Morstongveien 101

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Morstongveien 101

  • 1859 Slitu
Prisantydning
2 590 000,-
Totalpris
2 668 622,-
Ligningsverdi
264 517,-
Beregnet totalkostnad
2 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
64 750,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)


78 622,- (Omkostninger totalt)


2 668 622,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
124m²
Bruksareal
224m²
Bruttoareal
248m²
Tomt
936m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1970
Gårdsnummer
2
Bruksnummer
62
Finn-kode
129870782
Sist endret

Daglig lederEiendomsmegler MNEFPartner

Patrik Kolshus

+47 45 88 64 00

Dokumenter

Boligrapport
Arealplan m-bestemmelser
Arealplan m-bestemmelser
Arealplan m-bestemmelser
Bygningsdata fra Matrikkelen
Eiendomsinformasjon
Grunnkart
Kommunale avgifter
Ledningskart
Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
Målebrev
Pipe eller ildsted
Egenerklæringsskjema
Salgsoppgave Morstongveien 101

BRA/PROM

224 / 124 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Garasje / Parkering

Det er parkering i to frittstående dobbelgarasjer på ca. 45 kvm. I tillegg er det biloppstillingsplasser på asfaltert gårdsplass.

Tomt

Areal: 936 kvm, Eierform: Eiet tomt

Velkommen til visning!

Morstongveien 101 er en stor enebolig med en rolig, barnevennlig beliggenhet og kort vei til turområder, skole, offentlig kommunikasjon og Morenen kjøpesenter. Boligen fra 1970 har behov for oppgraderinger og modernisering, men her er potensialet stort, med en romslig, familievennlig planløsning. Tomten på ca. 936 kvm har en vestvendt, solrik hage og to dobbelgarasjer.

Boligen har to stuer med god størrelse, hvor den ene har utgang til terrasse. Begge stuene har ildsted, og én har varmepumpe. Kjøkkenet har plass til spisebord ved vinduet. Videre er det tre store soverom, et bad med toalettnisje og opplegg for vaskemaskin, samt vaskerom og wc i kjelleren. Kjelleren har fire boder og et åpent rom som ved renovering kan bli en fin kjellerstue. I tillegg er det råloft og en utvendig bod.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et landlig og fredelig boligområde på Slitu i Eidsberg kommune, ca. 6 km fra både Mysen og Askim sentrum med gode servicetilbud. Området har gangavstand til barneskole, barnehage og offentlig kommunikasjon, samt kort vei til ungdomsskole.

I Mysen finner man Eidsberghallen, en idrettshall som rommer flere arrangementer, aktive idrettslag og foreninger. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbaner, frisbeegolfbane og lysløype med ny koselig grillplass. Lysløypa på Slitu er godt preparert på vinterstid og har flotte stier med fine turmuligheter om sommeren. Momarken travbane, som huser årlige festdager med stort tivoli, utstillinger og konserter, ligger ca. 4,5 km fra boligen.

Trømborgfjella er et yndet sted som byr på turopplevelser tilpasset store og små, samt rike fiske- og bademuligheter. Det er også fine turstier langs Mysenelva og på Rudsmosen. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Høytorp fort og Folkenborg museum anbefales. Om vinteren er området ved Høytorp fort regionalt senter for langrenn, og det legges løyper med kunstsnø så snart muligheten tilsier det.

Lundebyvannet i Hærland er kommunens foretrukne badeplass med barnevennlig sandstrand, store gressletter, kiosk og toaletter. Det er også kort vei til Askim og populære Østfoldbadet, med bl.a. stupebasseng, boblebad, bølgebasseng, sklier, oppvarmede terapibasseng og et flott treningssenter som bl.a. tilbyr bassengtrening. I disse dager utvides det også med et stort utendørsanlegg med utebasseng og solsenger.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Morenen kjøpesenter som ligger ca. 500 meter fra boligen. Her finnes en stor Coop Obs, samt Obs bygg og et variert utvalg av butikker. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan Mysen tilby flere matbutikker, kjøpesenter og hyggelige butikker og spisesteder. Det er også kort vei til bymessige fasiliteter og servicetilbud i Askim og Ski, og kun en halv times kjøring til Töcksfors Shoppingcenter med søndagsåpne butikker og flere spisesteder.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Morenen som ligger ca. 500 meter fra boligen. Med bil fra Slitu tar det ca. 8 min til Mysen, 9 min til Askim, 34 min til Töcksfors, 28 min til Ski, 50 min til Oslo S og 60 min til Fredrikstad.

Fra eiendommen er det gangavstand til Tenor barneskole, og skolebussordning til Eidsberg ungdomsskole. Det finnes videregående skole i Askim og Mysen, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Kort fortalt

- Enebolig med eldre standard.

- Stort potensial med gode rom.

