Arendalsgata 6

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Arendalsgata 6

  • 0463 Oslo
Prisantydning
4 400 000,-
Fellesgjeld
354 793,-
Totalpris
4 888 732,-
Ligningsverdi
1 236 575,-
Fellesutgifter
5 705,- (Varmtvann, fiber fra Lynet (500mbps), trappevask, felles forsikringer, forretningsførsel, drift og vedlikehold, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld. Renter og avdrag utgjør ca. kr. 2 254,-)
Beregnet totalkostnad
4 400 000,- (Prisantydning)
354 793,- (Andel av fellesgjeld)


4 754 793,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
118 850,- (Dokumentavgift)
6 190,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
199,- (Panteattest kjøper)
7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))


133 939,- (Omkostninger totalt)


4 888 732,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
63m²
Bruksareal
63m²
Bruttoareal
70m²
Tomt
510m² (fellestomt)
Etasje
1.
Antall rom
3
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
1938
Gårdsnummer
221
Bruksnummer
4
Seksjonsnummer
1
Energimerking
G
Finn-kode
121699464
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Erik Danielsen

+47 400 87 800
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Salgsoppgave Arendalsgata 6

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgiftene.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

63 / 63 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1938

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 510 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp. Det er IN-ordning på et av lånene til sameie.

Beskrivelse

Erik Danielsen (400 87 800) v/Schala & Partners har gleden av å presentere en romslig, lys og innbydende 2-roms selveier beliggende i hjertet av Sagene. Sydvendt balkong mot parkområde. Romslig, lys og innbydende 3-roms selveier beliggende i hjertet av Sagene. Markterrasse med tilgang til felles hage. Dette er leiligheten for deg som ønsker et hjem med gjennomgående god standard, god planløsning og sentral beliggenhet med store grøntarealer og Akerselva lett tilgjengelig. Stilmessig er leiligheten svært tiltalende med sine moderne og stilrene innredninger, samt smakfulle fargevalg.

• Meget pen 3-roms selveier

• Markterrasse med tilgang til hage

• Lekkert flislagt bad fra 2017 - pusset opp i regi av sameiet

• Moderne og stilrent kjøkken

• Bredbånd fra Lynet (500 mbps) inkludert

• IN-ordning - mulighet for å redusere felleskostnadene

• Sentral beliggenhet på Sagene

• Godt kollektivtilbud i nærheten

• Godt driftet sameie med god vedlikeholdshistorikk

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré med god plass til sko og yttertøy, 2 romslige soverom, lekkert flislagt bad/wc fra 2017, romslig stue med tilknyttet spisestue, moderne og stilrent kjøkken med utgang til markterrasse med direkte adkomst til flott hage.

Leiligheten disponerer 1 kjellerbod på ca. 4m² og 1 loftsbod på ca. 6,2m² i gulvareal.

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt, rett overfor Gråbeinsletta på koselige Sagene. Her har du alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet. Fra bygården har du gangavstand til Bjølsen, Nydalen, Torshov og Grünerløkka med alt dette innebærer. Området er kjent for et rikt utvalg av caféer og spisesteder hvor Kaffebrenneriet, Mat&Mer, Sagene Lunsjbar, Nord Bjølsen Bakeri, Trikkestallen, Grisen, Kokosbollefabrikken og Kaffe Gram er et lite utvalg som er verdt å nevne. Flere matvarebutikker i nærheten hvorav Rema 1000, Coop Extra, søndagsåpen Joker og Sagene Frukt og Grønt ligger kun 1-4 minutter fra gården.

Sagene og området rundt er i konstant positiv utvikling og vekst med flere nye kaféer, nisjebutikker og større prosjekter som gagner befolkningen i området. Idylliske Voldsløkka, Bjølsenparken og Hjemmets kolonihager med koselige Portveien 2, er kun noen få minutters gange eller en kort sykkeltur fra leiligheten. Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. Mars 2018 vil SF Kino åpne landets største og mest moderne kino på Storo med hele 14 saler, hvorav den største skal ha IMAX-teknologi.

Det er et mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet kulturslottet Soria Moria på Torshov med konserter, bar/restaurant og teater. Cosmopolite er en viktig scene i norsk kulturliv og feirer 25 års jubileum neste år med kvalitets musikk på høyt nivå, både jazz, verdensmusikk, soul, rock og blues. Nyåpnede HVASKJER på Soria Moria består av fire barer, en retro spillehall, to konsertscener, en popcornmaskin og en vedfyrt grillrestaurant. Det Andre Teatret på Lilleborg har improvisasjonsteater som hovedfokus og ligger kun 5 minutters gange fra leiligheten.

Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Bjølsenparken, Geitmyra skolehager og -gård, Akerselva Miljøpark, Myraløkka og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer. Følg turstien langs Akerselva, enten til fots eller med sykkel, og ta deg et deilig bad på Nydalen badeplass. Bydelen har også en rekke store og små barnehager og fritidsaktiviteter for barn på blant annet Sagene Samfunnshus og populære Eventyrfabrikken ved Myraløkka. Sagene Samfunnshus har ett mangfold av aktiviteter for alle aldre. Barnas kulturhelg er bydelens eget kulturprogram for barnefamilier og både teater, dukketeater, konserter og dans står på programmet stort sett hver lørdag og søndag fremover.

