Bakkegata 6 E

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Bakkegata 6 E

  • 1724 Sarpsborg
Prisantydning
2 400 000,-
Totalpris
2 414 412,-
Fellesutgifter
1 000,- (Stipulert)
Beregnet totalkostnad
2 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
5 420,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)


14 412,- (Omkostninger totalt)


2 414 412,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
73m²
Bruksareal
73m²
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
2018
Gårdsnummer
1
Bruksnummer
1867
Seksjonsnummer
3
Finn-kode
148350132
Sist endret

Daglig lederEiendomsmeglerPartner

Dag Thomas Svendsen

+47 95 96 61 39
  • Nabolagsprofil

27%

er gift

27%

er barnefamilier

12%

har høyskoleutdanning

33%

har inntekt over 300.000

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for 2019.

Beskrivelse

Nytt, moderne og stilrent! Ikke bruk tiden på oppussing og vedlikehold, bo bekymringsløst

Møller & Partners presenterer Bakkegata 6 E som er leilighet nr. 3 (5 stk. solgt).

Leiligheten ligger i høy 1. etasje og er adskilt fra hovedbygget med kun en gjenboer i underetasje. Usjenert steinlagt uteplass ved inngangsparti. Bygget og boenhetene er oppført med fokus på arealeffektive løsninger og har flere gode fasiliteter med blant annet parkeringskjeller, egen utvendig inngang, god planløsning og moderne uttryk med normal standard. Store vindusflater hvor flere strekker seg ned til gulvet, som igjen gir godt med lysinnslipp, kombinert med lyse tidsriktige innredninger. Beliggenheten er meget sentral med gangavstand til Sarpsborg sentrum og ikke minst utkjøring på E6 like i nærheten.

Innhold

Leiligheten er beliggende i høy 1. etasje med egen utvendig inngang.

2. stk. soverom, åpen kjøkken og stueløsning, bad og bod. Parkering i parkeringskjeller med 1 stk. biloppstillingsplass. Utebod på ca. 3 kvm.

Standard

Kjøkken: Innredning fra Kvik med hvite slette fronter. Integrerte hvitevarer som stekovn, oppvaskmaskin og induksjon platetopp. Kjøkken har åpen løsning ut mot stuen og har god plass til spisebord.

Bad 1. etasje: Fliser på gulv og vegg. Romslig dusj med glassvegger og regndusj garnityr. Hvit baderomsinnredning med servant. Opplegg for vaskemaskin. WC. Varmekabler på gulv.

Soverom: 2 stk. soverom. Rommene har god størrelse hvor masterbedrom har god plass til dobbeltseng. Muligheter for garderober.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Sandesund, en eldre bydel sentralt i Sarpsborg. Det er gangavstand til sentrum og byens fasiliteter. Fra leiligheten er det også gangavstand til butikker, skoler, idrettsanlegg og de fasiliteter en har behov for. Området har også kort vei til offentlig kommunikasjon, samt påkjøring til E6. I nærområdet er det også flere muligheter for trening med et variert turterreng og Glommastien mot Fredrikstad. Området i nærheten - "Pæddekummen" - ved elven Glomma er nylig oppgradert med bryggeanlegg, sitteplasser mm

Tomt

Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Felleskostnader

Alle leiligheten er d.d. ikke ferdigstilt det er således stipulert en mnd. felleskostnad på kr. 1.000,- pr. mnd. Dette skal i hovedsak dekke fellestrøm og noe vedlikehold. Kommunale utgifter, eiendomsskatt, mv. tilkommer. Felleskostnader er stipulert og kan variere avhengig av hva sameiet bestemmer skal inkluderes i fellesutgiftene.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2018

Antall soverom

2

Byggeår

2018

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest d.d. og det forutsetter at dette er på plass før innflyttning

Boligens areal

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 73 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

El. oppvarming.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Sarpsborg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.