Korsgata 12 B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Korsgata 12 B

  • 0551 Oslo
Prisantydning
5 600 000,-
Totalpris
5 614 465,-
Ligningsverdi
1 220 202,-
Fellesutgifter
3 835,- (varmtvann, kabel-tv, garasjeleie, drift og vedlikehold, vaktmestertjeneste, renhold, forsikringer, forretningsførsel, nedbetaling av andel gjeld, kommunale avgifter m.m. Herav: Felleskostnader: 3.435,- Garasje: 400,-)
Beregnet totalkostnad
5 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
199,- (Panteattest kjøper)
6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)


14 465,- (Omkostninger totalt)


5 614 465,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
79m²
Bruksareal
79m²
Bruttoareal
86m²
Tomt
1 946m² (eiet tomt)
Antall rom
3
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
1986
Gårdsnummer
228
Bruksnummer
126
Energimerking
D
Finn-kode
129465343
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Anders Sveen

+47 915 35 914

Dokumenter

Salgsoppgave Korsgata 12 B

Forkjøpsrett

Ja

Beregnet totalkostnad

5 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))

430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)

430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

199,- (Panteattest kjøper)

6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)

--------------------------------------------------------

14 465,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

5 614 465,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer og eierskiftegebyr.

BRA/PROM

79 / 79 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Velkommen til visning!

Korsgata 12 B er en lys og tiltalende 3-roms andelsleilighet med god planløsning og standard. Det er mulighet for å etablere et ekstra soverom med enkle grep. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt med malte veggoverflater og nyslipt/behandlet gulv i 2018. Leiligheten har en hyggelig balkong med utsyn mot trafikkstille gate. Fra leiligheten har du nærhet til alt av kommunikasjon og gode servicetilbud, med kort avstand til både Oslo sentrum, marka og flotte parker.

Videre tilhører det en garasjeplass med el-ladepunkt i felles garasjeanlegg. Boligen disponerer én kjellerbod og én loftsbod på hhv. 5 kvm hver. Borettslaget har ingen lån (ingen fellesgjeld) og varmtvann og kabel-tv er inkl. i felleskostnader. Lave kjøpsomkostninger ved kjøp av andelsleiligheten - ingen dokumentavgift.

En innbydende entré med parkett på gulv tar deg inn i denne trivelige leiligheten. Stuen er lys og luftig med parkett på gulv, nymalte veggoverflater og malt himling. Rommet har en fin utforming med adskilte soner for sittegrupper. Den åpne løsningen bidrar til en sosial og svært luftig romfølelse. Pent kjøkken med god skap- og benkeplass med portabel kjøkkenøy med sitteplass, samt god plass til spisebord. Videre har boligen et lekkert bad med opplegg for vaskemaskin, samt to gode soverom med tilhørende garderobeløsninger.

Leiligheten har en meget etterspurt og populær beliggenhet sentralt på Grünerløkka, i en rolig og skjermet sidegate. Store, flotte parkområder i gangavstand med blant annet Olaf Ryes Plass, Sofienbergparken, Birkelunden, Kubaparken og Grünerhagen få minutters gange unna.

Korsgata borettslag er et veldrevet borettslag med god økonomi og vedlikeholdshistorikk. Beboerne har tilgang til en flott og frodig bakgård, som ligger skjermet til. Bakgården er opparbeidet med gressplen, lekeplass for de små og sittegrupper for de voksne. Fine solforhold i bakgården og rom for mye utendørs hygge.

Kvaliteter ved Korsgata 12 B

- 3-roms andelsleilighet med god standard.

- Mulighet for å etablere et ekstra soverom.

- Nymalte vegg- og takoverflater, samt lister.

- Gulv nyslipt og behandlet i 2018

- Parkering i garasjeanlegg med el-ladepunkt.

- Balkong med utsyn mot trafikkstille gate og lekeplass.

- Innbydende entré med parkett og dørcalling.

- Nyere kjøkken med hvitevarer og kjøkkenøy.

- Tiltalende og romslig stue med fin utforming.

- Flislagt bad med opplegg for vaskemaskin.

- To luftige soverom med garderobeløsning.

- Borettslaget har avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader.

- Ingen fellesgjeld og god økonomi i gården grunnet god drift og rask nedbetaling.

- Årsberetningen fra 2017 viser et resultat på kr 966 783.

- Byggtekninsk gjennomgang av OPAK viser god byggmessig standard og på en 10 års plan er det ikke behov for større oppgraderinger de første 5 årene, jf årsberetning.

- Leiligheten disponerer én kjellerbod og én loftsbod.

