Dælenenggata 20B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Dælenenggata 20B

  • 0567 Oslo
Prisantydning
3 800 000,-
Totalpris
3 905 394,-
Ligningsverdi
943 391,-
Fellesutgifter
1 713,- (Drift og vedlikehold, varmtvann, kabel-tv fra GET, renhold, vaktmestertjeneste, felles forsikringer, forretningsførsel, kommunale avgifter m.m. Herav: Varmtvann 188,- Felleskostnader 1.525,-)
Beregnet totalkostnad
3 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
91 250,- (Dokumentavgift)
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


105 394,- (Omkostninger totalt)


3 905 394,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
47m²
Bruksareal
47m²
Bruttoareal
53m²
Tomt
1 488m² (eiet tomt)
Etasje
5.
Antall rom
3
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
1993
Modernisert
2008
Gårdsnummer
227
Bruksnummer
572
Seksjonsnummer
47
Energimerking
D
Finn-kode
121639555
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Vidar Tangstad

+47 452 16 222

Dokumenter

Salgsoppgave Dælenenggata 20B

BRA/PROM

47 / 47 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Beskrivelse

Vidar Tangstad (452 16 222) ved Schala & Partners har gleden av å vise og presentere denne lekre toppleiligheten i Dælenenggata 20B!

Velkommen til en flott selveierleilighet med attraktiv og rolig beliggenhet på Rodeløkka. Leiligheten ligger høyt og fint til i 5. etasje, med heisadkomst til leilighetsplan. Bygget er fra 1993, men ble omgjort og modernisert i 2008 og leiligheten holder en generelt god standard. Tidsriktige fargevalg, parkett på gulv, samt pent kjøkken og bad. Leiligheten er gjennomgående og har en meget arealeffektiv planløsning med god størrelse på alle rommene. De store vindusflatene og adkomst til balkong skaper gode innvendige lysforhold og en luftig atmosfære.

Leiligheten har en flott stue med god plass til sofagruppe, tv-seksjon, spisebord og øvrig møblement. Det er åpen løsning til et stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer. Fra stuen/kjøkkenet er det adkomst til den fantastiske sørvestvendte balkongen hvor det er plass til utemøblement, grill, planter etc. Her kan man nyte supre solforhold og den hyggelig utsikten over nabolaget. Videre finner vi et flislagt baderom med romslig størrelse og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. Leiligheten har et pent og luftig soverom med gode oppbevaringsmuligheter i skyvedørsgarderobe. I tillegg har leiligheten en innbydende entré med plass til yttertøy og sko. Det er også god lagringsplass i kjellerbod.

Beboerne har tilgang til en fantastisk felles takterrasse med utemøblement til bruk for beboerne. Her er det sol hele dagen og nydelig utsikt! Sameiet har også en lun og hyggelig bakgård som er pent opparbeidet med gressplen, gangveier, sykkelstativ og sittegrupper.

I Dælenenggata 20 bor du sentralt til på Rodeløkka/Grünerløkka, med gangavstand til blant annet Carl Berner, Torshov, Tøyen og sentrum. Her finner du et urbant og stemningsfullt miljø med alt det Oslo har å by på i nærheten. Leiligheten ligger samtidig i en rolig gate - tilbaketrukket fra trafikk og støy.

Velkommen på visning!

Innhold

Leiligheten ligger i gårdens 5. etasje og inneholder: Entré, bad, soverom, kjøkken og stue med adkomst til sydvestvendt balkong på ca. 6 kvm.

I tillegg disponerer leiligheten en bod på ca. 5,6 kvm i fellesarealer i kjeller. Her er det også felles oppbevaring av sykler.

Standard

Stue | Med store vindusflater

Leiligheten har en herlig stue med god plass til sofagruppe, tv-seksjon, spisebord og øvrig ønsket møblement. De store vindusflatene bidrar til svært gode innvendige lysforhold og utgang til balkongen gir rommet et luftig preg. Åpen løsning til kjøkken.

Kjøkken | Stilren innredning

Stilren kjøkkeninnredning fra 2008 med glatte fronter, overskap med belysning under og ventilator tilkoblet Flexit avtrekksvifte. Laminert benkeplate med nedsenket oppvaskkum med FM Mattsson ett-greps armatur. Kjøkkenet er utstyrt med Whirlpool keramisk koketopp og komfyr, Siemens oppvaskmaskin og Whirlpool kjøleskap med fryser. På siden av innredningen er det et stort og dypt kjøkkenskap med svært god oppbevaringsplass.

Balkong | Supre solforhold

Fra stuen er det utgang til stor balkong på ca. 6 kvm med god plass til utemøblement, grill, planter etc. Det er tillatt med elektrisk- og gassgrill. Balkongen er sørvestvendt med flotte solforhold fra tidlig formiddag til solnedgang, samt fin utsikt over nabolaget. Gulvflater av betong, belagt med treheller, samt rekkverk av metall og glass. Det er montert utebelysning.

Bad/wc | Lekkert flislagt

Leiligheten har et pent, flislagt baderom med romslig størrelse. Badet er fra 2008 med varme i gulv og downlights i himling. Innredning med glatte skapfronter og servant på benkeplate med Oras ett-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel under benk. Speil og overskap samt stikkontakt på vegg. Vegghengt toalett, samt dusjhjørne med nedsenket gulv og skjermende vegg i frostet glass.

Soverom | Med god oppbevaringsplass

Et romslig og pent soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord etc. Rikelig oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe med bredde på 2,70 meter. Soverommet er vendt ut mot rolige omgivelser.

