Rosenhoffgata 2M

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Rosenhoffgata 2M

  • 0566 Oslo
Prisantydning
3 550 000,-
Fellesgjeld
22 206,-
Totalpris
3 674 294,-
Ligningsverdi
802 610,-
Fellesutgifter
2 447,- (Drift og vedlikehold, tv, bredbånd, forsikring, forretningsførsel, nedbetaling av gjeld, komm. avg. m.m. Herav: Felleskostn: 2.171,- Renter: 117,- Avdrag: 159,- Ekstra felleskostn: 1.000,-)
Beregnet totalkostnad
3 550 000,- (Prisantydning)
22 206,- (Andel av fellesgjeld)


3 572 206,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
86 800,- (Dokumentavgift)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
6 190,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
199,- (Pantattest kjøper)
199,- (Panteattest kjøper)
7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))


102 088,- (Omkostninger totalt)


3 674 294,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
46m²
Bruksareal
46m²
Bruttoareal
52m²
Tomt
460m² (eiet tomt)
Etasje
2.
Antall rom
3
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
1919
Modernisert
2012
Gårdsnummer
226
Bruksnummer
42
Seksjonsnummer
9
Energimerking
G
Finn-kode
131573231
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFPartner

Joakim Torp

+47 977 08 876
  • Nabolagsprofil

99%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

99%

av boligene er eldre enn 20 år

92%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

73%

eier sin egen bolig

Dokumenter

Salgsoppgave Rosenhoffgata 2M

Finn.no: Lokalområde

#ROSENHOFF

Beregnet totalkostnad

3 550 000,- (Prisantydning)

22 206,- (Andel av fellesgjeld)

--------------------------------------------------------

3 572 206,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger

86 800,- (Dokumentavgift)

525,- (Tingl.gebyr pantedokument)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

6 190,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)

199,- (Pantattest kjøper)

199,- (Panteattest kjøper)

7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))

--------------------------------------------------------

102 088,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

3 674 294,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

46 / 46 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1919

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 460 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Beskrivelse

Velkommen til et moderne og unikt hjem i sjarmerende omgivelser på Rosenhoff! Dette er en selveierleilighet beliggende fint til i 2. etasje i en firemannsbolig. Boligen er ombygget og oppgradert i 2012 og holder en generelt god standard.

- Felleskostnader faller til 2.447 fra 01.01.19

- Koselig veranda foran inngangsparti

- Umiddelbar nærhet til trikk, T-bane og buss

- Pent bad med våtromsbevis og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel

- Varmekabler på gulv i gang, stue, kjøkken og bad

- Béton Ciré på gulv i gang, stue og soverom

- TV og bredbånd fra GET ink. i felleskostnader

- Arealeffektiv

- Adkomst til loft med ca. 20 kvm gulvareal

- Ingen forkjøp

- Utebod på ca. 4 kvm

- Hyggelig sameie bestående av 10 seksjoner

- Sentralt og rolig

Standard

Stue:

Lys og flott stue med god plass til sofagruppe, tv-seksjon, spisestue og øvrig ønsket møblement. Downlights i himling og tøffe gulv. Det er åpen løsning til kjøkken. Adkomst til loft med 20 kvm gulvareal. Her er det plassert varmtvannsbereder med waterguard.

Kjøkken:

Kjøkkeninnredning med glatte, hvite fronter og benkeplate i laminat. Lys under overskap med stikkontakter. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Frittstående komfyr med keramisk platetopp, oppvaskmaskin, kombiskap med kjøl- og fryseskap i høyskap, samt ventilator med avtrekk til kanal.

Bad:

Flislagt bad med nedsenket himling med downlights og varme i gulv. Dusjhjørne med innsvingbare dører i buet glass, veggmontert hånddusj og stort dusjhode. Helservant med glatte fronter på skuffer, samt speilskap med belysning over. Vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Mekanisk ventilasjon. Det er fremlagt dokumentasjon på prosjekterende og utførende arbeider i våtrom. Det foreligger våtromsbevis på badet som innebærer at man får dekket reparasjon av selve badet ved en plutselig skade som følge av utett våtrom. Dekningen gjelder i 4 år med forbehold om at man tegner boligkjøperpakken til IF. Se vedlagt våtromsbevis i boligrapporten.

Soverom 1:

Luftig og pent soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og ønskede oppbevaringsløsninger. Begge soverommene vender mot fellesarealer.

Soverom 2:

Dette er også et flott soverom med romslig størrelse og fin plass til dobbeltseng og øvrig møblement. Åpen garderobeløsning med skuffer, hyller og kleshengerstativ.

Entré:

Innbydende entré med plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Downlights i himling. Fra entréen har man adkomst til en koselig, felles veranda med nabo. Her er det fin plass til utemøblement og grill.

Overflater:

Gulv: Overflatebehandlet betonggulv (Beton Cire), samt fliser på bad.

Vegger: Malte glatte flater, malte murflater og fliser på bad.

Tak: Malte glatte flater. Downlights i stue, entré og på bad.

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet på Rosenhoff, rett ovenfor Carl Berners plass og med kort vei til alt av nødvendige fasiliteter. I nærmiljøet er det et godt utvalg av forretnings- og servicetilbud. Rett utenfor døren finner du også SATS/Elixia og Bare Trening treningssenter, samt flere butikker, serveringssteder og et rikt kollektivtilbud. Fra Rosenhoffgata 2M er det dessuten gangavstand til blant annet Grünerløkka, Tøyen, Torshov, Sentrum m.m. I umiddelbar nærhet finner du flere hyggelige serveringssteder som f.eks Ti'Punch som byr på deilig mat og god stemning, flere thai/sushi-restauranter, indisk, kebab og pizza.