- Varmtvann og kabel-tv inkludert i felleskostnader.

- Lave kjøpsomkostninger - ingen dokumentavgift.

Standard

Entré | Velkommen inn!

Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og har blant annet parkett på gulv og gråmalte veggflater. Det er montert dørcalling, og ellers er det plass for annet møblement.

Kjøkken | Lekker kjøkkenøy/seksjon og plass til stort spisebord

Leiligheten har et stilfullt og moderne kjøkken med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen og spisestuen, hvilket bidrar til den sosiale og luftige romfølelsen. Takhøy kjøkkeninnredning med hvite høyglansfronter, benkebelysning og heltre benkeplate med nedfelt kum i rusfritt stål.

Videre har kjøkkenet integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. På veggen over benken er det glassplater og over koketoppen er det ventilator med kullfilter.

Stue | Nymalt vegger, slipte gulv og veldig raust med plass

Leiligheten har en luftig og tiltalende stue med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Stuen har parkett på gulv, nymalte veggflater gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til balkong. Rommet kan med enkle grep bygges om til ekstra soverom.

Den hyggelige balkongen på ca. 4,5 kvm har god plass til diverse utemøblementer. Balkongen har tregulv på betongdekke og rekkverk i armert betong.

Bad/wc | Meget romslig med badekar og dusj

Badet er delikat og romslig, med hvite fliser på vegg, grå fliser på gulv, gulvvarme og speilbelysning. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap, innebygd hylleløsning og vegghengt toalett. Videre har badet et dusjhjørne med innfellbare glassvegger samt et badekar for ekstra nytelse og velvære. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom | Vender mot indre gårdsrom

Hovedsoverommet er luftig og har god plass til dobbeltseng, nattbord, kommode og tilhørende garderobeløsning med svært god oppbevaringsplass. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Soverom II er også av god størrelse med plass til dobbeltseng, nattbord, kommode og tilhørende garderobeløsning. Rommet har også parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et rolig, men veldig sentralt nabolag. Rett utenfor leiligheten finner man Markveien med alle sine kaféer og spesialforretninger.

Rett i nærheten finner man Schous plass som nettopp har fått nye benker, is-kiosk med økologisk is og egen nabolagshage, det er også mulig å låne en gratis dyrkningskasse av bydelen hvor man kan dyrke både grønnsaker og blomster.

I nabolaget rundt leiligheten finner du alt du trenger av fasiliteter. Tar du turen over Akerselva kommer du til Vulkan og ny rehabiliterte Nedre Foss Park. Her finner du den populære Mathallen som selger spennende råvarer og har flere serveringssteder.

Langs Akerselva finnes det også flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Her går det turstier hvor man kan sykle eller jogge helt opp til Maridalen. For de treningsglade som heller ønsker å benytte seg av treningssenter er det også flere alternativer i nabolaget, som for eksempel Sats Elixia på Schous Plass, Sats Elixia på Vulkan eller Fitness 24 Seven i Markveien. Tøyenbadet er heller ikke så langt unna.

Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo og er kjent for sitt yrende folkeliv og grønne lunger. Grünerløkka har et stort utvalg av flotte restauranter, nisjeforretninger, markeder, kaféer og serveringssteder. Noen av stedene som er verdt et besøk er for eksempel Kamai, Südøst, Nighthawk Diner, Delicatessen og Villa Paradiso.

Tross sin sentrale og urbane beliggenhet, har leiligheten flere flotte og idylliske grøntområder i nærheten. Parkanlegg som Birkelunden, Sofienbergparken, Kubaparken og Olaf Ryes Plass ligger alle innenfor gåavstand. Her kan man nyte solen, grille og hygge seg på sommerstid. For annen underholdning kan man for eksempel tusle bort til Ringnes Park hvor man finner Ringen Kino, Meny, apotek og kafé.

Området er også velegnet for de små. Bydelen har full barnehagedekning og mange lekeplasser. Det er også flere skoler i nærområdet, for de litt større.

Området har et utmerket tilbud av offentlig kommunikasjon. Det er et par minutter til nærmeste trikkestopp på Schous plass hvor trikk 11, 12 og 13 går. Nærmeste T-bane finner du på Jernbanetorget, samt flere bussforbindelser i området. Det er også kort vei til Heimdalsgata med 31- og 30 bussen, samt trikkelinje 17. Det er enkelt å ta seg til sentralbanestasjonen som har tog, flytog og bussforbindelser som dekker hele byen. Med bil er det rask tilgang til Ring 1 og 2, og samtidig kort vei opp til Sinsenkrysset. Det er umiddelbar nærhet til flere matbutikker, også søndagsåpne.

