Fernanda Nissens gate 3D

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Fernanda Nissens gate 3D

  • 0484 Oslo
Prisantydning
6 200 000,-
Totalpris
6 364 499,-
Ligningsverdi
1 476 461,-
Fellesutgifter
3 321,- (Varmtvann og fyring via fjernvarme, kabel-tv og bredbånd (50/50 mb), drift og vedlikehold, trappevask, vaktmestertjenester, felles byggforsikring, kommunale avgifter og forretningsførsel)
Beregnet totalkostnad
6 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
157 500,- (Dokumentavgift)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)


164 499,- (Omkostninger totalt)


6 364 499,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
77m²
Bruksareal
77m²
Bruttoareal
85m²
Tomt
8 634m² (eiet tomt)
Etasje
8.
Antall rom
3
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
2016
Gårdsnummer
77
Bruksnummer
109
Seksjonsnummer
168
Energimerking
D
Finn-kode
143822265
Sist endret

Eiendomsmegler

Carl Uthus

+47 923 05 923
  • Nabolagsprofil

100%

har bolig mellom 60-120 kvm

100%

av boligene er nyere enn 20 år

100%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

70%

har høyskoleutdanning

Dokumenter

Salgsoppgave Fernanda Nissens gate 3D

BRA/PROM

77 / 77 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2016

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. x.000 kwh.

Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. x.000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Ja/ Nei

Tomt

Areal: 8 634 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Beskrivelse

Carl Uthus (923 05 923) v/Schala & Partners har gleden av å presentere en ny og moderne 3-roms topp- hjørneleilighet fra 2017 med store vinduer og veldig gode solforhold i 8. etasje. Leiligheten ligger meget attraktivt til i Nydalen, med alt av bymessige tilbud i umiddelbar nærhet.

Innflytningsklar selveierleilighet som stod ferdig i februar 2017. Boligen ligger i byggets 8. etasje, og holder en høy og moderne standard med bla. en pen hvitlakkert eikeparkett og kjøkkeninnredning fra HTH. Store vindusflater gir rommene rikelig med tilgang på naturlig lys, og dette i kombinasjon med god takhøyde gjør at leiligheten føles lys og luftig. Balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme sørger for et behagelig inneklima.

Leiligheten har en meget god planløsning, med sin åpne stue- og kjøkkenløsning på over 40 kvadratmeter med utgang til en romslig sydvendt balkong. Videre rommer leiligheten et flott og moderne flislagt bad og 2 gode soverom. Fra stuen har du tilgang til en hyggelig sydvendt balkong med sol hele dagen som har plass til både sitteseksjon og grill.

Leiligheten ligger rolig til i Nydalen med enkel adkomst til det meste av bymessige fasiliteter. Her er det gangavstand til både treningssenter, matvarebutikk, restaurant, apotek, kollektivtrafikk m.m. Leiligheten gir også et godt utgangspunkt for å benytte flotte nærliggende rekreasjonsområder. Her vil du trives godt!

Ny og lekker 3-roms topp & hjørneleilighet i 8.etg

Nybygg fra 2016 (innflyttet i 2017) med 5 års nybygg garanti

Sydvendt balkong på 7 kvm med gode solforhold

Svært god intern beliggenhet i sameiet

Innbydende entré med dørcalling og garderobe

Stilren og moderne HTH-kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og kjøl/frys

Tiltalende stue med store vindusflater og gode møbleringsmuligheter

To romslige soverom med god plass. Garderobe på begge soverommene

Leiligheten disponerer en romslig bod på 6 kvm

Vannbåren gulvvarme

Hvitlakkert eikeparkett i alle rom

Kabel-TV og bredbånd levert av Altibox 50/50 mb. (200/200 mb kommer snart)

Á-konto energi, kabel-tv og bredbånd inkl. i felleskostnader

Veletablert og rolig bomiljø med gode kommunikasjonsplattformer på Facebook

Mulighet for kjøp parkeringsplass i garasjeanlegg med ladeboks for elbil

Sameiet har egen hjemmeside: http://www.lillonydalen.no/

Innhold

Entré med garderobeskap, flislagt bad, 2 romslige soverom, kontor, moderne kjøkken fra HTH og stue med utgang til balkong.

Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca. 6 m².

