Krabbeveien 8

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Krabbeveien 8

  • 3154 Tolvsrød
Prisantydning
4 850 000,-
Totalpris
4 985 150,-
Ligningsverdi
1 064 885,-
Kommunale avgifter
10 168,- (per år)
Beregnet totalkostnad
4 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
121 250,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)


135 149,50 (Omkostninger totalt)


4 985 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
155m²
Bruksareal
213m²
Bruttoareal
235m²
Tomt
920m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1973
Gårdsnummer
140
Bruksnummer
840
Ekstra toalett
1
Energimerking
E
Finn-kode
137824712
Sist endret

Eiendomsmegler

Jens Roland Pettersen

90 96 48 85

Innhold

Enebolig med en tøff arkitektur og fremstår velholdt både ute og inne. Begge stuer er romslige, og spesielt den åpne stue/ kjøkkenløsningen i hovedetasjen er imponerende med store vinduer som gir fantastiske lysforhold og nydelig sjøutsikt. Terrassen er sjeldent stor, og sammen med den deilige hagen utgjør dette en liten perle 1 minutts gange fra stranden.

1.etg.: Hyggelig yttergang, entré med garderobe, flislagt bad med toalett, soveromsgang, 3 romslige soverom hvorav ett med utgang til terrasse, stor stue med peis, spisestue med utgang til terrasse, flott kjøkken, utvendig bod og toalettrom.

Kjeller: Stor kjellerstue med trapp til 1.etg, kontor, vaskerom, 3 lagerrom, verksted/lager, kjølerom.

Standard

Denne flotte boligen har adkomst via overbygd inngangsparti. Hyggelig entré med plass til og henge fra seg yttertøy. Rommet ligger ellers dels åpent mot stuen. Kjøkkenet er holdt i et stilrent design som understreker boligens kvaliteter. Lyseblå profilerte fronter og benkeplate i hvit utførelse, som gir en fin harmoni. Rommet har lyse veggflater, parkettgulv og plass for spisebord i den åpne løsningen inn til stuen. Stuen oppleves som lys, luftig og meget tiltalende. Rommet har en behagelig og moderne farge på veggene, samt parkettgulv og en nyere varmepumpe fra 2016. Stuen er utført i vinkel inn til spisestuen og lar seg enkelt møblere med sofagruppe, tv-løsning og spisebord. Gode vindusflater fyller rommet med dagslys fra to sider og en koselig peisovn skaper ekstra hygge. Fra stuen er det utgang til en sydvendt stor terrasse som dekker husets fra to sider. Her kan en nyte solen fra morgen til kvelds. Eget boblebad er nedfelt i terrassen. Boligen inneholder et lekkert bad og et separat toalettrom. Badet er flislagt i en tidløs og delikat farge, varmekabler i gulvet. Innredningen er lys og består av dobbel servant på skapseksjon, speil, vegghengt toalett og et pent dusjkabinett. Vaskerommet ligger nede i kjelleren. Boligen har tre pene soverom med garderobeløsning. Det ene soverommet fremstår som et naturlig hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og utgang til en terrassen der man har direkte tilgang til boblebadet. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. flere boder i kjelleren, eget stort kjølerom, stor utvendig bod og lagring på loftet. Kjelleren har også en stor kjellerstue som kan brukes til hygge og lek til de minste og innenfor kjellerstuen er det et disponibelt rom som har blitt brukt til kontor av nåværende eiere.

