Peter Slotsviksvei 67 A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Peter Slotsviksvei 67 A

  • 1859 Slitu
Prisantydning
1 890 000,-
Fellesgjeld
1 467,-
Totalpris
1 958 359,-
Ligningsverdi
403 083,-
Fellesutgifter
2 113,- (Byggeforsikirng, tv, internet(Get), forretningsførsel og diverse felles utgifter. For mer info. kan man se vedlagt regnskap i prospektet.)
Kommunale avgifter
10 973,- (Inkluderer eiendomsskatt og kommunale avgifter. Vann etter måler så denne vil variere ut i fra forbruk)
Beregnet totalkostnad
1 890 000,- (Prisantydning)
1 467,- (Andel av fellesgjeld)


1 891 467,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
47 270,- (Dokumentavgift)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)


66 892,- (Omkostninger totalt)


1 958 359,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Rekkehus (selveier)
Primærrom
62m²
Bruksareal
65m²
Bruttoareal
71m²
Tomt
8 924m² (fellestomt)
Soverom
2
Byggeår
2015
Gårdsnummer
11
Bruksnummer
111
Seksjonsnummer
11
Energimerking
B
Finn-kode
143375921
Sist endret

Daglig lederEiendomsmegler MNEFPartner

Patrik Kolshus

+47 45 88 64 00

Dokumenter

Salgsoppgave Peter Slotsviksvei 67 A

Eiendomsskatt

Det er i Eidsberg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør 3.480,- pr. år. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Velkommen til visning

Moderne leiligheter i nyere sameie. Lyshagen boligsameie på Slitu har moderne og lyse leiligheter. Sameiet består av 30 seksjone med felles tomt som er opparbeidet med gressplen, prydbusker og diverse beplantning. Det er asfalterte internveier og biloppstillingsplasser.

Denne flotte leiligheten er en 3-roms leilighet beliggende i byggets 1.etasje. Adkomst via egen inngangsdør. Leiligheten består av entré, stue/kjøkken, bad, teknisk rom og 2 soverom., samt ett teknisk rom. Utgang fra stue til vest-vendt markterrasse på ca. 29 m2. I tillegg disponerer leiligheten to utvendige boder. En på 5 m2 og en bod med skråtak og gulvareal på 3,3 m2. Målbart areal i bod med skråtak er 1,5 m2.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og koselig boligområde på Slitu i Eidsberg kommune, ca. 6 km fra både Mysen og Askim sentrum med gode servicetilbud. Området har gangavstand til barneskole, barnehage og offentlig kommunikasjon, samt kort vei til ungdomsskole.

I Mysen finner man Eidsberghallen, en idrettshall som rommer flere arrangementer, aktive idrettslag og foreninger. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbaner, frisbeegolfbane og lysløype med ny koselig grillplass. Lysløypa på Slitu er godt preparert på vinterstid og har flotte stier med fine turmuligheter om sommeren. Momarken travbane, som huser årlige festdager med stort tivoli, utstillinger og konserter, ligger ca. 4,5 km fra boligen.

Trømborgfjella er et yndet sted som byr på turopplevelser tilpasset store og små, samt rike fiske- og bademuligheter. Det er også fine turstier langs Mysenelva og på Rudsmosen. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Høytorp fort og Folkenborg museum anbefales. Om vinteren er området ved Høytorp fort regionalt senter for langrenn, og det legges løyper med kunstsnø så snart muligheten tilsier det.

Lundebyvannet i Hærland er kommunens foretrukne badeplass med barnevennlig sandstrand, store gressletter, kiosk og toaletter. Det er også kort vei til Askim og populære Østfoldbadet, med bl.a. stupebasseng, boblebad, bølgebasseng, sklier, oppvarmede terapibasseng og et flott treningssenter som bl.a. tilbyr bassengtrening. I disse dager utvides det også med et stort utendørsanlegg med utebasseng og solsenger.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Morenen kjøpesenter som ligger i nærheten av boligen. Her finnes en stor Coop Obs, samt Obs bygg og et variert utvalg av butikker. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan Mysen tilby flere matbutikker, kjøpesenter og hyggelige butikker og spisesteder. Det er også kort vei til bymessige fasiliteter og servicetilbud i Askim og Ski, og kun en halv times kjøring til Töcksfors Shoppingcenter med søndagsåpne butikker og flere spisesteder.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Morenen som ligger ca. 500 meter fra boligen. Med bil fra Slitu tar det ca. 8 min til Mysen, 9 min til Askim, 34 min til Töcksfors, 28 min til Ski, 50 min til Oslo S og 60 min til Fredrikstad.

