• Jarlsøveien 84

  • 3124 Tønsberg
Prisantydning
10 850 000,-
Fellesgjeld
47 274,-
Totalpris
11 183 594,-
Ligningsverdi
1 259 276,-
Fellesutgifter
5 617,- (Kommunale avgifter, bredbånd-TV, gass til peis, felles forsikring, vaktmestertjenester, boliggass og løpende vedlikehold.)
Beregnet totalkostnad
10 850 000,- (Prisantydning)
47 274,- (Andel av fellesgjeld)


10 897 274,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
272 420,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 10 897 274,-))
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


286 319,50 (Omkostninger totalt)


11 183 593,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
120m²
Bruksareal
134m²
Bruttoareal
144m²
Tomt
3 124m² (fellestomt)
Etasje
5.
Soverom
2
Byggeår
2014
Gårdsnummer
162
Bruksnummer
27
Seksjonsnummer
12
Energimerking
C
Finn-kode
150122613
Sist endret
  • Visninger

  • Kontakt megler for visning

Eiendomsmegler

Jens Roland Pettersen

90 96 48 85

Dokumenter

Salgsoppgave Jarlsøveien 84

Innhold

Leiligheten ligger i 5. etasje og inneholder: Entrè, dusjbad med wc(vest), kjøkken, stue med utgang til balkong, 2 soverom, walk in closet, bad med wc(øst) og vaskerom.

I fellesareal har tilgang på følgende:

- Treningsrom med massasjestol og badstue

- Stor takterrasse i 10 etasje

- Gjestekabin og vinkjeller med eget vinskap i første etasje.

Det medfølger 2 garasjeplasser, hvorav den ene har montert elbillader, og en båtplass på ca. 3,5m.

Det er lagringsplass i innvendig bod og egen bod i felles garasjeanlegg.

Standard

Velkommen til den største leilighetstypen i Tårnet, med best solforhold - fra tidlig morgen til sen kveld! Lysforholdene i leiligheten, utsikten utover ytre Oslofjord og mot innseilingen til Tønsberg er storslagen! Vinduer nesten fra gulv til tak i oppholdsrommene og den innglassede balkongen gir en sjelden nærhet til sjøen samt til det fantastiske lyset som oppstår når himmel, sol og måne reflekteres i vann. Med skjærgården som nærmeste nabo og full oversikt over all båttrafikk ut og inn av Oslofjorden, vil dette være drømmeboligen for alle med interesse for det maritime liv. I tillegg medfølger det en båtplass på 3,5 m til leiligheten!

Leiligheten er i dag innredet med 2 soverom, men man kan enkelt gjøres om til 3 soverom dersom behov. Hallen har en romslig skyvedørsgarderobe og utgang til balkong med ny kebonydekke på ca. 10 m2. Leiligheten har stue og kjøkken i åpen løsning. Den gode takhøyden (2,70 m), den fantastiske sjøutsikten, lysforholdene og den høye standarden vil imponere de fleste. Fra stuen er det utgang til den største balkongen (ca. 27 m2) mot sydøst. Også her er det lagt kebonydekke. Et romslig innglasset areal (ca. 11 m2) på denne balkongen utvider brukssesongen og i praksis stuearealet store deler av året. Det er gassuttak til grill på balkongen mot vest.

Kjøkkenet har en lekker hvit kjøkkeninnredning fra "Crown" med mye lagringsplass og integrerte hvitevarer fra Miele. Glassplaten over kjøkkenbenken, i Minerva sparkling white, sørger for enkel rengjøring. Kjøkkenøyen, med benkeplate i eik, sørger for et naturlig skille mellom kjøkkenet og stuen.

Leiligheten har 2 lekre og delikate bad. Hovedbadet har adkomst fra hovedsoverommet. Lekre Black Galaxy granitfliser på gulvet og lyse fliser på veggene. Videre har badet lys og pen servantinnredning fra Linn Bad, med tilhørende sideskap, dusj i hjørne og vegghengt toalett. I tilknytning til dette badet ligger det også et praktisk vaskerom. Gjestebadet har lys og tidsriktig innredning fra norske "Linn Bad". Det er varmgrå fliser på gulv og hvite fliser på vegger. Begge badene har termostatstyrt varme i gulvet.

