Herslebs gate 4 A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Herslebs gate 4 A

  • 0559 Oslo
Prisantydning
4 000 000,-
Fellesgjeld
282 000,-
Totalpris
4 289 909,-
Ligningsverdi
980 977,-
Fellesutgifter
3 882,- (Inkludert er betjening av andel fellesgjeld, kabel-tv o bredbånd fra GET, trappevask, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold)
Beregnet totalkostnad
4 000 000,- (Prisantydning)
282 000,- (Andel av fellesgjeld)


4 282 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))


7 909,- (Omkostninger totalt)


4 289 909,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
54m²
Bruksareal
54m²
Bruttoareal
59m²
Tomt
647m² (eiet tomt)
Etasje
4.
Antall rom
3
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
1896
Modernisert
2012
Gårdsnummer
228
Bruksnummer
90
Seksjonsnummer
5
Energimerking
F
Finn-kode
154584477
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Helene Molle

+47 400 80 555
  • Nabolagsprofil

95%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

93%

av boligene er eldre enn 20 år

79%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

56%

eier sin egen bolig

Dokumenter

salgsoppgave

Oppdragsnummer

19-19-0203

Adresse og matrikkel

Herslebs gate 4 A, 0562, Oslo, Gnr.228 Bnr.90 Andelsnr.21 Orgnr.998738121 i Oslo kommune

Eier

Sigrid Hjetland Vorren

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett.

BRA/PROM

54 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1896

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Så langt i år har Herslebs Gate 4A brukt strøm for 3 386 kr.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Området ble fra 1 juni 2018 en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3 000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Tomt

Areal: 647 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til borettslaget.

Beskrivelse

Vi har for salg en tiltalende 3-roms med sentral beliggenhet på Løkka!

Andelsleiligheten i 4.etasje har en gjennomgående løsning og god takhøyde som slipper lyset inn i alle rom. De store vindusflatene sørger for en luftig følelse. Leiligheten har romslige rom som er enkle å møblere og det er godt med lagringsplass.

I sommer ble alle overflater malt og leiligheten fremstår som delikat med tidsriktig fargevalg i alle rom. i 2013 ble det satt inn et pent HTH-kjøkken og samme år ble baderommet oppgradert. I 2019 ble det satt inn nye vinduer og inngangsdører i trappeoppgangen. Fasaden ble tatt i 2016.

- Ingen forkjøpsrett

- Lave omkostninger og ingen dokumentavgift

- Gjennomgående planløsning med gode lysforhold

- Sikringsskap med automatsikringer

- Internett og kabel-TV inkludert i felleskostnadene

- Sentral beliggenhet med kort avstand til "alt"

Innhold

Leiligheten inneholder: Entre, kjøkken med åpen løsning mot stue, 2 soverom og baderom.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 3,7 m2.

Beliggenhet

Leiligheten har en flott beliggenhet sentralt på Grünerløkka, med gangavstand til alt av byens fasiliteter. Dette er et urbant og populært område med uteliv, spisesteder, parker og friområder i nærmiljøet.

Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo, og kan by på en rekke spennende kaféer og restauranter, samt et pulserende uteliv. Servicetilbud, butikker, kino, treningssentre, alt i nærmiljøet. Av spisesteder som er verdt et besøk finner du blant annet Escalon, Le Benjamin, Cafe Løkka, Trattoria Populare, SüdØst, Delicatessen og New Anarkali. Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, med den populære Mathallen med blant annet et spennende utvalg av unike råvarer.

Bydelen har flere store park- og grøntanlegg, blant dem kan vi nevne Sofienbergparken, Birkelunden, Olaf Ryes Plass, Botanisk hage og Akerselva med fine turmuligheter sommer som vinter. Det er rikelig med andre aktivitetstilbud i området med for eksempel Tøyenbadet, eller kunst- og kulturinstitusjoner som Zoologisk museum eller Munch-museet. I tillegg ligger SATS/Elixia rett over gaten. Det er også en kort spasertur opp til Ringnes park, med treningssenter, forretninger og Ringen Kino.

Meget gode kollektivmuligheter med T-bane fra Tøyen, Grønland og Carl Berner og sentrum. Trikk og buss forbindelse fra Trondheimsveien og Schous plass med trikk nr. 17, 11, 12 og 13. Ellers har man tog fra Oslo S og busser fra Bussterminalen. Ca. 5 minutters gange til Oslo sentrum.

