Reset 2

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Reset 2

  • 6230 Sykkylven
Prisantydning
2 550 000,-
Totalpris
2 622 122,-
Ligningsverdi
629 192,-
Teknisk verdi
3 456 001,-
Kommunale avgifter
11 947,- (per år)
Beregnet totalkostnad
2 550 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
58 250,- (Dokumentavgift)


72 122,- (Omkostninger totalt)


2 622 122,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
178m²
Bruksareal
187m²
Tomt
864m² (eiet tomt)
Soverom
5
Byggeår
1989
Gårdsnummer
15
Bruksnummer
136
Ekstra toalett
1
Energimerking
D
Finn-kode
120700474
Sist endret

Daglig lederPartnerEiendomsmegler MNEFFagansvarlig

Espen Garli

+47 45 22 48 64
  • Nabolagsprofil

86%

eier sin egen bolig

81%

bor i enebolig

59%

har bolig på over 120 kvm

59%

av boligene er eldre enn 20 år

Dokumenter

Salgsoppgave - Bildeldel
Salgsoppgave - Tekstdel

BRA/PROM

187 / 178 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Tomt

Areal: 864 kvm, Eierform: Eiet tomt

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder følgende:

Kjeller: Hall med trapp, kjellerstue/soverom, soverom, wc-rom, vaskerom og bod.

Hovedetasje: Gang, bad, soverom, stue, spisestue og kjøkken.

Loftsetasje: Gang og to soverom.

- Dobbelgarasje med opplegg for strøm.

- Utebod på 15 kvm.

Standard

Velkommen til Reset 2, en innholdsrik enebolig med rolig og tilbaketrukket beliggenhet i Vikedalen. Boligen går over tre plan og har tilhørende dobbelgarasje ved adkomsten. Herfra er det gangvei med belegningsstein opp til plenareal og inngangspartiet i forkant av boligen. Den sørvendte tomten har flott utsikt og kort avstand til både barnehage og barneskole.

Kjelleretasje

Hallen er romslig og har flislaminat med varmekabler på gulv og mdf-plater på vegger. Fra hallen er det tilkomst til nyoppusset kjellerstue med flere bruksmuligheter, nåværende eier har benyttet rommet til kombinert kjellerstue og gjesterom. Etasjen inneholder videre et soverom av god størrelse med varmekabler i gulv, nylig oppusset wc-rom med toalett og servant, samt separat vaskerom som er utstyrt med sluk i gulv, skyllekar, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Rommet har utgangsdør til hage.

Hovedetasje

Fra hallen går trappen til hovedetasjen, trappen er nylig oppgradert med maling av trinn og rekkverk. Stuen har originale furubord på gulv, lyse vegger og malt panel i tak. Stuen har muligheter for flere sittegrupper, og her er det både stor peisløsning og montert varmepumpe. Utgang til sørvestvendt og usjenert terrasse med flott utsikt og gode solforhold med kveldsol til cirka kl. 21 midtsommers.

Kjøkkenet ligger i tilknytning til spisestuen. Kjøkkeninnredning fra byggeår med profilerte furufronter, heltre benkeplate med flis mot overskap, nedfelt vask, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarene på kjøkkenet medfølger ved handel. Gode muligheter for spiseplass ved vindu.

Hovedetasjens bad ble renovert i 2007 og har flis på gulv og våtromsplater på vegger. Videre inneholder badet varmekabler i gulv, boblebadekar, dusjkabinett, toalett og stor baderomsinnredning med servant, speil og belysning.

Hovedetasjen har et soverom med tilhørende garderobeskap.

Loftsetasje

Boligens toppetasje består av gang og to soverom. Gangen og et av soverommene har tilkomst til praktiske kneloft med oppbevaringsmuligheter. Begge soverommene er av svært god størrelse hvor et av rommene tidligere har vært benyttet som loftstue.

Diverse

- Utebod under terrasse på 15 kvm.

- Innlagt fibertilknytning for bredbånd.

- Sikringskap med skrusikringer.

Beliggenhet

Boligen har en attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet i Vikedalen. Reset 2 ligger som siste bolig i en stille og rolig gate uten gjennomgangstrafikk - perfekt for barnefamilien! Populære Vikedalen Barnehage ligger kun 500 meter fra boligen og barneskolen på Vik finnes også innen gangavstand. Et mangfold av turmuligheter like utenfor inngangsdøren med blant annet flotte grusveier til Høyset eller videre til Gimsdalen. Skulle en ønske større utfordringer kan Aurenakken, Borgundkollen eller Gimsdalstinden være gode alternativer. I underkant av 3 km til Aure sentrum med de fleste sentrumsfasiliteter.

Tomt

Eiet tomt på 864 kvm. Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomst, belegningsstein på gangvei til inngangsparti, natursteinsmurer, samt diverse plen- og grøntareal rundt boligen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 629 192 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 013 414 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for boligen datert 05.04.1989. Doikumentet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 178 kvm, Bruksareal: 187 kvm

Kjelleretasje:

Bruksareal: 72 m².

Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall med trapp, kjellerstue, soverom, vaskerom og wc-rom.

Sekundærrom: 9 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Hovedetasje:

Bruksareal: 82 m².

Primærrom: 82 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, spisestue, kjøkken, bad, gang og soverom.

Loftsetasje:

Bruksareal: 33 m².

Primærrom: 33 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang og to soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Varmepumpe og skiferkledd peisløsning i stue, varmekabler på bad, hall og soverom i kjeller. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 11 947,- per år.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er beliggende i område regulert til bolig, ihht. reguleringsplan for området Vikedalen II. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.