Betzy Kjelsbergs vei 15

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
 • Betzy Kjelsbergs vei 15

 • 0486 Oslo
Prisantydning
3 700 000,-
Fellesgjeld
199 251,-
Totalpris
3 900 310,-
Ligningsverdi
1 133 043,-
Fellesutgifter
4 503,- (Fyring, varmtvann, forretningsførsel, kommunale avgifter, trappevask, felles bygningsforsikring, nedbetaling av andel fellesgjeld, drift og vedlikehold. Herav: - Felleskostnader 3.546,- - Brensel 957,-)
Beregnet totalkostnad
3 700 000,- (Prisantydning)
199 251,- (Andel av fellesgjeld)


3 899 251,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)


1 059,- (Omkostninger totalt)


3 900 310,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
64m²
Bruksareal
64m²
Bruttoareal
70m²
Tomt
14 283m² (eiet tomt)
Etasje
2.
Antall rom
3
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
1959
Gårdsnummer
77
Bruksnummer
160
Energimerking
E
Finn-kode
128283455
Sist endret

EiendomsmeglerPartner

Eskil Næss Hagen

+47 979 50 719
 • Nabolagsprofil

99%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

89%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

69%

eier sin egen bolig

50%

av boligene er eldre enn 20 år

Dokumenter

Salgsoppgave v2

Finn.no: Lokalområde

#GREFSEN

Forkjøpsrett

Ja. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst. Meldefrist for medlemmene er 08.01.19

Ved forhåndsavklaring kunngjøres boligen før den er solgt. Interessenter må da melde sin interesse innen gitte frist. En slik melding er ikke bindende. Etter at bud er akseptert, avklares forkjøpsretten ved at OBOS henvender seg til de som tidligere har meldt interesse. Ved en slik henvendelse må interessentene raskt, og med bindende virkning, ta stilling til om forkjøpsrett gjøres gjeldende.

Beregnet totalkostnad

3 700 000,- (Prisantydning)

199 251,- (Andel av fellesgjeld)

--------------------------------------------------------

3 899 251,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger

199,- (Panteattest kjøper)

430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)

430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

--------------------------------------------------------

1 059,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

3 900 310,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer og eierskiftegebyr.

BRA/PROM

64 / 64 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

IN-ordning: Borettslaget har ikke IN-ordning.

Sikringsordning: Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Borettslagets pantesikkerhet: For krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra lagsforholdet, har borettslaget en lovbestemt panterett i andelen foran alle andre heftelser. Pantekravet er begrenset til en sum som svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført.

Beskrivelse

Velkommen til Betzy Kjeldsbergs vei 15 presentert av Eskil Næss Hagen v/Schala & Partners Eiendomsmegling!

Betzy Kjelsbergs vei 15 er en lys 3-roms leilighet som ligger i 2. etasje og har en meget god planløsning. Leiligheten oppleves som meget luftig og arealeffektiv med god størrelse på alle rom, og store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys. Boligen har en solrik og sydvestvendt balkong på ca. 8 kvm. Balkongen har utsikt over Oslo by og Oslofjorden, med flotte solnedganger året rundt. Fra leiligheten har du nærhet til alt av kommunikasjon og gode servicetilbud, med kort avstand til både Oslo sentrum, marka og flotte parker.

Leiligheten fremstår lys og men har et generelt moderniseringsbehov. Kjøkkenet er hjemmekoselig, med flere hvitevarer og plass for et hyggelig frokostbord. Stuen er romslig, med flotte utsiktsforhold og utgang til balkong. Videre har boligen et arealnyttig, nyere bad som i 2012 ble rehabilitert i regi av borettslaget med opplegg for vaskesøyle. Begge soverommene har plass til seng og garderobeløsning. Praktisk entré med plass til å henge fra seg yttertøy og sko.

Borettslaget har garasjeplasser som leies ut etter ventelister, og det er heisadkomst opp til leilighetsplan. Boligen disponerer to kjellerboder. Varmtvann og kabel-tv er inkludert i felleskostnadene.

Dette er en økonomisk forutsigbar leilighet hvor OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned (husleiegaranti).

Lave omkostninger forbundet med kjøpet - ingen dokumentavgift!

Kort fortalt:

 • 3-roms med meget god planløsning

 • Sydvestvendt balkong med utgang fra stue.

 • Tidsriktig og delikat farge- og materialvalg

 • Veldrevet borettslag

 • Totalrenovering av badet i 2012 i regi av borettslaget

 • Meget god utsikt fra balkongen.

