Breivann - Kaffidalen

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Breivann - Kaffidalen

  • 3277 Steinsholt
Prisantydning
790 000,-
Totalpris
821 992,-
Ligningsverdi
199 588,-
Kommunale avgifter
1 852,- (per år)
Festeavgift
2 870,-
Festeår
2022
Beregnet totalkostnad
790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
18 120,- (Dokumentavgift)


31 992,- (Omkostninger totalt)


821 992,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Hytte (selveier)
Primærrom
45m²
Bruksareal
58m²
Bruttoareal
61m²
Tomt
2 662m² (festet tomt)
Antall rom
3
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
1972
Gårdsnummer
72
Bruksnummer
1
Festenummer
14
Energimerking
F
Finn-kode
102001592
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Marius S. Grønn

+47 454 04 009
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Kjørebeskrivelse
Salgsoppgave Breivann - Kaffidalen

BRA/PROM

58 / 45 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Hytte

Innhold

Hytta inneholder entre, toalettrom/bad, to soverom, kjøkken og stue. Fra stue er det utgang til solrik terrasse. Uinnredet anneks/redskapsbod med adkomst fra terrasse.

Romfordeling:

Stue - 20kvm

Kjøkken 10,3kvm

Gang - 1,5kvm

Wc - 3,8kvm

Soverom 1 - 4,4kvm

Soverom 2 - 4,5kvm

Redskapsbod/anneks - 13kvm

Standard

Hytta holder normalt god hyttestandard og er jevnlig vedlikeholdt av selger. Av større oppgraderinger nevnes nytt taktekke og takrenner i 2005, samt ny inngangsdør i 2003 og ny terrassedør i 2012. Bod og terrasse ble bygd og utvidet i 2013/14

Innvendige overflater består av malt og ubehandlet trepanel på vegger, furugulv og linoleumsbelegg på gulv, og malte- og ubehandlede tak.

Det er ikke innlagt vann i hytta, vann hentes blant annet fra tank med takvann på terrassen og nærliggende myr. Toalettløsning med Cinderella forbenningstoalett.

Kjøkkeninnredning med heltre, lakkerte speilfronter og laminat benkeplate. Frittstående komfyr og mekanisk ventilator.

Det er installert nyere sikringsskap med 5 stk. automatsikringer.

Beliggenhet

Hytta ligger fint til i Kaffidalen - omgitt av naturskjønne omgivelser med skog, vann og flott natur som nærmeste nabo. Breivann er et populært, veletablert hytteområde i Lardal kommune - med kort kjøreavstand fra sentrale Østlandsområder. Umiddelbar nærhet til områder med bær og sopp.

Flott turterreng med oppkjørte løyper. Flere fine fiskevann i nærheten.

Tomt

Areal: 2 662 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2022, Festeavgift: 2870

Festeforholdet ble etablert 01.07.1972.

Grunneier: Thor Anders Bårnes

Festetiden er 50 år.

Festeavgiften reguleres etter konsumprisindeksen hvert 5. år, neste regulering i 2022.

Festeavgiften innbetales forskuddsvis 1. januar hvert år.

Ved salg skal grunneier godkjenne overdragelsen.

Tomten er ikke oppmålt, og grensebeskrivelsene i festekontrakten legges til grunn. Lardal kommune har beregnet arealet til cirka 2 662 kvm, men dette kan avvike da tomten ikke er oppmålt i terrenget.

Formuesverdi

Formuesverdi kr. 199 588 for ligningsåret 2015.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke midlertidigbrukstillatelse eller ferdigattest i Lardal kommune sine arkiver for hytte eller redskapsbod/anneks. Kopi av godkjente bygningstegninger følger vedlagt salgsoppgaven.

Interessenter gjøres oppmerksomme på at enkelte tiltak ved eiendommen, utført etter byggeår, ikke er byggesøkt hos kommunen.

Boligens areal

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 61 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 45 m².

Primærrom: 45 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, gang, wc og to soverom.

Redskapsbod/anneks:

Bruksareal: 13 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie utover kortere ferieperioder er ikke tillatt uten grunneiers samtykke.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og ved. Det er installert peisovn med innsats i stue.

Dersom rom mangler fast installert oppvarmingskilde ved visning, følger dette ikke med ved overtagelse.

Adkomst

Adkomst via Breivannsveien fra Fv. 32. Ta av til høyre ved kraftlinjene før Breivann. Hold venstre. Hytta ligger som nr. 2 på venstre hånd.

Regulering

Eiendommen er regulert til eksisterende fritidsbebyggelse i kommuneplanens arealdel. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Leinæs & Partners samarbeider med Handelsbanken med hensyn til finansiering av boliger.

Kontakt Handelsbanken i Larvik på tlf: 33 13 62 00 eller på deres kontaktadresse: Fritzøe Brygge, 3285 Larvik. Deltagere på visning, vil bli kontaktet av Handelsbanken for en uforpliktende prat.