Hågårvegen 23

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Hågårvegen 23

  • 2843 Eina
Prisantydning
1 550 000,-
Totalpris
1 602 622,-
Ligningsverdi
506 921,-
Kommunale avgifter
16 961,- (Inkludert eiendomsskatt og eiendommen har vånnmåler, avgiftene vil derfor variere etter forbruk.)
Beregnet totalkostnad
1 550 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
38 750,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)


52 622,- (Omkostninger totalt)


1 602 622,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
104m²
Bruksareal
168m²
Tomt
1 428m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1950
Gårdsnummer
173
Bruksnummer
34
Energimerking
G
Finn-kode
137053161
Sist endret

Eiendomsmegler

Mette Aas Sivesind

+47 975 26 254

Eiendomsmegler MNEF

Silje Amlien Enger

+47 95 00 99 40
  • Nabolagsprofil

100%

bor i enebolig

93%

eier sin egen bolig

80%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

67%

har bolig på over 120 kvm

Dokumenter

Salgsoppgave Hagarvegen 23

Eiendomsskatt

Det er i Vestre Toten kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 1 490 000,- og eiendomsskatten er kr 6 705,-

Beskrivelse

Hågårvegen 23 er en eldre enebolig fra rundt 1950. Boligen er godt vedlikeholdt med et godt førsteinntrykk. Her er det gjort mange oppgraderinger de senere årene. Det er en stor vinkelstue med vedovn, og store vinduer og terrassedører. Kjøkkenet er stort med helt ny innredning og mer enn nok spiseplass til en gjennomsnittsfamilie. Huset har tre soverom, et nede og to oppe. Boligen har bad i første etasje som kan trenge litt kjærlighet. Kjelleren er romslig med vaskerom og uante lagringsmuligheter.

Utvendig finner du en eldre dobbel garasje og en hage som innbyr til lek og aktivitet.

Innhold

Enebolig over 1 og 1/2 etasje, med kjeller. Her er det hall med trapp, kjøkken stue, soverom og bad på hovedplanet. I andre etasje er det gang og to soverom. I tillegg til er det godt med lagringsplass i kneveggene, med store fine kott. Kjelleren er ikke innredet, men her er det godt med lagringsmuligheter. Det er to rom med sluk, og toalett. Det er adkomst til kjelleren via kjellertrapp og fra dør i hagen.

Her er det også eldre garasje med to biloppstillingsplasser.

Standard

Hyggelig enebolig med sentral beliggenhet og mange fine kvaliteter, og nytt pent kjøkken!

Kjøkkenet har innredning fra Ikea med laminerte skrog og formpressede fronter i tidsriktig grå farge, samt enkelte overskap med glassfelt. Benkeplatene er laminert, med nedsenket kjøkkenkum med flott kran. Mellom over- og underskap er det montert belysning. Over kokesonen er det montert ventilator med avtrekk ut. Her er det plass til integrerte hvitevarer som komfyr, steketopp, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Stuen er pusset opp de senere årene, og har store vindusflater og gode møbleringsmuligheter. Her er det peisovn for hygge og nytte. I stuen er det plass til spisestuemøblement og sofagruppe med TV-krok. Fra stuen er det utgang til terrasse, med skjermet beliggenhet på baksiden av huset, og fine solforhold. Fra terrassen er det adkomst til hagen, som har mulighet for flere skjermede og solrike sitteplasser!

Badet er eldre, men har vært funksjonelt og benyttet av nåværende eier. Badet er innredet med gulvbelegg og baderomsplater på vegg. Badet er innredet med servant med underskap og speil med tilhørende belysning. Her er det dusjnisje, med nyere garnityr, gulvmontert wc. Bader varmes opp ved bruk av varmekabler i gulvet.

Boligen har tre soverom, et på hovedplanet og to i andre etasje. Soverommet på hovedplanet har god størrelse, med plass til soveromsmøblement og garderobeskap. Dette rommet er pusset opp i senere tid. I andre etasje ligger to soverom som begge har eldre standard, men god størrelse og ikke minst adkomst til store flotte lagringskott i kneveggene.

Kjelleren er innholdsrik med flere bodrom! Det er innvendig adkomst til kjelleren via trapp fra gangen, og utvendig adkomst fra hagen til stort bodrom som i dag har blitt benyttet til oppbevaring av ved, hageredskap, hagemøbler etc.

I kjelleren er det også to rom med sluk, som har blitt benyttet som vaskerom, samt at det ene rommet er innredet med toalett og dusjmuligheter.

Overflater på innvendige overflater i hovedsak preget av:

Gulv:

Loftsetasje: Belegg. Tregulv.

1.etasje: Belegg. Laminat.

Kjeller: Betong. Belegg.

Vegger

Loftsetasje: Tapet.