Gangavstand til barneskole.

Tomt

Areal: 8 924 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Parkering på felles oppstillingsplass.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det gangavstand til Tenor barneskole, og skolebussordning til Eidsberg ungdomsskole. Det finnes videregående skole i Askim og Mysen, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Felleskostnader

2 113 pr. mnd. Byggeforsikirng, tv, internet(Get), forretningsførsel og diverse felles utgifter. For mer info. kan man se vedlagt regnskap i prospektet.

Markiser/solskjemring i sameiet skal følge fargen valgt på årsmøtet i 2016. Se husordensreglene for fargenummer som er valgt.

Obs: Selskapet består av 3 eierseksjonssameier. Det arbeides med reseksjonering og sammenslåing av leilighetene i Lyshagen boligsameie. Man har trodd at sameiene var ett boligsameie, men formelt sett utgjør sameiet tre selvsendige og ulike sameier. Det jobbes nå med å innhente samtykke fra alle seksjonseierne slik at bygningsmassene slås sammen til ett felles gårds-og bruksnummer. Styret har engasjert Usbl ved Advokakontoret med sammenslåing og reseksjonering. Ved salg av seksjonen i denne perioden skal Usbl samtykke pga. at det skal tinglyses en urådighet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Polisenummer: 82094582

Boligtype, eierform og byggeår

Rekkehus (Selveier), byggeår: 2015

Antall soverom

2

Byggeår

2015

Byggemåte

Firemannsbolig over to plan. Gulv mot grunn av betong. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende og stående kledning.

Etasjeskillere i trekonstruksjoner. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein. Renner og nedløp av metall. Leiligheten har Swedoor entredør i brannklasse B30 med glassfelt fra byggeår. Vinduer og balkongdør med tre-lags glass fra byggeår.

For mer detaljert informasjon, se tilstandsrapport utarbeidet av Anticimex som vil ligge vedlagt meglers prospekt.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 71 kvm

1 etasje

Bruksareal: 65 m².

Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, bad og 2 soverom.

Leiligheten disponerer to utvendige boder. En på 5 m2, og en bod med skråtak skråtak og gulvareal på 3,3 m2. Måleverdig areal i bod med skråtak

er på 1,5 m2.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er pipe i boligen men det er ikke montert ildsted. Gulvvarme i gang.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 973 pr. år

Inkluderer eiendomsskatt og kommunale avgifter. Vann etter måler så denne vil variere ut i fra forbruk

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 403 083 pr.

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 451 100 pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Kjør fra Mysen på gamle E-18 mot Askim. Ta Ultvedtveien til høyre ved boligblokkene på Slitu. Ta så første vei til venstre og første til høyre inn Peter Slotsviksvei. Boligsameiet ligger på venstre side etter noen hundre meter. Følg meglers skilting på visningsdagen. For mer info se kart.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1983/895-1/1 Jordskifte 08.02.1983 Grensegangssak overført fra: 0125-11/111/0/22

1984/6801-1/1 Bestemmelse om veg 09.10.1984 rettighetshaver:Knr:0125 Gnr:11 Bnr:19 Med flere bestemmelser Overført fra: 0125-11/111/0/22

2013/502677-1/200 Bestemmelse om veg 19.06.2013 rettighetshaver:Knr:0125 Gnr:11 Bnr:111 Snr:19 rettighetshaver:Knr:0125 Gnr:11 Bnr:111 Snr:20 rettighetshaver:Knr:0125 Gnr:11 Bnr:111 Snr:21 rettighetshaver:Knr:0125 Gnr:11 Bnr:111 Snr:22 Overført fra: 0125-11/111

2013/502677-2/200 Best. om vann/kloakkledn. 19.06.2013 rettighetshaver:Knr:0125 Gnr:11 Bnr:111 Snr:19 rettighetshaver:Knr:0125 Gnr:11 Bnr:111 Snr:20 rettighetshaver:Knr:0125 Gnr:11 Bnr:111 Snr:21 rettighetshaver:Knr:0125 Gnr:11 Bnr:111 Snr:22 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra: 0125-11/111

For mer info ta kontakt med megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: pk@sydvendtpartners.no eller SMS: 45 88 64 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.900,-, tilrettelegging. kr. 5.950,-, Markedspakke kr.14.900 ,- For visninger er det avtalt kr. 1.875,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.