• Haugvegen 28

  • 6230 Sykkylven
Prisantydning
1 690 000,-
Totalpris
1 746 122,-
Ligningsverdi
460 160,-
Teknisk verdi
2 166 840,-
Kommunale avgifter
11 947,- (Vann, avløp, renovasjon og feiing.)
Beregnet totalkostnad
1 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
42 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 690 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


56 122,- (Omkostninger totalt)


1 746 122,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
138m²
Bruksareal
216m²
Tomt
847m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1957
Gårdsnummer
15
Bruksnummer
31
Ekstra toalett
1
Finn-kode
137815110
Sist endret
  • Visninger

  • Kontakt megler for visning

Daglig lederPartnerEiendomsmegler MNEFFagansvarlig

Espen Garli

+47 45 22 48 64
  • Nabolagsprofil

65%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

61%

av boligene er eldre enn 20 år

55%

bor i enebolig

52%

eier sin egen bolig

Dokumenter

Salgsoppgave

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune. Kontakt kommunen for ytterligere spørsmål knyttet til eiendomsskatten.

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder følgende:

Kjelleretasje: Gang, vaskekjeller, trapperom, uinnredet kjellerrom og tre boder.

Hovedetasje: Gang, trapperom, stue, spisestue, kjøkken, bad og soverom.

Loftsetasje: Gang, stue, kjøkken, wc-rom, kott og bod.

Standard

Enebolig over tre plan med flott beliggenhet på Myhremarka. Med sentrumsnær beliggenhet og strålende sol- og utsiktsforhold er dette et svært godt utgangspunkt for de som ønsker å forme sitt nye hjem. Boligen holder eldre standard og rehabilitering må påregnes.

Kjeller

Boligens kjelleretasje er idag uinnredet og har stort potensiale. Etasjen har betong på gulv og vegger og er inndelt i flere rom. Etasjen har god takhøyde og to utgangsdører til hagen. Et av rommene benyttes som vaskekjeller, her er det montert en 200 liters varmtvannsbereder fra 2005.

Hovedetasje

Det første en møter er vindfanget med trapp til kjelleretasjen og videre tilkomst til etasjens gang. Gangen har integrerte garderobeskap og tilkomst til blant annet stuen. Stuen er romslig og har gode muligheter for flere sittegrupper. Mellom stue og kjøkken ligger spisestuen hvor det er montert vedovn og her er det dør til den sørvestvendte terrassen hvor man kan nyte nydelig utsikt enten mot Sunnmørsalpane eller vestover mot Sykkylvsfjorden og Storfjorden.

Kjøkkenet har belegg på gulv og inneholder plassbygget innredning fra byggeår med malte, finerte fronter. Innredningen inneholder videre benkeplate i laminat og rustfritt stål, samt to vaskekummer. Gode muligheter for spiseplass ved vindu.

Hovedetasjens bad har vinylbelegg på gulv og tapet på veggene. Badet er utstyrt med innebygget badekar, stråleovn på vegg, toalett, samt baderomsinnredning med servant og speil. Det er opplegg for vaskemaskin på rommet.

Etasjen har et soverom av god størrelse med integrert garderobeskap.

Loftsetasje

Boligens toppetasje inneholder romslig loftstue med belegg på gulv og tapet på vegger, et soverom med integrert garderobeskap og tilkomst til kneloft, eldre kjøkken med enkel innredning, samt separat wc-rom med toalett og servant. I gangen er det luke til kryploft, samt tilkomst til stor bod.

Beliggenhet

Boligen har en sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde, cirka 400 meter fra Sykkylven sentrum. Fra den sørvestvendte terrassen kan man nyte svært gode solforhold og nydelig utsikt over blant annet Sykkylvsfjorden og videre mot Storfjorden. Innen en kjøreavstand på fem minutter finnes det flere barnehager og skoler, samt fritidstilbud for store og små. Fra boligen er det bare noen få minutters gange til sentrum med de fleste servicetilbud/fasiliteter. Et mangfold av turmuligheter finnes like utenfor inngangsdøren.

Tomt

Areal: 847 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eiet tomt på 847 kvm.

Tomten ligger vestvendt med strålende sol- og utsiktsforhold. Utearealene er opparbeidete gruset adkomst, forstøtningsmurer, plen rundt boligen og diverse prydbusker/beplantning.

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt.

Forsikring

IF Skadeforsikring

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1957

Antall soverom

3

Byggeår

1957

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 216 kvm

Kjelleretasje:

Bruksareal: 70 m².

Sekundærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Gang, trapperom, vaskekjeller, uinnredet kjellerrom og tre boder.

Hovedetasje:

Bruksareal: 76 m².

Primærrom: 76 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, trapperom, stue, spisestue, kjøkken, bad og soverom.

Loftsetasje:

Bruksareal: 70 m².

Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, soverom, kjøkken, stue og wc-rom

Sekundærrom: 8 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kott og bod.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan fritt leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Det er to piper i boligen. Det er installert eldre vedovn på stue i loftsetasjen, samt eldre vedkamin og vedovn på stue og spisestue i hovedetasjen. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Opplysninger fra feier:

"Siste varsla feiing var den 06.09.2016, då var tilbakemeldinga frå huseigar at det ikkje vart fyrt meir her. Siste feiing var den 05.09.2014, då var der lite sot i skorsteinen. Tilsyn i bustaden vart utført den 07.01.2014. Dei avvik og merknader som vart påpeika den gongen, vart meldt tilbake og vere lukka den 17.01.2014".

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 11 947 pr. år

Vann, avløp, renovasjon og feiing.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 11 947,- per år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 460 160 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 656 574 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er avsatt til boligformål, ihht. kommunedelplan for utvida sentrumsområde 2010-2020. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1957/100301-3/58 Bestemmelse om gjerde, 01.02.1957

1960/100162-1/58 Utskifting, 15.01.1960

Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter:

1957/100301-2/58 Best. om vann/kloakkledning, 01.02.1957

Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:15 Bnr:31

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Sykkylven kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Boligen er tilknyttet slamavskiller.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: FYLL INN

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.