Hovedsoverommet har direkte adgang til omkledningsrom og til hovedbadet, via omkledningsrommet. Soverom 2 har god plass til dobbeltseng og garderobeløsning.

Det er lagringplass i innvendig bod og egen bod i felles garasjeanlegg.

Alle gulvene i leiligheten er bestående av enstavs eik som er børstet og behandlet med en lun hvit pigmentering før matt lakk er påført. Leiligheten har LED-spotter som primærbelysning i tak, klart og godt lys. Kvadratiske LED downlights, med dimming, lysstyringssystem og scenarieprogrammering.

I sameiet er det en egen gjestekabin som kan benyttes ved behov. Det betales kun kr. 200,- for utvask ved bruk. Det er fri bruk av treningsrom med badstue og massasjestol, takterrasse og vinkjeller med eget vinskap. For mer info. spør megler eller se vedtekter.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Tårnet ligger ytterst på Jarlsø, og markerer innseilingen til Tønsberg fra store deler av Ytre Oslofjord. Bygget er 12 etasjer høyt og har 30 leiligheter med høy standard. Leiligheten ligger i 5. etasje og har storslagen utsikt mot blant annet Oslofjorden, Vallø, Torgersøya og Østfold mot øst og mot vest ser man mot Tønsberg sentrum. Tårnet grenser til en liten skog som brer seg ut mot Oslofjorden ytterst syd på Jarlsø. Her kan man gå tur blant gamle furuer, villkaprifol, markjordbær og mosetepper. På sydspissen ligger Jarlsøs eget fyr, som fortsatt er i drift. Og litt bortgjemt i moselandskapet - to gamle steinbunkerser. På resten av øya utvikles det nye botaniske miljøer utformet i samarbeid med landskapsarkitekter med sans for å spille på lag med naturen. Pil, siv og ulike prydgressorter benyttes, arter inspirert av karakteren på det omliggende fjordlandskapet. Dette er hagen til beboerne på Jarlsø!

I bryggeområdene mot vest på øya er det bygget en 150 meter lang, flott trepromenade, med sjøboder og sittebenker. Det er også opparbeidet en stor og flott sandstrand som har sol hele dagen. Det er etablert flere gode tilbud for beboere og besøkende på Jarlsø som bl.a. søndagsåpen matbutikk, hyggelig cafe med alle rettigheter. I samme bygg som cafeen er det også en frisør og velværeklinikk med dyktige friøserer, hudpleiere og massører, samt fotterapi. I tillegg har flere maritime bedrifter etablert seg i de renoverte industrihallene. Mange av beboerne setter stor pris på det sosiale livet og det arrangeres både petanque og lesesirkler, sykkel- og gåturer for de som er interessert i å delta.

Tomt

Areal: 3 124 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Etasje

5 etasje

Garasje / Parkering

Leiligheten har 2 p-plasser som medfølger. Den ene på kjellerplan i byggets oppvarmede p-hus, denne plassen har elbillader. Automatisk port holder anlegget avlåst (åpning med fjernkontroll). Laveste høyde i garasjen er cirka 210 cm. Fra garasjeanlegget er det adkomst til leiligheten via heis og trapp. Den andre p-plassen er i garasjeanlegget under "Tunet", ca. 50 m. gåavstand. Det er også etablert felles biloppstillingsplasser på fellesarealer. Dette arealet er asfaltert, oppmerket og ligger i tilknytning til byggets inngangsparti.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skole.

For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Felleskostnader

5 617 pr. mnd. Kommunale avgifter, bredbånd-TV, gass til peis, felles forsikring, vaktmestertjenester, boliggass og løpende vedlikehold.

Tønsberg kommune ønsker at hver seksjonseier skal betale de kommunale avgiftene direkte og ikke via felleskostnadene. Det er ukjent når eller om dette vil skje med dette sameiet.

