Øvre Langgate 25 F

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Øvre Langgate 25 F

  • 3110 Tønsberg
Prisantydning
2 490 000,-
Fellesgjeld
22 934,-
Totalpris
2 580 934,-
Ligningsverdi
595 471,-
Fellesutgifter
3 856,- (Kabel-tv med bredbåndsmulighet fra Canal Digital, vaktmestertjeneste, renhold, snørydding, felles forsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold.)
Kommunale avgifter
9 516,- (per år)
Beregnet totalkostnad
2 490 000,- (Prisantydning)
22 934,- (Andel av fellesgjeld)


2 512 934,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
1 250,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
58 050,- (Dokumentavgift)


68 000,- (Omkostninger totalt)


2 580 934,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
84m²
Bruksareal
84m²
Bruttoareal
88m²
Tomt
947m² (fellestomt)
Etasje
2.
Soverom
2
Byggeår
1988
Gårdsnummer
1002
Bruksnummer
135
Seksjonsnummer
23
Energimerking
F
Finn-kode
93100855
Sist endret

EiendomsmeglerPartner

Jeanette Sørvik

+47 902 39 540

Dokumenter

Energiattest
ØL25 F Salgsoppgave Publisert

BRA/PROM

84 / 84 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Innhold

Leiligheten er beliggende i 2. etasje med felles inngang/oppgang og inneholder: Entré med godt med skapplass samt speil og benk, kjøkken med åpen løsning til spiseplass, stue i åpen løsning til kjøkkenet, 2 soverom hvorav begge har godt med skapplass, dusjbad/wc med servantinnredning og opplegg for vaskemaskin.

Standard

Stilren og tøff leilighet som ble totalt innvendig oppusset i 2010. Innredningen og interiøret ble den gang planlagt og tegnet av interiørarkitekt Unicum. Leiligheten er nøye planlagt og gjennomtenkt mht praktiske løsninger, interiør og innredningen. Stilren, klassisk og moderne kjøkkeninnredning i hvit høyglans og med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, steketopp og komfyr (alt av type Boch).Vifte i rustfritt stål. Stilrene, hvite fliser over benken (svært praktisk mht rengjøring). Kjøkkenet har åpen løsning til stor spiseplass. Videre er her åpen løsning til stuen, slik at kjøkken og stue danner et stort og flott rom med god plass. Stuen har fransk balkong ut mot bakhagen, en praktisk og fin finesse. Leiligheten er meget godt utstyrt med garderobeskap i entré og begge soverom. Alle gulv er belagt med lekker eikeparkett i hvitoljet/matt type. Porttelefon. Interiørmessig gjennomgående lyst, delikat og lekkert. Særdeles arealeffektiv og tiltalende leilighet - MÅ

SEES! Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt og fordelaktig i Tønsberg sentrum. Kun få minutters gange til Tønsberg torv. Midt i bykjernen, dog allikevel rolig område. Gangavstand til alle slags sentrumsfunksjoner og alt annet Tønsberg sentrum har å by på. Haugar med kafé og kunstutstillinger ligger like ved og det samme gjelder Tønsberg brygge med uteliv, båtliv og restauranter. Flotte grøntområder i umiddelbar nærhet som bla Gunnarsbøparken eller ved Haugar. Kun få minutters gange til Kaldnes brygge med flott lekepark - ideelt for barn og barnefamilier. Det er ca. 5 minutter å gå til jernbanestasjon og rutebilstasjon og man har Farmandstredet, treningssentre innenfor gangavstand. Dagligvarehandelen kan du ta på Kiwi like nedenfor leiligheten hele uken. Særdeles sentral beliggenhet i hjertet av Norges eldste by. Ønsker du å nyte kafelivet og leve urbant eller er du en pendler - da er dette den ideelle leilighet for deg. Velkommen!

Etasje

2. etasje.

Tomt

Sameiet har felles selveiertomt - stort sett bestående av gårdsplass og noe beplantning. Sameiet setter ut sittegrupper i bakgården til bruk for alle i sameiet.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 595.471,- pr. 31.12.15.

Ligningsverdi som sekundærbolig kr.1.667.319,- pr. 31.12.15.

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 10.02.2011 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 88 kvm

2. etasje:

Bruksareal: 84 m².

Primærrom: 84 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré med garderobe, kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom/wc, stue.

De oppgitte arealer er hentet fra takst datert 15.03.2017 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut. Se også vedtekter.

Oppvarming

Varmekabler i gulv baderom. Varmepumpe som også kan benyttes som aircondition - reduserer strømutgiftene ved oppvarming. Og holder leiligheten sval om sommeren. For øvrig elektriske panelovner.

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Løpende kostnader

I tillegg til månedlige felleskostnader må det påregnes strømkostnader til eget bruk, samt innboforsikring. Kabel-tv er inkludert i felleskostnadene - bredbånd kommer i tillegg (p.t. Canal Digital bredbånd kr. 294,- pr. mnd.) tillegg betales det kommunale avgifter til Tønsberg kommune.

Adkomst

Fra Stoltenbergsgate ta ned St. Olavs gate og ta så videre til høyre inn på Øvre Langgate. Boligen kommer på

høyre hånd etter ca. 130 meter. Leiligheten har inngang mellom Øvre Langgate 25 og Øvre Langgate 27. Inngangsdøren finner du på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse og sentrumsformål i henhold til kommuneplanens arealdel ( 03.02.2016).

Sameie

Sameiet Øvre Langgate 25, organisasjonsnummer 984 775 563 består av 23 bolig/eierseksjoner.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

Selskapets totale lån og vilkår:

Sameiet har lån i DnB:

Lånenr: 1212.72.02646

Restsaldo (31.12.2016): kr. 374.521,-

Rente (31.12.2016): 4,25% p.a.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Nytt porttelefonanlegg.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.