Øvre Langgate 28

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Øvre Langgate 28

  • 3110 Tønsberg
Prisantydning
1 790 000,-
Totalpris
1 845 222,-
Ligningsverdi
373 322,-
Fellesutgifter
896,- (Felleskostnader går til dekning av bygningsforsikring, forretningsførsel, kommunale avgifter mm. Se regnskap.)
Beregnet totalkostnad
1 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
47 500,- (Dokumentavgift)


55 222,- (Omkostninger totalt)


1 845 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
44m²
Bruksareal
44m²
Bruttoareal
51m²
Tomt
200m² (eiet tomt)
Etasje
2.
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
1876
Modernisert
2000
Gårdsnummer
1002
Bruksnummer
299
Seksjonsnummer
2
Energimerking
G
Finn-kode
77874175
Sist endret

EiendomsmeglerPartner

Jeanette Sørvik

+47 902 39 540

Dokumenter

Salgsoppgave Øvre langgate 28

Beskrivelse

Selveierleilighet i klassisk bygård.

Innhold

Leiligheten er beliggende i 2. etasje og inneholder foruten felles inngang/oppgang:

Entrè, praktisk og stilig kjøkken i åpen løsning og i forbindelse med stuen, stue, soveromsgang, 2 soverom, dusjbad/wc med opplegg for vaskemaskin.

Standard

Nydelig og sjarmerende leilighet med en super beliggenhet, midt i Tønsbergs idylliske gate. Tidsriktig kjøkken i helhvitt med integrerte hvitevarer i rustfritt stål som komfyr, keramisk topp, oppvaskmaskin og kjøleskap under benk - alle hvitevarer av type Bosch. Gulvene er belagt med laminat. På veggflatene er det benyttet malt panel og malte flater. Badet er flislagt. Porttelefon. Taket/himlingen er nedforet. Mange vinduer i sjarmerende og tilpasset stil til huset og dens fasade - dette gjør at mye fin lys strømmer inn og man kan enkelt se utover omgivelsene. Leiligheten er gjennomgående, mot øst og vest. Det vises i sin helhet til vedlagt boligsalgsrapport. Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Øvre Langgate 28 har en særdeles sentral og fordelaktig beliggenhet i en populær gate i Tønsberg sentrum.Området har fått et urbant tilsnitt med bebyggelse preget av noe forretninger, caféer, velstelt leilighetsbebyggelse, eldre trevillaer og ikke minst en rekke parker og friarealer. Her bor du helt innpå lokale caféer og dagligvareforretninger. Nær umiddelbar gangavstand til alt Tønsberg sentrum har å by på; forretningssentrum, Brygga med sitt yrende restaurantliv, jernbanestasjonen, svømmehall, rutebilstasjon, Farmandstredet, Sykehuset i Vestfold m.m. I tillegg kort avstand til blant annet

Gunnarsbøparken, Slottsfjellet, Nordbyen, Frodeåsen og Grevestien for rekreasjon og fine turmuligheter. Det er god offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med ca 500 meter til Tønsberg Rutebilstasjon med bussavganger til hele Vestfold. Til jernbanestasjonen er det knappe 700 meter med tilgang til tog på Vestfoldbanen samt TIMEekspressen til Tjøme/Oslo.

Etasje

2 etasje

Tomt

Eiet fellestomt.

Garasje / Parkering

Vanlig gateparkering. Det kan være muligheter for å leie garasjeplass i garasjeanlegget Conradisgate 5. Ta kontakt med megler for mer info.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 373 322 pr. 31.12.14

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 895 973 pr. 31.12.14

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 25.02.2016 for bruksendring fra 1 til 4 boenheter (inkludert snr.2). Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 51 kvm

2. etasje:

Bruksareal: 44 m².

Primærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, stue, bad, gang og to soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler i badet.

I beboelsesrom hvor det ikke finnes panelovner/ annen oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Løpende kostnader

Selger har ikke bebodd leiligheten og har kun hatt den for utleie. Selger kan dermed ikke oppgi beløp på faste kostnader utenom felleskostnader.

Adkomst

Fra Tønsberg torv følger man Øvre Langgate østover og eiendommen ligger på høyre side - se etter tilsalgsskilt.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, forretning, kontor iht. reguleringsplannr.145 "Møllebakken" vedtatt 10.11.1983. Leilighetskomplekset ligger i et område som er bevaringsområde. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Øvre Langgate 28 består av 4 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner. Se vedtekter og husordensregler for sameiet.

Styreleder i sameiet er Arne Morsund.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp. Seksjonens eierbrøk er 42/305.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er gjort oppgradering/ rehabilitering av bygget i senere tid for å få på plass ferdigattest for boligene. Det er isolert mot støy/brann, hele bygget er fullsprinklet og det er installert brannsvarslingsanlegg.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.