Breidablikkveien 33

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Breidablikkveien 33

  • 3277 Steinsholt
Prisantydning
1 890 000,-
Totalpris
1 938 722,-
Ligningsverdi
412 391,-
Kommunale avgifter
10 942,- (Det betales avgift for: Vann, avløp, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr.)
Beregnet totalkostnad
1 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
47 500,- (Dokumentavgift)


48 722,- (Omkostninger totalt)


1 938 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
80m²
Bruksareal
90m²
Bruttoareal
100m²
Tomt
835m² (eiet tomt)
Antall rom
3
Soverom
2
Byggeår
2001
Gårdsnummer
75
Bruksnummer
52
Energimerking
D
Finn-kode
118507079
Sist endret

Daglig lederEiendomsmegler MNEFPartner

Kristin Sundling

+47 959 20 952
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Salgsoppgave Breidablikkveien 33

BRA/PROM

90 / 80 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Beskrivelse

Lyst til å bo i en lettstelt enebolig med alt på ett plan og vakker opparbeidet hage?

Leinæs & Partners har gleden av å presentere Breidablikkveien 33 - en praktisk enebolig med alt på en flate! Planløsningen er effektiv og gir god utnyttelse av boligens areal. Boligen har stor takhøyde, har godt med lys fra store vinduer og god romfølelse. Her bor du fint til med fri og høy beliggenhet i landlige og rolige omgivelser. Tomten er gjennomtenkt og rikelig beplantet, og likevel enkel å vedlikeholde. Her har du flere fine uteplasser og noe utsikt mot Lågen fra tomten - en av Norges beste fiskeelver. Solforholdene er gode med sol fra morgen til kveld. Sommerstid blomstrer hagen i frodige farger. Vinterstid er det oppkjørte skiløyper få meter fra boligen. Resten av året er det gode turmuligheter i de flotte friluftsområdene. Dagligvarehandelen gjør du en liten rusletur unna på Steinsholt Marked. Har du behov for andre innkjøp ligger både Larvik, Sandefjord og Skien kun en kjøretur unna.

Denne boligen er et godt alternativ til deg som vil ha noe mindre og lettstelt - velkommen til visning!

Innhold

1. ETG

Entré: 3 kvm

Stue: 14.5 kvm

Kjøkken/spisestue: 22 kvm

Gang: 10 kvm

Soverom 1: 12 kvm

Soverom 2: 8.2 kvm

Dusjbad/vaskerom: 8 kvm

Bod: 5 kvm

Utebod: 5 kvm

Frittstående vedbod: 6.7 kvm (Denne er ikke byggeanmeldt eller søkt om hos Larvik kommune.)

Standard

Solid og velbygget enebolig over ett plan beliggende i landlige boligomgivelser på Steinsholt. Boligen ble nybygget i 2001 og har en gunstig planløsning. De bygningstekniske snekkerarbeidet bærer preg av fagmessighet, og selger oppgir at alle bygningstekniske arbeider er utført av fagpersoner. Boligen er innredet med inn- og utvendig bod, entré, gang, stue, kjøkken, to soverom, samt kombinert bad og vaskerom. På eiendommen finnes en enkel vedbod på 6.5 kvm ved inngangsparti. Denne er ikke byggeanmeldt eller søkt om hos Larvik kommune.

De innvendige overflater består av laminat og fliser på gulv, samt vegger og himling av trepanel. Skråhimlingen i blant annet stue og kjøkken gir god romfølelse grunnet takhøyden det gir. Boligen fremstår som pent brukt med moderat slitasjegrad.

Kjøkken

Kjøkkenet er i opprinnelig stand fra byggeår og ligger i åpen løsning med stue. Rommet har laminat på gulv og trepanel på vegger og himling. Innredningen har fronter av beiset heltre, skrog av foliert spon, samt benkeplate av foliert sponkjerne. Det er integrerte hvitevarer i form av stekeovn, platetopp og kjøleskap. Rommet er ventilert via ventilator over stekeovn med utblåsning til yttervegg. Rommet har god brukstilstand.

