Kalbakkveien 13C

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Kalbakkveien 13C

  • 0953 Oslo
Prisantydning
3 050 000,-
Fellesgjeld
74 000,-
Totalpris
3 131 909,-
Ligningsverdi
857 780,-
Fellesutgifter
4 324,- (Drift og vedlikehold, varmtvann, fyring, festeavgift, kommunale avgifter, felles forsikringer, nedbetaling av fellesgjeld, kabel-tv/ internett, snøbrøyting, vakthold, renhold ved firma m.m.)
Beregnet totalkostnad
3 050 000,- (Prisantydning)
74 000,- (Andel av fellesgjeld)


3 124 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
199,- (Panteattest kjøper)


7 909,- (Omkostninger totalt)


3 131 909,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
71m²
Bruksareal
71m²
Bruttoareal
78m²
Tomt
90 346m² (festet tomt)
Etasje
2.
Antall rom
3
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
1962
Gårdsnummer
92
Bruksnummer
68
Energimerking
E
Finn-kode
135420084
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Marius Wang

468 28 887
  • Nabolagsprofil

99%

av boligene er eldre enn 20 år

90%

eier sin egen bolig

88%

har bolig mellom 60-120 kvm

87%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

Dokumenter

Salgsoppgave Kalbakkveien 13C

Forkjøpsrett

Nei

BRA/PROM

71 / 71 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1962

Energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter E

Tomt

Areal: 90 346 kvm, Eierform: Festet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Beskrivelse

En velholdt og romslig 3-roms andelsleilighet i lavblokkens 2. etasje. Boligen er gjennomgående med store funksjonelle rom. Godt med garderobeplass.

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré, bad, kjøkken, spisestue, stue, balkong og to soverom.

Videre disponerer boligen også to boder, samt skap i kjølerom.

Borettslaget har også fellesvaskeri og plass for lagring av sykler.

Beliggenhet

Leiligheten har god beliggenhet i et veletablert, populært og barnevennlig boligområde på Kalbakken i Oslo.

Kort vei til skoler, barnehager, butikker, servicetilbud, svømmehall, treningssenter, idrettsanlegg, rideskole og offentlig kommunikasjon. For den turglade er det blant annet gangavstand til Lillomarka, med flotte tur- og bademuligheter. Her er det flotte turområder sommer og vinter. I gangavstand finner du også idylliske Vesletjern med badeplasser, sittebenker, ildsteder og stier. Herfra går det turløype inn til Alunsjøen og Breisjøen. Gangavstand til Nordtvet skole og Flaen barnehage.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Joker, Rema 1000 eller på Meny på Kalbakken. Ytterligere servicetilbud finnes på Linderud, Grorud og Stovner senter som har et godt tilbud av forretninger etc.

Stue

Leiligheten har en hyggelig stue med god plass til sofaløsning med tilhørende møblement. Stuen har parkett på gulv, lysmalte overflater, samt utgang til balkong. I tillegg har rommet plass til stor spisestue med rom for å invitere venner og familie til hyggelige sammenkomster.

Bad

Baderommet er flislagt med gulvvarme og ble utbedret i regi av borettslaget i 2002. Innredningen består av høyskap, servant med underskap, speilskap med belysning over, frittstående toalett og innmurt badekar. Toalettet ble byttet i 2009 og ved siden av badekaret er det opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken

Kjøkkenet er romslig med god skap- og benkeplass. Innredningen er fra IKEA og har profilerte fronter og laminat benkeplate med nedsenket oppvaskkum fra 2010. Videre er det enkelte vitrineskap, samt belysning under overskapene. Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer som induksjonstopp med fritthengende ventilator med kullfilter over, komfyr fra IKEA, oppvaskmaskin og frittstående Miele kjøleskap med fryser. Gulvet er belagt med laminat og overflater er fra 2015.

Balkong

Fra stuen er det utgang til en vestvendt balkong på ca. 7,1 kvm. På balkongen har du god plass til balkongmøbler, planter etc. Supre solforhold med sol hele dagen. Det er montert belysning på vegg, samt markise. Gulvflater av betong, belagt med tepper.

Entré

Entréen er romslig og er tilknyttet badet og det ene soverommet. I gangen er det knagger for oppheng for yttertøy. Dørtelefon er plassert ved døren.

Soverommene

Soverommene er lysmalte og har god plass til stor seng, nattbord og øvrig tilhørende møblement. Begge rommene vender mot rolige omgivelser. Hovedsoverommet har oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe.

