Ulvikveien 50

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Ulvikveien 50

  • 3124 Tønsberg
Prisantydning
5 190 000,-
Totalpris
5 336 400,-
Ligningsverdi
1 032 425,-
Kommunale avgifter
10 446,- (per år)
Beregnet totalkostnad
5 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
132 500,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)


146 399,50 (Omkostninger totalt)


5 336 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
165m²
Bruksareal
210m²
Bruttoareal
234m²
Tomt
675m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1970
Gårdsnummer
140
Bruksnummer
842
Ekstra toalett
1
Energimerking
F
Finn-kode
139396169
Sist endret

EiendomsmeglerPartner

Jeanette Sørvik

+47 902 39 540

Dokumenter

Salgsoppgave Ulvikveien 50

Innhold

Frittliggende enebolig som inneholder følgende:

Underetasje: Vindfang, hall m/trapp opp til hovedetasjen, hybelkjøkken (tidligere vaskerom), dusjbad, soverom og separat toalett.

Hovedetasje: Vindfang/entré med garderobeskap, stor og fin stue med tøff peis og utgang til koselig balkong, kjøkken med spiseplass, 2 soverom med garderobeskap, dusjbad/wc med servant og opplegg for vaskemaskin.

Loft: Delvis gulvet.

Garasje med bod i tilknytning.

Standard

Fantastisk og sjelden mulighet rett ved sjøen og Klopp badestrand! Frittliggende enebolig over 2 plan i idylliske og sjønære omgivelser. Innholdsrik og arealeffektiv bolig med mange gode muligheter. Interiørmessig er det meste fra byggeår og i original stand. Ellers er det foretatt noen oppgraderinger som blant annet 2 nye vinduer i stuen, ny balkongdør og nytt vindu på soverommet. Ny parkett og nytt garderobeskap i vindfanget i hovedetasjen. Ny parkett i begge soverommene i hovedetasjen. Ny balkong i 2016. Ny varmtvannsbereder i 2010. Kjøkkenet ble modernisert med ny innredning for ca. 4 år siden. Alle hvite taker er malt. I tillegg er begge soverommene og vindfangen malt. Boligen har behov for oppgraderinger, påkostninger og modernisering. Det vises i sin helhet til vedlagt tilstandsrapport. Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde ca. 5 km fra Tønsberg sentrum. Fra boligen er det kort vei til Husvik barneskole, offentlig kommunikasjon, samt sjø og strand.

Området er mest kjent for sin nærhet til skjærgården. Her finner du flere perler av noen badeplasser og badestrender. Klopp badestrand og småbåthavn ligger innenfor "tøffelavstanbad" - Her kan man ta deilige morgen- og kveldsbad.

Det er gangavstand til Tolvsrødsenteret med apotek, lege, bokhandel, klesforretning og hyggelig café som serverer nydelig kaffelatte.

En liten tur unna finner du Flint, et flott idrettsanlegg med flere fotballbaner, tennisbaner samt sandvolleyballbane. I området ligger også Slagenhallen med et godt innendørstilbud. Det er også kort vei til lekeplass, klatrevegg, golfbaner, skiløyper og treningssenter.

Området byr på gode offentlige forbindelser via buss, med hyppige avganger mot Tønsberg sentrum.

Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kaféer og barer.

Tomt

Areal: 675 kvm, Eierform: Eiet tomt

Solrik eiet tomt på 675 kvm. Tomten er opparbeidet med plen og beplantet med diverse bed og busker. Innkjørselen og gårdsplassen er belagt med belegningsstein. Varmekabler er også lagt i del av innkjørsel.

Garasje / Parkering

Ja, i tilknytning til boligen.

Barnehage / skole i området

Eiendommen sogner til Husvik skole.

For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Forsikring

If

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1970

Antall soverom

3

Byggeår

1970

Byggemåte

Enebolig oppført i tre over grunnmur i 1970. Boligen er oppført i to plan samt loft. Enkel garasje i boligens sokkeletasje.

Boligen selges som dødsbo og det foreligger av denne grunn begrenset med opplysninger om boligens tilstand.

Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 1. etasje. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 1970 og forventet levetid betraktes som oppbrukt. Det forventes endret bruk av rommet og rommet bør derfor ombygges/renoveres. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i dusjbad i sokkeletasje. Ingen fukt registrert. Rommet ble etablert for ca 20 år siden og arbeidene ble utført ved egeninnsats. Det forutsettes fortsatt bruk av dusjkabinett så lenge rommet har sin nåværende utførelse.

Kjøkkeninnredning ble skiftet i 2014. Balkong ble skiftet i 2016. Skiftet enkelte vinduer/balkongdør samt pusset opp diverse innvendige overflater i 2018.

