Kariåsen 38

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Kariåsen 38

  • 3277 Steinsholt
Prisantydning
1 090 000,-
Totalpris
1 117 972,-
Ligningsverdi
345 954,-
Kommunale avgifter
1 853,- (per år)
Festeavgift
2 480,-
Festeår
2056
Beregnet totalkostnad
1 090 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
26 750,- (Dokumentavgift)


27 972,- (Omkostninger totalt)


1 117 972,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Hytte (selveier)
Primærrom
45m²
Bruksareal
50m²
Bruttoareal
55m²
Antall rom
3
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
1976
Gårdsnummer
70
Bruksnummer
2
Festenummer
53
Energimerking
G
Finn-kode
101828167
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Marius S. Grønn

+47 454 04 009
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Kjørebeskrivelse - Kariåsen 38
Salgsoppgave Kariåsen 38

BRA/PROM

50 / 45 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Hytte

Innhold

Hytta inneholder gang, vaskerom, 2 stk soverom (ett med familiekøye + ett med 1+1/2 seng), kjøkkenkrok, stue med utgang til terrasse og hems.

Verktøybod og toalett i bod ute.

Ro-båt kan medfølge etter avtale med selger.

Arealfordeling:

Stue - 22 m2

Kjøkken - 5 m2

Vaskerom - 1,3 m2

Gang - 4 m2

Soverom - 5,2 m2

Soverom - 5,2 m2

Hems - 22 m2 (Hemsen har lav takhøyde og arealet er ikke målbart)

Utedo - 2,4 m2 (s-rom)

Vedbod - 3 m2 (s-rom)

Standard

Hytta holder normalt god standard og er vedlikehold jevning opp i gjennom årene. Vann hentes fra vannpost ved felles parkeringsplass like ved hytta. På kjøkkenet er det installert kjøleskap, mikro, hybelkomfyr med liten stekeovn og to kokeplater.

De siste meterne opp til hytta avlegges til fots, da selger ikke har kjøpt seg inn på veien. Det er mulighet for å kjøpe seg inn på veien, og anlegge kjørevei helt frem.

Beliggenhet

Hytta ligger fint til i Kariåsen - omgitt av naturskjønne omgivelser med skog, vann og flott natur som nærmeste nabo. Breivann er et populært, veletablert hytteområde i Lardal kommune - med kort kjøreavstand fra sentrale Østlandsområder. Umiddelbar nærhet til områder med bær og sopp.

Flott turterreng med oppkjørte løyper. Flere fine fiskevann i nærheten.

Tomt

Eierform: Punktfestetomt, Utløpsår feste: 2056, Festeavgift: 2480

Festeforholdet ble etablert 06.07.1976

Grunneier: Michael Stang Treschow

Festetiden er 80 år.

Festeavgiften reguleres etter konsumprisindeksen hvert 10. år, siste regulering var i 2016.

Festeavgiften innbetales forskuddsvis hvert år i juli måned.

Ved salg skal grunneier godkjenne overdragelsen.

Formuesverdi

Formuesverdi kr. 345 954 pr. 31.12.2015.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger, brukstillatelse og ferdigattest.

Boligens areal

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 55 kvm

Hytte:

Bruksareal: 50 m².

Primærrom: 45 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, kjøkken, vaskerom og to soverom.

Gulvareal på hems er 22 m² - dette er ikke målbart på grunn av lav takhøyde.

Vedbod og utedo:

Bruksareal: 5 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie utover kortere perioder er ikke tillat iflg. festekontrakten.

Oppvarming

Det er installert panelovner i hytta. Vedovn i stue.

Dersom rom mangler fast installert oppvarmingskilde ved visning, følger dette ikke med ved overtagelse.

Adkomst

Adkomst via Breivannsveien fra Fv. 32. Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til nåværende fritidsbebyggelse i kommuneplanens arealdel. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Leinæs & Partners samarbeider med Handelsbanken med hensyn til finansiering av boliger.

Kontakt Handelsbanken i Larvik på tlf: 33 13 62 00 eller på deres kontaktadresse: Fritzøe Brygge, 3285 Larvik. Deltagere på visning, vil bli kontaktet av Handelsbanken for en uforpliktende prat.