Lørenveien 55B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Lørenveien 55B

  • 0585 Oslo
Prisantydning
4 250 000,-
Totalpris
4 385 614,-
Ligningsverdi
1 360 703,-
Fellesutgifter
3 083,- (Sentralfyring og varmtvann via fjernvarme, kabel-tv fra Canal Digital, trappevask, vaktmestertjenester, fellesforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel og kommunale avgifter.)
Beregnet totalkostnad
4 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
120 250,- (Dokumentavgift)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
715,- (Eierskiftegebyr garasje KJØPER)


135 614,- (Omkostninger totalt)


4 385 614,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
69m²
Bruksareal
69m²
Bruttoareal
74m²
Etasje
1.
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
2017
Gårdsnummer
124
Bruksnummer
269
Seksjonsnummer
47
Energimerking
C
Finn-kode
144346627
Sist endret

Eiendomsmeglerfullmektig

Marcus Egeland

+47 98 03 91 50
  • Nabolagsprofil

100%

av boligene er nyere enn 20 år

96%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

89%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

77%

har bolig mellom 60-120 kvm

Dokumenter

komplett salgsoppgave(utskriftsvennelig)

Oppdragsnummer

19-19-0090

Adresse og matrikkel

Lørenveien 55B, 0585, Oslo, Gnr.124 Bnr.269 Snr.47 Lnr.47 Orgnr.919037792 i Oslo kommune

Eier

Annika Hinrichs

Carina Hinrichs

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

69 / 69 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2017

Energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Beskrivelse

Dette er en meget attraktiv og gjennomført 3-roms selveier med en innholdsrik planløsning. Nybygg fra 2017.

Boligen har en vestvendt markterrasse på hele 19 kvm. Stilmessig har leiligheten særpreg og er svært tiltalende med sine moderne og stilrene linjer, samt smakfulle farge- og materialvalg.

•Gjennomgående god standard

•Fjernvarme

•Ingen forkjøpsrett

•Utleie tillatt

•Sentralt

•Meget barnevennlige fellesarealer og område

•Vestvendt og solrik markterrasse på 19 m² med sol til sen kveld

•Mulighet for kjøp av garasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg i kjeller (heisadkomst) for kr. 300 000,-

•Stilrent baderom

•Oppvarming (fjernvarme) og varmtvann er inkl. i felleskostnadene

•Kabel-TV og bredbånd fra Canal Digital er inkl. i felleskostnadene

•Kort vei til Grünerløkka og god offentlig kommunikasjon til resten av byen

Innhold

Leiligheten inneholder:

Romslig entré, 2 soverom med oppbevaringsmuligheter, lekkert flislagt bad/wc, moderne og stilrent kjøkken, lys og romslig stue med plass til spisebord og utgang til markterrasse.

Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca. 5,2 m² og mulighet for å kjøpe parkeringsplass i garasje.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et nyetablert og attraktivt boligområde på Løren. Løren har de senere årene hatt en voldsom utvikling, og fremstår i dag som et moderne boområde med nærhet til flere skoler, barnehager, servicetilbud og fasiliteter. Det kollektive transporttilbudet er meget bra, med blant annet nyåpnet T-banestrekning og underjordisk stasjon. I tillegg er det sykkelfelt med forbindelse over Grünerløkka til sentrum, og mot marka langs Trondheimsveien.

Løren har også parkanlegg med Peer Gynt statuer og lekeapparater, samt Kanonhallen som benyttes som kulturhus. Andre grønne lunger i gangavstand er blant annet Torshovdalen, Tøyenparken, Bjerkedalen park, friområder ved Sinsen Hageby og Valle Hovin. Hovinparken, som er under etablering, blir også et fantastisk grøntområde med blant annet vanninnstallasjoner, nye øyer/biotroper og park installasjoner og blir nærmeste nabo til Spireaveien.

Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy.

For den turglade er det ikke lang vei til Oslo skisenter Grefsenkollen. Herfra er det fine turveier inn mot Trollvannsstua og deilige badevann. På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant. Med fantastisk utsikt mot fjorden og hovedstaden har restauranten en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter og andre trivelige begivenheter.

Servicetilbud på Løren:

Løren er et spennende område med stor utvikling. Løren og omegn ligger helt på topp hva gjelder prisutvikling for bolig for hele Oslo, et resultat av god bydelssatsning. Her er et godt utvalg av forretninger og servicetilbud. Særlig bør nevnes den lekre og unike interiørbutikken Houz og den utrolig flotte butikken Blomsterpikene har skapt. God mat og drikke får man på bl.a. Sanjay, Umai Sushi, Peppes, m. fl. Meny og Rema 1000. Du finner også apotek, bokhandel, frisør, renseri etc. på Løren torg.

