Bygdøy allé 35

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Bygdøy allé 35

  • 0262 Oslo
Prisantydning
4 690 000,-
Fellesgjeld
80 767,-
Totalpris
4 907 666,-
Ligningsverdi
1 312 770,-
Fellesutgifter
4 053,- (Varmtvann, oppvarming, kommunale avgift, bygningsforsikring, avdrag /renter lån, drift og vedlikehold.)
Beregnet totalkostnad
4 690 000,- (Prisantydning)
80 767,- (Andel av fellesgjeld)


4 770 767,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
121 750,- (Dokumentavgift)
6 250,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
199,- (Panteattest kjøper)
7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))


136 899,- (Omkostninger totalt)


4 907 666,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
65m²
Bruksareal
65m²
Bruttoareal
72m²
Tomt
700m² (eiet tomt)
Etasje
4.
Antall rom
3
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
1935
Gårdsnummer
212
Bruksnummer
31
Seksjonsnummer
32
Energimerking
G
Finn-kode
134294197
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Oscar André Halsen

+47 45 24 08 17
  • Nabolagsprofil

100%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

100%

av boligene er eldre enn 20 år

85%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

54%

har høyskoleutdanning

Dokumenter

Salgsoppgave Bygdøy alle 35

BRA/PROM

65 / 65 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1935

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Garasje / Parkering

Oslo kommune har lagt til rette for beboerparkering i nærområdet. Med beboerparkering kan du parkere fritt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Nærmeste el-bil ladestasjon er i Niels Juels gate 21 og nærmeste bysykkelstativ er i Bygdøy Allè.

Tomt

Areal: 700 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Beskrivelse

Velkommen til Frogner og Bygdøy allé 35 presentert av Oscar André Halsen v/Schala & Partners Eiendomsmegling!

Dette er en lys og hyggelig 3-roms selveier i 4 etasje, leiligheten er velholdt og holder en god standard. Kjøkken og bad er fra 2005, hvorav bad er noe oppgradert i 2011 og kjøkken i 2018 med ny benkeplate og benkestamme under vasken. Leiligheten har utgang fra stuen til en flott solrik balkong med sol fra ca kl. 10:00 til 20.30. Videre består den av 2 soverom som vender ut mot rolig bakgård. Ellers har leiligheten en god og gjennomgående planløsning.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 4.etasje og inneholder: Entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og 2 soverom.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 5 kvm og tilgang til fellesvaskeri.

Standard

Entré: Velkommen inn! Her er det god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Eikeparkett på gulvet.

Stue: Lys og innbydende stue som preges av store vindusflater som slipper inn godt med lys i leiligheten. Smart planløsning gir plass for både sofagruppe og spisebord, lett å møblere. Fra stuen er det utgang til balkong.

Balkong: En flott balkong som er sørvestvendt med sol fra ca. kl. 10:00 til 20.30. Her er det plass til stoler og bord, samt grill.

Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning inn mot stue med praktisk "kjøkkenøy" inn mot stuen. Kjøkkenet er fra 2005 med profilerte fronter og rustfrie håndtak. Fliser over benk, innfelt stekeovn, kokeplate og oppvaskmaskin, ytterligere oppgradert i 2018 med ny benkeplate og benkestamme under vasken.

Bad: Flislagt bad med varmekabler også fra 2005, dushjørne og servant med underskap. Opplegg til vaskemaskin. Noen endringer på badet er gjort i forbindelse med rør utskifting (også ny mast) før sommeren i år.

Hovedsoverommet: Lyst og innbydende soverom med eikeparkett på gulv og god plass til dobbeltseng. Masse garderobeplass i et meget stort skap langs hele ene veggen.

Soverom 2: Det minste soverommet har også eikeparkett på gulv og malte flater. Her er det fint plass til seng og garderobeskap. Begge soverommene vender ut mot rolig bakgård.

Beliggenhet

Bygdøy allé har en meget sentral og populær beliggenhet i hjertet av Frogner. Denne leiligheten er perfekt for deg som ønsker å bo svært sentralt med alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet. I nabogårdene finner du Coop Prix og søndagsåpen Bunnpris, mens litt lenger ned ligger Kiwi. Ellers kan Bygdøy allé og Frognerveien by på hyggelige kafeer, restauranter, andre spisesteder og spesialbutikker. I tillegg ligger apotek, vinmonopol, postkontor, treningssenter etc. en kort spasertur fra leiligheten.

Det er også gangavstand til Nasjonalteateret, Vika, Aker Brygge, Solli Plass og Skøyen, samt flere av byens grønne lunger. Frognerparken og Slottsparken gir flotte rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Bygdøy med turstier og bademuligheter ligger også innefor rimelig gå - eller sykkelavstand.

