Vikstøyl Hyttegrend

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Vikstøyl Hyttegrend

  • 4865 ÅMLI
Prisantydning
750 000,-
Totalpris
770 002,-
Beregnet totalkostnad
750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
18 750,- (2,5% dokumentavgift)
525,- (Tinglysing av skjøte)
525,- (Tinglysing av pantobligasjon)
202,- (Pantattest til långivers bank)


20 002,- (Omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Innlandshytte (selveier)
Primærrom
50m²
Bruksareal
53m²
Bruttoareal
60m²
Tomt
1 000m² (festet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1982
Gårdsnummer
24
Bruksnummer
66
Seksjonsnummer
110

Eiendomsmegler MNEFFagansvarligPartner

Jan Terje Øygarden

+47 952 39 559

Innhold

Gjøvdal er et dalføre som ligger i Åmli kommune og strekker seg fra Gangsei opp til Nesvatn - ca 40 km i veistrekning. Navnet kommer fra elva Gjøv som renner gjennom dalen og ender i Nidelva i Åmli. Her er omkring 175 fastboende og flere aktive gardsbruk og fritidseiendommer. I sentrum på Harstveit finner du nærbutikken Gjøvdal Handelslag.

Gjøvdal byr på mange aktiviteter og naturopplevelser sommer og vinter. Langs Gjøv er det mange gode fiske- og badeplasser, oppmerkede turstier fra turistforeningen mv. Vindilhytta helt øverst i Gjøvdal er kjent for god tradisjonell norsk mat, og er et populært utgangspunkt for flere utfarter til bl.a Svarthylkyrkja og Gjevdenuten.

Hytta ligger i Vikstøyl hyttefelt ca. 467 m.o.h. Her er det blandet vegetasjon og flott natur. Hytta har noe utsikt til Øvre Fugltjønn og det er helårsvei nesten til hytteveggen.

Vikstøyl Hyttefelt er et middels stort hyttefelt i Åmli kommune og er flittig brukt sommer som vinter. Her er etablert en velforening som organiserer med brøyting og løypekjøring om vinteren. Om sommeren er det opparbeidet et flott fellesareal ved Øvre Fugltjønn der hyttefolk samles til bading, fisking og sosialt samvær.

Fra Arendal er det ca. 1 times kjøring, fra Kristiansand er det ca. 1,5 timer og fra Porsgrunn tar turen i underkant av to timer til man har innrettet seg på hytta.

Innehold: Vindfang, bad, mellomgang, stue med åpen kjøkkenløsning 3 soverom og utvendig bod med "snurredass"

Standard

Eiendommen har gjennomgående vanlig standard for hyttetypen. Hytta og fremstår som godt vedlikeholdt. Nytt solcelleanlegg i 2009. Vann fra vannpost i området.

Tilbehør: Hytta selges utstyrt og møblert, som forevist, med unntak av enkelte personlige eiendeler, uten ytterligere rengjøring og rydding. Tv og parabol medfølger også. Kjøper og selger oppfordres til å avklare spesielle tilleggsavtaler om tilbehør før bindende kjøpsavtale inngås.

Vei/vann/kloakk

Privat vei inn til felles parkeringsplass. Denne holdes åpen hele året. Fra parkeringsplassen går det en liten stikkvei nesten frem til hytta. Hytta ligger ca. 100 meter fra den store felles parkeringsplassn til Vikstøyl Hyttefelt.

Adkomst

Eiendommen ligger i Vikstøyl hyttefelt i Gjøvdal. Fra Åmli sentrum kjøres fylkesveien mot Øy og Treungen. Ca. 3 km nord fra Åmli tas det til venstre mot Gjøvdal. Etter ca. 10 km tas det til høyre ved skilt til Homdrom. Følg denne veien forbi gårdene. Etter ca. 1,3 km er det en bom. Fra bommen følges veien til endes. Hytta ligger opp til høyre for parkeringsplassen. Hytta er merket med "til salgs" plakat. (nøkkel til bommen lånes ut på forespørsel)

Tomtebeskrivelse

Tomten ligger vestvendt i skrående småskog terreng. Rundt hytta er det hovedsakelig naturtomt.

Parkering

God parkering på parkeringsplassen.

Oppvarming

Jøtul peisovn i stuen og gassovn.

Overtakelse

Ledig på kort varsel.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsformål. Se reguleringsplan med bestemmelser i vedlegg til prospektet.