Det er fiber internett / TV fra Viken Fiber og Altibox

Beliggenhet

Særdeles attraktiv beliggenhet på Ringshaug - veletablert og meget barnevennlig boligområde med kun 1 minutts gange til Ringshaugstranda. Boligen ligger nydelig til i en meget trafikkstille gate ned mot strandpromenaden. Ringshaugstranda er Vestfolds kanskje fineste og lengste sandstrand med sandvolleyballbane, koselige sitteplasser, trimapparater mm. Stranden ender opp ved moloen, hvor det er tradisjon for isbading. Her har man supre rekreasjonsmuligheter året rundt i svært naturskjønne omgivelser. Ideelt for den som setter pris på gåturer, løping og sykling. I tillegg er det kort vei til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbane, og til Slagenhallen for innendørs idrett. Det er kun 10-15 minutters gange til Tolvsrødsenteret med bla. apotek, lege, bokhandel, klesforretning, treningssenter og hyggelig café. Gode bussforbindelser til/fra Tønsberg sentrum. Det er ca. 3,5 km til Tønsberg sentrum. Velkommen til et hyggelig villastrøk!

Tomt

Areal: 920 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Carport i tilknytting til boligen. For øvrig parkering på egen gårdsplass.

Barnehage / skole i området

Eiendommen sokner til Ringshaug skolekrets.

For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Forsikring

Sparebank 1

Polisenummer: 16217900

Premie: 4150

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1973

Antall soverom

3

Byggeår

1973

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget med hovedetasje og kjeller. Byggeår 1973. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført, i henhold til byggeskikken på den tiden eiendommen ble oppført. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1973. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. En frittliggende hagebod følger med på handelen. Boden er generelt i dårlig stand, med lokale råteskader, men er ikke nærmere vurdert her. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 06.12.2018.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for boligen datert 14.12.1972. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Boligens areal

Primærrom: 155 kvm, Bruksareal: 213 kvm, Bruttoareal: 235 kvm

U . etasje/kjeller:

Bruttoareal: 112 m²

Bruksareal: 98 m².

Primærrom: 48 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjellerstue, kontor, vaskerom.

Sekundærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Lagerrom, 2 lagerrom , verksted/lager, kjølerom. Kjellerstue og kontor har ikke tilfredstillende rømningsvei pga. for liten vindusåpning.

1. etasje:

Bruttoareal: 123 m²

Bruksareal: 115 m².

Primærrom: 107 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Yttergang, entré med garderobe, bad med wc, 3 soverom hvorav ett med utgang til terrasse, soveromsgang, stue, spisestue med utgang til terrasse, kjøkken, toalettrom.

Sekundærrom: 8 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Utvendig bod.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 06.12.2018, utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Kombinert innmurt peisovn med parafinbrenner i stuen. Termostatstyrte varmekabler i kjellerstue, kontor og bad. Luft til luft varmepumpe, type Daikin fra 2016. For øvrig elektriske panelovner.

Brenseltank på 100 liter plassert i utebod. Fyring med fossile brensel skal fases ut frem til år 2020.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 20.000 - 25.000,- kwh.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 20.000,- til 25.000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 168 pr. år

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:

TV og bredbånd leveres av Viken fiber/ Alt i boks som utgjør kr 999,- pr. mnd.

Eiendommen er tilknyttet Sector Alarm

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 064 885 pr. 13.11.18

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 407 633 pr. 13.11.18

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg, kjør gjennom Kilen Handelsområde på Åsgårdstrandsveien (316) i retning Tolvsrød. Ta til høyre i Olsrød-krysset. Følg Valløveien forbi Tolvsrød-senteret og ned Valløbakken. Ta til venstre inn Ryllikveien så ned til høyre i Hummerveien kjør ned mot havet til du får Krabbeveien på venstre hånd, boligen ligger så på venstre hånd

Regulering

Eiendommen er uregulert. Eiendommen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende i henhold til kommuneplan ( 03.02.2016).

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet. Selger informerer om at det er en septiktank på eiendommen. Kommunen opplyser at det er nærliggende å forvente at kloakkledninger blir lagt om ila. en 3 års tid. Kommunen opplyste for øvrig at det ikke har blitt sendt ut noe nabovarsling til eierne om tiltaket.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke i handelen: Kjøleskap, komfyr og lamper som henger fra tak.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer, samt lamper som henger fra tak medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,10 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4,900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- Visninger er inkludert. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.