Hellemsveien 204

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Hellemsveien 204

  • 7165 Oksvoll
Prisantydning
2 350 000,-
Totalpris
2 422 622,-
Ligningsverdi
476 991,-
Kommunale avgifter
9 432,- (per år)
Beregnet totalkostnad
2 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
58 750,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


72 622,- (Omkostninger totalt)


2 422 622,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
189m²
Bruksareal
271m²
Tomt
2 528m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1900
Modernisert
1981
Gårdsnummer
7
Bruksnummer
56
Ekstra toalett
1
Energimerking
G
Finn-kode
135535683
Sist endret

Eiendomsmeglerfullmektig

Frida Selvik Ekle

+47 906 80 253

Eiendomsmeglerfullmektig

May Helen Arntsen

+47 95 88 98 67
  • Nabolagsprofil

93%

bor i enebolig

89%

eier sin egen bolig

63%

har bolig på over 120 kvm

45%

er gift

Dokumenter

Boligrapport

Kommunale avgifter

Kr. 9 432 pr. år

Kommunale avgifter og gebyrer utgjør totalt ca kr. 9.432,- i 2018. Eiendommen har vannmåler og betaler vann etter målt forbruk. (Nåværende eier bruker p.t. ca. 120 m3 pr. år.)

Kommunale utgifter utgjør: Vann, renovasjon, feiing og slamtømming (minirenseanlegg). Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Eiendomsskatt

Siste innbetaling av eiendomsskatt forfalt 3. desember 2018. Fra 2019 er det ikke eiendomsskatt på boliger og fritidsboliger i Bjugn. Se Bjugn kommunes hjemmeside: https://www.bjugn.kommune.no/nyheter/eiendomsskatt-i-bjugn-fra-2016-2018.3659.aspx

BRA/PROM

271 / 189 m²

Antall soverom

3

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1900

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 20.000 kwh.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 20.000,- pr. år. for strøm og nettleie.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 2 528 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Olden & Partners v/Frida Selvik Ekle og May Helen Arntsen ønsker velkommen til en innholdsrik og sjarmerende enebolig i rolige og landlige omgivelser på Oksvoll i Bjugn kommune. Her vil en være skjermet fra innsyn og kunne nyte fred og ro i barnevennlige omgivelser, samtidig som det kun er en kort kjøretur inn til Botngård.

Boligen er etter opplysning fra selger bygd på 1900-tallet, i tre ulike faser. Tidlig på 1900-tallet ble tømmerkasse satt opp, midten av boligen ble satt opp som en funkisbolig i 1948 og siste del ble satt opp i 1981. Boligen går over to etasjer og kjeller.

Eiendommen har en stor og flott tomt på ca. 2,5 mål opparbeidet med plen, busker, trær,

gruset gårdsplass og belegningsstein med lys mot inngangsparti.

Fine utearealer med både veranda, terrasse og sommerstue. Hagen er stor og her er det muligheter for enkelt dyrehold og egendyrking av grønnsaker i et velholdt grønnsaksareal.

På tomten står det også ett frittstående garasjeanlegg med to garasjeporter. Garasjen er oppdelt i flere rom med åpen hems for ypperlige lagringsmuligheter.

Boligens hovedetasje inneholder romslig entré/gang med plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Fra gangen er det inngang til toalettrom, separat vaskerom og grovkjøkken. Romslig stue med rom for flere møbleringsmuligheter, og delvis åpen løsning mot kjøkken som har mye skap- og benkeplass for gode arbeidsforhold. Her er det også trappeløp opp til stue i 2. etasje, med åpen løsning ned til første etasje, noe som gir meget god høyde under taket på spisestue/kjøkken. Store vinduer sørger for gode lysforhold og skaper en luftig atmosfære. Et stort og praktisk kontor ligger i tilknytning til stue.

Med trappeløp fra gangen og opp til andre etasje, ligger boligens tre soverom, hvor det fra ett soverom er utgang til veranda vendt mot stille grøntarealer. Badet ligger i tilknytning til soverommene og har blant annet dobbel servant, dusjnisje, boblekar, bide og toalett.

