• Kanalveien 2 A

  • 3127 Tønsberg
Prisantydning
7 750 000,-
Totalpris
7 958 520,-
Ligningsverdi
993 205,-
Fellesutgifter
2 308,-
Kommunale avgifter
4 813,- (I tillegg betales det kr. 8,18,- pr. m3 vann og kr. 14,42,- pr. m3 avløp.)
Beregnet totalkostnad
7 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
193 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 750 000,-))
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


208 519,50 (Omkostninger totalt)


7 958 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
85m²
Bruksareal
86m²
Bruttoareal
95m²
Tomt
2 381m² (fellestomt)
Etasje
4.
Soverom
2
Byggeår
2019
Gårdsnummer
1004
Bruksnummer
49
Seksjonsnummer
25
Energimerking
C
Finn-kode
154392235
Sist endret
  • Visninger

  • Kontakt megler for visning

Eiendomsmegler

Jens Roland Pettersen

90 96 48 85

Dokumenter

Salgsoppgave Kanalveien 2

Standard

Dette er leiligheten for deg som setter pris på det eksklusive, samtidig som du ønsker nærhet til alt.

Leiligheten er beliggende fordelaktig i bygget og har en fantastisk utsikt mot både innseilingen fra Oslofjorden, og videre inn kanalen mot Tønsberg brygge. Leiligheten har 2 romslige balkonger hvorav den ene er beliggende mot vest. Her kan du nyte kveldssolen til den går ned over Jarlsberg. Takhøyde på hele 2,80 meter i stuen, kjøkken og soverom som er med på å vise det eksklusive preget - i tillegg strekker alle vinduene med unntak av badene fra tak til gulv - dette gir rikelig med naturlig lys til hele leiligheten. Biloppstilling i oppvarmet garasjeanlegg med tilhørende bod.

Stuen er romslig og har et delikat en-stavs parkett på gulv med vannbåren varme. Vegger og tak er i slett utførelse og fargevalget er delikat. I stuen er det plassert en tidsriktig gasspeis som gjør at man kan nyte flammene i harmoni med utsikten. Den vestvendt balkongen har utgang fra stuen og har god plass til møblering.

Kjøkkenet er svært tidsriktig og ligger i en åpen løsning med stuen. Dette gjør at man også får kort vei mellom den solrike balkongen og kjøkkenet. Innredningen er levert av kvalitetsprodusenten Svane som er et 100% danskprodusert kjøkken som tilbyr god kvalitet. Innredningen er Svanes modell "Unik" Her er det valgt ekstra høye overskap, og med leilighetenes svært gode takhøyde, føles dette svært naturlig. Innredningen består av nedfelt og underlimt rustfri stålvask i firkantet design. Vasken er plassert i en praktisk "kjøkkenøy", benkeplate av type sandstensmønstret kompositt. Leilighetene er utstyrt med hvitevarer fra Siemens med helintegrert oppvaskmaskin, induksjonstopp, integrert ventilator, stekeovn og integrert kjøle-/fryseskap. Selger har påkostet leiligheten med flere gode løsninger. Bak kjøkkenet er det innredet et grovkjøkken i samme merke som resten av kjøkkenet og gir muligheter til å avlaste ved selskaper eller oppbevaring til hverdags.

Badene er begge smakfulle med grå fliser både på vegg og gulv. Dusjene er i egen nisje og toalettene er vegghengte, vask i nydelig innredning. Leiligheten har en suite løsning med hovdbadet som er i direkte tilknytning til hovedsoverom. Her er det også opplegg til vaskemaskin. Det andre badet ligger praktisk til med adkomst fra gangen. En svært behagelig løsning når man har gjester på besøk.

Soverommene er store i størrelsen og fremstår som svært delikat og i samme standard som leiligheten for øvrig. God plass til garderobeløsninger.

Beliggenhet

Kanalveien 2 har en sentral beliggenhet ved sjøen. Kort vei til både Teie Torv og Tønsberg sentrum - det er faktisk omtrent den samme korte avstanden til begge steder. Det er flotte turområder, badestrender og båthavner i nærmiljøet. En kort spasertur hjemmefra kan ta deg til Tønsberg by sitt allsidige tilbud eller til det koselige handelssenteret på Teie med Apotek, Vinmonopol, restauranter og butikker. Eller hva med en skogstur i Teieskogen? Med fellesrom for kajakker ved Ørsnes Park er kanskje terskelen lav for en padletur i Tønsbergfjorden - kanskje du også får besøk via sjøveien?

