlikeholdet omfatter blant annet:

Branntetting kr. 53.605,-

Kabling til branndør kr. 7.433,-

Utvendig malerarbeid kr. 10.769,-

Sum: Kr. 71.807,-

Det er planlagt full rens av ventilasjon og avløp, som mest sannsynlig vil foregå over tre dager i løpet av mars 2018.

Dette medfører ingen endring i felleskostnader, da sameiet skal benytte oppsparte midler.

Årlig vedlikeholdsplan og vedlikeholdsavsetning fra protokoll fra ordinært årsmøte:

Årsmøtet godtar utsending av en revidert vedlikeholdsplan for Beboerforeningen Porthuset for perioden 2017-2022.

Vedlikeholdsavsetning på kr. 100.000,- for Beboerforeningen Porthuset i 2017. Avsetning av kr. 10.000 til beising av trestykke på balkong.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Norwegian Broker / Inter Hannover.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: torben@oldenpartners.no eller SMS: 93 47 71 77 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.