Boligen ventileres av balansert ventilasjon med ventilasjonsanlegget plassert på loft og boligen varmes opp med elektrisitet og vedfyring. Varmepumpe fra 2015 er montert på stue.

Dette er en flott bolig for de som ønsker å bo tilbaketrukket i fredelige og naturskjønne omgivelser, samtidig som er kort avstand inn til kommunesenteret Botngård.

Velkommen til visning!

Innhold

Kjeller:

S-rom: Uinnredet kjeller

1. etasje:

P-rom: Entré, gang, vaskerom, toalettrom, kjøkken, grovkjøkken, stue og kontor.

2. etasje:

P-rom: Gang, trapperom, bad, stue og tre soverom.

Standard

Bad - 2. etg.

Bad fra 1990. Flislagt gulv med varme på deler av badet. Fliser, brystpanel og strie på vegger. Trepanel med downlights i himling. Innredning med profilerte fronter, skapseksjon og dobbel servant med ett-greps armatur fra FM Mattsson. Laminert benkeplate. Speilskap og stikkontakter over innredning. Dusjnisje med dusjarmatur fra FM Mattsson. Flislagt innebygd boblekar, speilfliser over boblekar. Frittstående toalett og bidé fra Ifö. Ventil tilkoblet avtrekkskanal i himling. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast.

Vaskerom - 1.etg.

Vaskerom fra 1981. Belegg på gulv. Malte plater på vegg og tak-ess i himling med lyspunkt. Utslagsvask med ett-greps armatur fra Lyng. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast.

Kjøkken - 1.etg.

Kjøkken med åpen løsning mot spisestue. Flislagt gulv med varme. Malte overflater på vegger. Trepanel med falske åser og lyspunkt i himling. Innredning i heltre eik laget av møbelsnekker fra 1985. Benkeplate i skifer fra Ottaskifer. Stikkontakter og lys under overskap. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Nedfelt koketopp, integrert stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin fra Bosch. Ventilator fra Husqvarna tilkoblet avtrekkskanal. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast.

Kjøkken - Grovkjøkken - 1.etg.

Grovkjøkken fra 1990. Eik parkett på gulv. Malte overflater og trepanel på vegger. Trepanel med lyspunkt i himling. Innredning i heltre eik laget av møbelsnekker. Laminert benkeplate. Stikkontakter og lys under overskap. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur fra Mora. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast.

Toalettrom (ikke våtrom) - 1.etg.

Gulvbelegg på gulv og malt strie på vegger. Trepanel i himling. Enkel servant med ett-greps armatur fra Mora. Speil med lysarmatur og stikkontakt over servant. Frittstående toalett fra Ifö. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast.

Øvrige rom

Gulvflater belagt med tregulv, teppegulv, gulvbelegg og parkett. Veggoverflater med brystpanel, malt tapet og trepanel. Himlingen består av tak-ess, trepanel og takåser. Glatte og profilerte innerdører. Vedovn på stue. Varmepumpe på spisestue. Skyvedørsgarderobe i gang i 2. etasje. Utgang til sørvendt terrasse fra spisestue i 1. etasje og utgang til sørvendt balkong fra soverom i 2. etasje.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje)

Uinnredet råkjeller. Jordgulv og veggoverflater er stort sett murflater. Egen inngang utenifra. Hovedstoppkran og varmtvannsbereder befinner seg her.

Loft - uinnredet/råloft

Loftet er et råloft. Tilkomst via takluke.

Diverse oppgraderinger foretatt av nåværende eier:

2013:

- Tredje påbygg på garasjen med motordrrevet leddport innsatt.

- Robotklipper satt i drift.

- Nedsatt keramikkløp i murpipe.

2014:

- Skriftet skyvedør på stue og vindu i sørvegg på loft.

- Skiftt glass i midtfelt på stort stuevindu mot sør.

