Klipevegen 17

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Klipevegen 17

  • 6230 Sykkylven
Prisantydning
2 100 000,-
Totalpris
2 158 242,-
Ligningsverdi
383 967,-
Fellesutgifter
445,-
Kommunale avgifter
9 259,- (per år)
Beregnet totalkostnad
2 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
49 370,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


58 242,- (Omkostninger totalt)


2 158 242,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
71m²
Bruksareal
75m²
Tomt
3 265m² (fellestomt)
Etasje
1.
Soverom
2
Byggeår
2006
Gårdsnummer
7
Bruksnummer
248
Seksjonsnummer
1
Energimerking
C
Finn-kode
116839613
Sist endret

Daglig lederPartnerEiendomsmegler MNEFFagansvarlig

Espen Garli

+47 45 22 48 64
  • Nabolagsprofil

79%

eier sin egen bolig

65%

bor i enebolig

54%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

51%

har bolig på over 120 kvm

Dokumenter

Salgsoppgave - Bildedel
Salgsoppgave - Tekstdel

BRA/PROM

75 / 71 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Innhold

3-roms selveierleilighet som inneholder følgende:

Entre, gang, to soverom, bod, bad, stue og kjøkken.

- En garasjeplass i felles garasjerekke. Praktisk bod i bakkant av garasjen.

Standard

Pen 3-roms selveierleilighet med attraktiv beliggenhet i Grebstadlia. Leiligheten ble oppført i 2006 og fremstår med god standard på inventar, overflater og utstyr. En medfølgende garasjeplass i felles garasjerekke.

Entrè

Entrè med flislaminat på gulv og muligheter for klesoppheng. Leiligheten har overbygget inngangsparti og praktisk utekran like utenfor inngangsdøren.

Stue/kjøkken

Lys og trivelig stue med eikeparkett på gulv og tapet på vegger. Varmepumpe ble innstallert i 2011 og vedovn fra Morsø sørger for god varme på kalde vinterdager. Fra stue er det utgang til den sørvendte terrassen. Her kan man nyte nydelig utsikt mot blant annet Aurenakken, sentrum og videre mot Sykkylvsfjorden, samt svært gode solforhold. Det er tillaget glassrekkverk i front, levegg og elektrisk markise på begge vinduer. Terrassen ble utvidet i 2016 og strekker seg idag rundt til inngangspartiet hvor overbygget sørger for at både utemøbler og grillen står tørt på våte dager.

Fra stuen er det åpen løsning mot kjøkken. Kjøkkeninnredning med hvite, profilerte fronter, nedfelt oppvaskkum, ventilator og laminat benkeplate med flis mot overskapene. Innredningen inneholder videre integrert oppvaskmaskin og integrert kjøleskap fra Siemens. Gode muligheter for spisebord mellom kjøkken og stue.

Soverom

Leiligheten har to soverom, begge med plass til både seng og garderobeløsninger. Begge soverommene har garderobeskap som medfølger ved handel.

Bad / vaskerom

Pent bad med flis på gulv og våtromsplater på vegg. Rommet er utstyrt med varmekabler i gulv, vegghengt toalett, dusjkabinett, baderomsinnredning med speil/belysning, utslagsvask, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. På badet finner man også brannslange og avtrekksvifte fra Flexit.

Diverse

- Sikringsskap med automatsikringer.

- Elektriske markiser og levegg på terrasse.

- Rør-i-rør system.

- Brannslange.

- Utekran ved inngangsparti.

- Varmepumpe innstallert i 2011.

- Innlagt fibertilknytning for bredbånd.

- Uttak for parabol og riks-tv.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i firemannsbolig med en flott og skjermet beliggenhet i Grebstadlia, et attraktivt boligområde i Sykkylven. Fra boligen kan man nyte nydelig utsikt mot blant annet Aurenakken, Sykkylvsfjorden og videre mot Storfjorden. Cirka 15 minutters gange til sentrum med de fleste fasiliteter, og innen en kjøreavstand på 5 minutter finner man både kino, svømmehall, idrettsanlegg og flere barnehager/skoler. Bussen (linje 255) stopper like utenfor og herfra går den til sentrum via Aursneset, to ganger på formiddagen hver ukedag.

Like utenfor inngangsdøren finnes et mangfold av turmuligheter. Populære turmål som Vassetra, Storevarden og Raudeberga er bare noen av alternativene som venter like ved.

Etasje

1 etasje

Tomt

Felles, eiet tomt på 3265 kvm.

Sørvendt tomt med gode sol- og utsiktsforhold. Tomten er foruten bygningsmassen opparbeidet med asfaltert adkomst og biloppstillingsplasser, samt singel og diverse beplantning.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 383 967 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 228 693 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på firemannsboligen, datert 27.10.2006. Dokumentet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 75 kvm

Bruksareal: 75 m².

Primærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, gang, to soverom, bad, stue og kjøkken.

Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Leiligheten har varmekabler på bad, samt vedovn og varmepumpe(2011) på stue. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 9 259,- per år.

Felleskostnader kr. 445,- per mnd. Inkluderer brøyting, felles byggforsikring og div. vedlikehold.

Strømkostnader: ca. kr. 750,- per mnd, eks. nettleie. (Basert på selgers forbruk, dette vil variere).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er avsatt til boligformål, ihht. kommunedelplan for utvida sentrumsområde 2010-2020. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Grebstadlia II, orgnr. 915 617 247. Sameiet består av 10 seksjoner, fordelt på en firemannsbolig og tre tomannsboliger.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.