Bad

Kombinert dusjbad og vaskerom i opprinnelig stand fra byggeår. Rommet har flislagt gulv, malt glassfiberstrie på vegger, samt himling av trepanel. Av installasjoner finnes dusjkabinett, servant med skapinnredning, samt toalett. I vaskeromsdel finnes vaskekum og opplegg til vaskemaskin.

Ventilasjon via ventil med naturlig avtrekk, samt mulighet til å lufte via vindu i vaskeromsdel. Det kan med fordel monteres elektrisk avtrekksvifte. Våtrommet har enkelte avvik i form av sprekt flis, samt enkelte gulvfliser som mangler optimal heft/feste til underlag slik at flisene over tid kan løsne.

VVS/Teknisk

Boligen er tilkoblet kommunalt vann- og avløpsnett.

Lecapipe fra byggeår med tilkoblet vedovn i stue.

Elektrisk anlegg med hovedsakelig 16amp automatsikringer.

200 liter varmtvannstank fra 2002 plassert i bodrom med sluk.

Avløpsrør av plast/PVC fra byggeår.

Innvendige trykkvannsrør av kobber og plast. Kobberrør ved varmtvannstank i bod, samt plast (rør-i-rør) ført i støpt betongdekke fram til blant annet

vaskeromsdel.

Fibernett er lagt inn til yttervegg.

Følgende oppgraderinger er foretatt:

*oversikten er ikke nødvendigvis komplett

2014-2015 - Kledning og vinduer utvendig vasket og malt

Inntatt i salgsoppgaven følger tilstandsrapport fra takstmann med tilstandsvurdering av boligens bygningsdeler.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i landlige omgivelser på Steinsholt i Lågendalen. Beliggenheten er sentral i forhold til flere av Vestfoldbyene, samt Kongsberg, Skien, Drammen og Holmestrand. I bil tar det ca. 30 min til Larvik, Sandefjord og Skien. Innen rusleavstand finner du Steinsholt Marked - et blomstrende landhandleri.

I Svarstad og Kvelde er det en rekke tilbud som bl.a. dagligvarebutikker, idrettsanlegg, skoler, barnehage, lege etc.

Det er flotte friluftsmuligheter i nærområdet med bl.a. populære Kjerra Fossepark/Høyt & Lavt med aktiviteter for barn og voksne. Lågen regnes for å være en av Norges beste fiskeelver og ligger rett i nærheten av boligen. Det er også flotte turløyper man kan benytte seg av i nærområdet.

Tomt

Areal: 835 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er pent opparbeidet med lettstelt hage. Hagen viser seg fra sin beste side sommerstid - frodig og blomstrende med sol hele dagen. Tomten har en fin beliggenhet - høyt og fritt med utsikt mot Lågen. Det er opparbeidet uteområde med skjermet uteplass på tre sider av huset.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 412 391 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 319 650 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 05.12.2001 for eiendommen. Dokumentet er inntatt i salgsoppgaven.

Boligen er byggeanmeldt i henhold til tegninger fra Larvik kommune.

På tomten et det oppført en mindre bygning som ikke er registrert i matrikkelen. Larvik kommune har ingen opplysninger i sitt arkiv på at denne bygningen er byggeanmeldt.

Boligens areal

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 90 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 90 m².

Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, stue, kjøkken/spisestue, 2x soverom og baderom.

I tillegg finnes innvendig bod, utvendig bod og vedbod som s-rom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og ved. Dersom rom mangler fast installert oppvarmingskilde ved visning, følger dette ikke med ved overtagelse.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, forsikring og strøm.

Adkomst

Fra Breidablikkveien direkte adkomst via privat vei.

Boligen er merket med "Til-salgs"-plakat fra Leinæs & Partners og det vil bli skiltet til fellesvisning.

Se også kartskissen til høyre i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et regulert område og omfattes av kommuneplanens arealdel med formål bolig.

Eiendommen ligger i hensynssone for faresoner - ras og skredfare.

Reguleringsplan for Steinsholt sentrum med formål bolig, kjøreveg

En liten del av eiendommen er regulert til kjøreveg, se vedlagte kartskisse.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: kristin@leinaes.no eller SMS: 95 92 09 52 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.