2016:

- Skiftet septiktank

- Ny mur ved kjellernedgang

- Resten av krypkjeller tømt for jord og ny mur satt opp i åpning.

- Nytt tak og nye vindu i garasje.

2017:

- Skiftet 2 vinduer i nordvest hjørne.

- Bygd ny sommerstue og utvidet balkong.

2018:

- Pusset mur i vestre vegg og satt inn to nye kjellervindu

- Balkongdør i 2.etasje er skiftet.

Beliggenhet

Hellemsveien 204 på Oksvoll i Bjugn kommune, ligger i landlige omgivelser omkranset av flotte grøntarealer. Med et gårdsbruk som nærmeste nabo, er man godt skjermet fra innsyn og vil ha gode solforhold fra morgen til kveld.

Steinvikbukta og Aunbukta med gode fiske- og bademuligheter ligger innenfor gangavstand. Fra boligen tar det omlag 10 minutter med bil inn til kommunesenteret Botngård som kan by på et variert tilbud innen varehandel. Dagligvarebutikker som Kiwi, Coop Extra og Rema 1000, restauranter, apotek, vinmonopol, frisør, bensinstasjon, kiosk m.m.

Vallersund oppvekstsenter ligger ca 9,6 km fra boligen og Botngård skole ligger ca. 11 km

unna. Solkysten barnehage avd. Sandnes ligger i Vallersund, Lyngrabben barnehage og Bekkfaret

barnehage ligger i Botngård. Fosen Videregående skole ligger ca. 12 km fra boligen.

Bjugn kommune kan tilby et aktivt lokalmiljø med fotballbaner, bowlinghall, svømmehall og Fosenhallen. Fosenhallen har ishockeybane, skøytebane for lengdeløp, curlingbane, tartandekke (løpebane) samt. en kunstgressbane som kan benyttes året rundt. Det er også andre utendørs aktivitetsområder som blant annet rulleskøytebane, skateområde, ballbinge.

Videre kan Bjugn by på langrennsløyper, skiskytteranlegg, ulike idrettslag og sykkelstier. Det er gode muligheter for både jakt og fiske. For de turglade er det opp til flere turstier med ulikt terreng i nærhet av eiendommen, og det er plassert over 20 gapahuker rundt om i Bjugn hvor man kan sette seg ned for en matbit og noe å drikke.

Brekstad ligger ca. 20 minutters kjøretur fra boligen. Herfra går hurtigbåten til og fra Trondheim (ca. 1 time) og Kristiansund (ca. 2,5 time). Båten har trådløst internett, strømtilgang og kiosk. Det går direkte flyrute Ørland-Gardermoen t/r flere ganger i uken.

Tomt

Flat tomt opparbeidet med stort plenareal med mulighet til å dyrke egne grønnsaker. Gruset gårdsplass og biloppstillingsplass. Beleggningsstein med lys mot inngangsparti.

*Det gjøres oppmerksom på at tomtegrense ikke er oppmålt etter dagens standard men skylddelt da det kun finnes en eldre skylddelingsforretning fra 1973. Det oppgitte areal må derfor betraktes som svært omtrentlig. Skulle senere måling vise at tomten er større eller mindre enn det oppgitte har partene intet å kreve overfor hverandre. Se vedlagt skylddelingsforretning i salgsoppgave.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 476 991 pr. 05.11.18 15:30

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 526 370 pr. 05.11.18 15:30

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Barnehage / skole i området

Skoler:

- Vallersund oppvekstsenter 1-7. trinn: ca. 9,6 km

- Botngård skole 1-10. trinn: 11,1 km

- Fosen Videregående skole: ca. 11,8km

Barnehager:

- Solskysten barnehage avd. Sandnes: ca. 9,6 km

- Lyngrabben barnehage: ca. 11,2 km

- Bekkfaret barnehage: ca. 11,8 km

Byggemåte

Enebolig fra tre ulike årstall. Eldre tømmerkasse fra tidlig 1900-tallet. Delen i midten ble satt om som en funkisbolig i 1948. Den siste delen ble satt opp i 1981.

