Rambergveien 25D

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Rambergveien 25D

  • 3115 Tønsberg
Prisantydning
8 750 000,-
Totalpris
8 983 341,-
Ligningsverdi
1 263 112,-
Fellesutgifter
3 907,- (og inkluderer: Kommunale avgifter, Renovasjon, Strøm fellesareal/utelys, Strøm heis, Serviceavtale heis, Vedlikeholdsavtale/drift garasjeporter, Kjølesystem til søppel rom, Telefoni/brannalarm, Vaktmester, Renhold fellesareal, Felles forsikring)
Beregnet totalkostnad
8 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
1 941,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
222 500,- (Dokumentavgift)


233 340,50 (Omkostninger totalt)


8 983 340,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
150m²
Bruksareal
155m²
Bruttoareal
162m²
Tomt
4 263m² (fellestomt)
Etasje
5.
Soverom
3
Byggeår
2005
Gårdsnummer
1003
Bruksnummer
303
Seksjonsnummer
67
Energimerking
D
Finn-kode
139407002
Sist endret

Eiendomsmegler

Jens Roland Pettersen

90 96 48 85

Dokumenter

Salgsoppgave Rambergveien 25D

Innhold

Leiligheten er beliggende i 5. etasje og har adkomst via heis.

Leilighetens innhold: Entré med garderobeskap, kjøkken/spisestue, stue med utgang til balkong, bad/vaskerom med toalett, dusj og opplegg for vaskemaskin, 3 soverom og bad tilhørende hovedsoverom. Leiligheten har også en innvendig praktisk bod.

Én stor luftig balkong, med hyggelig utsikt mot innseilingen fra Vestfjorden, Slottsfjellet og Tønsberg brygge.

Bod på ca. 7 kvm. i felles kjelleranlegg.

2 parkeringsplasser i oppvarmet felles garasjeanlegg samt båtplass i felles anlegg på eiendommen.

Standard

Leiligheten er beliggende i 5. etasje med nydelig utsikt mot Slottsfjellet og innseilingen fra Vestfjorden. Leiligheten har blitt vesentlig oppgradert med gode løsninger de senere år. Hyggelig entrè og hall med en romslig skyvedørsgarderobe. Delikat kjøkken som ble utvidet og installert nytt fra HTH i 2015. Det består av flott innredning med profilerte fronter og hvitevarer fra Miele. Kjøkkenet fremstår som meget delikat og funksjonelt. Fra kjøkkenet er det kun en "øy" som bryter til en romslig spisestue med god plass til stort spisebord og mange gjester. Videre har man en rolig biblioteksone med peis hvor man kan ta det rolig og nyte en god bok samtidig som blikket kan skifte mot flammene. Stuen har store vindusflater og gjør både lysinnslippet og utsikten til en nytelse. Her kan du kose deg med favorittprogrammet ditt på TV - samtidig kan du kose deg med den spektakulære utsikten. Her ser du både det majestetiske tårnet på Slottsjellet og innseilingen fra Vestfjorden. Alt av parkett er slippet ned og overflater er malt i lyse pene farger. Adkomst fra stuen til romslig balkong, her har man kveldssolen til den går ned bak Jarlsberg i vest. Leiligheten har 2 bad hvorav det ene fungerer som et gjestebad og vaskerom. Gjestebadet er plassert praktisk i leiligheten med inngang både fra hall/gang og fra soveromsgang. Det er pene tidløse fliser på både gulv og vegger, egen dusjnisje, toalett og mye skap- og benkeplass. Det er 3 soverom, alle med god størrelse. 2 av soverommene ligger mot vest og har den samme flotte utsikten som stuen. Soverommene har inngang fra en egen gang som gjør dette til en "fløy" i leililgheten. Her ligger også hovedsoverommet med inngang til eget walk-in-closet med flott innredning. Det er også et eget bad som hører til, dette er med på å gi soverommet en eget suite-følelse. Badet har lyse fliser med et noe maritimt innslag av blått som gir badet et god inntrykk. Her er det egen dusjnisje, badekar, toalett og dobbelservant med underskap. Det siste soverommet er plassert bak kjøkkenet og kan fungere i tillegg som en egen tv-stue. I garasjeanlegget med heis direkte opp i etasjen følger det med 2 parkeringsplasser til leiligheten. I tillegg til dette følger det med en båtplass som eier kan nyte godt av i sommersesongen.

Beliggenhet

Bo med sjøen rett utenfor døren og kort vei til et yrende byliv i Tønsberg sentrum. Virkelig nydelig beliggende rett i nærheten av vannkanten. Kaldnes Brygge er del av er en ny bydel som vokser frem der Kaldnes skipsverft tidligere var livsnerven i Tønsberg by. Med gammel historie i grunnsteinene bygges nå en ny, urban og levende bydel med gåavstand til både bysentrum og skjærgården. Langs bryggekanten samles bolig, næring, handel, kafeer og kulturliv. Med gåavstand over gangbroen til Oseberg Kulturhus kan det rike kulturlivet besøkes, lokkende caféer og spisesteder kan nytes og shopping kan utføres i kjøpesenter eller i små og særegne nisjeforretninger. En bryggevandring langs moderne arkitektur på Kaldnes og langs Tønsberg Brygge med det gamle sjøbodkvartalet viser kontraster i tid. En tur langs Kaldnes Brygge gir opplevelser, atmosfære og utsikt som gir rom for inspirasjon og kreativitet. Kaldnes Brygge har de siste årene blitt et sted hvor flere kunstnere, fotografer og musikere er samlet. Kulturhuset Støperiet, som er eid av Tønsberg Kommune, ligger like ved og gir et godt og variert tilbud hele året. Ellers kan vi nevne at leiligheten ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Kaldnes i Tønsberg kommune, med nærhet til barnehage, skoler, Tønsberg sentrum, Teie torv, samt Teieskogen med flotte tur og friluftsområder, Spar-butikk og Træleborg skole (1-7 kl.) I tillegg ligger den populære restauranten "Kverneriet" like ved. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes og ligger ca. 300 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Tønsberg sentrum, 25 min til Sandefjord og 70 min til Oslo S.