For den treningsglade finner du bl.a. SATS Elixia kun 5 minutter fra leiligheten, SATS Elixia på Storo og Nydalen, Evo Fitness Nydalen, CrossFit Oslo i Nydalen, Sagene Squash i Mølleparken og Myrens sportssenter på Torshov - med tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 20 (Galgeberg/Skøyen), 30 (Nydalen/Bygdøy), 34 (Tåsen/Ekeberg Hageby), 37 (Helsfyr/Sentrum) og 54 (Kjelsås/Aker Brygge). Alle busser stopper kun noen få meter fra leiligheten. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Kort vei til trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov og t-bane linje 4 og 5 i Nydalen. Utdanningsinstitusjoner som BI i Nydalen, Universitetet i Oslo (Blindern), Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

Velkommen til et nabolag og en bydel som byr på noe for alle og enhver!

Entré

Entré | Velkommen inn!

Malt himling. Malte vegger. Laminat på gulv. Innbydende entré med plass til sko og yttertøy. Dørcalling med portåpner.

Bad/Wc | Nyt flislagt bad fra 2017

Baderom fra 2017. Flislagt gulv med varmekabler og flislagte vegger. Himlingsflater i malte flater med downligths. Baderomsinnredning med glatte fronter og nedfelt servant. Overskap med speildører og belysning samt stikkontakter. Dusjvegger i glass med dusjarmatur fra Grohe. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk i himling.

Kjøkken | Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer

Malt himling. Malte vegger. Laminat på gulv. Kjøkken fra 2011. Kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum og ett-greps armatur fra Oras. Flislagt mellom kjøkkenbenk og overskap. Overskapsbelysning samt stikkontakter. Integrert stekeovn og induksjontopp fra Ikea. Ventilator. Integrert kjøleskap og fryser, samt integrert oppvaskmaskin. Fra kjøkkenet er det utgang til markterrasse.

Hage | Markterrasse med utgang til hage

Nord/øst-vendt markterrasse med utgang til felles hage. Platting på ca. 4,5 m² med tredekke.

Stue | Romslig med store vindusflater

Malt himling. Malte vegger. Laminat på gulv. Lys og romslig stue med store vindusflater som gir mye lys og god romfølelse. I tillegg til stuen har leiligheten egen spisestue del.

Hovedsoverom | God størrelse med garderobeskap

Malt himling. Malte vegger. Laminat på gulv. Romslig soverom med stor skyvedørsgarderobe. Vender mot privat hage.

Soverom II | Fint & praktisk

Malt himling. Malte vegger. Laminat på gulv. Soverommet er av god størrelse og kan benyttes som barnerom, gjesterom eller kontor.

Felleskostnader

Kr. 5 705,- pr. mnd. Varmtvann, fiber fra Lynet (500mbps), trappevask, felles forsikringer, forretningsførsel, drift og vedlikehold, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Renter og avdrag utgjør ca. kr. 2 254,-.

Etasje

1 etasje

Tomt

Pent opparbeidet og beplantet fellesareal/bakgård med grillplass og sittebenker. I front av tomten er det 7 parkeringsplasser tilhørende sameiet.

Garasje / Parkering

Hver seksjon kan disponere én parkeringsplass, enten til seg selv eller en gjest, utenfor huset hvis det er ledig. Det er ingen faste plasser, men de fungerer etter "første mann til mølla"-prinsippet. Det skal parkeres så tett som mulig slik at det blir plass til 7 personbiler. Gjester må skrive lapp på bilen om hvem de besøker. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 140 271 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 648 867 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Se vedlagt tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av eiendommen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 63 kvm

Bruksareal: 63 kvm

Bruttoareal: 70 kvm

1. etasje:

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad/wc, 2 soverom, kjøkken og stue.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt iht. vedtekter. Utleie skal varsles styret skriftlig.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i gulv på bad/wc.

Adkomst

Enkel adkomst fra Arendalsgata.

Regulering

Området er regulert for boliger med tilhørende anlegg. Reguleringskart og bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen servitutter eller heftelser av antatt betydning. Grunnbok kan ses hos megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Sameie

Sameie består av 14 seksjoner.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld: kr. 354 791,- pr. 10.01.19

Andel fellesformue: kr. 16 338,- pr. 31.12.16

Lånenummer: 12132243695, DNB Bank ASA

Annuitetslån, 4 terminer per år.

Rentesats per 10.01.2019: 3.9% pa.

Antall terminer til innfrielse: 68

Saldo per 10.01.2019: 1 475 454

Andel av saldo: 194 760

Første termin/første avdrag: 01.03.2016 ( siste termin 01.12.2035 )

IN-ordning: JA

Lånenummer: 12134820134, DNB Bank ASA

Annuitetslån, 4 terminer per år.

Rentesats per 10.01.2019: 4.2% pa.

Antall terminer til innfrielse: 94

Saldo per 10.01.2019: 1 927 678

Andel av saldo: 160 034

Første termin/første avdrag: 01.09.2017 ( siste termin 01.06.2042 )

IN-ordning: NEI

IN-lån: Sameiet har et særfordelt lån (12132243695), med mulighet for individuell innbetaling. Renter og avdrag avregnes etterskuddsvis hvert kvartal, ved innfrielse/nedbetaling og ved flytting. Ved salg kan dette medføre at det oppstår restanse, selv om felleskostnadene er betalt ut overtagelsesmåneden. Eventuell restanse blir etterfakturart selger. I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Ved innfrelse av hele lånet med IN-ordning så vil fellesutgiftene reduseres med kr. 1 364,-. Fra kr. 5 705,- til kr. 4 341,-.

Forsikring

Gjensidige forsikring ASA

Polisenummer: 87478039

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ed@schalapartners.no eller SMS: 40 08 78 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,90 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 8 990,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.