Øvre Langgate 8

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Øvre Langgate 8

  • 3110 Tønsberg
Prisantydning
2 690 000,-
Totalpris
2 773 400,-
Ligningsverdi
567 534,-
Fellesutgifter
1 250,- (kom.avgifter, bygningsforsikring og strøm fellesarealer.)
Beregnet totalkostnad
2 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
74 500,- (Dokumentavgift)


83 399,50 (Omkostninger totalt)


2 773 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
73m²
Bruksareal
73m²
Bruttoareal
78m²
Tomt
427m² (fellestomt)
Etasje
2.
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
1983
Gårdsnummer
1002
Bruksnummer
332
Seksjonsnummer
3
Energimerking
E
Finn-kode
114197950
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Ola Norderhaug

+47 47 41 41 20

Dokumenter

Energiattest
Salgsoppgave web

BRA/PROM

73 / 73 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Beskrivelse

Velkommen til Øvre Langgate 8 - presentert av Ola Norderhaug i Bakke Sørvik & Partners

En lys, gjennomgående 3-roms selveierleilighet i 2.etasje med egen inngang i sjarmerende bakgård. Ved inngangspartiet har leiligheten uteplass hvor en kan sitte å nyte ettermiddagssolen. Leiligheten disponerer egen garasjeplass og sportsbod. En god planløsning med store vindusflater, gir gode innvendige lysforhold. Bo sentralt i Tønsberg sentrum, med kort vei til alt som er viktig i hverdagen!

Innhold

Inneholder: P-rom: 73 kvm: vindfang, gang, to soverom, bad og stue/kjøkken i åpen løsning.

- Gjennomgående 3-roms selveier

- Egen garasjeplass

- Vedovn

- Solrik uteplass

- Tiltalende og praktisk kjøkken

- En god planløsning

- Store vindusflater gir gode lysforhold

- Lave felleskostnader

- Veldrevet sameie

- Sentral, men likevel rolig beliggenhet midt i sentrum

- Mulighet for utleie

- Egen sportsbod i indre gårdsrom

Standard

Entre | Velkommen inn!

Tiltalende og romslig entre som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Egen uteplass mot vest rett utenfor inngangsdøren.

Stue | Store vindusflater og mye lys

Lys og fin stue med store vindusflater og koselig vedovn fra 2010. De siste årene har boligen blitt pusset opp og malt opp i delikate farger. Stuen har store vindusflater og åpen løsning til kjøkkenet. Stuen er det naturlige oppholdsrommet både for rolige TV-kvelder i sofaen eller hyggelige måltider med venner og familie.

Kjøkken | Moderne og stilrent

Moderne, påkostet kjøkken fra 2012 med god skap- og benkeplass. Åpen løsning mellom stue og kjøkken gir en god romfølelse. Kjøkkenet består av integrert komfyr, mikrobølgovn, kaffemaskin, side-by-side kjøleskap og oppvaskmaskin. Varmtvannstanken ble også skiftet ut i 2012 og automatisk stoppeventil/ magnetventil for vanntilkobling til vask/kjøleskap ble installert av rørlegger.

Soverom I | Romslig med walk-in-closet

Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, samt praktisk walk-in-closet. Soverommet vender mot rolig gårdsrom. Malt betonghimling, nymalte vegger og parkett på gulv.

Soverom II | Vender mot indre gårdsrom

Soverom med plass til seng og skap. Dette rommet har også en god størrelse med ulike bruks- og møbleringsmuligheter. Det blir brukt som et barnerom i dag. Malt himling, malte vegger og parkett på gulv.

Bad | Romslig og lunt

Funksjonelt baderom med gulvarme, wc, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. I 2010 ble det lagt nye veggfliser på bad, montert ny servant, nytt dusjkabinett og nytt klosett.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet, men allikevel godt skjermet. Eget inngangsparti i 2.etasjen med koselig, privat uteplass som vender mot indre gårdsrom. Trafikkstille og særdeles hyggelig! Et meget sjarmerende og idyllisk boområde, med smale gater og trehusbebyggelse. Gangavstand til alt av sentrumsfunsksjoner, Haugar med kafè og kunstutstillinger, Tønsberg brygge med yrende uteliv, restauranter og småbåthavn. Flere herlige parker og grønne lunger i nærområdet. Kort vei til offentlig kommunikasjon, med buss og togforbindelse til Oslo, Torp flyplass, Høgskolen i Sørøst-Norge, eller andre vestfoldbyer.

Etasje

2 etasje

Tomt

Eiet fellestomt på 427 kvm. Pent opparbeidet gårdstun med betongheller. Stille og rolig gårdsrom med sittegrupper.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 567 534 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 816 110 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 09.03.1984. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Boligens areal

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 73 kvm, Bruttoareal: 78 kvm

2. etasje:

Bruksareal: 73 m².

Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: entrè, to soverom, bad og kjøkken/stue i åpen løsning.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut.

Oppvarming

Elektrisk. Vedovn fra 2010 i stuen og varmekabler på bad- og kjøkkengulv.

I 2017 ble sikringsskapet modernisert med automatsikringer med jorfeilbrytere og overspenningsvern.

Det ble utført tilsyn med fyringsanlegget i ovennevnte adresse den 12.02.15. Siste feiebesøk var 12.09.2016, ifølge Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS.

Adkomst

Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommunedelplanen-Sentrum-Byplan 2014-2026 (03.02.2016) er avsatt til Boligbebyggelse-Nåværende. Eiendommen ligger i et regulert område med plan id 704 00114 og plannavn Sørbyen (28.06.1976) med reguleringsformål: Boliger. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid og det eksisterer ikke planforslag på et område som inkluderer/berører eiendommen. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet består av 12 seksjoner. I følge styreleder er det driftet med en todelt økonomi, hvor det eneoppgangen har egen vedlikeholdsplan (og egen økonomi). Den nye (1983) bygningsmassen er det ingen planlagte vedlikeholdsarbeider, ifølge styreleder 15.2.18.

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen fellesgjeld.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ola@bs-partners.no eller SMS: 47 41 41 20 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.