I gangavstand fra boligen finner du også treningssenteret STERK som er et totalhelsehus plassert sentralt på Løren. På STERK kan du trene i topp moderne lokaler med det beste utstyret markedet kan tilby. Foruten å være et treningssenter kan også STERK tilby behandling av muskel- og skjelettsystemet i form av kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopat og muskelterapeut.

Lørenparken/Peer Gynt skulpturpark ligger rett ved og er opparbeidet med flotte skulpturer, sittegrupper, lekeapparater og beplantning. Et naturlig møtested og arena for sosiale arrangement på Løren, bl.a. Lørens nabolagsfest og Lørendagen.

Nye Økern Sentrum:

Gangavstand til nye Noor kjøpesenter på Økern. Utbyggingen av senteret stater i 2018 og planlegges åpnet i 2020. Dette skal inneholde badeland, kino og et bredt utvalg handlesteder, spisesteder og kulturtilbud. Gangavstand også til nye Løren aktivitetspark og flerbrukshall som planlegges mellom Løren og Økern. Stort løft for hele området!

T-bane og buss:

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Lørenvangen og ligger ca. 150 meter fra boligen. T-banestasjonen på Løren åpnet i 2016 og er Norges mest moderne T-banestasjon. Her går linje 4 til sentrum via Nydalen og fra Økern T-bane kan du ta både linje 4 og linje 5 som går via Tøyen til sentrum.

Tidsavstander med bil:

Med bil fra Løren tar det ca. 2 min til Sinsen

2 min til Økern,

5 min til Alna Senter,

6 min til Oslo S,

29 min til Oslo lufthavn

Entré

Entré | Velkommen inn!

Malt himling. Malte vegger. Parkett på gulv. Entré med plass til garderobeskap. Romslig entré. Dørcalling.

Bad/Wc | Lekkert flislagt baderom

Malt himling. Fliser på vegg og gulv. Lekkert flislagt bad med dusjhjørne, vegghengt toalett, moderne servant med underskap og overspeil. Opplegg for vaskemaskin. Varme i gulv.

Hovedsoverom | Romslig med stor garderobe

Malt himling. Malte vegger. Parkett på gulv. Romslig soverom med stor garderobe.

Soverom II | Flere bruksmuligheter

Malt himling. Malte vegger. Parkett på gulv. Soverom med plass til garderobeskap. Flere bruksmuligheter, egner seg godt som barnerom, kontor eller gjesterom.

Kjøkken | Moderne og stilrent

Malt himling. Malte vegger. Parkett på gulv. Moderne kjøkken med stilren og minimalistisk utforming og hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys. Godt med skap- og benkeplass. Åpen kjøkkenløsning med naturlig plass til spisebord.

Stue | Romslig med store vindusflater

Malt himling. Malte vegger. Parkett på gulv. Lys og romslig stue med store vindusflater. God plass til spisebord. Utgang til markterrasse.

Markterrasse | Sydvendt

Vestvendt markterrasse på ca. 19m² med mange ulike møbleringsmuligheter.

Felleskostnader

3 083 pr. mnd. Sentralfyring og varmtvann via fjernvarme, kabel-tv fra Canal Digital, trappevask, vaktmestertjenester, fellesforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel og kommunale avgifter.

Etasje

1 etasje

Tomt

Felles tomt for sameiet. Tomt opparbeidet med busker, plenområder, diverse beplantning, lekeplass, sittegruppe, lekeplass og asfalterte gangfelt.

Garasje / Parkering

Mulighet for kjøp av garasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg i kjeller (heisadkomst) for kr. 300 000,-. Garasjeleie på kr. 200,- / mnd kommer i tillegg til felleskostnader for boligen.

Det er mulighet for å få el-billader i garasjen.

Det påløper et administrasjonsgebyr til forretningsfører på kr 697,- ved overdragelse av garasjeplassen

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 360 703 pr. 31.12.2018

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 898 532 pr. 31.12.2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert i 2017 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 69 kvm

Bruksareal: 69 kvm

Bruttoareal: 74 kvm

1. etasje:

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Sentralfyring og varmtvann via fjernvarme er inkludert i felleskostnadene. Gulvvarme på bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til X. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen servitutter eller heftelser av antatt betydning. Grunnbok kan ses hos megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 123 seksjoner.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF skadeforsikring

Polisenummer: 1485632

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: me@schalapartners.no eller SMS: 98 03 91 50 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt kr 25.000,- i fastpris. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 4 990,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Dirkete utlegg er kr. 25.000,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.