Sandakerveien 22B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Sandakerveien 22B

  • 0473 Oslo
Prisantydning
4 000 000,-
Totalpris
4 122 649,-
Ligningsverdi
1 011 109,-
Fellesutgifter
2 410,-
Beregnet totalkostnad
4 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
108 000,- (Dokumentavgift)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))


122 649,- (Omkostninger totalt)


4 122 649,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
50m²
Bruksareal
50m²
Bruttoareal
55m²
Tomt
6 340m² (eiet tomt)
Etasje
4.
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
2013
Gårdsnummer
225
Bruksnummer
241
Seksjonsnummer
135
Energimerking
B
Finn-kode
139004582
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Lene Brekken

+47 98 02 97 44

PartnerEiendomsmegler

Oscar André Halsen

+47 45 24 08 17
  • Nabolagsprofil

98%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

93%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

71%

av boligene er eldre enn 20 år

64%

eier sin egen bolig

Dokumenter

Salgsoppgave Sandakerveien 22 B

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

50 / 50 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2013

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selgers energiforbruk har vært ca. 3.000,- kr i året.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Beskrivelse

Lekker 3-roms selveier beliggende høyt og fritt til i 4. etasje i populære Torshov Torg. Leiligheten har luftige rom, svært arealeffektiv planløsning, god standard og en flott balkong på 6 kvm. Dette er en fantastisk leilighet for urbane mennesker! Her har du fordelen av å bo med kort avstand til alt av servicetilbud, samtidig som du er skjermet fra trafikk og kun er en kort spasertur fra grønne og rolige omgivelser. Moderne, stilrent med store vinduer og godt med lys som sørger for økt romfølelse, og et svært luftig inntrykk.

- Populært og moderne nybygg fra 2013

- Balkong på 6 kvm

- Svært effektiv planløsning

- Perfekt utleieobjekt

- Svært velholdt og lite brukt leilighet

- Heis

- Fyring, varmtvann, kabel-tv og internett (fiber) inkludert

- Godt med oppbevaringsmuligheter i leiligheten

- Barnevennlige fellesarealer og området

- Gode muligheter for kjøp/leie av garasjeplass*

- Bod på 3 kvm

- Beliggende rolig til i et populært sameie

Innhold

Leiligheten inneholder:

Romslig entré, 2 soverom med garderobeskap, lekkert flislagt bad/wc, kjøkken med integrerte hvitevarer, stue med god plass til spisebord og utgang til stor balkong på 6 kvm.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 3 m².

Beliggenhet

Leiligheten ligger på Torshov, rett på oversiden av Akerselva og Myhrens verksted. Torshov Torg er et moderne boligprosjekt fra 2012 med 216 seksjoner i karré-bebyggelse. Mellom husene ligger torget, som er beplantet og er det naturlige samlingspunktet i Torshov Torg. Her er det fokusert på trygghet og lett tilgjengelighet for alle beboerne.

Det som gjør Torshov så perfekt er følelsen av å bo i et svært hyggelig område samtidig som du har alt du trenger rundt deg. Rett i nærheten har du Trikkestallen, Grisen, Hvaskjer og Soria Moria med både teater og restaurant (Cosmopolite jazzscene og Torshovteatret). Grünerløkka ligger ti minutter unna med sitt yrende uteliv og spisesteder. Her har du Ringen Kino som er et av Oslos beste kinoanlegg.

Torshov Torg med Rema 1000, apotek og postkontor i første etasje. Koselige kafeer i nærheten som Kaffebrenneriet og Åpent Bakeri. Alt av servicetilbud; Hudpleie, Deli de Luca, små interiør og klesbutikker, slakter Strøm-Larsen også kun noen få minutter unna. Blomsterbutikker, samt vinmonopol og bibliotek 5 min unna på Sandaker senter. I gangavstand finner du Storo Storsenter med alt du trenger av servicetilbud og BI Nydalen.

Leiligheten og bygården ligger dessuten rett ved friområdene Torshovparken og Torshovdalen som egner seg godt til pikniker, soling og rekreasjon. I tillegg ligger også blant annet Akerselva i gåavstand fra leiligheten. Det er også kort avstand til flere idretts-/fritidstilbud som fotballbane, tennisbane, beachvolley, minigolf og flere treningssentre (Myhrens Sportssenter med klatreveggen, Sats Sagene, Sats Storo, Sats Nydalen, Elixia og Ringnes Park). Skøytebane vinterstid ved Torshovparken.