1.etasje: Malte plater. Panelplater. Tapet. Panel. Murforblending.

Kjeller: Panel. Betong.

Himling

Loftsetasje: Himlingsplater. Malte plater.

1.etasje: Himlingsplater. Formpresset panel.

Kjeller: Himlingsplater. Panel.

Garasjen har eldre standard, men har fint plass til to biler.

Vedlikehold/påkostninger opplyst av selger:

År: 2009 Gruset opp igjen gårdsplass. Egeninnsats.

År: 2010 Lagt inn fiber. Utført av firma.

År: 2012 Ny terrasse på eldre fundamentering. Egeninnsats.

År: 2013/2015 Pusset opp stue. Egeninnsats.

År: 2014 Nytt toalett på bad. Utført av firma.

År: 2016 Montert varmepumpe. Utført av firma.

År: 2018 Pusset opp kjøkken. Egeninnsats.

År: 2018 Malt boligen utvendig. Egeninnsats.

År: 2018 Nytt sikringsskap, lagt inn 3-fase og strøm i forbindelse med kjøkken. Utført av firma.

År: 2018 Byttet en del vann og avløpsrør i kjeller. Utført av firma.

Beliggenhet

Hågårvegen 23 på ligger i et veletablert boligområde på Eina i Vestre Toten kommune. Fra boligen er det bare minutter å gå til Eina sentrum med de service- og tjenestetilbud som finnes her. Boligen ligger på en stor lett hellende tomt og solforholdene er meget gode, både fra hagen og den store terrassen. Dette er et område som preges av ro og fred, og er dermed også barnevennlig. Nærheten til naturen her gir deg muligheten til å benytte de mange ski- og turløypene i området, og er du av den miljøbevisste typen kan du hoppe på toget på Eina stasjon som ligger bare noen hundre meter unna. Eina er kjent for den vakre Einafjorden, som sommerstid er en perle for båtfolk og badende. Riksvei 4 passerer Eina, og til Gjøvik er det 20 minutters kjøring, 10 minutter til Raufoss, en drøy time til Gardermoen og ca. 1,5 timer til hovedstaden.

Tomt

Areal: 1 428 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er opparbeidet med store plenarealer og gruset gårdsplass. Eiendommen ligger i flatt, lett skrånende skrånende terreng. Her er det god plass til lek og aktiviteter i hagen, og for de som liker hagearbeid er det store muligheter til flotte bed, eller hva med en kjøkkenhage med grønnsaker? Nåværende eier har flere fine prydbusker og i grensen mot nabo står det store tradisjonsrike bjørkebusker.

Det er vannkran i hagen som henter vann fra Einavannet, for å kunne benytte denne må det betales en avgift pr år. Nåværende eier har ikke benyttet seg av denne ordningen.

Garasje / Parkering

Garasje med 2 oppstillingsplasser, i tillegg til at det er godt med biloppstillingsplasser på gårdsplassen.

Barnehage / skole i området

Thune skole (1-7 kl.) 3.3 km

Reinsvoll ungdomsskole (8-10 kl.) 7.1 km

Raufoss videregående skole 11.7 km

Lena-Valle vgs - avd. Valle 18.5 km

Eina barnehage (0-6 år) 0.9 km

Reinsvoll barnehage (0-6 år) 7.6 km

Solvoll familiebarnehage (1-5 år) 7.6 km

Forsikring

Jernbane personalets bank og forsikring

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1950

Antall soverom

3

Byggeår

1950

Byggemåte

Støpt gulv på grunn. Grunnmur i lettklinkerblokker. Grunnmur i blokker av porebetong. Innvendige utforede vegger på deler av grunnmur. Yttervegg i trekonstruksjon. Grunnmur pusset over terreng. Liggende utvendig trekledning. Trevinduer med 2-lags isolerglass. Trevinduer med 3-lags isolerglass. Trevinduer med 1-lags glass. Trevinduer med 1+1 lags glass. Blyglassvindu på stue. Ytterdør i tre med 2-lags isolerglass. Balkongdør i tre med 2-lags isolerglass. Ytterdør i tre til kjeller. Mønet skråtak i tre. Flisundertak. Undertaksbord. Kombinert kaldt loft og skråhimling. Taket er tekket med asfaltshingel. Taktekking av betongtakstein. Utvendige beslag og takrenner/nedløp i metall og plast. Vindski i tre.

Teglpipe. Etasjeskiller med trebjelkelag.

Terrasseplatting mot sør:

Fundamentert med betongsøyler. Konstruksjoner, overflater, rekkverk og håndlist i treverk.

Markiser.

Metalltrapp direkte på terreng foran inngang.

Trapp mellom 1.- og loftsetasje:

Bratt trapp. Lavt rekkverk. Tilstandsgrad 2 gitt pga. nevnte forhold og alder.

