Haugsjåsund 352

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Haugsjåsund 352

  • 3855 Treungen
Prisantydning
750 000,-
Totalpris
778 672,-
Ligningsverdi
194 277,-
Kommunale avgifter
12 067,- (per år)
Beregnet totalkostnad
750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
18 250,- (Dokumentavgift)


28 672,- (Omkostninger totalt)


778 672,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
85m²
Bruksareal
141m²
Bruttoareal
213m²
Tomt
750m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1977
Gårdsnummer
45
Bruksnummer
141
Energimerking
F
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Thomas Noddeland

+47 907 10 247

Dokumenter

Salgsoppgave - Bildedel
Salgsoppgave - Dokumentdel

Adresse

Haugsjåsund 352

3855 Treungen

Matrikkel

Gnr.45 Bnr.141 i Nissedal kommune

Selger

Berit Valle

Oppdragsnummer

40-15-0125

Prisantydning

Kr. 750 000,-

Total inklusive omkostninger

750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))

172,- (Panteattest kjøper)

525,- (Tingl.gebyr obligasjon)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

18 250,- (Dokumentavgift)

28 672,- (Omkostninger totalt)

778 672,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Verditakst

Kr.

Lånetakst

Kr.

Kommunale avgifter

Kr. 12 067 pr. år

Velkommen til Haugsjåsund 352

Haugsjåsund 352 er en eiendom som ligger i landlige og naturskjønne omgivelser. Her er det kort vei til fine turområder og skogen med rekreasjonsområde og flotte naturopplevelser. I nærheten finner du også gode fiske, padle og bademuligheter. En liten kjøretur unna finner du også de berømte jettegrytene som er egnet for mye lek og morro.

Når man ankommer eiendommen, ser man en pent opparbeidet tomt med plen, hekker og diverse beplantning. Foran inngangspartiet har det blitt lagt til en platting hvor man kan nyte solen mesteparten av dagen. Når solen går ned kan man trekke videre inn i hagestuen/grillhuset som ble oppført i 2010. Her kan man fyre opp i peisen som er i sentrum av bygget og nyte sene kvelder sammen med venner og familie.

Går man videre inn i boligen møter man et lyst og fint inngangsparti med en skyvedør som tar deg videre inn i et walking closet. Her er det god plass yttertøyet for alle årets sesonger. Følger man gangen videre kommer man inn har man to soverom som er lyse og fine. Badet som befinner seg vegg i vegg med det ene soverommet og kjøkkenet, ble pusset opp i 2002. I tilknytning til stuen, finner man kjøkkenet som også er er lyst og pent. Stuen består av to deler, hvor den ene deler har høy himling som gir en god romfølelse. I tilknytning til stuen finner man også et siste og tredje soverommet som i dag er benyttet som et kontor.

Går man videre ut på baksiden av huset, finner man en praktisk carportløsning som har inngang til kjelleren i bakkant. I kjelleren er det 3 store praktiske rom som er godt egnet til oppbevaring av ved, sykler, gressklipper etc.

Kort oppsummert om boligen:

Solrikt

Landlige og idylliske omgivelser

Grillbu/hagestue

Pent opparbeidet tomt

Tomt

Eiet tomt 750 m². Tomten er hovedsakelig flat med delvis helning ned mot baksiden av huset. Det er opparbeidet med plen, gruset vei og diverse beplantning. Det vil bli foretatt en arealoppmåling av tomten i forbindelse med salget. I følge skyldelingsforretning vil estimert totalareal være ca. 750 kvm. Se vedlagt oversiktskart i prospektet for mer informasjon.

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 213 m²

Bruksareal (BRA) : 141 m²

Areal pr. etasje : m²

Primærrom (P-ROM) :85 m²

P-rom fordeling :

Arealbeskrivelsene er i henhold til NS 3940 og er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport.

Byggemåte

Fundert på stein og løsmasser. Ringmur av betong. Liggende kledning. Se boligsalgsrapport fra taktsmann for mer informasjon.

Parkering

Carport. Forøvrig parkering på egen tomt.

Etasjer

1

Soverom

Antall soverom : 3

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Eiendommen har normal god standard og har vesentlig oppgradert siden byggeår. Stue med laminat på gulv, samt beverpanel på vegger. Takess og trepanel i himling. Kjøkken med lys innredning. Oppvaskkum i stål. Opplegg for oppvaskmaskin. Bad/vaskerom som ble pusset opp i 2002 med belegg på gulv, samt panel på vegger. Wc, dusjkabinett og servant med mye skapplass. Opplegg for vaskemaskin. Soverom med laminat og belegg på gulv. Tapet og beverpanel på vegger.

I kjelleretasjen er det betonggulv og pussede og upussede leca på vegger. Godt egnet til oppbevaring av hagegjennstander, ved og etc.

I grillboden/hagestuen er det en grill/peis med stålpipe, benker og lagt furugulv. Vegger er i lafteplank og bordtak tekket med shingel.

Energimerke

Energimerke datert dd.mm.yy

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F, se lenger bak i prospektet.

Radonmåling

Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilkoblet offentlig vannnett. Eiendommen har septikktank felles med to andre husstander.

Faste løpende kostnader

Strømforbruk for 200.. var …kWh.

Årlig forsikringspremie er kr. ….,-

For snøbrøyting/vedlikehold av vei betales kr. …. pr. år.

Ligningsverdi

Kr. 194 277,-

Egenerklæring

Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis.

Boligkjøperforsikring

Kjøper får tilbud om å tegne boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Les mer om boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av slik forsikring. Boligkjøperforsikring kan kun tegnes av privatpersoner som kjøper bolig til eget formål, og gjelder ikke for foretak, næringsbygg eller bolig til utleie.

Alle som kjøper bolig gjennom Estatemeglerne får tilbud om en uforpliktende 2 måneders gratis boligforsikring i Gjensidige

Boligsalgsrapport

Boligsalgsrapport ved sertifisert takstmann Tore Theodorsen datert 27.04.2015. finner du i prospektet. Dersom du har spørsmål om rapporten, kan takstmannen kontaktes på tlf. ...

Avtalt meglervederlag

% provisjon inkl. mva. av salgssummen inkl. fellesgjeld, minimum kr. 45 000 inkl. mva. Tilretteleggingsgebyr kr. Oppgjørsgebyr kr.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn sitt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom elektronisk budgivning ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger.

Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise interessenters første bud dersom dette ikke er gjeldende i minst 2 timer innenfor meglerkontorets åpningstid, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er altså ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven.

Produksjonsdato

Produksjonsdato

Opplysninger i Salgsoppgaven er godkjent av selger.