Kanalveien 2 B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Kanalveien 2 B

  • 3127 Tønsberg
Prisantydning
10 800 000,-
Totalpris
11 089 650,-
Fellesutgifter
3 939,- (Garasje, akonto gass, akonto energi, vask fellesarealer, altiboxavtale og andre driftsutgifter.)
Beregnet totalkostnad
10 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
275 000,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)


289 649,50 (Omkostninger totalt)


11 089 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
107m²
Bruksareal
111m²
Tomt
2 381m² (eiet tomt)
Etasje
5.
Soverom
3
Byggeår
2019
Gårdsnummer
1004
Bruksnummer
49
Seksjonsnummer
35
Energimerking
C
Finn-kode
155095731
Sist endret

EiendomsmeglerPartner

Jeanette Sørvik

+47 902 39 540

Dokumenter

Salgsoppgave Kanalveien 2 B

Innhold

Toppleilighet med heis direkte opp til egen oppgang og som inneholder:

Romslig og bred entrè/gang med plassbygget skap, stue med lekker gasspeis og utgang til stor takterrasse som er delvis overbygget, kjøkken med stor spiseplass og store glassdører, hovedsoverom med plassbygget skap og direkte adkomst til stort, lekkert bad. Soverom med plassbygget skap, kontor med utgang til stor og skjermet balkong, gjestebad i kombinasjon med vaskeromsnisje som er innglasset.

Bod i garasje anlegget samt egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Standard

Lekker nyoppført (2019) toppleilighet med stor takterrasse (76 kvm)! Boligen er helt ny og ubebodd, flytt rett inn!

Dette er leiligheten for deg som setter pris på det eksklusive og kvalitet, samtidig som du ønsker nærhet til alt.

Leiligheten er beliggende fordelaktig på toppen av bygget og har heis som går opp til leiligheten, uten gjenboere. Flott utsikt til kanalen hvor man kan nyte båttrafikken. I tillegg til den store, fantastiske takterrassen, har leiligheten også utgang til stor balkong mot øst hvor man kan nyte morgenkaffen og morgensolen. Takhøyde på hele 2,80 meter i stue, kjøkken og soverom er med på å vise det eksklusive preget - i tillegg strekker alle vinduene (med unntak av badene) fra tak til gulv - dette bidrar til at man får meget god romfølelse samt at rikelig med herlig lys strømmer inn i leiligheten. Flere av innedørene går nesten helt opp til taket og er høyere en standarddører - noe som forsterker den gode romfølelsen og det eksklusive uttrykket.

Kjøkkenet må fremheves - fin spiseplass ved de store vinduene og i tilknytning til kjøkkeninnredningen. Selve kjøkkeninnredningen er levert av Svane og har integrerte hvitevarer som kjøl-/fryseskap type Miele (med isbitmaskin), oppvaskmaskin, komfyr og steketopp. Benkeplate i granittsten, type Blue Pearl. Nedfelt servant og stilig blandebatteri type Franke.

Begge baderommene er flislagt på gulv og vegger med store, lekre og delikate fliser. Baderomsinnredningene er levert av Svane og hovedbadet har dobbel servantinnredning med tilhørende tøffe blandebatteri i sort utførelse. Gjestebadet har praktisk vaskeromsnisje/rom på innsiden av badet - rommet er innglasset, en praktisk og lekker detalj.

Alle gulv er belagt med lekker enstavs parkett av god kvalitet. Veggflatene er i slett utførelse og malt i delikate og duse farger. Utstrakt bruk av tøffe spotter som er innfelt i himlingen. På terrassegulvene er det benyttet eksklusive, brede enstavs gulv, type Accoya.

Interiørmessig meget delikat og lekkert! Her er det meste tenkt på og dette vil garantert treffe den som setter pris på det lille ekstra. Kort oppsummert - følelsen av luksus - sjeldent stor og delvis overbygget takterrasse med flere soner, gjennomgående lekkert! OG; MÅ SEES! VIRKELIG VELKOMMEN!

Beliggenhet

Leiligheten har en nydelig beliggenhet I et attraktivt og naturskjønt boligområde i sjøkanten på Ørsnes. Ideell og attraktiv beliggenhet, både i forhold til Teie torv og Tønsberg sentrum. Her bor man supersentralt, på samme tid tilbaketrukket og luksuriøst.

Det er flotte turområder, badestrender og båthavner i nærmiljøet. En kort spasertur hjemmefra kan ta deg til Tønsberg by sitt allsidige tilbud eller til det koselige handelssenteret på Teie med Apotek, Vinmonopol, restauranter og butikker. Eller hva med en skogstur i Teieskogen? Idellt for den som setter pris på gåturer eller løping. Når man bor i sjøkanten er terskelen lav for en padletur i Tønsbergfjorden - kanskje du også får besøk via sjøveien?

Med gangavstand til Tønsberg sentrum med blant annet Tønsberg Torg, Farmandstredet, restaurantene på Brygga og Tønsberg jernbanestasjon, vil du kunne ta i bruk byen på en helt ny måte. Tønsberg har også et rikt kulturliv. Med alt dette innen gangavstand, vil du helt sikkert bruke bilen mindre enn tidligere - denne kan stå trygt og godt i garasjekjelleren.