Boligen fremstår for øvrig slik den ble oppført i 1970 og med datidens krav til utførelse etc. Vanlig værslitasje/elde i utvendige overflater. Vanlig bruksslitasje/elde i innvendige overflater.

Boligen gir for øvrig et godt inntrykk.

Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 27.01.2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 11.01.1971 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 165 kvm, Bruksareal: 210 kvm, Bruttoareal: 234 kvm

Sokkeletasje:

Bruksareal: 100 m².

Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall m/trapp, kjøkken, dusjbad, soverom og wc

Sekundærrom: 45 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod og garasjerom.

1. etasje:

Bruksareal: 110 m².

Primærrom: 110 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad/wc/vaskerom og trapperom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 27.01.2019 utført av Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Elektrisk med bla varmekabler i gulv på bad i 1. etasje samt i dusjbad i underetasje. Peis/grue i stue.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Oppstilling over energiforbruket foreligger ikke da eiendommen selges som del av dødsbo.

Kommunale avgifter

Kr. 10 446 pr. år

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene ved bruk av boligen foreligger ikke da eiendommen selges som del av dødsbo.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 032 425 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 716 731 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kilen og fortsetter rett fram i lyskrysset på Presterød. Ta så Valløveien til høyre i rundkjøring ved Olsrød park. Følg Valløveien og ta Ulvikveien til høyre vis à vis Tolvsrødsenteret. Følg veien helt til du får Ulvikveien 50 på venstre hånd. Det vil bli skiltet ved vei

fellesannonserte visninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, veg, strandlinje og fremtidig gang/sykkelvei. Planen regulerer g/s-vei, annen veigrunn og areal til boligformål med bestemmelsesområde midlertidig anleggs- og riggområde. Eiendommen gbnr. 140/842 omfattes i denne planen.Til bestemmelsesområde er det knyttet følgende bestemmelse: §6.1. Bestemmelsesområder - Anleggs og riggområde (#1) Anleggsbelte skal benyttes til anleggsmaskiner og selve fremføringen av anlegget. Anleggsområdet skal kun disponeres i anleggstiden. Etter at anlegget er ferdig, skal området opparbeides og tilbakeføres til grunneier. Grunneieravtaler vil regulere og beskrive hvordan anleggsbelte skal tilbakeføres og ev. beplantes. Plankart og bestemmelser finnes i kommunens kartportal. PlaID er 0704 20110048. Eiendommen ligger innenfor 100m beltet i kommuneplanens arealdel.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Selger opplyser om at i forbindelse med gang og sykkelveien som skal bygges, har kommunen varslet at vannledningsnettet samtidig skal skiftes. Dette vil medføre en tilleggskostnad for å knytte seg opp til nye vannledniger fra huset og ut til veien.

Offentlige planer

Eiendommen ligger i ett område som vil berøres av planene om ny gang- og sykkelvei langs Ulvikveien. Hensikt med planen er å legge til rette for etablering av gang- og sykkelveg langs Ulvikveien, slik at flere kan gå eller sykle til skole, arbeid og fritidsaktiviteter på en trafikksikker måte. Se reguleringsplaner og reguleringsbestemmelser vedlagt i salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen og vil medfølge salget:

Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 04.05.1970, dagboknr. 501916

Gjelder: Eiere av gnr. 140 bnr. 842 kan oppføre enebolig på en avstand av 1 m fra felles eiendomsgrense, mot at eier og fremtidige eiere av gnr, 140 bnr. 612 forplikter seg til å ikke bebygge sin eiendom nærmere enn det bygningslovens bestemmelser om avstand mellom bygninger tilsier. Servitutten er vedlagt i salgsoppgaven.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboksutskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Det er septiktank på eiendommen -se også under punkt "Regulering" - det kan erfaringsmessig komme pålegg fra kommunen om å sanere/fjerne tanken og separere ifm. bygging av g/s-vei.

Offentligrettslig pålegg

Vestfold Interkommunale Brannvesen hadde tilsyn med fyringsnalegget den 09.10.2008. Følgende avvik ble funnet:

Østre skorsteinsløp:

Fyrrom/ kjeller:

- Det mangler friskluftventil fra det fri og som ikke skal kunne stenges

- Det skal vare minst 30 cm fra sotluken til brennbart materiale

- Fyrrom skal vare ryddig og, rent og ikke brukes som lagerrom.

Tak (felles begge skorsteinsløp):

- Det ma monteres type godkjent taksikring for sikker adkomst til feiing og tilsyn av skorstein.

- Det mangler hendig, var og rate bestandig husstige pa eiendommen.

Anmerkninger:

- Oljefyringsanlegget ma feies og justeres. Vi anbefaler at det opprettes fast service avtale.

Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig.

Rapporten er vedlagt salgsoppgave.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Ingen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,25 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,- For visninger er det avtalt kr. 0,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.