Rambergveien 12

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Rambergveien 12

  • 3115 Tønsberg
Prisantydning
3 890 000,-
Totalpris
4 000 395,-
Ligningsverdi
827 348,-
Fellesutgifter
3 102,- (Kabel-tv og internett, kommunale avgifter, felles byggningsforsikring, styre og forretningsførerhonorar, energi/fyring fellesområder og drift og vedlikehold.)
Kommunale avgifter
7 960,- (per år)
Beregnet totalkostnad
3 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
96 250,- (Dokumentavgift)


110 394,50 (Omkostninger totalt)


4 000 394,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
69m²
Bruksareal
69m²
Bruttoareal
75m²
Tomt
1 745m² (eiet tomt)
Etasje
3.
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
2016
Gårdsnummer
1003
Bruksnummer
34
Seksjonsnummer
26
Energimerking
C
Finn-kode
129490450
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Ola Norderhaug

+47 47 41 41 20
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Salgsoppgave Rambergveien 12

BRA/PROM

69 / 69 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Innhold

Leiligheten er beliggende i 3.etasje og inneholder gang, stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom og bad.

Egen garasjeplass og bod i kjeller. Utgang til vestvendt balkong fra stue og østvendt balkong fra hovedsoverommet.

Standard

En lys og delikat endeleilighet med god standard og smart planløsning. Nyere selveierleilighet med garasjeplass og heis. Nyt både morgen og kveldssol fra de to balkongene. Her kan man flytte rett inn!

Beliggenhet

Bo med sjøen rett utenfor døren og kort vei til et yrende byliv i Tønsberg sentrum. Virkelig nydelig beliggende rett i nærheten av vannkanten.

Kaldnes Brygge er del av er en ny bydel som vokser frem der Kaldnes skipsverft tidligere var livsnerven i Tønsberg by. Med gammel historie i grunnsteinene bygges nå en ny, urban og levende bydel med gåavstand til både bysentrum og skjærgården. Langs bryggekanten samles bolig, næring, handel, kafeer og kulturliv. Med gåavstand over gangbroen til Oseberg Kulturhus kan det rike kulturlivet besøkes, lokkende caféer og spisesteder kan nytes og shopping kan utføres i kjøpesenter eller i små og særegne nisjeforretninger. En bryggevandring langs moderne arkitektur på Kaldnes og langs Tønsberg Brygge med det gamle sjøbodkvartalet viser kontraster i tid. En tur langs Kaldnes Brygge gir opplevelser, atmosfære og utsikt som gir rom for inspirasjon og kreativitet. Kaldnes Brygge har de siste årene blitt et sted hvor flere kunstnere, fotografer og musikere er samlet. Kulturhuset Støperiet, som er eid av Tønsberg Kommune, ligger like ved og gir et godt og variert tilbud hele året.

Ellers kan vi nevne at leiligheten ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Kaldnes i Tønsberg kommune, med nærhet til barnehage, skoler, Tønsberg sentrum, Teie torv, samt Teieskogen med flotte tur og friluftsområder, Spar-butikk og Træleborg skole (1-7 kl.) I tillegg ligger den populære restaurantene "Kverneriet" like ved.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes og ligger ca. 300 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca 5 min til Tønsberg sentrum, 25 min til Sandefjord og 70 min til Oslo S.

Etasje

3 etasje

Tomt

Nydelige fellesarealer som er parkmessig opparbeidet av anleggsgartner. Flotte bryggeområder - hyggelig plass og sitte med kaffekoppen og nyte sjø og utsikt. Grøntområdene på Kaldnes Brygge er offentlig tilgjengelige for alle. Parken ved gangbroen inneholder blant annet klatrestativer og forskjellige lekeapparater og er i tillegg utstyrt med benker der lunsjen kan nytes utendørs. Bryggeområdet er også fint for en kveldstur og gir mulighet for fisking eller en dukkert i fjorden om sommeren.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 827 348 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 15.09.2016 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 75 kvm

3. etasje:

Bruksareal: 69 m².

Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Leiligheten kan fritt leies ut. Eventuelle leietakere i boligseksjonene må meldes til sameiets styre for registrering.

Oppvarming

Energivennlig fjernvarme fra BKK. Vannbåren gulvvarme i alle gulv, foruten bad som har elektrisk varme i gulv. Ellers balansert ventilasjonsanlegg med effektiv roterende varmegjennvinning til hver enkelt leilighet. Felles varmtvann med måling pr. leilighet.

Løpende kostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.102,- pr. mnd. som inkluderer: kom.avgifter, vedlikehold, tv/internett m.m.

Herav:

Felleskostnader kr 2.407,-

Parkering kr 200,-

Kabel-tv kr 495,-

Utstyr

Boligen har balansert ventilasjonsanlegg.

Dørcalling.

Heis.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum er det enkel adkomst til fots via gangbroen fra Brygga til Kaldnes Brygge.

Med bil fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen og tar til høyre i rundkjøringen her. Følg så veien videre og ta til høyre i neste rundkjøring og til høyre i 3. rundkjøring, ned mot Kaldnes. Dockside hus B ligger nå på venstre hånd. Det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål (Bolig, kontor, uteopphold, bevertning, tjenesteyting og forretning) i detaljreguleringsplan for Kaldnes, delfelt M,N,K m.fl. plan nr. 35 - vedtatt i 2012. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. Eiendommen er i kommuneplanen, vedtatt 03.02.2016, avsatt til: Sentrumsformål - Nåværende. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler. Det gjøres oppmerksom på at det er planlagt videre utbygging av Kaldnes, noe som kan medføre enkelte ulemper for beboere inntil ferdigstillelse.

Sameie

Sameiet Dockside 2, org.nr. 917669945

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ola@bs-partners.no eller SMS: 47 41 41 20 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.