Vøyensvingen 10

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Vøyensvingen 10

  • 0457 Oslo
Prisantydning
5 300 000,-
Totalpris
5 443 399,-
Ligningsverdi
1 210 937,-
Fellesutgifter
3 405,- (Kommunale avgifter, felles forsikring, fjernvarme (fyring og varmt vann), grunnpakke kabel-tv, trappevask.)
Beregnet totalkostnad
5 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
128 750,- (Dokumentavgift)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)


143 399,- (Omkostninger totalt)


5 443 399,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
61m²
Bruksareal
61m²
Bruttoareal
67m²
Etasje
3.
Antall rom
3
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
2016
Gårdsnummer
219
Bruksnummer
5
Seksjonsnummer
3
Energimerking
G
Finn-kode
140056129
Sist endret

Eiendomsmegler

Carl Uthus

+47 923 05 923
  • Nabolagsprofil

97%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

77%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

65%

har bolig mellom 60-120 kvm

64%

av boligene er eldre enn 20 år

Dokumenter

Salgsoppgave Vøyensvingen 10
Salgsoppgave Vøyensvingen 10

BRA/PROM

61 / 61 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2016

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. x.000 kwh.

Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. x.000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Ja/ Nei

Tomt

Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Beskrivelse

Velkommen inn i en ny og romslig leilighet med arealeffektiv planløsning, moderne og tidsriktige løsninger.

Store vindusflater og dels åpne løsninger gjør denne leiligheten til en lys og luftig leilighet. Med sine 2 soverom, og åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet gir en svært god romfølelse som bader i lys. Flere franske balkonger og en fantastisk felles takterrasse over to plan med 360 graders utsikt og mye sol. God størrelse på alle rom gjør at du enkelt kan innrede etter eget ønske og behov, hvilket gjør at boligen framstår som funksjonell og særdeles attraktiv.

Ny og lekker 3-roms hjørneleilighet i 3.etg

Nybygg fra 2016 med 5 års nybygg garanti

Stor felles takterrasse med gode solforhold året rundt

Svært god intern beliggenhet i sameiet

Innbydende entré med dørcalling og skyvedørsgarderobe

Stilren og moderne HTH kjøkkeninnredning med høykvalitets integrerte hvitevarer og kjøl/frys fra Siemens

Tiltalende stue med store vindusflater og gode møbleringsmuligheter

To romslige soverom med god plass. Walk in closet fra hovedsoverommet

Leiligheten disponerer en romslig bod på 5 kvm

Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon sikrer godt inneklima

Fjernvarme (fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene)

1-stavs parkett i alle rom

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning sørger for lav strømregning

Mulighet for å overta leie av parkeringsplass i garasjeanlegg

Innhold

Leiligheten inneholder:

Entré med skyvedørsgarderobe, flislagt bad, 2 romslige soverom hvorav hovedsoverom med walk-in closet, moderne kjøkken og stue med åpning til franke balkonger. Leiligheten disponerer en kjellerbod.

Beliggenhet

Leiligheten har en rolig og tilbaketrukket beliggenhet i et etablert og meget attraktivt boligområde i Iladalen mellom Grünerløkka, St. Hanshaugen, Sagene og Torshov. Rett i nærheten ligger Alexander Kiellands plass, som de siste årene har gått gjennom en omfattende forvandling og nå fremstår som et pulserende treffpunkt for flere av de nærliggende bydelene. Ikke minst ligger berømte Vulkan få minutters gange fra eiendommen - et populært område med blant annet stort matmarked, treningssenter og konsertlokaler.

Leiligheten ligger rett ved "Mølla" med idylliske omgivelser, som den gamle trehusbebyggelsen langs Akerselva og gågatene i Maridalsveien og Våghalsen. Det historiske fabrikkområdet ved elva huser nå blant annet Sagene bryggeri. Like ved ligger Beierbrua med Månefisken og Hønse-Lovisas hus i hver sin ende.

Butikker og servicetilbud: Her er du nære alt du skulle ønske deg av kafeer, matbutikker og andre servicetilbud! Søndagsåpen Joker holder til rett over gaten. I tillegg har du Coop Mega og Rema 1000 innen fem minutters gangavstand. Kiwi og Meny går du til på under ti minutter. I Kiellands hus, som ligger under fem minutter unna boligen, finner du blant annet apotek, vinmonopol og bokhandel, i tillegg til matbutikk (Mega).

Den koselige bydelsrestauranten Tranen med Åpent Bakeri og Lofthus Pizza er kun noen få minutter fra leiligheten. Mathallen på Vulkan er også en fin møteplass for alle som er opptatt av god mat og kulinariske opplevelser! På sommeren er Alexander Kiellandsplass en stor piazza med kveldsol på mange av uteserveringene.

På ti minutter går du til Grünerløkka, St. Hanshaugen, Torshov eller Sagene. Her finner du "alt" av kafeer, restauranter, utesteder, butikker og andre servicetilbud. Det er også gangavstand til sentrum.

Offentlig kommunikasjon: Svært god offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet, med tilknytning til hele Oslo i alle himmelretninger.

- Vøyenbrua (ca. 5 minutters gange) Buss 28 og Flybussekspressen

- Alexander Kiellands plass (ca.5 minutters gange): Buss 21, 33, 34, 54

- Biermannsgate (ca. 7 minutters gange): Trikk 11, 12, 13

- Sagene (ca. 12 minutters gange): 20, 37, 34 og 54

Parker: Rett utenfor leiligheten har du din egen grønne oase, Iladalen park, en stor, flott park, tilbaketrukket fra all biltrafikk. I tillegg er det flere flotte turmuligheter langs Akerselva, og du har Møllaparken og Cubaparken for rekreasjon i umiddelbar nærhet. Det er også kort vei til Birkelunden, Sofienbergparken, St. Hanshaugen, Myraløkka, Torshovparken og Torshovdalen.