Entré | Velkommen inn!

Pent inngangsparti med naturlig plass til å sette fra seg sko og yttertøy. Det er også plass til å sette inn en kommode for ekstra lagringsplass om ønskelig. Sikringsskapet har automatsikringer og det er dørcalling.

Stue | Lyst og innbydende

Veldig innbydende stue med tre vinduer på rekke og rad som gir godt med lysinnslipp. Stuen har en god størrelse og det er enkelt å møblere med både sittegruppe tilknyttet kjøkkenet og sofagruppe. Det er tv-uttak i stuen og både kabel-tv og internett er inkludert i felleskostnadene. Den åpne løsningen mellom stuen og kjøkkenet er både sosial og praktisk.

Kjøkken | Innredning fra HTH

Tidløst HTH-kjøkken som ble pusset opp i 2013. Kjøkkenet har hvite høyglans fronter og heltre benkeflate. Mosaikkflisene på vegg bryter fint mot det ellers lyse. På kjøkkenet er alle hvitevarer som kjøleskap med frys, komfyr med koketopp og oppvaskmaskin elegant integrert og medfølger salget. Kjøkken-øyen fungerer fint som ekstra avlastningsbord og oppbevaringsplass. Varmtvannsberederen er plassert i benkeskap og det er ventilator med kullfilter over komfyr.

Bad | oppgradert i 2013

Pent flislagt baderom som ble oppgradert med nye fliser og innredning i 2013. Badet har tidløse fliser og hvitt og grått og en nøytral hvit innredning med speil, servant og underskap. Vegghengt toalett, dusjnisje og opplegg for vaskemaskin. Det er varmekabler på gulvet og downlights i himling.

Soverom | Romslig med mye garderobeplass

Innbydende og stort soverom med god plass til dobbeltseng. Godt med lagringsplass er det i det doble garderobeskapet og det er mulighet for flere garderobeløsninger om ønskelig. Soverommet vender inn mot stille og rolig gårdsrom.

Soverom 2 | Begge soverom mot rolig bakgård

Nok et pent soverom med ulike bruks- og møbleringsmuligheter. Dette soverommet har også plass til dobbeltseng og garderobe og vender mot bakgården.

Felleskostnader

Kr 3.882,- pr. mnd. Inkludert er betjening av andel fellesgjeld, kabel-tv og bredbånd fra GET, trappevask, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold

Etasje

4. etasje

Tomt

Pent opparbeidet eiet tomt med beplantning, asfaltert område, sittegruppe og sykkelparkering.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 980 977 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 531 518 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Bygård over 5.etasjer samt kjeller og loft. Grunnmur med støpt såle mot grunn. Yttervegger i murkonstruksjon/teglstein utvendig pusset og malt. Etasjeskillere i trekonstruksjoner. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein/takplater. Leiligheten har slett entredør fra ukjent årstall med brannklasse B30 og lydklasse 35db. Vinduer med to-lags glass fra 1993 i stuedel. Vindu med to-lags glass fra 1998 i kjøkkendel. Vinduer med tolags glass fra ukjent årstall på soverom. Leiligheten er elektrisk oppvarmet

Ferdigattest / brukstillatelse

Herslebs gate 4 A-D - Vannklossetter - Exdok (attestert) - 1938

Herslebs gate 4 A-D - Utskifting til brannvinduer i trappeoppgang - Ferdigattest - 2018

Herslebs gate 4 A-D - Ombygging - Sluttnotat (henleggelse) - 2013

Herslebs gate 4 A-D - Ombygging - Brukstillatelse - 2000

Herslebs gate 4 A-C - Våningshus - Exdok (attestert) - 1896

Herslebs gate 4 A-C - Etablering av bad 1- 4 etg. m.m. - Ferdigattest - 2010

Herslebs gate 4 A-C - Bruksendring av loft til bolig - Brukstillatelse - 2016.pdf

Boligens areal

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 54 kvm, Bruttoareal: 59 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.

Oppvarming

elektrisk fyring med panelovner og varmekabler på bad.