Trapp mellom kjeller og 1.etasje:

Bratt trapp. Manglende rekkverk. Forenklet trapp som ikke tilfredsstiller krav, tiltak anbefales. Tilstandsgrad 3 gitt pga. nevnte forhold og alder.

Garasje fundamentert direkte på grunn. Grunnmur i betong. Gruset/jordgulv. Yttervegg i trekonstruksjon. Mønet skråtak i trekonstruksjon. Undertaksbord. Liggende utvendig trekledning. Taktekking med asfaltshingel. Vindski i tre. Trevinduer med 1-lag glass. Treporter.

Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2:

Tilstandsgrad gitt i hovedsak som følge av alder på: Veggkonstruksjon og utvendige fasader, pipe, etasjeskiller og eldre sanitær.

Grunn og fundamenter: Påvist fuktskjolder ved trapp.

Drenering: Fuktsikringen har utlevd sin levetid og det er indikasjoner på svikt.

Vinduer og dører: Sprekk i rute mot vest i trapp.

Takkonstruksjon: Fuktmerker ved gjennomføring i tak.

Taktekking: Taktekking har brukt opp sin generelle levetid og er moden for utskifting.

Renner, nedløp og beslag: Gjennomføring for lufting bør utbedres med egnet tettemasse.

Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 3:

Grunnmur: Fuktmåling ble foretatt, det ble målt skadelig fukt i utforede vegger.

Terrasse, balkonger, trapper ol: Forenklet trapp til kjeller som ikke tilfredsstiller krav.

Våtrom: Sprekk i gulvbelegg, badet er utett.

Garasje: Generelt behov for vedlikehold og oppgraderinger.

Oppvarming består av vedfyring og strøm. Se boligens energiattest.

Ventilasjon består av naturlig ventilasjon.

El-anlegg med automatsikringer og i hovedsak åpent anlegg.

Synlige avløpsrør i: Plast. Støpejern.

Synlige vannrør i: Kobber. Galvanisert metall. Plast.

Opplegg for vaskemaskin i kjeller.

Toalett, dusj og utslagsvask i kjeller(Rommene er ikke vurdert som våtrom da det ikke på noen måte tilfredsstiller krav til våtrom)

Stoppekran i kjeller.

Varmtvannsbereder på ca. 200 liter.

For ytterligere informasjon om boligen henvises det til vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av Simen Hveem 05.12.2018

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 168 kvm

Kjeller:

Bruksareal: 64 m².

Ingen oppmålte primærrom. Målt takhøyde kjeller: Varierende men målt 1,96m. Rom i kjeller med dusj og toalett er ikke medtatt som p-rom, det er ikke fremvist tegninger av kjeller.

1. etasje:

Bruksareal: 75 m².

Primærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, kjøkken, bad, stue, gang, soverom

2. etasje:

Bruksareal: 29 m².

Primærrom: 29 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, 2 soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealer er hentet fra vedlagte takstrapport.

Arealbekreftelse fra Vestre Toten kommune følger vedlagt.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Oppvarming består av strøm og vedfyring.

I hovedsak ved hjelp av: varmepumpe, ildsted og panelovner.

Forrige varslet tilsyn: Utført :24.11.16

Forrige varslet feiing: Utført 06.07.16

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 16 961,25 pr. år

Inkludert eiendomsskatt og eiendommen har vånnmåler, avgiftene vil derfor variere etter forbruk.

Kommunale avgifter er opplyst for 2018, det vil kunne bli endringer i disse i 2019 som følge av endrede satser for kommunale avgifter.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til energi, villaforsikring, komm.avg., TV- og internettilknytning.

Ovenstående vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 506 921 pr. 19.12.18

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 824 915 pr. 19.12.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Gjestvang & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til

Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (27.11.2014)

Eiendommens grunn er registret til bruk av bolig.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1954/5493-1/19 Best. om adkomstrett

16.12.1954

Vegvesenets betingelser vedtatt

1997/3935-1/19 Elektriske kraftlinjer

06.06.1997

Rettighetshaver

TKE NETT DA

Gjelder denne registerenheten med flere

Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Eiendommen har vannmåler.

Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.

Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.

Boligens Forbruksgebyr for Vann og/eller Avløp blir beregnet etter forbruk målt ved vannmåler. Vannmåleren leies av Vestre

Toten kommune. Avlesning ca. 20.12 hvert år med avregning 1. termin påfølgende år. NB: For å legge til rette for en reell

fordeling av de kommunale årsgebyrene ved salg, må vannmåler leses av og rapporteres inn til Vestre Toten kommune.

Fordeling av gebyrene, skal megler eller involverte parter selv ta hånd om.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Selger opplyser at ved i kjeller kan medfølge etter avtale.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: mette@gjestvangpartners.no eller SMS: 97 52 62 54 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å skrive ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 3 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.