Plogvegen 10

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Plogvegen 10

  • 2834 Raufoss
Prisantydning
1 990 000,-
Totalpris
2 050 122,-
Ligningsverdi
517 299,-
Kommunale avgifter
17 587,- (Inkl i kommunale avgifter er gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing, samt eiendomsskatt med kr 6 785,50. Vann og avløp betales etter forbruk målt med vannmåler fra Vestre Toten kommune.)
Festeavgift
1 228,- (Festeavgiften reguleres ihht konsumprisindeks. Eier vurderer engangsløft, dette besluttes i 2018. Neste regulering av festeavgift er innen 2019 for engangsløft, eller 2026 for neste justering ihht KPI. Det er i følge bortfester mulighet for innløsing.)
Beregnet totalkostnad
1 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
46 250,- (Dokumentavgift)


60 122,- (Omkostninger totalt)


2 050 122,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
143m²
Bruksareal
220m²
Tomt
1 041m² (festet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1968
Gårdsnummer
12
Bruksnummer
234
Energimerking
F
Finn-kode
107612124
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Fauchald Taralrud

+47 959 05 770

Medhjelper

Nina Hellenæs

+47 958 35 467
  • Nabolagsprofil

32%

er gift

29%

er barnefamilier

22%

har høyskoleutdanning

38%

har inntekt over 300.000

BRA/PROM

220 / 143 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Tomt

Areal: 1 041 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 1228, Festeavgiften reguleres ihht konsumprisindeks. Eier vurderer engangsløft, dette besluttes i 2018. Neste regulering av festeavgift er innen 2019 for engangsløft, eller 2026 for neste justering ihht KPI. Det er i følge bortfester mulighet for innløsing.

Beskrivelse

Boligen er opprinnelig fra 1968, men mye er gjort her siden den gang. Planløsningen er praktisk med stor stue i vinkel med spiseplass. For øvrig inneholder huset kjøkken med spiseplass, tre soverom, bad, wc, kjellerstue, vaskerom og et hav av bodplass!

Utvendig finner du en flat og fin solrik tomt med to terrasser; den ene mot sør, den andre mot vest, og en garasje med skåle.

Innhold

Boligen inneholder i 1. etasje vindfang, gang/kontor, wc, bad, bad/vaskerom 2 soverom, kjøkken og stue.

I kjelleretasjen finner du gang, boder, soverom og kjellerstue.

Garasje med garasjerom og skåle.

Standard

Hyggelig enebolig med praktisk planløsning. Boligen er noe oppgradert og modernisert i senere tid og fremstår som vedlikeholdt og tatt vare på. Kostander til løpende vedlikehold, utskiftninger og moderniseringer må likevel påregnes.

Kjøkkenet er stort, og har godt med skap- og benkeplass, og også plass til spisebord . Kjøkkeninnredning i eik med profilerte fronter og laminert benkeplate med nedsenket beslag. Noen overskap med glass. Fliser mellom benk og overskap. Plass til komfyr, oppvaskaskin, microbølgeovn og kjøleskap.

Bad har belegg med varmekabler på gulv baderomsplater på vegger og himlingsplater i himling. Badet er utstyrt med innredning med glatte fronter og heldekkende servant, overskap, speil og belysning. Badekar og gulvmontert toalett.

Bad/vaskerom har flislagt gulv med varmekabler og fliser på vegger. Himlingsplater i himling. Dette badet er utstyrt med innredning med profilerte fronter og heldekkende servant, overskap, speil og belysning. Dusjhjørne med glassvegger og dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin.

Wc-rom har flislagt gulv med varmekabler, umalt trepanel på vegger og himlingsplater i himling. Her er det baderomsinnredning med profilerte fronter og heldekkende servant overskap, speil og belysning. Gulvmontert toalett.

Øvrige overflater:

1. etasje:

Gulv: Laminat, teppebelegg og parkett

Vegger: Malte plater, malt- og umalt trepanel samt Biritapet

Himling: Malt strie, himlingsplater, malte, glatte flater og umalt trepanel

Kjeller:

Gulv: Teppebelegg og støpte gulv

Vegger: Strie og umalt trepanel

Himling: Himlingsplater og umalt trepanel

I takstmannens tilstandsrapport har noen punkter fått tilstandsgrad 2, og det anbefales å gå nøye gjennom rapporten. Rapporten er vedlagt i salgsoppgaven for eiendommen og er en del av denne.

Beliggenhet

Plogvegen10 ligger på Raufoss` solside. Dette er et veletablert og rolig nabolag med stort sett eneboliger. Noe mer barnevennlig enn dette blir det ikke. Eiendommen ligger solrikt og åpent på en relativt flat tomt. Herfra er det kort vei til skoler, barnehager, idrettsanlegg, badeland, hoppsenter og stort, nytt kjøpesenter med alt du måtte ønske deg av innhold. På Raufoss har du nesten uendelige turmuligheter sommer som vinter, det er godt fiske oppover elva som renner gjennom Raufoss og det er kort vei til Toten Golf som ligger ved Sillongen noen kilometer østover. Oslo ligger et par timer sørover, Gardermoen 1,5 timer samme vei. Og siden vi er inne på avstander er det 10-15 minutters kjøring til Gjøvik.

Tomt

Flat, solrik tomt, som er opparbeidet med plener og noe beplantning, samt hekker i grenseskiller. Gruset innkjøring og gårdsplass.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 517 299 pr. 31.12.15

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 448 438 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for rehabilitering av innstikksledninger for vann og kloakk frem til offentlig ledningsnett.

Boligens areal

Primærrom: 143 kvm, Bruksareal: 220 kvm

U . etasje/kjeller:

Bruksareal: 79 m².

Primærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjellerstue og soverom

1. etasje:

Bruksareal: 111 m².

Primærrom: 111 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang/kontor wc, bad, bad/vaskerom 2 soverom, kjøkken og stue.

Garasje:

Bruksareal: 30 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og ved.

Luft til luft varmepumpe, åpen peis i kjellerstue, peis med glassdør i stue og varmekabler i gulv på begge bad.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter kr 17 587,25

Forsikring ca kr 8 000

Tv/internett ca kr 15 000

Festeavgift kr 1 228

Adkomst

Adkomst via Plogvegen, som er offentlig veg.

Det vil bli skiltet med Gjestvang & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som i Kommuneplan vedtatt 27.11.2014 er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ok@gjestvangpartners.no eller SMS: 95 90 57 70 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.