Felleskostnader

3 835 pr. mnd. varmtvann, kabel-tv, garasjeleie, drift og vedlikehold, vaktmestertjeneste, renhold, forsikringer, forretningsførsel, nedbetaling av andel gjeld, kommunale avgifter m.m.

Herav:

Felleskostnader: 3.435,-

Garasje: 400,-

Tomt

Felles eiet tomt på 1 946 m². Inngang via felles gårdsrom. Gårdsrommet er pent opparbeidet med brostein, betongheller, gressplen og variert beplantning samt sittegrupper og sandkasse.

Garasje / Parkering

Leiligheten har bruksrett til én parkeringsplass med el-ladepunkt i lukket garasjeanlegg.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 220 202 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 904 646 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur.

Støpt såle, antatt fundamentert til fast grunn (fjell) eller faste komprimerte masser.

Grunnmur i betong.

Yttervegger i betong, utvendig forblendet med spekkmurt teglstein.

Utfyllende bindingsverk med utvendig liggende kledning.

Saltak i trekonstruksjoner, tekket med takstein.

Snøfangere er montert.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 79 m².

Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: entré/gang, 2 soverom, bad/wc, stue og åpen kjøkkenløsning.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner.

Gulvvarme (kabler) på bad.

Varmtvann fra sentralanlegg.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1924/993816-1/105 Best om garasje/parkering

11.10.1924

Overført fra gnr 228 bnr 131.

1948/400665-1/105 Bestemmelse om bebyggelse

23.01.1948

vedr. vinduer

Bestemmelser om brannvegg/-dør

Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

Overført fra gnr 228 bnr 133.

1951/403490-1/105 Erklæring/avtale

05.03.1951

Bestemmelse om kloakkledning

Med flere bestemmelser

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Overført fra gnr 228 bnr 131.

1966/517233-1/105 Bestemmelse om gjerde

26.09.1966

Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven

Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

1984/66279-1/105 Best. om adkomstrett

20.12.1984

Bestemmelse om bruksrett

Med flere bestemmelser

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Overført fra gnr 228 bnr 131.

1984/66286-1/105 Best. om adkomstrett

20.12.1984

Bestemmelse om bruksrett

Med flere bestemmelser

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Overført fra gnr 228 bnr 421.

1985/4701-1/105 Best. om adkomstrett

24.01.1985

Bestemmelse om bruksrett

Dok. tgl. m/dbnr. 4701 - 4702.

Med flere bestemmelser

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1985/4703-1/105 Best. om adkomstrett

24.01.1985

Bestemmelse om bruksrett

Med flere bestemmelser

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Overført fra gnr 228 bnr 133.

1985/4706-1/105 Best. om adkomstrett

24.01.1985

Bestemmelse om bruksrett

Med flere bestemmelser

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Overført fra gnr 228 bnr 419.

1985/4707-1/105 Best. om adkomstrett

24.01.1985

Bestemmelse om bruksrett

Med flere bestemmelser

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Overført fra gnr 228 bnr 604.

1985/39314-1/105 Fellesobl. for bor.innsk.

01.07.1985

BELØP: NOK 31.966.000

Panthaver:Oslo Bolig Og Sparelag Al

Lnr: 1087017

1999/68011-1/105 Erklæring/avtale

23.11.1999

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:134 Snr:1-5

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:423

Gårdsromsavtale

Bestemmelse om garasje/parkering

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Bestemmelse om adkomstrett

Plikt til å utbedre eiendommen i samsvar med kommunens minstekrav

Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved direktøren for Bolig- og eiendomsetaten.

Grunndata

1857/900022-1/105 Opprettelse av matrikkelenheten

01.05.1857

OPPRETTELSE - FRADELT FRA EN ADRESSE

1986/15724-1/105 Sammenslått med denne matrikkelenhet:

07.03.1986

gnr.228 bnr.127, 131, 133, 419, 421 og 604.

Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 0301-228/134/0/1-3

Rettigheter i eiendomsrett

2000/8815-1/105 Erklæring/avtale

14.02.2000

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:126

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:423

Bestemmelse om bruk av gårdsrom

Bestemmelse om parkering

Bestemmelse om adkomstrett

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Med flere bestemmelser

Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v direktøren for bolig- og eiendomsetaten.

Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 0,- pr. 01.09.2018.

Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 37.237,- pr. 31.12.2017.

Borettslaget har ingen lån.

Andel formue

37 237

Forsikring

Tryg Forsikring

Polisenummer: 6656335

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Listen følger vedlagt. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: as@schalapartners.no eller SMS: 91 53 59 14 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.