Utstyr

- Vinduer med to-lags glass og ukjent årstall på soverom

- Sikringsskap i entré med automatsikringer

- Skjult elektrisk anlegg i leiligheten

- TV og internett fra Get med uttak i stue

- Varmtvannsbereder i benkeskap på kjøkken

- Naturlig avtrekk på bad

- Ventilator med kullfilter over komfyr.

Adkomst

Enkel adkomst fra Herslebs gate og via felles gårdsrom. Det vil bli satt opp Schala & Partners-skilt under visningen. Velkommen!

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger og næring. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Grunndata

1894/900244-2/105 Registrering av grunn

15.12.1894

Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:88

2013/97615-1/200 Seksjonering

04.02.2013

opprettet seksjoner:

snr: 1

formål: Næring

sameiebrøk: 96/2187

opprettet seksjoner:

snr: 2

formål: Næring

sameiebrøk: 141/2187

opprettet seksjoner:

snr: 3

formål: Næring

tilleggsdel: Grunn

sameiebrøk: 50/2187

opprettet seksjoner:

snr: 4

formål: Næring

tilleggsdel: Bygning

sameiebrøk: 50/2187

opprettet seksjoner:

snr: 5

formål: Samleseksjon bolig

sameiebrøk: 1850/2187

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

- Det er 24 andeler og 23 leiligheter. Årsaken er at ved stiftelse ble det forutsatt at 24 leiligheter skulle bygge, men en leilighet ble ikke utbygd.

- Borettslaget er en del av sameie Herslebs Gate 4 Sameie.

Rehabilitering og vedlikehold:

2017: Nye vinduer i trappeoppgang og ytterdør

2017: Nytt låssystem

Det diskuteres maling av oppgangene.

Fellesgjeld / lånevilkår

Selskapets totale lån og vilkår:

Lånenummer: OBBK01-98207445460

Type: A

Restsaldo: Kr 3.031.016,-

Restløpetid: 26 år 10 md.

Term pr. år: 12

Type rente: Flyt

Rente: 2, 90 %

Lånenummer: OBBK02-98207592552

Type: A

Restsaldo: Kr 525.313,-

Restløpetid: 28 år 1 md.

Term pr. år: 12

Type rente: Flyt

Rente: 2, 90 %

Lånenummer: OBOS03-98207522864

Type: A

Restsaldo: Kr 3.575.338,-

Restløpetid: 26 år 11 md.

Term pr. år: 12

Type rente: Flyt

Rente: 2, 90 %

Andel fellesgjeld

Kr 282.000,- per 01.06.2019

Lånenummer: OBBK01-98207445460

Restsaldo: 119.305,-

Kapitalkostnader: 519,-

Lånenummer: BBK02-98207592552

Restsaldo: 21.730,-

Kapitalkostnader: 95,-

Lånenummer: OBOS03-98207522864

Restsaldo: 140.717,-

Kapitalkostnader: 629,-

Andel formue

Kr 0,- per. 31.12.2018

Forsikring

Gjensidige forsikring

Polisenummer: 87708792

Regnskap

Inntekter:

Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 1 096 898,-.

Dette er kr lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak at budsjettert økning av felleskostnad ikke var effektuert.

Kostnader:

Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 1 388 133,-. Dette er kr høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak økning av felleskostnader som

borettslaget betaler til Herslebs gate 4 sameie. I tillegg er det tapsført budsjetterte felleskostnader for andel 22 og 23, det var budsjettert felleskostnader, men som ikke er krevet inn grunnet tidligere avgjørelse om at disse andelene ikke skulle betale ordinære felleskostnader før det

foreligger ferdigattest. Avvik mellom regnskap og budsjett for styrehonorar skyldes at honorar til styreleder for perioden ble av generalforsamling 2018 vedtatt utbetalt på forskudd. 5 Herslebs Gate 4 Borettslag.

Resultat:

Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr -465 753 og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt. Det forutsettes at regler for båndtvang følges og at dyret ikke gjør fra seg på borettslagets eiendom. I så fall er det eiers ansvar å plukke opp dette.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

- kjøkken: alle hvitevarer

- bad: vaskemaskin kan følge etter avtale med selger

- hylle i gang

- garderobeskap

- Frittstående kjøkkenøy kan følge etter avtale med selger.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hm@schalapartners.no eller SMS: 40 08 05 55 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 7 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.