Meget god offentlig kommunikasjon i nærområdet sørger for at det er lett å komme seg rundt i byen. Nærmeste trikkestopp er Lille Frogner Allé eller Elisenberg, mens nærmeste busstopp er Frogner kirke. Det er ca. 10 minutters gange ned til tog og t-banestasjonen på Nationalteateret hvor for eksempel flytoget tar deg til Oslo lufthavn Gardermoen.

Felleskostnader

4 053 pr. mnd. Varmtvann, oppvarming, kommunale avgift, bygningsforsikring, avdrag /renter lån, drift og vedlikehold.

Etasje

4 etasje

Tomt

Eiet tomt på 701 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Oslo kommune har lagt til rette for beboerparkering i nærområdet. Med beboerparkering kan du parkere fritt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Nærmeste el-bil ladestasjon er i Niels Juels gate 21 og nærmeste bysykkelstativ er i Bygdøy Allè.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 312 770 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 200 865 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1936. Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1936, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 72 kvm

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt iht. vedtekter, men skal meldes til styret eller forretningsfører.

Oppvarming

Boligen varmes opp via radiatorer tilknyttet sentralfyring. Varmekabler på bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig og forretning henhold til reguleringsplan S-4381 datert 20.06.2007 med tilhørende reguleringsbestemmelser av samme dato. Eiendommen omfattes også av kommuneplan Oslo mot 2030.

Eiendommen er verneverdig og står oppført på byantikvarens gule liste.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Sameie

Sameiet består av 69 leiligheter og 7 næringsseksjoner.

Forretningsfører er Alle Tall AS, tlf. 33 45 50 00.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for andre.

Kollektiv avtale med Get er sagt opp, og det er lagt opp til fibernett fra Lynet. Man kan selv velge å gjøre avtale med Get eller Riks TV om man ønsker TV-signaler i veggen. Det er gratis 2/2 Mbit-linje fra Lynet, som enkelt kan oppgraderes etter eget behov.

Det er nylig kjøpt inn ny vaskemaskin til fellesvaskeriet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Fellesgjeld, prr 31.12.2017 er kr 80 767,-.

Fellesformue, pr. 31.12.2017 er kr. 29 007,-.

Sameie har annuitets lån i Handelsbanken. Flytende rente 3,30%. Innfrielses dato 01.02.2026. Det er ikke mulig å foreta individuell nedbetaling av gjelden.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

If Skadeforsikring

Polisenummer: 397880

Regnskap

Resultatregnskap for 2017 viser et overskudd på kr 611 335,- mens disponible midler pr. 31.12.17 var kr 1 233 826,-. Budsjett for 2017 viste et forventet overskudd på ca. kr 200 000,-

Differansen skyldes at de budsjetterte brannsikringstiltakene er utsatt til våren 2018 og at det ikke ble utført vedlikehold av betydningen i 2017. Avvikene fra budsjettet fremgår av regnskapet og notene til regnskapet.

Budsjett for 2018 viser et forventet overskudd på kr 118 308,-

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret har til vurdering et tilbud fra Fortum / Hafslund om å knytte eiendommen til fjernvarmeanlegget slik at den gamle oljefyren kan fjernes. Det er budsjettert med kr.150 000,-, men dette vil ikke føre til økning av felleskostnader.

Foretatt påkostninger de senere år:

- 2017: Sameiet har sagt opp den kollektive avtalen med Get. Kabelanlegget til Get er imidlertid oppgradert og kjøper kan selv abonnere på digitalt TV og internett / bredbånd ved å kontakte kundesenteret til Get.

- 2017: Sameiet har inngått en avtale med Lynet Internett AS om fremføring av en fiberkabel til gården. Installasjonen er gjort av Riks -Tv, og internett kan bestilles på www.lynet.no/bestill.

- 2016: Hoveddøren er byttet med en ny kraftig arkitekttegnet eikedør.

- Den gamle varmtvannsberederen i kjelleren er byttet med 3 nye beredere.

- Korridorene, baktrappen og vaskeriet er malt. Ny vaskemaskin er nylig innkjøpt av sameiet.

- Arbeidet med å oppgradere/ modernisere heisen er også avsluttet, men det er fortsatt driftsproblemer på grunn av feilbruk under blant annet flytting.

- Ny papp/membran er lagt på det gamle taket i 8. etasje i januar måned 2013.

- Hoveddøren er byttet med en ny kraftig arkitekttegnet eikedør.

- Bakgården ble istandsatt i 2013.

- Vann- og avløpsrør ble skiftet ut i 2011/2012

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for andre.

Tv- reol medfølger ikke. Vaskemaskin, kjøleskap og seng på sov.2 kan medfølge etter nærmere avtale.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: oh@schalapartners.no eller SMS: 45 24 08 17 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.