- Romslig tomt på ca. 936 kvm.

- To isolerte dobbelgarasjer.

- Vestvendt, solrik hage.

- Terrasse med utgang hage.

- Kjøkken med spiseplass.

- To store og lyse stuer.

- Ildsteder og varmepumpe.

- Bad/wc og separat wc-rom.

- Vaskerom i underetasjen.

- Tre romslige soverom.

- To skyvedørsgarderober

- Utvendig bod på ca. 9 kvm.

- Stort kjellerrom og fire boder.

- Noen vinduer er fra 2004.

- El-skap med automatsikringer.

- Varmtvannsbereder på 160 L.

Innhold

1. etasje: Entré, kjøkken, bad, 2 stuer og 3 soverom.

Kjeller: Kjellerrom, gang, vaskerom, wc og 4 boder.

Annet: Utvendig bod på ca. 9 kvm.

Standard

Entré

Fra den asfalterte gårdsplassen går det en trapp opp til et overbygd inngangsparti. Herfra er det inngang til en entré med lysmalte vegger og laminat på gulvet. I entreen er det plass til knaggrekke og skohylle, og via en hvitmalt dør med frostet vindu er det adkomst til en av de to stuene.

Kjøkken

Kjøkkenet er av god størrelse, et supert utgangspunkt for å skape et funksjonelt og praktisk rom. Rommet har godt lysinnslipp fra et stort vindu, og inngang til begge stuene. Innredningen er i noe utidsmessig standard med glatte fronter og benkeplate i laminat med dyp oppvaskkum. Over benken er det fliser og belysning, og på gulvet er det parkettgulv.

Stuer

Eneboligen har to stuer med god størrelse, hvor begge har inngang til kjøkkenet. Den ene stuen fremstår som lys med flere store vinduer, og har utgang til en romslig, solrik terrasse. Rommets vinkelform og størrelse gir flere møbleringsmuligheter. Stuen har en eldre parafinovn, og glassdør inn til den andre stuen som ligger vegg-i-vegg.

Den andre stuen har også godt med naturlig lys fra to store vinduer, og god plass til sofagruppe eller et stort spisebord. Stuen har varmepumpe og en eldre, sjarmerende vedovn som luner godt på kalde dager. I kjelleren er det i tillegg et stort rom som ved renovering kan bli en fin kjellerstue. Dette rommet har flere vinduer, panelvegger og god takhøyde.

Bad/wc/vaskerom

Boligen har et bad av eldre årgang i første etasje. I tillegg er det et vaskerom og et separat toalett i kjelleren. Badet har våtromsplater på veggene og belegg på gulv med sluk. Baderomsinnredningen har hvite fronter og består av en heldekkende servant på en skapløsning, speil og belysning. Videre inneholder badet et toalett, et dusjhjørne, en vegghengt servant og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe

Eneboligen har tre soverom med god størrelse, hvorav to inneholder skyvedørsgarderobe. Alle rommene har vinduer som gir godt med dagslys, og det er plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Boligen har god lagringsplass med bl.a. fire boder i kjelleren, et stort kjellerrom, et råloft med inngangsluke i den ene stuen, samt en utvendig bod på ca. 9 kvm.

Tomt

Den store tomten er på 936 kvm, og har rikelig med boltreplass i en solrik, vestvendt hage med stor gressplen og grønn beplantning. Rundt hagen ligger det rolig nabobebyggelse. Fra stuen er det utgang til en vestvendt terrasse på ca. 28 kvm med enkel tilgang til hagen. Terrassen er delvis overbygd, og har god plass til utemøblement. I overbygget er det utebelysning og stikkontakt. Videre er det en romslig asfaltert gårdsplass, samt to dobbelgarasjer ved boligens inngangsparti.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 264 517 pr. 31.12.16 19:25

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 846 454 pr. 31.12.16 19:25

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 224 kvm, Bruttoareal: 248 kvm

Kjeller:

Bruksareal: 100 m².

Bruttoareal: 112 m².

1. etasje:

Primærrom: 124 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, kjøkken, bad, trapperom, 2 stuer og 3 soverom.

Bruksareal: 124 m².

Bruttoareal: 136 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming - Teknisk

Boligen blir varmet opp elektrisk med panelovner, samt varmepumpe i den ene stuen. I tillegg er det fyring i vedovn og parafinovn i stuene. En tank med fyringsolje er plassert i kjeller. Videre er det sikringsskap med automatsikringer, og en varmtvannsbereder på ca. 160 liter. Stoppekran er plassert i kjellerbod.

Begge garasjer har elektriske porter, innlagt strøm og sikringsskap med automatsikringer og 32A hovedsikring, og terrassen har utebelysning og stikkontakt.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: pk@sydvendtpartners.no eller SMS: 45 88 64 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.