Dagligvarebutikker i nærheten er Rema 1000, Meny, Kiwi, søndagsåpen Joker og Bunnpris. Ellers finner du også W.B. Samson, Narvesen, 7-11, Vita, Elkjøp, apotek m.m. rett nede i gaten. Kort vei til Storo Storsenter med et rikelig shoppingutvalg. Det er gangavstand til Rodeløkka med sin sjarmerende trehusbebyggelse og nostalgiske atmosfære. Går du et par minutter til kommer du til Grünerløkka som er kjent for sine mange hyggelige kafeer, restauranter og utesteder. Noen som er verdt et besøk er blant annet The Nighthawk diner, Südøst, Munchies, Delicatessen, Villa Paradiso etc. Populære utesteder som Ryes, Aku Aku, Blå og Parkteatret.

Det er mange flotte grøntområder i nærheten. Populære Ola Narr / Tøyenparken er perfekt for soling og grilling på sommerstid samt aking og lek på vinteren. I Tøyenparken arrangeres også Øyafestivalen i august hvor flere kjente og internasjonale artister inntar scnenen. Botanisk Hage ligger også i nærheten og blomstrer flott på vår- og sommeren. Videre finner man Torshovdalen, folkerike Sofienbergparken og Birkelunden med søndagsmarked og andre arrangementer i gangavstand. Forøvrig er det flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva. Er det ønskelig med litt annen type aktivitet kan man besøke Tøyenbadet, Naturhistorisk museum eller Munchmuseet.

Det er trikke- og busstopp på Rosenhoff, og 2 minutter unna ligger Carl Berner som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon i Oslo. Her finner du T-banestasjonen (Carl Berner) med linjer til Nydalen (BI), Blindern, Ullevål, Sentrum m.m. Samt flere trikk- og bussforbindelser ved Carl Berner-krysset, som bl.a. 20, 21, 28, 31 og 57 bussen samt 17-trikken. Både nattbuss og flybuss.

Felleskostnader

2 447 pr. mnd. Drift og vedlikehold, tv, bredbånd, forsikring, forretningsførsel, nedbetaling av gjeld, komm. avg. m.m.

Herav:

Felleskostn: 2.171,-

Renter: 117,-

Avdrag: 159,-

Ekstra felleskostn: 1.000,-

Tomt

Eiet tomt: 460 m². Fra gangvei er det adkomst til gårdsplass, fellesarealer og inngangsparti. Fellesarealene er opparbeidet med asfalt og beplantning.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 802 610 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 568 352 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Firemannsbolig på 2 etasjer med kjeller. Småhus/ firemannsbolig oppført med bærende mur- og trekonstruksjoner. Etasjeskillere i støpt betong. Grunnmur i naurstein/ mur. Yttervegger er pusset og malt mur på fasaden. Saltak konstruksjon i tre. Yttertaktekking er metallplater. Vinduer i 2-lags glass fra 2007. Brannsertifisert dør med lås.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra 1897 på våningshuset. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Det foreligger ferdigattest for ombygging til bolig gjeldende Rosenhoffgata 2 K-L-M-N, datert 25.10.2012. Dokumentene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 46 kvm, Bruttoareal: 52 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming er elektrisitet og gulvvarme på bad.

Adkomst

Adkomst fra Rosenhoffgata. Det vil bli skiltet fra Schala & Partners ved annonserte visninger.

Bevaringsverdig

Eiendommen er oppført på Byantikvarens liste som bevaringsverdig.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge

vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og

adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst

ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

1960/510025-1/105 Erklæring/avtale 10.06.1960

Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Overført fra: 0301-226/42 Gjelder denne registerenheten med flere

1998/69094-1/105 Erklæring/avtale 23.11.1998

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:227 Bnr:464

Bestemmelse vedr. fjerning av vinduer

Kan ikke slettes uten samtykke fra byutviklingskomiteen

v/plan-og bygningsetaten i oslo.

Overført fra: 0301-226/42 Gjelder denne registerenheten med flere

2011/1032583-1/200 Seksjonering 09.12.2011

opprettet seksjoner: snr: 9

formål: Bolig

tillegsdel: Bygning

sameiebrøk: 45/543

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet er stiftet 09.12.2011 og registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund den 04.03.2013 med organisasjonsnummer 999 666 884. Sameiet består av 10 seksjoner i Rosenhoffgata 2, fordelt på 2 bygg. Seksjon 1-6 er i forbygningen og seksjon 7-10 i bakbygningen.

Eiendomsnøkkelen forvaltning AS utfører forretningsførsel i sameiet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel formue for denne leiligheten: kr 17.406,- pr 31.12.2017

Andel gjeld for denne leiligheten: kr 22.206,- pr 01.10.2018

Spesifikasjon av lån:

Långiver: Sparebank Bien

Rentesats: 5,80%

Type: Annuitetslån

Innfrielsesdato: 31.05.2027.

Totale Lånet i Sameiet: kr 89.570,-

Andel av saldo: kr 22.206,- pr 01.10.2018

Nedbetalingsplan ligger vedlagt i salgsoppgaven.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

W.R. Berkely

Polisenummer: 100478.6.

Regnskap

Årsresultatet for 2017 viste et underskudd på kr. 128.731,-. Sameiet har gjort tiltak med økning av felleskostnader for å bedre resultat/økonomi. Disponible midler pr. 31.12.2017 var 176.464,-.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Normalt tillatt.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jt@schalapartners.no eller SMS: 97 70 88 76 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.