Entré | Lys og innbydende

Pen entré med flislagte gulv og plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Dørcalling med portåpner.

Overflater | Lyst og tidsriktig

Gulv: Parkett og fliser på bad og i entré.

Vegger: Malte flater og fliser på bad.

Tak: Malte flater.

Beliggenhet

Sentral og attraktiv beliggenhet i etablert og tilbaketrukket boligområde på Rodeløkka, midt mellom Carl Berners plass og Grünerløkka!

Herfra er det kort vei til alt byen har å by på, med noe for enhver smak. Gangavstand til Grünerløkka, Torshov, Tøyen, sentrum m.m. Her finner du mange populære caféer, restauranter og nisjeforretninger. Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo, og kan by på en rekke spennende kaféer, restauranter og forretninger. Servicetilbud, butikker, kino, treningssentre, alt finner du i nærmiljøet. Noen av stedene som er verdt et besøk er for eksempel Südøst, Nighthawk Diner, Delicatessen, Villa Paradiso eller de populære utestedene Parkteatret, Fru Hagen, Ryes og Blå. Kafeén W.B. Samson ligger rett ved leiligheten, Kiwi og søndagsåpne Bunnpris ligger like ved.

Et lite steinkast unna finner du idylliske Rosenhoff med kolonihage og trehusbebyggelse. Også kort vei med kollektiv til Nydalen og Storo storsenter og sentrum med sitt brede tilbud av service, shopping og underholdning.

For de som ønsker å ta det med ro finnes flotte parker i nærheten. Ola Narr, Botanisk Hage, Torshovdalen, Torshovparken, Sofienbergparken og Tøyenparken er alle innen rekkevidde. På Rosenhoff serverer de dessuten nydelige vafler i kolonihagen på søndager. Ønsker du en lengre tur er det koselige stier langs Akerselva fra byen og opp til Maridalen. For de mer sporty kan man i tillegg til en joggetur i parken benytte seg av de mange treningssentrene rett i nærheten. Her finnes både flere SATS/Elixia-sentere, Bare trening og Fresh Fitness innen gangavstand.

I Tøyenparken arrangeres Øyafestivalen hvert år i august, hvor store, internasjonale artister inntar scenen. Her finner du også Tøyenbadet, Munchmuseet, Botanisk Hage og Naturhistorisk museum.

Meget godt tilbud av offentlig transport i nærområdet. Carl Berner er et knutepunkt for kollektiv trafikk med trikk, buss, t-bane og flybuss. Det har blitt nytt miljøkryss med omregulering av trafikk og beplantning. Enkel adkomst til BI-Nydalen og Blindern. Kort vei er det også til trikk, buss, T-bane og flybussen, alle fra Carl Berner.

Leiligheten har perfekt beliggenhet for dem som ønsker å bo i et sentralt område med flotte rekreasjonsarealer i umiddelbar nærhet, samtidig som byens urbane fasiliteter ligger en spasertur unna.

Etasje

5 etasje

Tomt

Eiet tomt: 1488 m². Felles tomt for sameiet, opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, brosteinsbelgte arealer, sykkelparkering som er under etablering og asfalterte gangveier. I tillegg har beboerne tilgang til en stor, felles takterrasse med supre solforhold flott utsikt over byen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 943 391 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 018 850 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger brukstillatelse fra 2008 for bruksendring fra kontor til bolig for eiendommen. Dokumentene følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 47 kvm, Bruttoareal: 53 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie må meldes til sameiets styre og forretningsfører for registrering.

Oppvarming

Oppvarming med elektriske panelovner, samt gulvvarme på bad.

Løpende kostnader

Strøm, evt. alarm og innboforsikring kommer i tillegg.

Adkomst

Adkomst fra Dælenenggata. Det vil bli skiltet fra Schala & Partners ved annonserte visninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for industri etter bestemmelsene i S-2255, men det ble gitt dispensasjon fra bestemmelsen ifm. ombygging til boliger i 2008. Området forøvrig er regulert til boliger, vei, byggeområde for bolig, forretning, kontor, industri, spesialområde for bevaring, tomt for offentlig bygning (barnehage), friområde m.m. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). Se forøvrig reguleringskart vedlagt i salgsoppgaven for mer informasjon. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bymiljøetaten har utarbeidet en konseptvalgutredning for gater og byrom på Grünerløkka, som legger overordnede føringene for hvordan disse endringene skal skje. I hovedsak skal det være fokus på å tilrettelegge for fotgjengere og syklister. Du kan lese mer om konseptvalgutredningen for Grünerløkka her: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/slik-bygger-vi-oslo/konseptvalgutredning-grunerlokka/

Sameie

Sameiet består av 55 seksjoner. Sameiet Meieriet Oslo er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 993812013, og ligger i bydel Grunerløkka i Oslo kommune med følgende adresse: Dælenenggata 20 A-B

Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Sameiets revisor er EY.

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen lån registert i sameiet.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Normalt vedlikehold må alltid påregnes. Se forøvrig årsberetning og protokoll som ligger vedlagt i prospekt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: vt@schalapartners.no eller SMS: 45 21 62 22 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

- Ingen lån i sameiet.

- Lave felleskostnader.

- Ingen forkjøpsrett.

- Varmtvann inkludert i felleskostnader.

- Sikringsskap har automatsikringer plassert i skyvedørsgarderobe. Hovedbryter har 40 Amp.

- GET er leverandør av kabel-tv med muligheter for bredbånd, telefoni m.m.

- Beboerparkering i området.

- Heis.

- Felles takterrasse og fin bakgård.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.