 • fyring, varmtvann og gulvvarme på bad er inkludert

 • Mulighet for å leie garasjeplasser etter ventelister

 • Nær offentlig kommunikasjon.

 • Boligen har heisadkomst til leilighetsplan.

 • Tilgang til felles låsbar sykkelparkering.

 • Badet har opplegg for vaskemaskin

 • Boligen har tilgang til fritt fellesvaskeri.

 • Ekstra lagringsplass i to disponible boder.

 • Utvendige fasader oppgradert i 2014/2015.

 • Byggets to heiser ble oppgradert i 2010

Standard

Entré:

Bygget har heisadkomst til leilighetsplan, hvor du ønskes velkommen inn i en hyggelig entré. Rommet har parkett på gulv og lysmalte vegger. Entré av god størrelse med plass til avheng av yttertøy og plassering av sko. Det er montert dørcalling (nytt fra 2018) og sikringsskap med automatsikringer er plassert i gangen.

Stue:

Boligens stue fremstår luftig og innbydende, med store vindusflater som gir rikelig lysinnslipp. Veggene er lysmalte og gulvet er i pen, nyere parkett. Det er god plass for en komfortabel sofaløsning og annet møblement. Videre har stuen utgang til en lun, sydvestvendt balkong på ca 8 kvm med utsikt over Oslo by og Oslofjorden. Balkongen er også et flott utkikkspunkt for storslagne solnedganger. Tillatt med gass- og elektrisk grill.

Kjøkken:

Kjøkkenet ble oppgradert rundt år 2004 og gir et pent og hjemmekoselig inntrykk. Veggene er lysmalte og gulvet har stilig byslipt eikeparkett. Kjøkkenet har også god plass for et hyggelig frokostbord under et stort vindu med fin utsikt over nærområdet. Kjøkkeninnredningen har glatte laminatbelagte fronter med bøk kantlister. Laminat benkeplate med nedfellt rustfritt beslag med to kummer. Vegg mellom over- og underskap er belagt med mosaikkfliser som gir et hyggelig særpreg. Lysarmaturer under overskap. Rustfri ventilator med kullfilter. Opplegg i kjøkkenbenk. Stekeovn fra 2016. Kjøleskap medfølger.

Bad:

Lys og fin bad som ble oppgradert i regi av borettslaget i 2012. Badet er av god størrelse, oppleves delikat og inneholder dusj i hjørne med buede glassdører, veggmontert wc med skjult sisterne. Innredningen er meget arealnyttig og inkluderer en servant med underskap. Overskap med speildører og lysarmatur. Badet har i tillegg opplegg for vaskesøyle. Vannbåren gulvvarme. Nedforet platehimling med downlights. Ventil i vegg. Veggene er belagt med hvite fliser og mørkere fliser på gulv. Vaskemaskin medfølger.

Soverom:

Leiligheten har to gode soverom og gulv belagt med eikeparkett. Hovedsoverom er utstyrt med skyvedørsgarderobe med speil, stor dobbeltseng og nattbord. Rommet oppleves som svært romslig og hyggelig. Adkomst via entré.

Soverom II er vendt mot rolig bakgård og kan brukes ypperlig som barnerom, gjesterom eller hjemmekontor. Rommet har store klassiske vindusflater slipper inn mye naturlig lys. Vegger og himling malt i en behagelig fargetone og gulv belagt med eikeparkett. Her har du god plass til seng og tilhørende møblement.

Vverflater:

Gulv: Eikeparkett og fliser på bad. Parkett er slipt og lakkert i 2018. Fliser på bad fra 2012.

Vegger: Innvendig vegger i pusset mur og bindingsverk med plater. Malte glassfiberstrie, malt tapet, malte panelplater og fliser på bad. Overflater er malt i 2018.

Tak: Malt pusset betong. Nedforet platehimling på bad.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget attraktivt og sentralt boligområde på Grefsen i Oslo, like nord for ring 3 ved Nydalen. Området har kort gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og godeservicetilbud. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, idrettshall, treningssenter m.m. I tillegg byr Nydalen på et urbant og levende bydelssenter, i underkant av 10 min gange fra boligen.

Aktivitet og fritid:

En kort rusletur unna ligger Akerselva, hvor man kan gå langs elven til Maridalsvannet og følge idylliske turveier innover Nordmarka. Det går også an å følge elven via Nydalen ned til sentrum. Fine badeplasser finnes både ved Nydalsdammen (ca. 15 min gange) og ved Brekkedammen/Stilla like nedenfor Maridalsvannet.

