Skjersæ Hyttefelt 32

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Skjersæ Hyttefelt 32

  • 4830 HYNNEKLEIV
Prisantydning
1 990 000,-
Totalpris
2 041 002,-
Beregnet totalkostnad
1 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
49 750,- (2,5% dokumentavgift)
525,- (Tinglysing av skjøte)
525,- (Tinglysing av pantobligasjon)
202,- (Pantattest til långivers bank)


51 002,- (Omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Innlandshytte (selveier)
Primærrom
92m²
Bruksareal
102m²
Bruttoareal
116m²
Tomt
972m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
2012
Gårdsnummer
93
Bruksnummer
65

Eiendomsmegler MNEFFagansvarligPartner

Jan Terje Øygarden

+47 952 39 559

Innhold

Hytta leveres 100 % nøkkelferdig utvendig og innvendig slik den fremstår i dag....

Arkitekttegnet fritidsbolig med spennende planløsning og moderne arkitektur. Store vindusflater som slipper naturen inn i hytta. Åpen himling i stuen kombinert med gjennomgående lys gir en fabelaktig romfølelse. Fritidsboligen er innredet av en interiørarkitekt der de tradisjonelle elementene er satt i kontrast med den morderne stilen. Velkommen til visning!

Inhold: 1. etasje: Gang, bod, 2 soverom, stue og kjøkken. 2. etasje: Loftstue, 2 boder, gang og soverom. Utvendig bod/teknisk rom med opplegg for vaskemaskin.

Standard

Standard: Standarden er absolutt på nivå med det de fleste har hjemme. Flislagt bad og eget vaskerom, moderne kjøkkeninnredning med mulighet for oppvaskmaskin, flott peisovn i stuen og ellers gjennomgående lyse og moderne farge og materialvalg.

Fellesarealer: Det er avsatt områder for fellesarealer ute på Neset (se reguleringskartet). Det er anlagt strand og fellesområder for lek. Vedlikeholdet av fellesarealene er det velforeningen som står for.

Velforening: Kjøper plikter å delta i velforeningen for Skjersæ Hyttefelt med de vedtekter som blir besluttet av årsmøtet. Velforeningens hovedoppgave er å forestå drift og vedlikehold av Skjersæ Hyttefelt. De vil herunder ha ansvar for adkomstveier, drift og vedlikehold av tekniske installasjoner som tilhører Skjersæ Hyttefelt.

Standarden er absolutt på nivå med det de fleste har hjemme. Flislagt bad og eget vaskerom, moderne kjøkkeninnredning med mulighet for oppvaskmaskin, flott peisovn i stuen og ellers gjenomgående lyse og moderne farge og materialvalg.

Bryggeplass: Det vil bli opparbeidet bryggeplasser som alle hytteeierne kan benytte seg av. Alle hytteeierne vil ha rett til bryggeplass begrenset til småbåter. Velforening fordeler bryggeplassene og treffer beslutning om opplag.

Vei/vann/kloakk

Vei: Adkomstveien fra hovedvei og frem til oppmerkede parkeringsplasser skal holdes åpen hele året. Vedlikehold- og driftskostnader utliknes på hver tomt med lik andel på hver.

Vann og avløp: Fritidsboligen er tilkoplet felles vann og avløpsnett for hyttefeltet. Det er velforeningen som har ansvaret for drift og vedlikehold av renseanlegget. Kjøper vil dermed ha en eierinteresse i anlegget så lenge man er hytteeier og medlem i velforeningen.

Adkomst

Fra Arendal: Kjør RV 42 mot Evje. Skjersæ Hyttefelt ligger ca 500 meter før Hynnekleiv sentrum på høyre hånd. Ca 33 km fra Arendal sentrum.

Fra Kristiansand: Kjør E 18 mot Arendal og ta av inn mot Kjevik. Følg RV 41 mot Birkeland. Kjør gjennom Birkeland sentrum og følg RV 41 videre mot Herrefoss. Kjør forbi Herefoss mot Hynnekleiv. I krysset ved Hynnekleiv tar man til høyre på RV 42. Du vil da få Skjersæ hyttefelt på venstre hånd etter ca 600 meter.

Fritidsboligen ligger på A feltet.

Beliggenhet

Skjersæ hyttefelt ligger i naturskjønne omgivelser på Hynnekleiv i Froland Kommune. Området var før i tiden et knutepunkt mellom Arendal, Evje og Kristiansand. Her var det kolonialforretning, bensinstasjon, taxi og et fast stoppested for Sørlandsbanen. I dag er det også et knutepunkt geografisk, men aktiviteten i grenda har avtatt med årene.

Fritidsboligen ligger et steinkast fra vannskorpen i felt A og har flott utsikt innover Skjersævannet. Omgivelsene rundt er et flott rekreasjonsområde sommer som vinter, enten du liker å fiske, bade, gå på ski eller bare nyte utsikten fra verandaen.

Fritidsboligen er tilkoplet privat vann og avløpsnett og har full sanitær standard. Det er også bilvei helt inn til hytteveggen.

PROFIL FROLAND

Froland kommune er en kommune i vekst, i 2010 passerte kommunen 5.000 innbyggere. Også geografisk er kommunen stor med et areal på 642 km², og strekker seg fra Libru i sør til Mykland og Risdal i nord. Osedalen er Frolands kommunesenter, og her finner du et godt utvalg av butikker, kommuneadministrasjon, skole og flere barnehager. Froland er en viktig pendlerkommune for Arendal og Grimstad der mange av kommunens innbyggere har sitt daglige virke. Froland Skole på Mjølhusmoen gjennomgår en omfattende ombygging, og det skal bygges flerbrukshall og svømmehall ved Froland Idrettstadion Kringla. Kommunen er kjent for å ha et godt oppvekstmiljø med mange gode tilbud til deg som liker aktiv fritid, i forening, alene eller sammen med din familie.

Tomtebeskrivelse

972kvm eiertomt. Tomten er ferdig oppmålt og grensepålene er på plass i terrenget. Tomten er skrående ned mot vannet og er delvis opparbeidet med stedlig masse rundt hytta. Utvendige terrasse ved inngangspartiet og utenfor verandadøren.

Parkering

Det er opparbeidet felles parkeringsplasser på hyttefeltet i.h.t. reguleringskart.