Øygardsåsen 33

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Øygardsåsen 33

  • 4848 Arendal
Prisantydning
2 800 000,-
Totalpris
2 883 872,-
Ligningsverdi
640 125,-
Kommunale avgifter
13 140,- (per år)
Beregnet totalkostnad
2 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
70 000,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


83 872,- (Omkostninger totalt)


2 883 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
96m²
Bruksareal
101m²
Bruttoareal
112m²
Tomt
759m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
2016
Gårdsnummer
37
Bruksnummer
160
Energimerking
C
Finn-kode
155130292
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFFagansvarligPartner

Jan Terje Øygarden

+47 952 39 559
  • Nabolagsprofil

35%

er gift

43%

er barnefamilier

34%

har høyskoleutdanning

36%

har inntekt over 400.000

Dokumenter

Salgsoppgave Øygardsåsen 33

Beskrivelse

Boligen ligger i nyere boligfelt på Øygarden ved Myra, ca. 4 km fra Arendal sentrum. Meget populært område med kort vei til Myra barneskole, Sam Eyde vgs., Sør Amfi, Stoa handelssenter og Harebakken senter. Det er ca. 4 km til Arendal sentrum. De solrike uteplassen vender mot vest og nordvest og her har man kveldssol helt til kl. 22 midtsommers. Forøvrig rolig og meget barnevennlig område, hvor boligen ligger nest innerst i blindvei.

Boligen er oppført med alt på en flate med tilbygget sommerstue, integrert carport og frittliggende redskapsbod. Praktisk planløsning og tomt for de som ønsker noe enkelt uten mye vedlikehold.

•Attraktivt og etablert boligområde

•Praktisk planløsning med alt på en flate

•Enkelt opparbeidet tomt

Innhold

Stue, bad, vaskerom, entré, kjøkken, 3 soverom og gang. I tillegg er det tilbygget en isolert sommerstue/vinterhage på ca. 10 kvm. Utvendig bod.

Standard

Boligen har gjennomgående vanlig standard for byggetiden, og fremstår som godt vedlikeholdt.

Tomt

Areal: 759 kvm, Eierform: Eiet tomt. Flat og enkel tomt å vedlikeholde. Tomten er pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel, noe støpt- og tre platting. Beplantet med plen og diverse blomsterbed. Hele tomten er innegjerdet. Praktisk for både små tobeinte og firbeinte.

Garasje / Parkering

Integrert carport på 21 kvm.

Lagerplass

Praktisk utvendig bod på ca. 5 kvm og en frittliggende redskapsbod på ca. 11 kvm.

Barnehage / skole i området

Myra skole. Se nabolagsprofil på neste side.

Internett

Det er innlagt fiber.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2016

Antall soverom

3

Byggeår

2016

Byggemåte

Enebolig oppført i bindingsverk med liggende ytterkledning, saltak tekket med betongtakstein. Carport i tilknytning til huset. Frittstående bod i trekonstruksjon med liggende ytterkledning, saltak tekket med betongtakstein. Isolert vinterhage i trekonstruksjon med liggende ytterkledning, skråtak tekket med asfaltpapp.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eneboligen. Tilbygg av sommerstue var i følge Arendal kommune ikke søknadspliktig. Dermed foreligger det ikke ferdigattest på denne.

Boligens areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 101 kvm, Bruttoareal: 112 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 101 m².

Primærrom: 96 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, bad, vaskerom, entré, kjøkken, 3 soverom og gang.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Oppvarming

Varmekabler på bad, vaskerom og gang. Vedovn i stuen og ellers elektrisk. Varmekabler i sommerstue/vinterhage. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 15.000 kwh. Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 15 000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 140 pr. år

Løpende kostnader

Årlig forsikringspremie ca. kr. 5.000,-

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 640 125 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 304 450 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Nei.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen. Pliktig medlemskap i velforening som bl.a. drifter vedlikehold av lekeplasser.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Arendal kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Taklampe i stue og kjøkken medfølger ikke.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger.

Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners eller Husbankens standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand. Meglers vederlag betales av selger. Avtalt vederlag er 2 % provisjon inkl. mva. av salgssummen. Tilretteleggingsgebyr kr. 7.900,- Markedsføringspakke kr. 13.900,- Oppgjørsgebyr kr. 3.775,-. Meglerfirmaet har ikke krav på provisjon dersom handel ikke er kommet i stand innen oppdragstidens utløp. Dersom eiendommen ikke skulle bli solgt i oppdragstiden, betales det for salgsforberedelser, markedsføringspakke og alle avtalte utlegg.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.