Liesvegen 51

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Liesvegen 51

  • 2870 Dokka
Prisantydning
800 000,-
Totalpris
821 472,-
Ligningsverdi
258 136,-
Kommunale avgifter
3 250,- (Kommunale avgifter inkluderer renovasjon, feie/tilsynsavgift og eiendomsskatt.)
Beregnet totalkostnad
800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
20 250,- (Dokumentavgift)


21 472,- (Omkostninger totalt)


821 472,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Hytte (selveier)
Primærrom
50m²
Bruksareal
56m²
Bruttoareal
62m²
Tomt
2 000m² (eiet tomt)
Antall rom
3
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
1970
Gårdsnummer
39
Bruksnummer
47
Ekstra toalett
1
Energimerking
G
Finn-kode
129585672
Sist endret

Eiendomsmegler

Caroline Svensrud

+47 952 87 057

Dokumenter

Salgsoppgave Liesvegen 51

Kommunale avgifter

Kr. 3 250 pr. år

Kommunale avgifter inkluderer renovasjon, feie/tilsynsavgift og eiendomsskatt.

Eiendomsskatt

Det er i Nordre land kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

56 / 50 m²

Antall soverom

2

Eierform

Selveier

Boligtype

Hytte

Byggeår

1970

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Tomt

Areal: Ca. 2 000 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomteareal er opplyst av selger da kommunen nylig har vært og målt opp tomten, men dette er ikke registrert på eiendommen foreløpig. Det tas dermed forbehold om at areal kan avvike noe fra det oppgitte og evt arealavvik kan ikke påberobes.

Beskrivelse

Velkommen til Liesvegen 51 - en svært trivelig fritidseiendom med romslig tomt, gode solforhold og fin utsikt mot blant annet Dokka og Randsfjorden.

Eiendommen er beliggende i naturskjønne omgivelser , kun ca. 10 minutters kjøretur fra Dokka sentrum.

Her er det svært usjenert og tomta er svært romslig så her er det god boltreplass. Hytta har blant annet innlagt strøm med nyere sikringsskap og det er borrevann til hyttevegg.

Velkommen til en hyggelig visning!:)

Innhold

Hytta har en fin planløsning og inneholder:

Gang, bad, 2 soverom, stue, kjøkken, toalettrom og disponibelt rom med lav takhøyde som benyttes som soverom.

I tillegg er det en redskapsbod på eiendommen samt grillhytte.

Standard

Hytta har i hovedsak fra byggeår og det må regnes noe vedlikehold/oppgradering blant annet med tanke på alder. Det er allikevel foretatt noe oppgraderinger som bad bygget i senere tid, automatsikringer, kjøkken fra 2000-tallet mm.

Kjøkken:

Innredning fra 2000-tallet med under,- og overskap. Fliser på vegg over benkeplate. Komfyr og ventilator er montert. Komfyr og kjøleskap medfølger i handelen.

Bad:

Badet ble bygget i 2012 med fliser på gulv og vegger i dusjsone. Forøvrig trepanel. Benkeplate med nedfelt vask og avgrenset dusjsone. Elektrisk avtrekksvifte montert på vegg. Elektrisk gulvvarme med varmematter i gulv.

Avløp fra dusj ledes ut i terreng.

Toalettrom:

Utstyrt med cinderella forbrenningsdo og urinal. Servantskap med servant er montert på vegg. Naturlig ventilering. Rommet varmes opp med stråleovn på vegg.

Innvendige overflater:

Gulv: Heltre og laminat.

Vegger: Trepanel og panelplater.

Tak: Trepanel, MDF og synlige åser.

Følgende punkter har tilstandsgrad 2:

Grunn og fundamenter.

Grunnmur

Vinduer og dører

Taktekking

Renner, nedløp og beslag

Terrasse

Pipe og ildsteder

Innvendige overflater

VVS

Terrengforhold

Etasjeskiller

Rom under terreng

Følgende punkter har tilstandsgrad 3:

Bad

Beliggenhet

Eiendommen ligger usjenert til i rolige og naturskjønne omgivelser. Flott utsikt mot Dokka og Randsfjorden.

Fine turmuligheter i nærområdet , både sommer og vinter. Kort vei til Leikarvoll med akebakke, skitrekk og lysløype. Fine fiskevann i nærheten.

Ca. 10 minutters kjøring til Dokka sentrum med et rikt utvalg av butikker og service fasiliteter.

Tomt

Romslig tomt som har terrasserte overflater med naturtomt og noe grøntareal. Gruset biloppstillingsplass.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 258 136 pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest / midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 62 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 56 m².

Primærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, 2 soverom, stue, kjøkken og dorom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Hytta varmes opp med ved og strøm. Murt teglpipe som er sentrert i hytte og åpen peis i stue. Vedovn på kjøkken.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm, forsikring, løpende vedlikehold.

Opplyst av selger at det ikke er betalt noen fast sum for vedlikehold av vei. Vedlikehold har blitt utført i fellesskap.

Det må påregnes kostnader til brøyting av snø.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Gjestvang og Partners skilter ved fellesvisning.

Fra Dokka: Kjør nordover mot Fagernes. Ta til høyre opp dæhlibygda og følg denne veien til du kommer på toppen. Ta så til høyre inn Liesvegen. Du får nr. 51 opp til venstre.

Regulering

Eiendommen ligger utenfor regulert område. Arealbruken styres gjennom kommuneplanens arealdel og er avsatt til LNF formål.

Eiendommen ligger innenfor hensynssone: Lokalt verdifulle kulturlandskap.

Kommuneplanen sier følgende om disse områdene: Innenfor sonen skal kulturlandskapet forvaltes slik at kulturminner og kulturmiljø, biologisk verdifulle miljøer, jordbruksareal, tilgjengelighet og den visuelle opplevelsen av landskapet opprettholdes som grunnlag for landbruk, kunnskap, opplevelse, verdiskapning, rekreasjon og friluftsliv. De registrerte verdiene skal legges til grunn for saksbehandling av enkeltsaker innenfor det verdifulle kulturlandskapet.

Alle tiltak skal planlegges og vurderes ut fra hensyn til kulturlandskapets verdier før det tas stilling til om omsøkt tiltak kan gjennomføres. Konsekvensene av varige fysiske inngrep skal synliggjøres. Søknader om tiltak som vil kunne få konsekvensker for kulturlandskapet skal sendes berørte og regionale myndigheter for uttalelse. Det skal føres en streng dispensasjonspraksis.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: caroline@gjestvangpartners.no eller SMS: 95 28 70 57 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.