Servicetilbud:

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. en nyere Rema 1000 (ca. 150 m. fra boligen), Coop Prix, Coop Extra, Kiwi og søndagsåpne Joker. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Storo Storsenter et rikt og variert utvalg med 130 butikker, spisesteder og tjenester. Torgbygget ligger også rett i nærheten, og Oslo sentrum er godt innen rekkevidde.

Filmentusiaster kan glede seg over at Norges største kinosenter åpnes på Storo (ca. 1,1 km unna) senere i år, utstyrt bl.a. med IMAX-sal. Videre ligger Grefsen Tennisklubb ca. 1,7 km fra boligen, med et flott anlegg med syv baner. I tillegg er det en kort kjøretur til alpinanlegg i Grefsenkleiva, hvor man også finner populære Grefsenkollen restaurant. Her skaper den fantastiske utsikten en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter og andre hyggelige begivenheter.

Offentlig kommunikasjon:

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T bane, tog og flybuss. Nærmeste holdeplass er Nydalen stasjon og ligger ca. 5 minutters gange fra boligen. Med bil fra Grefsen tar det ca. 4 min til Storo, 7 min til Sagene, 8 min til Ullevål, 13 min til Oslo S og 32 min til Oslo Lufthavn.

Skoler og universiteter:

Eiendommen har gangavstand til Grefsen barneskole og Engebråten ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Videre ligger både Folkeuniversitet Øst, Handelshøyskolen BI og Nydalen Kunstskole like i nærheten.

Felleskostnader

Totalt fellesutgifter pr. mnd utgjør kr. 4 503,- og inkluderer bygningsforsikring, kabel-tv, kommunale avgifter, forretningsførsel, sentralvarme, trappevask, vaktmester, strøm til fellesarealer, varmtvann, nedbetaling av fellesgjeld.

Herav:

- Felleskostnader 3.546,-

- Brensel 957,-

Tomt

Eiet tomt: 14 283,9 m². Opparbeidet stor tomt med plen, prydbusker og asfaltert veier. Utearealer er oppgradert i løpet av de siste årene.

Garasje / Parkering

Borettslaget har 100 garasjeplasser som fordeles etter ventelister. I tillegg har borettslaget også 20 parkeringsplasser forbeholdt de som står på venteliste til garasje. Garasjen følger ikke leiligheten og fremleie eller overdragelse er normalt ikke tillatt. Ved tildeling av garasjeplass påløper det et innskudd på kr 2.000,-. Beregnet ventetid er pr. 2018 ca 3,5 år, men dette varierer alt etter hvor mange leiligheter som selges. Ta kontakt med styret for oppføring på ventelisten.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 133 043 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 625 736 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest levert av Oslo kommune for rehab alle våtrom datert 09/10/2012.

Det foreligger ferdigattest for høyhus datert 17/01/1967

Det foreligger ferdigattest for skifte av vinduer og balkongdører datert 26/06/1992.

Boligens areal

Primærrom: 64 kvm

Bruksareal: 64 kvm

Bruttoareal: 70 kvm

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue, 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Sentralfyr med radiatorer. Vannbåren gulvvarme på bad.

Borettslaget har montert moderne nye varmepumper i alle blokkene i 2010.

På sikt ser styret blant annet på muligheten til å gå over til bergvarme og erstatte dagens varmepumper, men dette er noe som eventuelt vil bli tatt opp på en kommende generalforsamling.

Adkomst

Adkomst fra Betzy Kjeldsbergs vei via felles inngang. Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1917/912282-1/105 Bestemmelse om veg

13.04.1917

Bestemmelse om vannledning

Overført fra gnr 77 bnr 63

1956/2049-1/105 Erklæring/avtale

17.02.1956

Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1956/2050-1/105 Erklæring/avtale

19.02.1956

Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1956/2051-1/105 Erklæring/avtale

19.02.1956

Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1956/2052-1/105 Erklæring/avtale

19.02.1956

Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1956/3867-1/105 Bestemmelse om vannledn.

03.04.1956

Rettighetshaver NSB.

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

1956/5214-1/105 Bestemmelse om veg

07.05.1956

Bestemmelse om gjerde

Bestemmelse om kloakkledning

1956/13185-1/105 Best. om vann/kloakkledn.

05.11.1956

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:167

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

1956/13186-1/105 Best. om vann/kloakkledn.

05.11.1956

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:168

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:168 Snr:1

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:168 Snr:2

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

1957/13921-1/105 Erklæring/avtale

12.11.1957

Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Overført fra gnr 77 bnr 63

1959/6536-1/105 Erklæring/avtale

04.06.1959

Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

1960/16323-1/105 Erklæring/avtale

27.12.1960

ANG. TAKREKLAME

Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

1961/12021-1/105 Best. om vann/kloakkledn.

