Gustav Jensens gate 10

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Gustav Jensens gate 10

  • 0461 Oslo
Prisantydning
6 000 000,-
Fellesgjeld
174 027,-
Totalpris
6 181 936,-
Ligningsverdi
1 327 929,-
Fellesutgifter
3 121,- (Betjening av andel fellesgjeld, grunnpakke kabel-TV/bredbånd, vaktmestertjenester, renhold, drift av borettslaget, felles byggforsikring og kommunale avgifter Herav: 249,- Bredbånd 2872,- Andel felleskostnader etter eierbrøk)
Beregnet totalkostnad
6 000 000,- (Prisantydning)
174 027,- (Andel av fellesgjeld)


6 174 027,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))


7 909,- (Omkostninger totalt)


6 181 936,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
81m²
Bruksareal
81m²
Bruttoareal
90m²
Tomt
537m² (eiet tomt)
Etasje
4.
Antall rom
3
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
1925
Gårdsnummer
221
Bruksnummer
79
Energimerking
F
Finn-kode
143794316
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Zehra Catak

+47 905 00 906
  • Nabolagsprofil

100%

av boligene er eldre enn 20 år

92%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

71%

eier sin egen bolig

70%

har høyskoleutdanning

Oppdragsnummer

19-19-0049

Adresse og matrikkel

Gustav Jensens gate 10, 0461, Oslo, Gnr.221 Bnr.79 Andelsnr.112 Orgnr.953443821 i Oslo kommune

Eier

Henrik Stålhane Hiim

Hedda Flatø

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Forkjøpsrett praktiseres ikke, og i hht. vedtektene skal nye eiere ikke godkjennes av styret.

BRA/PROM

81 / 81 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1925

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Tomt

Areal: 537 kvm, Eierform: Eiet tomt. Tomten er fellesareal.

Tomten festes av Oslo kommune. Festetiden er 70 år fra 01.11.1951. Festeavtalen ligger vedlagt salgsoppgaven.

Borettslaget har egen skjermet og solrik bakgård. Her er det sittegrupper, grill, lekeapparater, sandkasser for de minste, epletrær og bærbusker. Bakgården er mye brukt om sommeren og et sted hvor man kan bli kjent med hyggelige naboer.

Beskrivelse

Entré/gang | Innbydende og praktisk

Innbydende og praktisk entré/gang. Plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Lysmalte overflater og fint tregulv. Porttelefon.

Kjøkken | Moderne og tidsriktig

Utrolig fint, lyst og usedvanlig romslig spisekjøkken. Kjøkkeninnredningen er fra kvalitetsprodusenten HTH med lyse glatte fronter og stein benkeplate. Alt nytt i 2012. Gode arbeidsflater og rikelig med skap- og benkeplass gjør dette til et velfungerende og praktisk kjøkken. Som tidligere nevnt er dette rommet usedvanlig stort og her er det veldig god plass til stor spisebordsgruppe. Hvitevarer er også nye i 2012 med kokeplatetopp (Bosch), stekeovn (Bosch), oppvaskmaskin (Miele) og kjøleskap m/fryser (Miele). Kullfiltervifte.

Luftebalkong | Vendt ut mot superhyggelig bakgård

Fra kjøkkenet er det utgang til boligens luftebalkong på ca. 2,5 m2. Her er det plass til et hyggelig kaféeset, så du kan nyte varme vår- og sommerdager. Gulvet er belagt med fliser og rekkverket er av stålprofiler. Flott utsyn til den superhyggelige bakgården.

Stue | Lyst og luftig rom

Stuen er lys og romslig i et tidsriktig fargevalg. Her er det store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den svært funksjonelle løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Det er brede vinduskarmer med plass til pynt og dekor. Her finner du en koselig peisovn som bidrar til varme og hygge på kalde høst- og vinterdager. I stuen møter du et stort rom med gode møbleringsmuligheter. Her har du en naturlig plass til både sofagruppe og TV med tilhørende møblement.