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i Nydalen i Oslo kommune. Nydalen har de siste årene gjennomgått en totalforvandling og er nå et urbant, levende og meget moderne bydelssenter. Antall beboere og brukere av området er i sterk vekst og i takt med etterspørselen er det etablert en rekke serveringssteder og butikker.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Coop Mega og Rema 1000. For ytterligere servicetilbud har Storo senteret et rikt og variert utvalg. Ikke mange minutter unna leiligheten finner man Storo Storsenter, et av Norges største kjøpesentre med 130 butikker, spisesteder og tjenester. Like ved Storo Storsenter er Norges største og første IMAX-kino å finne. Kinoen skal sto klar i 2018 og huser hele 11 saler, hvor det er tilrettelagt for en fantastisk filmopplevelse. Torgbygget i Nydalen, senter som åpnet i 2016 og har servicetilbud som vinmonopol. matvarebutikk, restauranter/cafeer, baker, apotek og blomsterbutikk. St. Hanshaugen, Grünerløkka, Grønland og Oslo sentrum ligger i tillegg godt innen rekkevidde med alt det

innebærer av fasiliteter og servicetilbud.

Det er kort vei til ypperlige tur- og treningsfasiliteter, med blant annet Maridalen som et naturlig valg dersom man ønsker rolige sykkelveier. Her har man også tilgang til et fantastisk utvalg av turstier til fots, på sykkel eller på ski. Det er i tillegg vei også til Sognsvann og Nordmarka, med alle sine muligheter. Med Grefsenkollen like i nærheten kan man stå alpint på vinteren, med bakker både for barn, nybegynnere og viderekomne. For den treningsglade er det fint med SATS/Elixia i Nydalen og Storo og Evo, ikke mange minutter unna leiligheten. Akerselva renner gjennom Nydalen og er med på å forsterke den idylliske opplevelsen av området. Elven kan benyttes til både bading (Nydalsdammen) og fisking. Nydalen er et knutepunkt for kollektiv transport, og man kan velge mellom trikk, buss, T-bane, flybuss eller tog, alt innenfor få minutters gangavstand. Med hyppige avganger og linjer i alle retninger kommer man seg enkelt dit man skal. Nærmeste holdeplass er Nydalen/Kristoffer Aamodts gate og ligger ca. 100 meter fra

boligen.

Skoler:

Leiligheten sogner til Fernanda Nissens skole: Fernanda Nissen skole stod ferdig til skolestart 22.august

2016. Skolen starter opp med 1. - 3.trinn, og vil i 2020 være en 1-7 skole med kapasitet til 840 elever.

Andre nærliggende skoler:

- Bjølsen skole (1-10 kl.)

- Grefsen skole (1-7 kl.)

- Disen skole (1-7 kl.)

- Nordpolen skole (1-10 kl.)

- Morellbakken Skole (8-10 kl.)

- Nydalen Videregående skole

Barnehager:

Barnehage i Lillo Nydalen. Mange gode barnehager i umiddelbar nærhet som FUS Lillohøyden, Badebakken og Mor Godhjertas barnehage.

Universiteter og høyskoler:

Handelshøyskolen BI - 4 minutters gange

Universitetet i Oslo (UiO) - 17 minutter med T-banen

Blindern - 13 minutter med T-banen

Tannlegehøyskolen - 15 minutter med 37 bussen

Westerdals - 23 minutter med 30 bussen

Blindern - ca. 6 minutter med T-banen fra Nydalen

Majorstuen - ca. 8 minutter med T-bane fra Nydalen

Leiligheten har et fantastisk utgangspunkt for aktiv bruk av alle byens tilbud. Her vil du trives!

Entré

God plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy i garderobeskap. Det er brann- og lydkvalifisert entrédør til leiligheten og det er dørcalling med video slik at du ser hvem som ringer på. 2,5 meter garderobeskap.

Stue

Malte vegger. Hvitlakkert eikeparkett på gulv. Stor og åpen stue med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys, dette i kombinasjon med en god takhøyde gir rommet en luftig følelse. Naturlig plass og skille mellom spisebord og sofaseksjon gjør det lett å møblere. Utgang til sydveendt balkong. Vannbåren varme i gulv. For en god og lun atmosfære det er i dette rommet!

Kjøkken

Åpen kjøkkenløsning med kjøkkenøy mot stue fra HTH. Skap med glatte fronter og benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål og ett-greps armatur fra Damixa. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer. Keramisk platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser fra Whirlpool. Ventilator i overskap fra Røros Hetta tilkoblet avtrekkskanal. Komfyrvakt på platetopp. Vannrør med rør-i rør system. Synlige avløpsrør av plast. Lekasjevarsler etablert under kjøkkenbenk. Gulvflate belagt med parkett. Vegg- og himlingsflater i malte flater.