27.09.1961

Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1970/2183-1/105 Obligasjon

06.02.1970

BELØP: NOK 2.329.100

Panthaver:Andelseierne V/ Den Norske Bank

Lnr: 1114199

ANFØRT PRIORITET: ETTER DE OBL SOM TIL ENHVER TID HVILER

2016/969020-1/200 Pantedokument

21.10.2016

BELØP: NOK 51.750.000

Panthaver:HANDELSBANKEN

Org.nr: 971171324

Uomsettelig

Elektronisk innsendt

2017/1371206-2/200 Bestemmelse om parkering

06.12.2017 21:00

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:198

Gjelder 11 parkeringsplasser

Rettigheten gis en varighet på 10 år

Grunndata

1955/8742-1/105 Fradelingsdokument

30.06.1955

DENNE EIENDOMMEN ER FRADELT FRA GNR 77 BNR 52

HOVEDBRUKET ER UTGÅTT

1956/5408-1/105 Registrering av grunn

09.05.1956

Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:167

1956/5409-1/105 Registrering av grunn

09.05.1956

Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:168

1956/5919-1/105 Registrering av grunn

24.05.1956

Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:169

1956/5920-1/105 Registrering av grunn

24.05.1956

Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:170

1956/5921-1/105 Registrering av grunn

24.05.1956

Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:171

1956/5922-1/105 Registrering av grunn

24.05.1956

Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:172

1956/6324-1/105 Registrering av grunn

31.05.1956

Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:176

1959/116-1/105 Registrering av grunn

06.01.1959

Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:189

1959/990156-1/105 Sammenslått med denne matrikkelenhet:

30.09.1959

GNR.77 BNR.63.

1961/17214-1/105 Registrering av grunn

30.12.1961

Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:198

1963/921510-1/105 Sammenslått med denne matrikkelenhet:

15.02.1963

GNR.77 BNR.196.

1963/5628-1/105 Registrering av grunn

10.05.1963

Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:205

Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 0301-77/380

Rettigheter i eiendomsrett

2006/290876-1/200 Best. om adkomstrett

20.06.2006

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:51

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:160

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:353

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:354

Rettigheter på 0301-77/198

Rettigheter i eiendomsrett

2017/1371206-1/200 Bestemmelse om parkering

06.12.2017 21:00

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:160

Gjelder 9 parkeringsplasser

Rettigheten gis en varighet på 10 år

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne seksjonen utgjør kr. 199 251,- pr. 01.08.2018

Andel fellesformue for denne seksjonen utgjør kr. 14 193,- pr 31.12.2017

Spesifikasjon av lån:

Lånenummer: HABA01-83987166633, Handelsbanken

Annuitetslån, 12 terminer per år.

Rentesats per 16.08.2018: 1,95% pa.

Restløpetid: 28 år 4 md.

Saldo per 16.08.2018: 49 097 573

Andel av saldo: 199 251

I følge info fra forretningsfører. Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over

tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Andel fellesgjeld

199 251

Andel formue

14 193

Forsikring

W.R.BERKLEY INS.NORWAY NU

Polisenummer: 200605.3.

Regnskap

Inntekter:

Driftsinntekter i 2017 var til sammen kr 13 816 532. Dette er omtrent i henhold til budsjett.

Kostnader:

Driftskostnadene i 2017 var til sammen kr 9 306 993.

Dette er kr 1 615 307 lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak at kostnader til drift og vedlikehold ble lavere enn budsjettert.

Resultat:

Årets resultat på kr 3 529 407 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.

Vedtekter / husordensregler

Ved et hvert eierskifte må erververen godkjennes av styret for å få rett til å bruke boligen. Styret kan nekte godkjenning når det er saklig grunn til det og skal nekte godkjenning dersom ervervet vil være i strid med Kap. 2 i disse vedtektene. Nekter styret å godkjenne erververen som bruker, må melding om dette komme fram til erververen senest 20 dager etter at søknaden om godkjenning kom fram til borettslaget. I motsatt fall skal godkjenning regnes som gitt.

Kun fysiske personer som er andelseiere i boligbyggelaget være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn en andel. Kun personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Boligen selges umøblert og kun integrerte hvitevarer medfølger dersom annet ikke blir avtalt.

Vaskemaskin og kjøleskap medfølger.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Listen følger vedlagt. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: enh@schalapartners.no eller SMS: 97 95 07 19 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.