Felleskostnader

4.324,- pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, varmtvann, fyring, festeavgift, kommunale avgifter, felles forsikringer, nedbetaling av fellesgjeld, kabel-tv/ internett, snøbrøyting, vakthold, renhold ved firma m.m.

Etasje

2 etasje

Tomt

Tomten er festet med Norges Statsbaner som bortfester. Festetiden er 75 år fra 01.01.60. Borettslaget har i budsjettet for 2018 satt av 149.000,- i festeavgift. Denne avgiften blir betalt gjennom felleskostnadene.

Tomten er opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, sittegrupper, lekeapparater, sykkelparkering og asfalterte arealer bestående av biloppstillingsplasser samt gangveier.

Garasje / Parkering

Borettslaget har garasjer og parkeringsplasser som leies ut etter ansiennitet. Utlysning av ledige garasjer/ parkeringsplasser skjer på borettslagets hjemmeside og ved oppslag i oppgangene. Ledige garasjer og parkeringsplasser lyses ledig hver måned. Søknadsskjema finnes på hjemmesiden og hos vaktmestertjenesten.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 857 780 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 120 937 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokken ble oppført i 1962. Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av betong, utvendige fasader er kledd med fasadeplater. Takkonstruksjon av tilnærmet flatt tak, utvendig tekket med papp/membran, ikke besiktiget.

Ferdigattest / brukstillatelse

Kalbakkveien 13A-D - Boligblokk - Ferdigattest - 1964

Kalbakkveien 13 - Takoverbygg balkonger - Ferdigattest - 1997

Boligens areal

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 78 kvm

2. etasje:

Bruksareal: 71 m².

Primærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, baderom, kjøkken, spisestue, stue og 2 soverom.

Leiligheten disponerer 2 boder i kjeller, samt skap i kjølerom. Bodene er på ca. 2,2 kvm. (takhøyde 2,26 m.) og ca. 1,8 kvm. (takhøyde 2,29 m.).

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-6 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 4-2 for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer med varmtvann fra felles fyringsanlegg samt varmekabel på baderom.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål etter bestemmelsene i S-970, datert 10.04.1962. Reguleringskart er datert, 30.11.2018 og kan fås ved henvendelse.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er tinglyst 20 servitutter på borettslagets grunnbok. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann- og kloakk (1961), bestemmelser vedrørende bebyggelsen (1961) (1965) (1970), bestemmelser om garasje/ parkering (1962) (1963) (1970) (1971), festekontrakt med vilkår (1966) (1991).

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget består av 544 andelsleiligheter. I tillegg kommer 2 tjenesteleiligheter. Øvre Grorud Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 955004310.

Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Borettslagets revisor er BDO AS.

Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Borettslaget har egen hjemmeside: www.ovregrorud.no.

Borettslaget har lagt vekt på velferdstiltak og har blant annet arrangert busstur til Strømstad/ Sandefjord, juleverksted og vinterfestival med blant annet rebusløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 74.000,- pr. 01.11.2018.

Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 15.792,- pr. 31.12.2017.

Lånenummer: EIKA1-152026935

Type: A

Restsaldo: 34.814.930,-

Restløpetid: 9 år

Term pr år: 12

Rente: Flyt, 2,40%

Andel av saldo: 63.336,-

Kapitalkostnader: 653,-

IN-ordning: Nei.

Lånenummer: HUS601-11433500 3

Type: S

Restsaldo: 5.700.900,-

Restløpetid: 5 år 2 md.

Term pr år: 2

Rente: Flyt, 1,41%

Andel av saldo: 10.369,-

Kapitalkostnader: 184,-

IN-ordning: Nei.

Andel fellesgjeld

74 000

Andel formue

15 792

Forsikring

Tryg Forsikring

Polisenummer: 6607357

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Borettslaget er i gang med å få utarbeidet en vedlikeholsplan og det er forventet at denne skal være klar til våren. Det vil bli prioritere å oppgradere lekeplassen ved Kalbakkveien 17 i 2019.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke er til sjenanse eller ulempe for borettslaget eller beboere.

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale. Ved eierskifte må erververen godkjennes av styret for å få rett til å bruke boligen.

Diverse

- Fellesvaskeriene er for alle beboere og skal brukes fornuftig og i henhold til de anvisninger som er gitt.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.