Sameie

Sameiet Jarlsø Østsiden 1 består av 30 leiligheter. Til hver leilighet medfølger en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg og en bod. Med denne leilgiheten (snr. 12) medfølger det en ekstra garasjeplass.

Sameiet har en ansatt - vaktmester og (seksjonseier) Geir Amundsen.

Forretningsfører er Heimtun og Bryn Regnskapskontor AS.

For mer info om Jarlsø se:

www.jarlsoe.no.

Til info har 20 av sameierne og utbygger vært i tvist. Det er våren 2019 avsagt en rettskraftig dom hvor 6 av sameierne har anket. Kfr. megler for mer info.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Andel fellesgjeld

47 274

Tidligere lån er innfridd så andel fellesgjeld er lavere, men uklart hvor stor.

Långiver: DNB

Lånets totale saldo: 1 000 000, pr. 31.12.2018.

Lånetype: Avdragsfritt lån.

Årlig rentesats: 2,364%.

Betaler kun renter, lånet il trolig bli innfridd i løpet av 2019 (dette ifølge forretningsfører)

Lånet til DNB er innfridd. Sameiet hadde pr. 31.12.2018 negativ egenkaptial. Hvordan 2019 blir vet man ikke før årsoppgjøret blir tatt.

Forsikring

Gjensidige forsikring

Polisenummer: 83743312

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge husordenssreglene tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2014

Antall soverom

2

Byggeår

2014

Byggemåte

Selveierleilighet i 5 etasje i 12 etasjes boligblokk. Byggeår 2014. I løpet av de siste to år er følgende oppgraderinger utført:

- 2017, I badet (øst) er gulvet bygget om pga feil gulvhøyde.

- 2018, skiftet benekplater på kjøkkeninnredningen

- 2019, lagt nytt tredekke av Kebony på balkonger øst, sør og vest.

For øvrig er leiligheten i original stand med overflater og innredninger fra byggeår. Leiligheten fremstår som meget godt vedlikeholdt. Ingen vesentlige feil eller mangler ble påvist. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier ble påvist. Dette er en forenklet tilstandsrapport som bare tar for seg de innvendige flatene tilknyttet denne leiligheten. For utvendig vedlikehold samt vedlikehold av fellesarealer vises til sameiets vedtekter og budsjetter. Til leiligheten hører 2 garasjeplasser, en under Tårnet og en under Tunet (ca. 50m fra leiligheten). Det vises til rapportens enkelte punkter.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 06.06.2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 27.02.2014.

Boligens areal

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 134 kvm, Bruttoareal: 144 kvm

Leiligheten ligger i 5. etasje og inneholder:

Bruksareal: 134 m².

Primærrom: 120 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, dusjbad med wc(vest), kjøkken, stue med utgang til balkong, 2 soverom, walk in closet, bad med wc(øst) og vaskerom.

Sekundærrom: 14 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod og innglasset terrasse.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 06.06.2019 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via vannbåren varme.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Strømforbruket er i følge selger ca. 5 500 kWh pr. år.

Energiforbruk kan og vil variere.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:

TV og internett fra Altibox - er inkludert felleskostnadene.

Service på peis og gassanlegg er inkludert i felleskostnadene.

Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.

For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 259 276 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 533 394 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Nedre vei mot Åsgårdstrand. I første lyskryss etter Kilden kinosenter tar man til høyre inn Narverødveien og holder denne forbi Kiwi på Råel. I første rundkjøring etter Kiwi holder man til høyre. Følg denne rett frem også i neste rundkjøring. Leilighetsbygget ligger på østsiden, på pynten ut mot sjøen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - blokkbebyggelse og uteoppholdsareal i henhold til bestemmelser til detaljregulering for Jarlsø, byggetrinn 3 og 4 - PLAN NR. 0704 2011 0033 Byggetrinn 3 og 4 - vedtatt 25.04.2012 - mindre endring 03.03.2017.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Seksjonering, tinglyst 18.11.2013, dagboknr. 994653.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Lampe i spiserom medfølger ikke salget.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,80 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4 900,-, tilrettelegging. kr. 12 500,-, internettannonsering kr. 10.990,- Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.