Hyttesone I 438

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Hyttesone I 438

  • 3295 Helgeroa
Prisantydning
3 200 000,-
Totalpris
3 290 697,-
Ligningsverdi
220 877,-
Kommunale avgifter
3 409,-
Beregnet totalkostnad
3 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
90 000,- (Dokumentavgift)


90 697,- (Omkostninger totalt)


3 290 697,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Fritidseiendom (selveier)
Primærrom
41m²
Bruksareal
45m²
Bruttoareal
50m²
Tomt
889m² (festet tomt)
Antall rom
3
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
1960
Modernisert
2000
Gårdsnummer
4084
Bruksnummer
85
Finn-kode
100927832
Sist endret

FagansvarligPartner

Knut H. Leinæs

+47 920 53 533
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Salgsoppgave Hyttesone I 438

BRA/PROM

45 / 41 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Fritidseiendom

Tomt

Areal: 889 kvm, Eierform: Festet tomt

Tomten er ikke oppmålt, men det foreligger skylddelingsforretning fra 1960 hvor grensene er beskrevet. Skylddelingsforretninger varierer i kvalitet og avvik i tomtestørrelsen må påregnes, særlig gjelder det eiendommer som ikke grenser til andre boligeiendommer. I følge Larvik kommunes beregninger utgjør arealet 889,4 kvm.

Beskrivelse

Leinæs & Partners har gleden av å presentere Hyttesone I 438 - en usjenert og fritt beliggende fritidseiendom like opp for sjøen og rett utenfor Helgeroa. Sydvestvendt beliggende med sol til langt på kveld. Hytta inneholder stue, kjøkken og 2 sov. Frittstående uthus med toalettrom og bod. Fin gangsti frem til eiendommen.

Det foregår prosjektering av vann og avløpsanlegg for området.

Innhold

Koselig liten hytte med stue med flott utsikt og utgang til vestvendt og delvis overbygget terrasse, kjøkken i åpen løsning mot stuen, samt 2 soverom.

Frittstående uthus med toalettrom og bod.

Utedusj.

Hytta disponerer felles brygge og båtplass på nedsiden av eiendommen.

Standard

Hytta holder normal hyttestandard med sommervann. Bygningsmassen er godt vedlikeholdt og fremstår i god stand. De senere år er det skiftet flere vinduer og dør, ny kledning, samt nytt kjøkken.

Det pågår arbeid med prosjektering av VA-anlegg med forventet oppstart høsten 2017/vinter 2018. Hytta ligger i et område avsatt til fritidsbebyggelse og man skal som utgangspunkt kunne bygge ut inntil 130 kvm.

Beliggenhet

Fritt beliggende fritidseiendom på naturtomt ved Blokkebukta i sommeridyllen Helgeroa. Sydvestvendt beliggende på en liten kolle med sol til langt på kveld. Flott utsikt over Helgeroafjorden og mot Telemarkskysten.

Fra hytta er det kort vei til alt området har å by på som flere sandstrender, svaberg, marina, kiosk og flott turterreng.

Eiendommen ligger usjenert til, kun et steinkast unna populære Blokkebukta camping. Gode tur- og rekreasjonsmuligheter med Kyststien i umiddelbar nærhet.

Kort avstand til idylliske Helgeroa sentrum med restauranter, serveringssteder, butikker etc. Nevlunghavn er heller ikke langt unna.

Tomt

Flott beliggende festet utsiktstomt på ca 889 m². Tomten ligger usjenert til i terrenget med flere fine uteplasser med vestvendt uteplass.

Bortfester: Solveig Lunde v/ Isak Lunde.

Festeavgiften er p.t. kr. 12025,- pr. år. I tillegg betaler selger kr 1 500 for båtplass pr år.

Festeavgiften kan reguleres hvert tiende år etter konsumprisindeksen. Neste regulering er i 2025.

Ved utløp av festetiden i 2030 fornyes festeavtalen på samme vilkår og beløp.

Formuesverdi

Ligningsverdi på hytta er kr 220 877 pr 31.12.16.

Ferdigattest / brukstillatelse

Tilbygg fra 2000 hvor hovedhytta er inntegnet er godkjent. Det foreligger dog ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på dette. Det er ikke uvanlig at det ikke blir bedt om når tiltaket kun gjelder tilbygg. For nærmere informasjon kontakt megler.

Boligens areal

Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 45 kvm, Bruttoareal: 50 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 45 m².

Primærrom: 41 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Festekontrakten kan inneholde bestemmelser som er til hinder for mer omfattende utleie av hytta.

Oppvarming

Oppvarming skjer ved strøm og peisovn.

Adkomst

Fra Oslo kjører man E-18 tar og tar av til Larvik ved Farris. Følger skilt mot Helgeroa. Ta av til høyre ned i Helgeroa og ta deretter til høyre inn Nordgata ved liten "rundkjøring". Følg veien til Blokkabukta Camping. Parker ved gjesteparkeringsplassen til venstre før innkjøringen til campingplassen. Gå her fra og følg veien gjennom campingplassen. Ta av fjerde vei til høyre og følg veien opp i skogen. Eiendommen ligger som andre hytte på venstre hånd.

For enkel adkomstbeskrivelse på din smarttelefon så kopierer du inne disse koordinatene i kart-appen din:

WGS84 desimal: 59.000804, 9.85111

Regulering

Eiendommen er i hovedsak regulert til fritidsbolig i reguleringsplanen fra 2006, samt avsatt til fritidsbolig i kommuneplanen. Deler av tomten er avsatt til LNF-formål. Hytta ligger like utenfor 100-metersonen og man kan i medhold av kommuneplanen påregne å få få bygg inntil 130 kvm.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Leinæs & Partners samarbeider med Handelsbanken med hensyn til finansiering av boliger. Kontakt Handelsbanken i Larvik på tlf: 33 13 62 00 eller på deres kontaktadresse: Fritzøe Brygge, 3285 Larvik. Deltagere på visning, vil bli kontaktet av Handelsbanken for en uforpliktende prat.