Boligen går over to etasjer med kjeller. Grunnmur av gårsteinsmur/betong og leca. Yttervegger av tømmervegger og reisverk som er oppført på byggemåte fra byggeårene. Utvendig kledd med stående trepanel. Etasjeskillere i trekonstruksjon. Salttak tekket med Hollands glassert takstein.

Frittstående garasjeannlegg fra ulike årstall. Gulv på grunn av betong. Betong grunnmur, veggkonstruksjon av bindingsverk utvendig kledd med stående trepanel. Skråtak i to retninger, yttertekking består av metallplater. Garasjeanlegget har to garasjeporter, en på hver side og tre ytterdører. Innvendig er det oppdelt i flere rom med god takhøyde og åpen hems/2.etasje.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for tilbygg garasje datert 26.10.2009.

Det foreligger hverken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for boligen.

Boligens areal

Primærrom: 189 kvm, Bruksareal: 271 kvm

U . etasje/kjeller:

Bruksareal: 89 m².

Sekundærrom: 89 m². Følgende rom er oppgitt som Sekundærrom: Uinnredet kjellerrom

1. etasje:

Bruksareal: 105 m².

Primærrom: 105 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, vaskerom, toalettrom, kjøkken, grovkjøkken, stue og kontor.

2. etasje:

Bruksareal: 77 m².

Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, trapperom, bad, stue og tre soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet.

Oppvarming

Vedovn, varmepumpe og elektrisk oppvarming.

Adkomst

Fra Botngård kjør fylkesveg 721 i retning Oksvoll. Etter ca. 8 km, sving av til venstre mot Nes og Steinvik. Fortsett på RV 115 i ca. 2 km og ta av til venstre på en grusvei. Eiendommen vil komme på din venstre side. Det vil bli godt skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen ligger i et område uten reguleringsplan. Det er da kommuneplanens arealdel som gjelder for området. Plankart med reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. Området er i kommuneplanens arealdel avsatt til LNFR område.

Kommuneplanen revideres og bestemmelsene kan bli endret i 2019. Dette er fortsatt ikke bestemt.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med Bjugn kommune på telefon: 72 51 95 00.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Det er imidlertid konsesjon knyttet til kjøp av denne eiendommen. Kjøper må fylle ut et skjema for "Egenerklæring om konsesjonfrihet ved erverv av fast eiendom m.v."

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Bestemmelse om veg

Dagboknr.: 1973/1573-2/63

Tinglyst: 27.04.1973

Rettighetshaver: Knut Nilsen

Erklæring/avtale

Dagboknr.: 2008/647064-1/200

Tinglyst: 11.08.2008

Rettighetshaver: Knr: 5017, Gnr: 7, Bnr: 83

Gjelder plassering av fellesfjøs

Registrering av grunn

Dagboknr.: 1973/1573-3/63

Tinglyst: 24.04.1973

Denne matrikkelenhet opprettet fra Knr: 5017, Gnr: 7, Bnr: 18

Omnummerering ved kommuneendring

Dagboknr.: 2018/38299-1/200

Tinglyst: 01.01.2018

Erklæring/avtale

Dagboknr.: 2006/6285-2/63

Tinglyst: 29.09.2006

Rettighetshaver: Knr: 5017, Gnr: 7, Bnr: 56

Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område

Med flere bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Privat felles vei, tinglyst rettighet.

Vann: Bjugn kommune vassverk. Innlagt vannmåler.

Privat avløp (septiktank). Septiktank er godkjent av Bjugn Kommune.

Forsikring

Gjensidige

Polisenummer: 79490080

Tilbehør

Følgende tilbehør kan medfølge handelen mot et vederlag etter nærmere avtale med selger:

Traktor, tohjulstraktor, redskap til begge traktorene, plenklipper og robotklipper.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring gjennom Söderberg & Partners.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: frida@oldenpartners.no eller SMS: 90 68 02 53 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 2 2 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 6.140,-, tilrettelegging. kr.11.900,-, internettannonsering kr. 5.950,- For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.