Nesbryggveien 29

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Nesbryggveien 29

  • 3133 Duken
Prisantydning
7 490 000,-
Totalpris
7 693 900,-
Ligningsverdi
1 126 437,-
Kommunale avgifter
14 754,- (Vann- avløp, renovasjon- og feiegebyrer.)
Beregnet totalkostnad
7 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
190 000,- (Dokumentavgift)


203 899,50 (Omkostninger totalt)


7 693 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
178m²
Bruksareal
207m²
Bruttoareal
219m²
Tomt
1 101m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1965
Gårdsnummer
28
Bruksnummer
76
Ekstra toalett
1
Energimerking
G
Finn-kode
142816746
Sist endret

Eiendomsmegler

Jens Roland Pettersen

90 96 48 85

Innhold

Boligen er fra 1965, men har blitt noe modernisert i 2012/2014.

Hovedplan: Hyggelig entré, 3 soverom, bøttekott, bad med toalett, kjøkken, stor stue og spisestue med utgang til terrasse.

Kjeller: Kjellergang med trapp, stue, toalettrom, bad, bod, lagerrom, garasje.

Standard

Dette er en pen helårsbolig i funkisstil som også kan disponeres som fritidsbolig. Det er ingen boplikt på Nøtterøy. Du kommer inn i en lys og hyggelig entré. Stuen og spisestuen ligger i en åpen løsning, i et svært tiltalende rom med behagelig atmosfære, store vinduer og lyse malte flater. Her er det en hyggelig peis som deler av stuen og spisestuen. Fra rommet er det nydelig utsikt mot Føynlandssundet samt Fjærholmen. Kjøkkenet ligger i tilknytning til spisestuen, adskilt med en skyvedør. Svært praktisk med mye skap- og benkeplas. Innredningen er malt i en lys og trendy farge og ved kjøkkenvinduet er det plass til et koselig spisebord - Her kan man nyte det yrende båtlivet om sommeren. Soverommene er plassert på hovedplanet i en egen fløy sammen med badet. Alle soverommene har plass til seng og garderobeløsning. Badet er oppgradert i 2016 med flis-på-flis samt ny innredning. Badet fremstår som svært delikat. Fra stuen er det en trapp som går ned til underetasjen. Her kommer man inn en stor stue som med peis, som selger for øvrig har brukt som et gjesterom. Stort pent bad som ble oppgradert i 2012/13, innredet med dusj og servant med underskap og eget toalettrom. I underetasjen er det lagringsplass både i bod og lagerbod. Det er også direkte adgang til garasjen.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i Nesbryggveien på idylliske Nesbrygga. Eiendommen ligger på solrik kolle/svaberg høyt opp fra veien. Her er det gode muligheter for morgen og kveldsbad fra kommunal brygge med badetrapp ca 50 meter fra huset. Det er også en barnevennlig strand i umiddelbar nærhet. Kort vei til Nesskogen Idrettspark der man har høy aktivitet fra morgen til kveld 7 dager i uken enten man driver med fotball, tennis eller friidrett. Lysløype innenfor gangavstand. Fra Nøtterøy Båthavn (som for tiden annonserer med ledige båtplasser) lar du deg føre rett ut i den idylliske skjærgården og du vil da ha mange flotte øymuligheter for en kort eller lang båttur.

Du har gangavstand til Kiwi samt at man sykler fort bort til Meny hvis man trenger ett større utvalg. På Skallestad har Nøtterøy Bakeri eget bakeriutsalg og der vil du kunne få ferskt brød 6 dager i uken (6 min. på sykkel). Oserødskole ligger i behagelig gåavstand for de som har barn i barneskolen (meget populær SFO) og Borgheim har ungdomsskole + Videregående. Steinerskolen ligger ca. 10 min. kjøretur fra eiendommen. Golfbanen ligger også ca. 7 min. kjøretur unna, her kjører man skiløyper på vinteren. Torød har eget skitrekk og vi snakker fremdeles ca. 7 min. unna. Flere barnehager i nærområdet. Mange flotte turmuligheter i nærområdet. Duken/Nesbrygga i sin helhet har blitt ett yrende liv for barnefamilier som i tillegg har "egen" øy barneskjær, der mange barnefamilier møtes utover sommeren.

Tomt

Areal: 1 101 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja, i tilknytning til boligen.

Barnehage / skole i området

Eiendommen sogner til Oserød skolekrets.

For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Forsikring

If Forsikring

Polisenummer: 8580216-JHV

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1965

Antall soverom

3

Byggeår

1965

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget med hovedetasje og kjeller/sokkeletasje under nordre del. Byggeår 1965. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført, i henhold til byggeskikken på den tiden eiendommen ble oppført. Boligen er normalt godt vedlikeholdt.

Selger har i løpet av de senere år utført følgende oppgradering på boligen:

- 2014, skiftet hoveddør og terrassedør i stuen mot øst

- 2014, i stuen ble 2 av vinduene mot nord + vinduene mot øst skiftet

- 2016, oppgradert deler av elanlegget

- 2016, modernisert badet i 1. etg.

- 2016, nye markiser på terrassen, nye fliser på terrasse øst.

- 2014, huset ble malt utvendig

- 2012, bygget nytt bad i kjeller

- 2014, generell innvendig oppussing

- 2013 ny peisovn i stuen.

- 2014, etablert ny østvendt terrasse, tegnet av KB arkitekter Tønsberg

-2014, nye fliser terrasse vest og nye markiser på både terrasse øst og vest

Fjellet skrapet for å få frem svaberget samtidig ny beplantning i front med rododendron, spirea, syriner, eføy og bark.

Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1965. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 13.03.2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

I følge kommunen foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 178 kvm, Bruksareal: 207 kvm, Bruttoareal: 219 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 149 m².

Primærrom: 148 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Yttergang, entré, soveromsgang, bøttekott, bad med wc, 3 soverom , kjøkken, spisestue og stue.

med utgang til terrasser

Sekundærrom: 1 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Kjeller:

Bruksareal: 58 m².

Primærrom: 30 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjellergang med trapp, kjellerstue, wc og dusjbad.

Sekundærrom: 28 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod, garasje og lagerrom.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 13.03.2019 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

By peisovn i stuen, ny 2014. Termostatstyrte varmekabler i begge baderom.

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 8 000 kwh.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 8 000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand. Det gjøres oppmerksom på at boligen ikke har vært i bruk som helårsbolig.

Kommunale avgifter

Kr. 14 754 pr. år

Vann- avløp, renovasjon- og feiegebyrer.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:

Årlig TV- og internettilknytning fra Canal Digital utgjør kr 400 pr. mnd.

Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.

For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 126 437 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 055 173 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Enebolig i Nesbryggveien 25 er under oppføring. Det er mottatt nabovarsel for oppføring av ny enebolig i Nesbryggveien 31.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Jordskifte - tinglyst (14.06.2017), dagboknr.(628317) - gjelder: Grensejustering.

Tre naboer har rett til å kjøre på vei som går over tomten.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.995,- Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.