Skibvig Ringvei 2

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Skibvig Ringvei 2

  • 4815 Saltrød
Prisantydning
2 400 000,-
Totalpris
2 472 622,-
Ligningsverdi
390 309,-
Kommunale avgifter
11 412,-
Beregnet totalkostnad
2 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
58 750,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


72 622,- (Omkostninger totalt)


2 472 622,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
127m²
Bruksareal
160m²
Bruttoareal
179m²
Tomt
926m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1926
Gårdsnummer
42
Bruksnummer
12
Energimerking
G
Finn-kode
97053567
Sist endret

Daglig lederEiendomsmegler MNEFPartner

Glenn J. Olsen

+47 488 99 669
  • Nabolagsprofil

91%

bor i enebolig

83%

eier sin egen bolig

73%

har bolig på over 120 kvm

57%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

Dokumenter

Salgsoppgave Skibvig Ringvei 2

BRA/PROM

160 / 127 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt.

Tomt

Areal: 926 kvm, Eierform: Eiet tomt

Velkommen til Skibvig Ringvei 2...

Kunne du tenke deg en bolig med særpreg, og som ligger sentralt til med kort vei til det meste ? Kanskje spasere ned plenen til bryggekanten for å ta båten inn til byen en formiddag i solen ? Da kan kanskje dette være eiendommen for deg....

Eldre enebolig med vestvendt tomt og lang strandlinje.

Innhold

Innholdsrik og sjarmerende bolig med spennende detaljer og planløsninger. Inneholder i 1. etg.: Vindfang, hall, kjøkken, spisestue og stue. 2. etg.: Bad, gang, kott, sovealkove og 2 soverom. Kjeller: Bad/vaskerom, kjellerstue, bod og kjellergang. Kryploft. Utebod under veranda.

Standard

Særpreget bolig med normal god standard. Fra spisestuen er det utgang til solrik og usjenert veranda. Boligen er pent innredet med gjennomgående bruk av lyse og nøytrale farger. På gulvene er det malte og lakkerte tregulv, parkett, laminat og fliser. På veggene er det malt panel, tapet og fliser. Malt panel i himling. Eldre kjøkkeninnredning med malte fronter, benkeplate og oppvaskkum. På bad i 2. etg. er det servant, dusjkabinett og toalett. På Bad/vaskerom i kjeller er det dusjhjørne, servantskap, toalett og for opplegg til vaskemaskin. Her gjenstår noe arbeid ifht. tilkopling av vann/avløp. Kjellerrom: Opplegg til vaskemaskin og utgang til hage. Det er plassbygde skap i gangen i 2. etg.

Beliggenhet

Solrikt og flott beliggende ved Saltrødkilen i rolige og naturskjønne omgivelser. Eiendommen har vestvendt beliggenhet med en idyllisk hage og lang strandlinje. Her har man brygge hvor man kan ha båten liggende klar for en tur i skjærgården. Kort avstand til nye Stuenes skole med barne- og ungdomstrinn, idettshall, barnehage, handlesenter, bussforbindelser, større båthavn og fine badeplasser. Flotte tur og friområder i nærområdet.

Tomt

Flott tomt med brygge og lang strandlinje. Meget gode solforhold med sol til ca 21.00 - 21.30 sommerstid. Tomten er pent opparbeidet med plen, frukttrær, gjerde, flaggstang, busker og beplantninger. Gruset innkjørsel. Vannet ved bryggen har lav sjødybde.

Ligningsverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 390 309 pr. 31.12.15

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 092 865 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke. For bygg som er omsøkt før Bygningsloven av 1965, og som mangler midlertidig brukstillatelse/ferdigattest, er det ikke krav om dette. Ferdigattest utstedes heller ikke for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998.

Boligens areal

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 160 kvm, Bruttoareal: 179 kvm

U . etasje/kjeller:

Bruksareal: 48 m².

Primærrom: 29 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjellerstue og bad/vaskerom.

1. etasje:

Bruksareal: 54 m².

Primærrom: 54 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall, Kjøkken og 2 stuer.

2. etasje:

Bruksareal: 44 m².

Primærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og 3 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan fritt leies ut.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk. Etasjeovn i kjellerstuen, samt en flott etasjeovn i stuen. Varmekabler på bad/vaskerom i kjelleren. Det er nedgravd parafintank på tomten, men denne er aldri blitt tatt i bruk.

Adkomst

Følg riksveien fra Arendal til Saltrød. Ta inn til høyre på Skibvig Ringvei ved Stokken kirke og følg veien rett frem. Boligen ligger som første hus på høyre hånd. Velkommen!

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, formål i kommuneplanen: Bebyggelse- og anlegg; boligbebyggelse, hensynssone kulturmiljø; bevaringsverdig bebyggelse.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.