Barkerudveien 28

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Barkerudveien 28

  • 1850 Mysen
Prisantydning
2 690 000,-
Totalpris
2 770 622,-
Ligningsverdi
455 939,-
Kommunale avgifter
8 309,- (per år)
Beregnet totalkostnad
2 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
66 750,- (Dokumentavgift)


80 622,- (Omkostninger totalt)


2 770 622,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
134m²
Bruksareal
134m²
Bruttoareal
185m²
Tomt
872m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1923
Modernisert
2018
Gårdsnummer
55
Bruksnummer
27
Finn-kode
135175878
Sist endret

Daglig lederEiendomsmegler MNEFPartner

Patrik Kolshus

+47 45 88 64 00

Dokumenter

Salgsoppgave

Kommunale avgifter

Kr. 8 309 pr. år

BRA/PROM

134 / 134 m²

Antall soverom

3

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1923

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipuleres til ca. 15 000 kwh.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 15 000,- pr. år. Vedfyring kommer i tillegg.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Parkering

Bra med biloppstillingsplasser i egen gårdsplass.

Tomt

Areal: 872 kvm, Eierform: Eiet tomt

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Mørstad kjøpesenter i sentrum, og det er en kort kjøretur til Morenen kjøpesenter med et rikt og variert utvalg. Her finner du bl.a. Coop Obs! Hypermarked og Coop Obs! Bygg.

Askim og Ski har dessuten det meste av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Det er kun en halv times kjøring til Töcksfors som har Shoppingcenter med søndagsåpne butikker, flere spisesteder og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Med bil fra Mysen tar det ca. 12 min til Askim, 30 min til Töcksfors, 31 min til Ski, 50 min til Oslo S og 54 min til Fredrikstad. Eiendommen har kort vei til Mysen barneskole og Eidsberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Innhold

Kjeller: Gang, soverom/stue, stue og bad/wc.

1. etg.: Entré, kjøkken, bad/wc og 2 stuer.

2. etg.: Gang, soverom og soverom med utgang til balkong.

Frittstående skjul på ca. 17 m².

Standard

Boligen fremstår med normal standard på innredninger og utstyr. Kjøkken med plass til spisegruppe. Innredningen har slette, lyse fronter og laminert benkeplate. Kjøkken er utstyrt med integrert komfyr, platetopp samt kjøl- og fryseskap. Bad i 1. etasje, pusset opp i 2018. Det er flislagte overflater på vegger og gulv. Rommet er innredet med servantinnredning med slette fronter av høyglans hvit og overhengende speilskap, dusj og gulvmontert vannklosett. Bad/vaskerom i kjeller er også nytt i 2018. Det har flislagte overflater på vegger og gulv. Rommet er innredet med servantinnredning med slette fronter samt overhengende speilskap og veggskap, dusj og vannklosett.

Gjennomgående er boligen overflatebehandlet nå i 2018, og gir generelt et godt helheltsinntrykk. Boligen har også fått ny trekledning i 2018. Drenering med grunnmursplast og topplist er ny i 2018. De fleste vinduer og terrassedør er nye i 2018.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget barnevennlig boligområde på Mysen i Eidsberg kommune. Området har kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og Mysen sentrum med gode servicetilbud. I Mysen finner man Eidsberghallen, en idrettshall som rommer flere arrangementer, aktive idrettslag og foreninger. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbaner, frisbeegolfbane, lysløype og treningssenter m.m. Momarken travbane, som huset det årlige Momarkedet, ligger ca. 500 meter fra boligen.

Trømborgfjella er et yndet sted som byr på turopplevelser tilpasset store og små, samt rike fiskemuligheter. Det er også fine turstier langs Mysenelva. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Høytorp fort og Folkenborg museum, anbefales. Om vinteren er området ved Høytorp fort regionalt senter for langrenn, og det legges løyper med kunstsnø så snart muligheten tilsier det.

Lundebyvannet i Hærland er kommunens foretrukne badeplass med barnevennlig sandstrand, barnesklier og kiosk. Det er også kort vei til Askim og populære Østfoldbadet, med bl.a. stupebasseng, boblebad, bølgebasseng og sklier

Tomt

Eiet tomt på 872,4 m². Eiendommen er svakt skrående mot syd med supre sol- og utsiktsforhold. Videre er tomten opparbeidet med plenareal, vintergrønt, hekk, diverse vintergrønt og blomsterbed. Det er også epletre på eiendommen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 455 939 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 641 380 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligen er oppført med grunnmursvegger av betong (pusset) samt noe tresonitt. Yttervegger er reisverksvegger i tre, som er kledd utvendig med stående trekledning. Bærende takkonstruksjon i tre type saltak tekket med takstein. Vinduer med rammer og karmer i tre. Fastkarmvindu i stue er av 2-lags isoler-/energiglass, fra 2018. For øvrig, se tilstandsrapport.

Boligens areal

Primærrom: 134 kvm, Bruksareal: 134 kvm, Bruttoareal: 185 kvm

kjeller:

Bruttoareal: 55 m².

Bruksareal: 47 m².

Primærrom: 47 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad/vaskerom, entré, stue og soverom.

1. etasje:

Bruttoareal: 62 m².

Bruksareal: 56 m².

Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, bad, kjøkken, trapperom, stue og spisestue.

2. etasje:

Bruttoareal: 32 m².

Bruksareal: 31 m².

Primærrom: 31 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, 2 soverom og kott. Tilgang til loft i fra gang.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet og vedfyring, herunder gulvvarme, panelovner rundt om og peisovn i stue. Det elektriske anlegget har automatsikringer.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Ingen kjente

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Eidsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: pk@sydvendtpartners.no eller SMS: 45 88 64 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,50 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.