Tomt

Areal: 4 263 kvm, Eierform: Fellestomt

Etasje

5 etasje

Garasje / Parkering

2 oppstillingsplasser i oppvarmet garasjeanlegg(ca.15 grader). Ta heisen direkte fra samme etasje som leiligheten og ned i parkeringskjeller.

Båtplass på eiendommen medfølger.

Barnehage / skole i området

Det er flere barnehager i nærheten. Eiendommen sokner til skolekrets Træleborg.

Felleskostnader

3 907 pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, Renovasjon, Strøm fellesareal/utelys, Strøm heis, Serviceavtale heis, Vedlikeholdsavtale/drift garasjeporter, Kjølesystem til søppel rom, Telefoni/brannalarm, Vaktmester, Renhold fellesareal, Felles forsikring

Sameie

Sameiet Kaldnes Brygge Nord, org.nr. 989114123, består av 96 leilighetsseksjoner og 5 næringsseksjoner.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF

Polisenummer: SP149025821

Regnskap

Årsregnskapet for 2017 viser et overskudd på kr.207.646 og sameiets egenkapital er på kr.1.552.589,- pr.31.12.2017. Det ble budsjettert et overskudd på kr.14.000,- for 2018.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er ifølge husordensreglene tillatt. Se husordensregler for nærmere informasjon.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2005

Antall soverom

3

Byggeår

2005

Byggemåte

Eierleilighet i boligbygg med 6 boligetasjer, denne leiligheten ligger i 5 etasje. Byggeår 2005. Leiligheten er i hovedsak i original stand med overflater og innredninger fra byggeår bortsett fra kjøkkenet som ble bygget opp med åpen løsning mot stuen i 2016. Ny kjøkkeninnredning ble også satt inn i forbindelse med ombyggingen. Det ble utført søk med fuktindikator i bad og vaskerom. Ingen unormal fuktverdier ble påvist, men begge rom har utlevd halvparten av sin forventede levetid. I bad og vaskerom er det nylig utført en reparasjon på gulvflisene i dusjen etter at noen av disse hadde løsnet fra underlaget. Reparasjonen er utført av murerfirma Morten P Håkonsen. Se vedlagt beskrivelse av reparasjonen fra murerfirmaet.

Dette er en forenklet tilstandsrapport som bare tar for seg de innvendige flatene tilknyttet denne leiligheten. For utvendig vedlikehold samt vedlikehold av fellesarealer vises til sameiets vedtekter og budsjetter. Til leiligheten hører egen bod i underetasjen + to garasjeplasser i felles garasjeanlegg.

For mer informasjon om leilighetens byggemåte og tilstand så henvises det til selger egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av Takstkonsulent Helge Semb, datert 29.01.2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på nybygg datert 26.04.2011. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Boligens areal

Primærrom: 150 kvm, Bruksareal: 155 kvm, Bruttoareal: 162 kvm

5. etasje:

Bruttoareal: 162 m².

Bruksareal 155 m².

Primærrom: 150 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè med garderobe, kjøkken, stue med utgang til balkong, bad / toalett / vaskerom, soveromsgang, 3 soverom hvorav ett med walk in closet, bad med toalett

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt av Takstkonsulent Helge Semb og datert 29.01.2019. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Vannbåren varme fra sentralfyringsanlegg. Gasspeis med egen plass for propanbeholder. Elektriske varmekabler på baderommet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 12 000 kwh. per år. ifølge selger.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 12 000,- pr. år.

Leiligheten har á konto for vannbåren varme og varmtvann, dette blir avregnet etter forbruk.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 263 112 pr.

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 547 205 pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg: Kjør over kanalbroen og ta til høyre i rundkjøringen, følg hovedveien mot Kaldnes og ta ned til

høyre i neste rundkjøring. Følg gaten rett frem og parker ved dokka.

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til næring- og boligformål. Se reguleringsplan nr. 65209 for Kaldnes. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Hele området er under utvikling og utbygging. Det vises bla. til www.kaldnes.no som illustrerer hva planene kan innebære. Samt at det anbefales å ta kontakt med Tønsberg kommune for de til enhver tid omsøkte byggeplaner for området. Området er ikke ferdig regulert og har løpende utbygging.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende heftelser som følger eiendommen: Erklæring/avtale som omhandler tileggsdel - bygning, datert 25.04.2005, dagboknr. 5273.

Vei/vann/avløp

Adkomst fra offentlig vei og via privat adkomst. Kommunalt vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt at det er inkludert i provisjonen. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.