Bad

Prefabrikert baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Helservant i skap med ett-greps

armatur fra Oras. Skap med glatte fronter. Speil med overlys og stikkontakt over servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur fra Oras. Vegghengt toalett fra Jika. Avtrekksventil i himling. Vannrør med rør-i rør system. Synlige avløpsrør av plast. Opplegg for vaskemaskin og vaskemaskin følger salget, om ønskelig.

Balkong

Fra stuen har du utgang til en avskjermet balkong på ca. 7 m². Her kan du nyte solen hele dagen, og det er hyggelig utsyn og fjordgløtt fra balkongent. På balkongen har du god plass for møblement og grill.

Soverom

Soverommet er lyst og romslig og ligger vendt ut mot Storo og Grefsenkollen. Vindu som slipper inn godt med naturlig lys. God plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Rikelig med oppbevaringsmuligheter i to garderober med hvite glatte fronter.

Soverom 2

Lyst og pent soverom, perfekte som barnerom, gjesterom eller kontor. Plass til seng og skrivebord/bokhylle i tillegg til praktisk garderobeskap.

Felleskostnader

3 321 pr. mnd. Varmtvann og fyring via fjernvarme, kabel-tv og bredbånd (50/50 mb), drift og vedlikehold, trappevask, vaktmestertjenester, felles byggforsikring, kommunale avgifter og forretningsførsel

Etasje

8 etasje.

Tomt

Pent opparbeidet fellesareal med asfalterte og steinbelagte internveier, plenareal, trær og fine beplantninger. Moderne lekeplass som gir de yngste mulighet til å leke og ha det moro, samt en sosialisering blant foreldre. Flere sittegrupper og felles sykkelparkering inne på tomten.

Garasje / Parkering

Meglerfirmaet har en garasjeplass med ladeboks for El-bil i lukket og oppvarmet parkeringsanlegg i kjeller. Garasjeplassen kan kjøpes for kr. 395.000,- + omkostninger. Fellesutgifter for garasjeplass er p.t. kr. 260,- pr. mnd. Ta kontakt med megler om du ønsker å høre mer rundt plassen. Bilde følger vedlagt i salgsannonse og prospekt.

Sameiet disponerer ti gjesteparkeringsplasser og én p-plass avsatt for varelevering. Mer informasjon rundt dette blir publisert på sameiets nettside.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 476 461 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 315 259 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Boligblokk over 8.etasjer samt 2.underetasjer. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stål. Yttervegger

utvendig forblendet med teglstein og kledd med fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket papp/membran(ikke besiktiget).

Leiligheten har Swedoor entredør i brannklasse B 30 og lydklasse 40dB med kikkehull. Vinduer og balkongdør med to-lags glass fra 2016.

Oppvarmet med vannbåren gulvvarme tilkoblet fjernvarme. Felles varmtvann.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 85 kvm

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, kontor, bad og 2 soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

Oppvarming

Fyring via fjernvarme (i gulv) og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Varme i gulv på bad. Alle rom styres via hver sin termostat.

Løpende kostnader

Felleskostnader, strøm, innboforsikring

Utstyr

- Heis

- Dørcalling med video

- Balansert ventilasjon

- Kabel-tv

- Felles brannvarslingsanlegg

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Ingen kjente annet enn at det det bygges i området.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Lillo Nydalen. Sameiet består av 232 seksjoner, fordelt på 3 bygg: 227 leiligheter og 5 næringsseksjoner. Det siste byggetrinnet sto ferdig høsten 2017. Utbygger av prosjektet er Ticon Nydalen AS, og Strukta AS er prosjektets entreprenør.

Forretningsfører: USBL

Sameiet har egen hjemmeside og: www.lillonydalen.no

Sameiet har også egen Facebook sider for boligsameiet og garasjesameiet: Vi i lillo Nydalen & Vi i lillo Nydalen garasjesameie (lukkede grupper for beboere)

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ingen gjeld.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

W.R.Berkley Insurance Nordic

W.R.Berkley Insurance Nordic

Polisenummer: 202735

Regnskap

Regnskap ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det tas forbehold om at endelig årsregnskap for 2018 ikke foreligger på annonsetidspunkt. Årsmøtet for sameiet Lillo Nydalen 2019 avholdes torsdag 25. april kl. 19.00 på Fernanda Nissens skoleGeneralforsamling er

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:Komfyr med topp, kjøle/fryseskap fra Whirlpool, oppvaskmaskin, vaskemaskin fra Zanussi, garderobeskap i soverom, gardeskob (2.5 meter) i entreen

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: cu@schalapartners.no eller SMS: 92 30 59 23 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,60 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 13 990,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.