Med gangavstand til Tønsberg sentrum med blant annet Tønsberg Torg, Farmandstredet, restaurantene på Brygga og Tønsberg jernbanestasjon, vil du kunne ta i bruk byen på en helt ny måte. Tønsberg har også et rikt kulturliv. Med alt dette innen gangavstand, vil du helt sikkert bruke bilen mindre enn tidligere - denne kan stå trygt og godt i prosjektets garasjekjeller.

I løpet av ca. en time og 20 minutter med bil/tog kan man være i Oslo sentrum. Kort vei til Torp flyplass.

Tomt

Areal: 2 381 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal. Uteområdene er pent opparbeidet med sittebenker og beplantning. Noe lekeareal til barn.

Fra uteområdet er det adkomst til bodene.

Vi gjør oppmerksom på at gangpromenaden og kai/bryggekant ligger utenfor eiendommens tomtegrenser. Dette er kommunalt areal som utbygger ikke har rådighet over hva gjelder bruk/disposisjon.

Etasje

4 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass til leiligheten.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Træleborg skolekrets.

For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Felleskostnader

2 308 pr. mnd.

I beregning av felleskostnadene er det bl.a. medtatt TV-grunnpakke, internett grunnpakke, felles bygningsforsikring, drift-/vedlikehold av fellesarealer, avsetning til fremtidig vedlikehold, strøm i fellesarealer, drifts-/serviceutgifter til heisanlegg og garasjeanlegg, utgifter til forretningsførsel, utgifter til revisor, styre m.m. Det er ikke medtatt eventuelt a-akontobeløp for vannbåren varme og forbruksvann (tappevann). Det er heller ikke medtatt a-konto beløp for forbruk av gass. Dette blir fakturert fra forretningsfører/leverandør, og vil bli avregnet etter faktisk forbruk for hver enkelt seksjon etter faktisk forbruk.

Kostnader for kommunale avgifter (vann, avløp/kloakk og renovasjon) er ikke medtatt da Tønsberg kommune etter dagens regler fakturerer beboerne enkeltvis. Kostnadene for kommunale avgifter er forbruksavhengig da det installeres vannmåler som grunnlag for vann og kloakkavgift.

Sameie

Sameiet Kanalen Brygge

Det er stiftet et styre i sameiet hvor Gunnar Orskaug er styreleder. Han kan treffes på tlf. 97 55 80 10.

Sameiet består av i alt 39 leiligheter.

Oppgitte fellesutgifter og budsjett er stipulert, og endringer kan forekomme.

Det blir etterhvert kalt inn til Årsmøte hvor bl.a. fellesutgifter og hvordan sameiet skal driftes blir tatt opp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Regnskap

Stipulert driftsbudsjett er vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene er vedlagt i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2019

Antall soverom

2

Byggeår

2019

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 4. etasje i nyoppført boligblokk. Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Leiligheten gir et godt inntrykk.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 02.09.2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 13.06.19. Ferdigattest blir utstedt når utenomhusarbeidene er ferdige. Ta kontakt med megler for kopi.

Boligens areal

Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 95 kvm

Leiligheten ligger i 4. etasje og inneholder:

Bruksareal: 86 m².

Primærrom: 85 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc/vaskerom, bad/wc og grovkjøkken.

Sekundærrom: 1 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt XXX utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Oppvarming

Gulvvarme i alle rom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Oversikt over estimert energiforbruk foreligger ikke da eiendommen aldri har vært bebodd.

Kommunale avgifter

Kr. 4 813 pr. år

I tillegg betales det kr. 8,18,- pr. m3 vann og kr. 14,42,- pr. m3 avløp.

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene foreligger ikke da leiligheten aldri har vært bebodd.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 993 205 pr. 31.12.18

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 575 540 pr. 31.12.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen til Nøtterøy og tar første rundkjøring til Høyre. Bygget ligger så på venstre side mot kanalen etter ca. 200 meter. Det vil bli skiltet på visningsdagen.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til veg og kombinert bebyggelse og anleggsformål - nåværende. Eiendommen ligger i et regulert område, plannavn Kanalveien, med reguleringsformål: Felles avkjørsel, fellesområde, gangvei, annet kombinert formål, felles gårdsplass, felles gangareal og annet kombinert formål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Seksjonering, tinglyst 09.02.2018, dagboknr. 421670.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,80 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.