Godt kollektivtilbud:

Meget god bussforbindelse (nr. 20 til Majorstua/Skøyen, 30 til Nydalen og Bygdøy gjennom sentrum (med busstopp i Torshovparken ca. 2 min unna leiligheten). Buss nr. 21 (Aker Brygge/Helsfyr) fra Chr.Michelsens gt. Det går nattbuss (20 bussen fra sentrum) og trikk nr. 12 ikke mange minutter fra leiligheten. Det er sykkelstativ hvor man kan leie sykler om sommeren rett ved ring 2. Trikk (nr. 11, 12 og 13) går like i nærheten med nærmeste stopp på Torshov og Biermannsgate, begge 5 min unna. Nærmeste T-bane er Carl Berner (ca. 8 min gangavstand eller to busstopp). Flybussekspressen går til Gardermoen i Christian Michelsens gate - busstopp Vogts gate (2 min unna), hver halvtime. Buss 28 går også fra holdeplassen i Vogts gate til Fornebu/Helsfyr.

Entrè

Lys og innbydende entré som umiddelbart gir et godt førsteinntrykk. Det er god plass til oppbevaringsmøblement for yttertøy og sko. Her er det adkomst via felles trappegang med heis, samt er det callinganlegg i entréen.

Stue

Velkommen til en meget koselig stue som har lyse og fine flater. Her er det store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys inn i boligen. Dette sammen med en svært funksjonell og romslig romløsning, sikrer en meget luftig atmosfære. I stuen er det også gode møbleringsmuligheter. Her har du plass til både sofagruppe, tv-seksjon og en liten spisegruppe i perfekt tilknytning til både stue- og kjøkkendel.

Bad

Flislagt og delikat bad fra byggeår. Badet inneholder: flislagte gulv og vegger, servantskap med glatte fronter, servant med ett greps armatur fra Oras, innmurt speil og vegghengt toalett. Videre inndeholder badet dusjnisje med innfellbare glassdører, veggmontert hånddusj og avtrekksventil med mekanisk avtrekk. Plass og opplegg til vaskemaskin samt varmekabler i gulv.

Kjøkken

Leiligheten har et nøytralt og velholdt kjøkken med stilren kjøkkeninnredning og godt med arbeidsplass/oppbevaringsplass. Kjøkkeninnredningen består av glatte fronter, laminat benkeplate og nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur fra Oras. Videre innholder kjøkkenet nedfelt induksjonstopp (komfyrvakt) fra Whirlpool med Villavent ventilator koblet til felles mekanisk avtrekk samt hvitevarer som Whirlpool komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap. Kjøkkenet og leiligheten i sin helhet er kun benyttet som sekundær bolig og fremstår derfor som velholdt og svært lite brukt.

Balkong

Fra stuen har du utgang til en romslig balkong på 6 kvm. Her har du god plass til utemøbler som en hyggelig sittegruppe og grill. Nydelige solforhold med sol fra tidlig morgen til ca. kl 15.00 på sommerstid.

Soverom

Lyst og romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng. Godt med oppbevaringsplass i to stk. garderobeskap. Plassbesparende og funksjonell løsning med skyvedører inn fra stue.

Soverom 2

Soverom to fremstår innbydende og koselig med plass til seng og garderobeskap. Svært velholdte overflater med en pen parkett på gulv og lys vegger/himling.

Felleskostnader

2.410,-/mnd. Herav: oppvarming og varmtvann via fjernvarme, kabel-tv og bredbånd fra Canal Digital, trappevask, vaktmestertjenester, drift og vedlikehold, felles forsikring, forretningsførsel og kommunale avgifter.

Etasje

4. etasje

Tomt

Areal: 6 340 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

*Det selges og leies jevnlig ut plasser i garasjesameiet tilknyttet Torshov Torg. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 011 109 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 639 991 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Anticimex, datert 23.01.2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 55 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

Oppvarming

Vannbåren varme til radiatorer og gulvvarme på bad. Oppvarming og varmtvann inkl. i felleskostnadene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-3997 av 24.09.2003. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). Det rives, bygges og rehabiliteres i området. Reguleringssak - Sandakerveien 16 - Reguleringsforslag. Mottatt sak 29.08.2011 . Status: Planforslag. Forslagsstiller foreslår å omregulere Sandakerveien 16 fra industri til bolig med barnehage .Planen åpner for etablering av ca. 90 boliger og en fire/fem - avdelings barnehage. Det åpnes også for offentlig eller privat tjenesteyting i første etasje mot Sandakerveien. Bygningene foreslås oppført i 6 etasjer mot Sandakerveien, 7 etasjer mot gårdsrom og 8 etasjer mot fellesavkjørsel ve d Marcus Thranes gate 4. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen heftelser eller servitutter av antatt betydning. Grunnbok kan ses hos megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 214 boligseksjoner, 1 næringsseksjon og 1 garasjeseksjon.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

CODAN

Polisenummer: 480198055

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: integrerte hvitevarer på kjøkken.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: lb@schalapartners.no eller SMS: 98 02 97 44 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 8 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.