Trening: For den treningsglade er det gangavstand til både Elixia, SATS og Gym Ila. I tillegg til flotte joggemuligheter langs Akerselva og kort vei til Nordmarka. Titalls muligheter for idrett holder til innenfor 2km, slik som Sagene Idrettsforening, Fagerheim Tennis, samt Sagene og Oslo squashklubb for å nevne noen.

Skole og barnehage: Boligen ligger i bydel Sagene, og sogner til Sagene Skole, som ligger under 5 minutter gange unna. Foss videregående er den nærmeste VGS, men også Edvard Munch og Elvebakken er videregående skoler med attraktive studietilbud med umiddelbar nærhet. Boligen har kort vei til en rekke barnehager med ulike profiler.

Entré

God plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy i skyvedørsgarderobe. Det er brann- og lydkvalifisert entrédør til leiligheten og det er dørcalling.

Stue

Malte vegger. Parkett på gulv. Stor og åpen stue med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys, dette i kombinasjon med en 2.5m takhøyde gir rommet en luftig følelse. Naturlig plass og skille mellom spisebord og sofaseksjon gjør det lett å møblere. Vannbåren varme i gulv. For en god og lun atmosfære det er i dette rommet!

Kjøkken

Kjøkken: Grå, foliert luksuriøs og moderne kjøkkeninnredning med glatte skapdører og skuffefronter. Godt med skap og benkeplass. Glassplate mellom benk og overskap. Kjøkkenvifte med avtrekk ut i kanal. Integrert kjøleskap, fryser, komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Vaskekum nedfelt i laminat benkeplate. Det er montert lekkasjestopper i kjøkkenbenken.

Bad

Baderom: Fliser på vegger og gulv med varmekabler. Opplegg for vaskemaskin. Hel servantplate med servantskap. Speil med lys. Downlight med dimmer. Veggfestet toalett med skjult sisterne og softclose sete. Avtrekk fra sentralt anlegg. Hjørnedusj med innfellbare glassdører. Nedsenket gulv i dusjen. Rør-i-rør system med tilfredsstillende fordelerskap i soverom. Dukmembran er registrert i klemring i sluk. Taksthuset har foretatt fuktsøk i vegger. Fuktindikatoren viste ikke utslag. Vannrør i rør-i-rør system og soil og pvc avløpsrør. Sprinkleranlegg er installert

Takterrasse

Stor felles takterrasse over to plan hvor det er gode solforhold hele året. På terrassen er det flere sittegrupper og en felles grill. Kun 12 leiligheter deler på takterrassen som er delt opp med noen skillevegger og beplantning så man kan sitte litt usjenert i grupper.

Soverom

Hovedsoverommet er lyst og romslig og har godt med innebygd skapplass. Øst-vendt vindu slipper inn godt med naturlig lys hvis ønsket. God plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Rikelig med oppbevaringsmuligheter i walk in closet tilknyttet soverommet.

Soverom II

Lyst og pent soverom, perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor. Plass til seng og garderobeskap, eller eventuelt et skrivebord og bokhylle.

Soverom 2

Gulv: Parkett. Fliser på badet.

Vegger: Gjennomgående med malte flater. Fliser på bad.

Himling: Malte himlinger. Downlights i entre og bad.

Felleskostnader

3 405 pr. mnd. Kommunale avgifter, felles forsikring, fjernvarme (fyring og varmt vann), grunnpakke kabel-tv, trappevask.

Etasje

3. etasje

Tomt

Uteplass for eiendommen består av takterrassen som går over to plan.

Garasje / Parkering

Selger leier i dag en garasjeplass i underjordisk garasjeanlegg rett over gata. Denne kan overdras av ny kjøper for kr. 1.550 pr. måned.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 210 937 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 359 371 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Fundamentert med betong til faste masser/fjell. Stål/tre- og murkonstruksjon forblendet med fasadeplater samt pusset og malt. Betong etasjeskillere. Drenering fra byggeår. Balkongdører med 3-lags glass produsert i 2015. Flatt tak antatt tekket med takpapp/folie.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra byggår. Ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 61 kvm, Bruttoareal: 67 kvm

3. etasje:

Bruksareal: 61 m².

Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: stue, kjøkken, entre, bad og 2 soveorm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

Oppvarming

Vannbåren varme i alle oppholdsrom. Varmekabler på baderom.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Ingen kjente

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

14.04.2015 320197 Bestemmelse om gjerde. Overført fra:Knr: 0301 Gnr: 219 Bnr: 5. Gjelder denne

registerenheten med flere

14.04.2015 320197 Erklæring/avtale. Overført fra:Knr: 0301 Gnr: 219 Bnr: 5 Rettighetshaver:Hafslund Nett

As. Org.nr: 980489698. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Gjelder denne

registerenheten med flere

14.04.2015 320197 Erklæring/avtale. Overført fra:Knr: 0301 Gnr: 219 Bnr: 5. Rettighetshaver:Oslo

Kommune. Org.nr: 958935420. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv. Gjelder

denne registerenheten med flere

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av totalt 12 seksjoner. Et lite intimt og koselig sameie med et velfungerende styre iflg. selger.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet er p.t ingen gjeld.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Forsikring

Frende Forsikring

Frende Forsikring

Polisenummer: 693714

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: cu@schalapartners.no eller SMS: 92 30 59 23 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,80 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 5 300,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.