I løpet av ca. en time og 20 minutter med bil/tog kan man være i Oslo sentrum. Kort vei til Torp flyplass.

Tomt

Areal: 2 381 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal. Uteområdene er pent opparbeidet med sittebenker og beplantning. Noe lekeareal til barn. Fra uteområdet er det adkomst til bodene.

Vi gjør oppmerksom på at gangpromenaden og kai/bryggekant ligger utenfor eiendommens tomtegrenser. Dette er kommunalt areal som utbygger ikke har rådighet over hva gjelder bruk/disposisjon.

Etasje

5 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass til leiligheten. Gjesteparkering på fellesarealet. Forutenom dette er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Træleborg skolekrets.

For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Felleskostnader

3 939 pr. mnd. Garasje, akonto gass, akonto energi, vask fellesarealer, altiboxavtale og andre driftsutgifter.

I beregning av felleskostnadene er det bl.a. medtatt TV-grunnpakke, internett grunnpakke, felles bygningsforsikring, drift-/vedlikehold av fellesarealer, avsetning til fremtidig vedlikehold, strøm i fellesarealer, drifts-/serviceutgifter til heisanlegg og garasjeanlegg, utgifter til forretningsførsel, utgifter til revisor, styre m.m.

Det er medtatt eventuelt akontobeløp for vannbåren varme og forbruksvann (tappevann). Det er også medtatt akonto beløp for forbruk av gass. Dette blir fakturert fra forretningsfører/leverandør, og vil bli avregnet etter faktisk forbruk for hver enkelt seksjon etter faktisk forbruk.

Kostnader for kommunale avgifter (vann, avløp/kloakk og renovasjon) er ikke medtatt da Tønsberg kommune etter dagens regler fakturerer beboerne enkeltvis. Kostnadene for kommunale avgifter er forbruksavhengig da det installeres vannmåler som grunnlag for vann og kloakkavgift.

Det tas forbehold om at anslått sum felleskostnader pr. mnd er stipulert og kan endres av sameiet/forretningsfører.

Sameie

Sameiet Kanalen Brygge.

Det er stiftet et styre i sameiet hvor Gunnar Orskaug er styreleder. Han kan treffes på tlf. 97 55 80 10.

Sameiet består av i alt 39 leiligheter.

Oppgitte fellesutgifter og budsjett er stipulert, og endringer kan forekomme.

Det blir etterhvert kalt inn til Årsmøte hvor bl.a. fellesutgifter og hvordan sameiet skal driftes blir tatt opp.

Litt informasjon fra styret: Det er inngått avtale med Oseberg Miljø AS vedr vask. Fellesganger og trapper skal vaskes hver uke. Mattene blir byttet hver 14. dag.

Strandmann AS har fått serviceavtale på grøntanlegget. Terjesen AS har fått serviceavtale når det gjelder gass og varme. Videre er det inngått avtale med vaktmester.no vedr forefallende vaktmesterarbeid.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Tryg Forsikring

Polisenummer: 7174597

Regnskap

Stipulert driftsbudsjett er vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene er vedlagt i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2019

Antall soverom

3

Byggeår

2019

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 5. etasje i nyoppført boligblokk. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Leiligheten er helt ny i 2019 og gir et godt inntrykk.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 13.06.19. Ferdigattest blir utstedt når utenomhusarbeidene er ferdige. Ta kontakt med megler for kopi

Boligens areal

Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 111 kvm

Leiligheten ligger i 5. etasje og har følgende arealer:

Bruksareal: 111 m².

Primærrom: 107 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Areal terrasse: 76 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra arealoppmåling avholdt 05.08.2019 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i innvendige gulvflater. Dette gir lave energiutgifter og best mulig varmekomfort. På alle baderom leveres det elektriske varmekabler.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Oversikt over estimert energiforbruk foreligger ikke da eiendommen aldri har vært bebodd.

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene foreligger ikke da leiligheten aldri har vært bebodd.

Formuesverdi

Da leiligheten er nybygd foreligger det ikke noe formuesverdi enda.

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen til Nøtterøy og tar første rundkjøring til Høyre. Bygget ligger så på venstre side mot kanalen etter ca. 200 meter. Det vil bli skiltet på visningsdagen.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til veg og kombinert bebyggelse og anleggsformål - nåværende. Eiendommen ligger i et regulert område, plannavn Kanalveien, med reguleringsformål: Felles avkjørsel, fellesområde, gangvei, annet kombinert formål, felles gårdsplass, felles gangareal og annet kombinert formål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Bestemmelse om bebyggelse og gjerde - tinglyst 04.07.1936, dagboknr. 1664

Bestemmelse om vann/kloakkledning - tinglyst 15.02.2016, dagboknr. 131016, kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

Seksjonering, tinglyst 09.02.2018, dagboknr. 421670. Sameiebrøk til seksjon nr. 4 er 67/3294.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4 900,-, tilrettelegging. kr. 12 500,-, internettannonsering kr. 10.990,- Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.