Hovedsoverom | Lyst og luftig

Lyst og luftig hovedsoverom med god plass til både dobbeltseng og hjemmekontor, dersom det er ønskelig. Overflatene er malt i behagelig og farge. Vindu ut mot idylliske Vøienvollen gård. Veldig gode oppbevaringsmuligheter i romslig garderobeskap.

Soverom II | Barnerom, gjesterom eller kontor

Soverom II har også god plass til både seng, tilhørende nattbord. Vindu også her ut mot fine fellesarealer. Godt med lagringsplass i takhøy og spesialtilpasset skyvedørsgarderobe.

Baderom | Stilrent oppusset i 2012

Pent og stilrent baderom med fliser på både gulv og vegger. Baderommet er oppusset i 2012 og det foreligger dokumentasjon på utført arbeid. Baderommet er innredet med stort dusjhjørne med skillevegg av glass, servantskap med ett-grepps armatur fra Tapwell, vegghengt speil med belysning, vegghengte skap samt vegghengt klosett. Plass og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. Mekanisk avtrekk. Varme i gulv.

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré/gang, stue, kjøkken, balkong på ca. 2,5 kvm med adkomst fra kjøkkenet, 2 soverom samt baderom.

I tillegg disponerer leiligheten to boder, én loftsbod på ca. 4 kvm gulvareal og én kjellerbod på ca. 6 kvm.

Beliggenhet

Dersom du ønsker å bo sentralt, men samtidig avskjermet fra byens støy, er dette den perfekte leiligheten for deg. I nærområdet har du alt du trenger i det daglige, og et særdeles godt kollektivtilbud.

Vøienvollen gård er i umiddelbar nærhet. Her finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, kanefart for barna ved juletider og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer. Et par minutters gange fra leiligheten ligger det flere koselige kaféer og restauranter som Kaffebrenneriet, Sagene Lunsjbar, Mat & Mer, Bjølsen Bakeri, Bamboo (asiatisk), Sushi House, Pizza Pancetta og Helt rått (sushi/asiatisk). Ønsker man å koble av med et glass vin eller en øl er Mysterud bar plassen å anbefale. Sagene Torg, Coop Ekstra, Rema 1000, Joker og andre matvareforretninger ligger også i umiddelbar nærhet.

Idylliske Voldsløkka, Bjølsenparken og Hjemmets kolonihager med koselige Portveien 2 er heller ikke mange minutter unna. Ny innendørs skatehall med tilliggende utendørs skateareal på Voldsløkka.

Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Nytt er også Oslo sommertid (festival) med blant annet Eminem som "headliner" i 2018. En helt ny kunstisbane som er åpen for alle, åpnet i 2017. Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Følg turstien langs Akerselva, enten til fots eller med sykkel, og ta deg ett deilig bad på Nydalen badeplass. Kunstige kulper og små fossefall gjør dette til et spennende sted for store og små.

Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. I mars 2018 åpnet SF Kino landets største og mest moderne Kino på Storo med 11 saler og nesten 2000 seter!

Kort vei til Damplassen og Ullevål Hageby med fontene, småbutikker, klesbutikk, blomsterbutikk, pizzarestaurant og Åpent Bakeri med nydelige bakevarer og god kaffe. Her arrangeres det med jevne mellomrom sosiale sammenkomster for store og små. I tillegg kort vei til Ullevål Universitetssykehus.

Torshov er heller ikke lang unna, et område med mangfoldig og spennende kulturtilbud med blant annet kulturslottet Soria Moria på Torshov med konserter, bar/restaurant og teater. Populære HVASKJER på Soria Moria består av fire barer, en retro spillehall, to konsertscener, en popcornmaskin og en vedfyrt grillrestaurant.

For den treningsglade finner du bl.a. SATS Elixia på Sagene, SATS Storo/Nydalen, Evo Fitness Nydalen, Sagene Squash i Sagveien og Myrens sportssenter på Torshov -med tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Oslo Yoga ligger kun noen minutters gange fra leiligheten. Bydelen har også en rekke både store og små barnehager og fritidsaktiviteter for barn på blant annet Sagene Samfunnshus og Eventyrfabrikken ved Myraløkka.

Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 37 (Helsfyr/Nydalen T), 54 (Tjuvholmen/Kjelsås stasjon), 20 (Galgeberg/Skøyen) og 34 (Tåsen/Ekeberg Hageby). Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Kort vei til trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov og t-bane linje 4 og 5 i Nydalen.

Utdanningsinstitusjoner som BI i Nydalen, Universitetet i Oslo (Blindern), Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

Felleskostnader

Kr. 3 121,- / mnd. Felleskostnader inkluderer: Betjening av andel fellesgjeld, grunnpakke kabel-TV/bredbånd, vaktmestertjenester, renhold, drift av borettslaget, felles byggforsikring og kommunale avgifter

Herav:

249,- Bredbånd

2872,- Andel felleskostnader etter eierbrøk

Kabel-TV og bredbånd reguleres jevnlig i henhold til faktura fra leverandør.

Etasje

4. etasje

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 327 929 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 780 545 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Bygård over 4 etasjer, samt kjeller og utbygget loft. Gulv på grunn av betong og grunnmur av bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og tegl/murkonstruksjon. Yttervegger i pusset og malt teglsteinsmur, samt yttertak av saltaksform tekket med takstein. Leiligheten har hovedytterdør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra Swedoor. Branndør i stål med brannklasse A 60 ut til fellesarealer på loft. Balkongdør med 2-

lags glass fra 2012. Vinduer med to-lags glass fra 2012.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 90 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig borettslagets vedtekter for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og elektrisk varme i gulv på baderom. Peisovn i stua.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Vøyenløkka Borettslag, org.nr. 953443821, består av 115 leiligheter.

- Borettslaget har egen hjemmeside: www.voyenlokka.no.

- Styreleder er Thomas Hervik Fuglem.

- Forretningsfører er Enqvist eiendomsdrift AS

- Borettslagets revisor er BDO AS.

Større vedlikehold- og rehabiliteringshistorikk:

- 2018: Oppgangene har blitt pusset opp i år.

- 2015: Nytt brannvarselanlegg / Utbedring av uteareal i Thurmannsgate (det er plantet hekk og lindetrær samt etablert ny plen)

- 2013: Nytt søppelopplegg med nedgravde kasser

- 2013: Alle vinduer skiftet

- 2012: Piper rehabilitert

- 2007: Fasader rehabilitert

I tillegg er rør tidligere skiftet ut, og det er gjort omfattende EL-oppgraderinger. Det er også utført arbeider for å sikre tette brannskiller mellom leiligheter og fellesarealer, samt lukking av øvrige punkter i brannteknisk tilstandsrapport.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld: 174 027,-

Andel formue: 27 142,-

Lånenummer. 8398 71 41053 i Handelsbanken

Type: Anniutetslån

Pålydende: 6 000 000,-

Nominell rente: 2,650 % p.a.

Effektiv rente: 2,690 p.a.

Restsaldo: 5 011 515,- pr. 20/2-19

Lånet innfris: 2041

Lånenummer: 8398 71 28928 i Handelsbanken

Type: Annuitetslån

Pålydende 10 600 000,-

Nominell rente: 2,650 % p.a.

Effektiv rente: 2,680 % p.a.

Restsaldo: 7 969 563,- pr 20/2-19

Lånet innfris: 2038

Lånenummer: 8398 71 45911 i Handelsbanken

Type: Anniutetslån

Pålydende: 4 000 000,-

Nominell rente: 2,650 % p.a.

Effektiv rente: 2,700 % p.a.

Restsaldo: 3 317 777,- pr 20/2-19

Lånet innfris: 2038

Forsikring

Borettslagets eiendommer er fullverdiforsikret i Gjensidige Forsikring ASA, polisenummer: 81385562

Vedtekter / husordensregler

Det skal i alminnelighet være ro i leilighetene og oppgangene fra kl.23.00 til 06.00. Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Normalt dyrehold er tillatt. Det er båndtvang på hunder på borettslagets område. Se borettslagets vedtektene § 23 og husordensregler for mer informasjon.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: zc@schalapartners.no eller SMS: 90 50 09 06 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,9 % av salgssummen. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 18.000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning etter 2 inkluderte. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.